Cazare la Munte: Valea Prahovei, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Poiana Brasov, Bran si Moeciu
Cazare Sinaia, Cazare Valea Prahovei, Tabere Sinaia, O saptamana la Munte Sinaia, Oferte Craciun 2017 Sinaia, Oferte Revelion 2018 Sinaia, Oferte Cazare, Cazare Revelion 2018, Cazare Craciun 2017, Cazare Apartament Maradu, Cazare Maradu, Cazare, Cazare 1 si 8 Martie, 8 Martie Valea Prahovei, Conferinte Sinaia, TeamBuilding Sinaia, Oferte Cazare 2017, Cazare Apartament, Cazare Maradu Sinaia, Cazare la Munte ieftina, Oferte Cazare Sinaia, Valea Prahovei, Contact Apartament Maradu, Rezervari Valea Prahovei, Oferte Team-Building Valea Prahovei, Oferte Craciun 2017 Valea Prahovei, Hoteluri Sinaia, Cazare apartamente Sinaia






























Cazare la Munte: Valea Prahovei, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Poiana Brasov, Bran si Moeciu InfoMontan va prezinta ofertele de cazare din Valea Prahovei, unitati cu sali de conferinte pentru mediul de afaceri si propuneri pentru excursii. Cazare Valea Prahovei - Cazare Sinaia - Cazare Busteni - Cazare Azuga - Cazare Predeal





“ Cazare la Apartament Maradu (2*) in Sinaia ”
Telefon de Contact: 0723.597.431 (Rezervari Unitate)


Apartament Maradu, Sinaia



Descriere


Oferta este un pachet pentru Cazare la Apartament Maradu de 2 ★★ stele din Sinaia, iar tarifele incep cu 50 € … 3 camere.

Capacitatea de cazare in cadrul acestui apartament din Sinaia este de 6 locuri in 3 camere.

Mansarda Maradu este un apartament intim, conceput cu drag pentru iubitorii de munte, de liniste si de frumos. Situata in centrul cartierului Izvor, foarte aproape de statia de autobuz si la 10 minute de centrul orasului, iti ofera oportunitatea de a fi aproape de centrul comercial si totusi inconjurat de liniste.

Construita si amenajata pas cu pas de proprietari, Mansarda Maradu iti pune la dispozitie 3 camere duble cu pat matrimonial, 2 bai, un living cochet si o chicineta complet utilata, balcon, TV in living si wi-fi. Este ideala pentru grupuri de 6 persoane adulte.

 

 

Incepand cu 50 Euro / Noapte / 3 Camere

Tariful include : TVA si mic dejun



Formular de Contact


Rezervarile se pot face direct la receptia unitatii sunand la 0723.597.431 sau via e-mail la mansardamaradu@gmail.com sau accesati pagina web aferenta unitatii Apartament Maradu, Sinaia.



Cautare Rapida



Cazare Sinaia


»  Cazare Sinaia 










• PUBLICITATE
Turism Romania Bullet
RAPORT DE ANALIZA Piata Imobiliara




Imobiliare Valea Prahovei MixMontan