Cazare la Munte: Valea Prahovei, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Poiana Brasov, Bran si Moeciu
Cazare Sinaia, Cazare Valea Prahovei, Tabere Sinaia, O saptamana la Munte Sinaia, Oferte Craciun 2017 Sinaia, Oferte Revelion 2018 Sinaia, Oferte Cazare, Cazare Revelion 2018, Cazare Craciun 2017, Cazare Vila Complex Vile Cumpatu, Cazare Complex Vile Cumpatu, Cazare, Cazare 1 si 8 Martie, 8 Martie Valea Prahovei, Conferinte Sinaia, TeamBuilding Sinaia, Oferte Cazare 2017, Cazare Vila, Cazare Complex Vile Cumpatu Sinaia, Cazare la Munte ieftina, Oferte Cazare Sinaia, Valea Prahovei, Contact Vila Complex Vile Cumpatu, Rezervari Valea Prahovei, Oferte Team-Building Valea Prahovei, Oferte Craciun 2017 Valea Prahovei, Hoteluri Sinaia, Cazare apartamente Sinaia


Cazare la Munte: Valea Prahovei, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Poiana Brasov, Bran si Moeciu InfoMontan va prezinta ofertele de cazare din Valea Prahovei, unitati cu sali de conferinte pentru mediul de afaceri si propuneri pentru excursii. Cazare Valea Prahovei - Cazare Sinaia - Cazare Busteni - Cazare Azuga - Cazare Predeal - Cazare Poiana Brasov - Cazare Bran - Cazare Moeciu - Cazare Campina

“ Complex Vile Cumpatu ”
Telefon de Contact: 0721.045.475 (Receptie Unitate)


Vila Complex Vile Cumpatu, Sinaia
Vila Complex Vile Cumpatu, Sinaia
Vila Complex Vile Cumpatu, Sinaia
Vila Complex Vile Cumpatu, Sinaia
Vila Complex Vile Cumpatu, Sinaia
Vila Complex Vile Cumpatu, Sinaia
Vila Complex Vile Cumpatu, Sinaia
Vila Complex Vile Cumpatu, Sinaia
Vila Complex Vile Cumpatu, SinaiaDescriere


Oferta de cazare este asigurata in 3 vile (Vila Cerbul, Vila Cumpatu 8 si Vila Cumpatu 7, situate in Cartierul Cumpatu din Sinaia, cu o capacitate de 25 - 28 locuri, compuse din 2 garsoniere, o camera tripa, 8 camere duble si 3 camere in regim single.

Masa poate fi asigurata fie direct la Restaurantul "La Marmote", situat in apropiere, fie in regim catering direct la unitata de cazare la tarife foarte avantajoase si intr-o gama foarte diversificata.

*** Vila Cumpatu 7 ***

Aceasta unitate de cazare dispune de o capacitate totala de 6 locuri si este compusa din 2 camere cu 2 paturi, doua camera single, 2 grupuri sanitare, o camera de zi cu frigider si televizor.


*** Cumpatu 8 ***

Aceasta unitate de cazare dispune de o capacitate totala 7 locuri, comusa din 3 camere duble, o camera single, 2 grupuri sanitare, camera de zi cu frigider si televizor.


*** Cerbul ***

Aceasta unitate de cazare dispune de o capacitate toatala 15 locuri compusa din: 2 garsoniere (pat dublu, canapea, bucatarie complet utilata, o camera tripla (doua paturi si o canapea) si trei camere duble. Toate spatiile de cazare dispun de grup sanitar propriu si sunt dotate cu televizor si frigider.Facilitati


Pentru inchirieri in afara weekend-ului si pentru perioade mai mari se pot acorda reduceri substantiale atat la oferta de cazare cat si la serviciile de masa (sau catering) oferite de restaurantul "La Marmote".

Vila beneficiaza de curte amenajata si o priveliste deosebita asupra masivului Bucegi.

Linistea si discretia sunt din partea casei.
TipPret
Camera dubla in regim single (pret/pers)60 lei
Camera dubla (pret/pers)80 lei
Camera 3 persoane (1-2 locuri)100 lei
Garsoniera (1-2 locuri)100 lei
Camera 3 persoane (3 locuri)120 lei
Garsoniera (3 locuri)120 lei
Garsoniera (4 locuri)160 lei
Vila 7240 lei
Vila 8280 leiFormular de Contact


Nume:
Mesaj:
Telefon:
eMail:Cautare RapidaCazare Sinaia


»  Cazare Sinaia 


• PUBLICITATE
Turism Romania Bullet
 
   
 
Imobiliare Valea Prahovei Vila Frida, Busteni MixMontan