Cazare la Munte: Valea Prahovei, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Poiana Brasov, Bran si Moeciu
Cazare Moeciu, Cazare Valea Prahovei, Tabere Moeciu, O saptamana la Munte Moeciu, Oferte Craciun 2017 Moeciu, Oferte Revelion 2018 Moeciu, Oferte Cazare, Cazare Revelion 2018, Cazare Craciun 2017, Cazare Hotel Turnul, Cazare Turnul, Cazare, Cazare 1 si 8 Martie, 8 Martie Valea Prahovei, Conferinte Moeciu, TeamBuilding Moeciu, Oferte Cazare 2017, Cazare Hotel, Cazare Turnul Moeciu, Cazare la Munte ieftina, Oferte Cazare Moeciu, Valea Prahovei, Contact Hotel Turnul, Rezervari Valea Prahovei, Oferte Team-Building Valea Prahovei, Oferte Craciun 2017 Valea Prahovei, Hoteluri Moeciu, Cazare apartamente Moeciu


Cazare la Munte: Valea Prahovei, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Poiana Brasov, Bran si Moeciu InfoMontan va prezinta ofertele de cazare din Valea Prahovei, unitati cu sali de conferinte pentru mediul de afaceri si propuneri pentru excursii. Cazare Valea Prahovei - Cazare Sinaia - Cazare Busteni - Cazare Azuga - Cazare Predeal - Cazare Poiana Brasov - Cazare Bran - Cazare Moeciu - Cazare Campina

“ Cazare la Hotel Turnul (3*) in Moeciu ”
Telefon de Contact: 0733.255.332 (Rezervari Unitate)


Hotel Turnul, MoeciuDescriere


Hotel Turnul se numara printre putinele unitati de cazare care se ridica la standarde europene si care satisface cele mai exigente gusturi si sofisticate cerinte.

Unitatea si-a deschis portile pentru dumneavoastra in iunie 2009 fiind o constructie unica in Bran-moeciu prin rafinament, design si eleganta.

Localizat intr-un cadru natural, aproape de principalele puncte de atractie turistica din zona, pe un drum cu acces facil, locatia ofera privelisti minunate, intimitate, liniste.

Unitatea isi structureaza functiunile si dotarile spre a raspunde unor nevoi care inca nu sunt acoperite de oferta disponibila din zona, in ciuda interesului turistilor romani si straini.

Hotel Turnul dispune de 19 spatii de cazare, structurate astfel:

- 1 apartament;
- 1 garsoniera;
- 5 camere duble twin;
- 12 camere duble matrimoniale;Facilitati


Fiecare camera dispune de baie proprie, cablu Tv- Lcd, acces internet wireless, telefon cu acces direct.

Restaurantul cu o capacitate de 80-90 locuri ofera o ambianta discreta si eleganta, un meniu variat care satisface cele mai sofisticate gusturi, concentrand o serie de curente culinare, pentru a va oferi o gama variata de preparate. Se pot organiza diverse evenimente : nunti, bancheturi, botezuri, cine festive, receptii, intalniri de afaceri, cocktail-uri.

Pentru turismul de afaceri punem la dispozitie o sala de conferinta de 40-50 locuri, luminata natural, complet dotata, care ofera conditii profesionale de desfasurare a tuturor tipurilor de evenimente: conferinte, seminarii, sesiuni de training, programe de team-building etc.
Modularea spatiului din sala de conferinte se face la cerere in functie de tipul de activitate desfasurata. Sala este dotata cu: videoproiector, flipchart, sonorizare, Dvd, ecran proiectie, Lcd).

Spatiul este completat de o terasa ce poate fi folosita cu succes in sezonul cald pentru diverse functiuni adiacente. In perimetrul proprietii se vor amenaja zone speciale si asistenta necesara pentru activitatile de team-building, facilitand antrenarea spiritului de echipa, si socializarea.

Va punem la dispozitie, pentru deplina dumneavoastra relaxare, un mic centru spa ce cuprinde sauna, jacuzzi si fitness. Acestea se afla in incinta hotelului si sunt la dispozitia dumneavoastra pe tot parcursul zilei.

Sauna este uscata, iar Jacuzzi-ul are o dimensiune generoasa. De asemenea va punem la dispozitie halate, prosoape si papuci de unica folosinta.

Pentru momentele speciale si animate, Crama noastra va asteapta cu o capacitate de 30 locuri. Aici puteti viziona meciurile echipelor favorite sau va veti putea intretine cu prietenii si familia la un pahar de vin din soiuri alese.Formular de Contact


Nume:
Mesaj:
Telefon:
eMail:Cautare RapidaCazare Moeciu


»  Cazare Moeciu 


• PUBLICITATE
Turism Romania Bullet
RAPORT DE ANALIZA Piata Imobiliara
 
   
 
Imobiliare Valea Prahovei Vila Frida, Busteni MixMontan