Cazare la Munte: Valea Prahovei, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Poiana Brasov, Bran si Moeciu
Cazare Sinaia, Cazare Valea Prahovei, Tabere Sinaia, O saptamana la Munte Sinaia, Oferte Craciun 2017 Sinaia, Oferte Revelion 2018 Sinaia, Oferte Cazare, Cazare Revelion 2018, Cazare Craciun 2017, Cazare Cabana Stana Tarle, Cazare Stana Tarle, Cazare, Cazare 1 si 8 Martie, 8 Martie Valea Prahovei, Conferinte Sinaia, TeamBuilding Sinaia, Oferte Cazare 2017, Cazare Cabana, Cazare Stana Tarle Sinaia, Cazare la Munte ieftina, Oferte Cazare Sinaia, Valea Prahovei, Contact Cabana Stana Tarle, Rezervari Valea Prahovei, Oferte Team-Building Valea Prahovei, Oferte Craciun 2017 Valea Prahovei, Hoteluri Sinaia, Cazare apartamente Sinaia


Cazare la Munte: Valea Prahovei, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Poiana Brasov, Bran si Moeciu InfoMontan va prezinta ofertele de cazare din Valea Prahovei, unitati cu sali de conferinte pentru mediul de afaceri si propuneri pentru excursii. Cazare Valea Prahovei - Cazare Sinaia - Cazare Busteni - Cazare Azuga - Cazare Predeal - Cazare Poiana Brasov - Cazare Bran - Cazare Moeciu - Cazare Campina

“ Cazare la Cabana Stana Tarle (2*) in Sinaia ”
Telefon de Contact: 0733.255.332 (Rezervari Unitate)


Cabana Stana Tarle, Sinaia
Cabana Stana Tarle, Sinaia
Cabana Stana Tarle, Sinaia
Cabana Stana Tarle, Sinaia
Cabana Stana Tarle, Sinaia
Cabana Stana Tarle, Sinaia
Cabana Stana Tarle, Sinaia
Cabana Stana Tarle, Sinaia
Cabana Stana Tarle, Sinaia
Cabana Stana Tarle, Sinaia
Cabana Stana Tarle, Sinaia
Cabana Stana Tarle, Sinaia
Cabana Stana Tarle, Sinaia
Cabana Stana Tarle, SinaiaDescriere


Intr-un cadru unic de exceptie al statiunii Sinaia, la 1600 m altitudine, in intersectia dintre partiile de schi “Drum de Vara" si “Tarle", departe de agitatia urbana, gasesti Cabana "Stana Tarle".

Mirosul de cetina si rasina, privelistea minunata ce se desfasoara oriincontro privesti, aerul puternic ozonat si linistea intrerupta doar de cantecele pasarilor, te scot in afara timpului si te introduc intr-un cadru de poveste.

Aici, in locul in care timpul nu a stricat nimic, Cabana "Stana Tarle" isi etalezeaza arhitectura interesanta, amestec perfect intre modern si rustic, putand concura cu succes cabanele din Austria, Elvetia sau din alte statiuni europene.

Cabana "Stana Tarle" este o cabana luxoasa care priveste linistita spre Muntii Baiului. Imbinarea de piatra si lemn, de vechi si nou creeaza o atmosfera intima si rafinata.

Simti nevoia sa te destinzi?
Regaseste-ti calmul in mijlocul unui cadru special creat pentru relaxarea ta cu o terasa exterioara, un loc de belvedere spre Muntii Baiului, jacuzzi si living cu biblioteca si semineu.

Doresti sa iti primesti invitatii intr-un cadru special?
Terasa si livingul iti permit sa organizezi petreceri (aniversari, logodne, cine de afaceri, momente de convivialitate alaturi de angajatii firmei tale etc). Profita de intimitatea si confortul celor 5 camere cu sala de baie proprie.

Pentru cei activi, mici si mari...
O serie de activitati montane care iti testeaza limitele se pot desfasura in imprejurimile Cabanei "Stana Tarle": drumetii, alpinism, tiroliana, rapel, mountain-bike, orientare montana, snowmobil.Facilitati


Cabana "Stana Tarle" dispune de 12 locuri distribuite in 3 camere duble si 2 camere triple, un living confortabil cu semineu si o bucatarie complet utilata.

Cabana "Stana Tarle" dispune de o bucatarie complet utilata unde poti pregati masa pentru tine si cei dragi.

Daca vrei sa profiti de frumusetea muntilor si nu ai chef sa gatesti, Cabana "Stana Tarle" iti pune la dispozitie un meniu variat cu piese culinare delicioase din bucataria internationala si traditionala.

Transportul atat la sosire cat si la plecare iti e asigurat de Cabana "Stana Tarle" intr-un mod cat se poate de inedit: cu rangerul.

La cerere, se pot organiza transferuri de la/la aeroport.

Cabana "Stana Tarle" iti asigura internet wi-fi gratuit.

Gazdele, Andreea si Catalin, iti pot facilita, indiferent de anotimp, o serie de activitati recreative:

- Lectii de schi pentru adulti si copii, toate nivelurile, cu monitori atestati international;
- Lectii de snowboard pentru adulti si copii, toate nivelurile, cu monitori atestati international;
- Inchirierea de echipament sportiv (clapari, schiuri, bete, boots, snowboard, casti);
- Achizitionarea de cartele/skipass-uri la instalatiile de transport pe cablu;
- Drumetii (cu ghid sau fara ghid): Varful Omu’, Babele, Cabana Stana Regala, Cota 2000, Varful cu Dor, Pestera Ialomitei s.a.;
- Escalada, tiroliana, rapel cu instructori autorizati si echipament profesionist;
- Mountain-bike;
- Orientare montana;
- Inchirierea de echipament sportiv (mountain-bike);
- Achizitionarea de cartele la instalatiile de transport pe cablu.Formular de Contact


Nume:
Mesaj:
Telefon:
eMail:Cautare RapidaCazare Sinaia


»  Cazare Sinaia 


• PUBLICITATE
Turism Romania Bullet
Targul National Imobiliar
 
   
 
Imobiliare Valea Prahovei Vila Frida, Busteni MixMontan