MERVANI - Agentie Imobiliara pe Valea Prahovei, Administrare Imobiliara, Investitii Imobiliare, Proiecte Imobiliare, Consultanta Imobiliara, Legislatie Imobiliara, Intermedieri Imobiliare, Tranzactii Imobiliare, Evaluari Imobiliare, Arhitectura, Cadastru, Notari, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Comarnic, Breaza, Cornu, Campina
 APARTAMENTE NOI PREDEAL  |   APARTAMENTE LANGA PARTIE  |   SINAIA-GARDEN  |   APARTAMENTE DE VACANTA  |   PROIECTE IMOBILIARE  
• MENIU •
 
 »  PRIMA PAGINA
 »  SERVICII OFERITE
 »  PARTENERI
 »  CONTACT
 
• LOCALITATI •
 
 »  SINAIA
 »  BUSTENI
 »  AZUGA
 »  PREDEAL
 »  CAMPINA
 »  COMARNIC
 »  BREAZA
 »  CORNU
 »  BREBU
 »  BANESTI
 
• VANZARI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• INCHIRIERI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• LEGISLATIE •
 
 »  O.G. 85/2001
 »  LEGEA 10/2001
 »  REGIMUL JURIDIC
 »  LEGEA 114/1996
 »  LEGEA 145/1999
 »  DICTIONAR
 
• RECOMANDARI •
 
 »   Cazare VALEA PRAHOVEI
 »   Agentia de Turism Mervani TRAVEL
 »   DISPECERAT de Cazare
 »   Organizare CONFERINTE
 »   Agentie IMOBILIARA
 »   IMOBILIARE VALEA PRAHOVEI
 »   Inchirieri IMOBILIARE
 
• PARTENERI •
 
 »   Opus INVEST
 »   Piatra Arsa
 »   Mihai Totpal
 »   Ziarul
VALEA PRAHOVEI
 »   Televiziunea
VALEA PRAHOVEI
 
• STATISTICI •
 
Statistici oferite de Google Analytics
 
 
     

 
»  

Apartamente Busteni

»  

Garsoniere Busteni

»  

Case Busteni

»  

Vile Busteni

»  

Spatii Comerciale Busteni

»  

Spatii Industriale Busteni

»  

Spatii Turistice Busteni

»  

Terenuri Busteni


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 50.000 €Apartamentul care se vinde este situat intr-o zona linistita la 5 min. de mers pe jos pana in centrul orasului.Regimul de inaltime al blocului: P+4E, aprtamentul fiind pozitionat la etajul al II lea.Compartimentare: camera de zi, hol, dormitor, camara, bucatarie, baie si logie in suprafata construita de 57,75 mp.Imobilul este construit in anul 1981 avand structura din cadre de beton armat si placi de beton.Se vinde complet mobilat si utilat!

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Busteni , Centrala


 

Apartament de Vacanta de Inchiriat in Busteni (Prahova) » 550 €Apartament cu 2(doua) camere de inchiriat in casa situat in orasul Busteni zona Valea Alba.Regim de inaltine P+E;Apartamentul este situat la etajul imobilului si are o suprafata totala de aproximativ 56 mp. La parter se afla garajul in care se poate parca un autoturism.Compartimentare:Dormitor, camera de zi cu bucatarie deschisa, baie si balcon.Apartamentul dispune de toate utilitatile: apa, gaz, curent electric, caTV, internet.Finisaje:gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan si usa metalica.Curtea este frumos amenajata iar de pe terasa te poti delecta cu frumoasa priveliste a muntilor Caraiman.Se inchiriaza complet mobilat si utilat pe perioada lunga, minim un an.

Detalii imobil » Apartament de Inchiriat in Busteni , Valea Alba


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 99.500 €Apartament Tip Duplex situat in zona centrala a statiunii Busteni, intr-un imobil construit in anul 1989.Unul din avantajele oferite de locatia acestui apartament este ca acesta poate fi utilizat atat ca si casa de vacanta cat si locuinta permanenta.Apartamentul este situat la Et 2, 3 si mansarda (Pod amenajat si compartimentat), intreg imobilul avand in componenta sase camere.Suprafata construita desfasurata (SCD) pe cele trei (3) niveluri este de aproximativ 150.00 mp, iar utila (SU) este de aproximativ 135.00 mp.Acesta beneficiaza de bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile:retea de apa si canal;retea de gaze naturale;retea electricitate.Finisaje: gresie, faianta, parchet.Dotari:centrala termica proprie (CT) 24 Kw;tamplarie PVC cu geam termopan;semineu functional;termosistem (150 mm).Apartamentul se afla in stare foarte buna si a fost renovat recent, pastrandu-si astfel identitatea caracteristica.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Busteni , Centrala


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 46.000 €De vanzare apartament cu 2 (doua) camere situat la parterul unui imobil finalizat in anul 1978, in zona Telecabinei din Busteni.Apartamentul, decomandat, avand suprafata utila de 44,83 mp. si suprafata construita de 51,55 mp., este compartimentat astfel:camera de zi (14,11 mp.);dormitor (9,90 mp.);bucatarie si hol (9,97 mp.);spatiu de luat masa (5,52 mp.);2 debarale (0,67 mp. si 0,49 mp.);baie (4,17 mp.).Finisaje:parchet laminat in camere, gresie si faianta in bucatarie, baie si spatiul de luat masa,  gresie in hol, tamplarie pvc cu geam termopan, usa de intrare dublata pentru siguranta apartamentului, rulouri din aluminiu montate pentru toate ferestrele;Structura de rezistenta din cadre de beton si caramida, termoizolatie din polistiren;Incalzirea se realizeaza prin centrala termica de apartament;Bransamente si contorizari individuale (gaz, curent electric, apa, catv);Facilitati: locuri de parcare amenajate, servicii de administrare;Apartamentul se vinde partial mobilat. Bucataria se vinde complet mobilata si utilata.Apartamentul fiind situat la parterul imobilului, se vinde impreuna cu terenul ce-l are in folosinta de aproximativ 20 mp.Pret negociabil!

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Busteni , Telecabina


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 45.000 €Apartament de vanzare situat in cadrul Complexului rezidential Valea Alba.   Acesta este un proiect imobiliar nou, dezvoltat in perimentrul central al statiunii Busteni dar si foarte aproape de partia de ski Kalinderu. Imobilul are regimul de inaltime D+P+E1+Em+M, Apartamentul in cauza fiind situat la primul nivel respectiv Parter.Facilitati: Structura de rezistenta din cadre si diafragme de beton, peretii fiind din caramida;Termoizolatie din polistiren si vata minerala;Finisaje si design modern;Centrala termica proprie, marca BUDERUS;Telefon,Cablu TV si Internet;Usa metalica;Interfon;Garaje la demisolul imobilului;Pardoseli din gresie si parchet laminat, faianta si gresie in bai si bucatarii;Tamplarie din PVC cu 6 camere, marca KMG;Apartamentul are suprafata construita totala de 68.00 mp din care 7.93 mp terasa, iar cea utila este de 60.07 mp.!!! Acesta se vinde partial mobilat si Neutilat, pretul acestuia fiind usor negociabil !!!

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Busteni , Partia de Ski


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 37.500 €De vanzare apartament 3 (trei) camere, semidecomandat, situat la etajul 1, in imobil P+4E din Busteni.Apartamentul, cu suprafata construita de 52,45 mp. si suprafata utila de 41,83 mp., este compartimentat astfel:Camera de zi - 15,29 mp.Dormitor - 9,47 mp.Dormitor - 7,74 mp.Bucatarie - 3,56 mp.Baie - 2,61 mp.Hol - 3,16 mp.Apartamentul a fost recent renovat la interior.A fost montata tamplarie exterioara din pvc cu geam termopan.Incalzirea apartamentului se realizeaza cu ajutorul centralei termice proprii.Imobilul, construit in anul 1980, a fost in intregime reabilitat termic in anul 2011.Pretul este fix iar apartamentul se vinde nemobilat!

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Busteni , Cezar Petrescu


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 66.000 €Apartamentul care se vinde este situat la etajul I, intr-un imobil cu regim de inaltime D+P+2E+M, construit in anul 2017.Imobilul (blocul) este unul nou construit cu materiale de buna calitate si are in componenta 5 apartamente si 5 garsoniere. Termenul de finalizare al blocului se estimeaza a fi la sfarsitul lunii august 2017.Pe terenul aferent blocului exista locuri de parcare trasate pentru toate unitatile locative. Fiecare apartament/garsoniera beneficiaza de CaTV si internet.Compartimentare: living, dormitor, bucatarie, baie, hol si 2(doua) balcone, in suprafata construita de 83.47 mp.Toate contorizarile sunt separate (apa, gaz, curent electric). Apartamentul beneficiaza si de boxa in suprafata de aprox 2mp aflata la demisolul cladirii., parcare individuala, spatii comune si teren in cota indiviza,Exista posibilitatea ca fiecare apartament sa se personalizeze cu mobilier executat la comanda contra-cost.Se vinde cu TVA de 5% (inclus  in pret loc de parcare si boxa). 

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Busteni , Zamora


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 36.500 €Apartamentul se afla la mansarda, intr-un bloc nou de tipul P+3E+M si are suprafata construita de 50 mp (iar cea utila de apr. 42 mp). De asemenea beneficiaza si de boxa in suprafata de 3.5 mpApartamentul este format din: living + bucatarie open space , 1 dormitor si 1 baie.Acesta se vinde complet mobilat si utilat. Sunt 2 apartamente identice pretul fiind pentru fiecare in parte, dar pot fi achizitionate si impreuna.Pozitionat intr-o zona foarte linistita si pretul foarte avantajos Euro/mp, fac din acest apartament o oferta foarte interesanta.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Busteni , Poiana Tapului


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 75.000 €Apartament trei ( 3 ) camere decomandat de vanzare, situat la parterul unui imobil cu regimul de inaltime P+4E.Apartamentul beneficiaza de intrare separata direct din curtea blocului. Incalzirea se realizeaza cu o centrala termica proprie 24 KW. Finisaje:gresie, faianta, parchet, tamplarie PVC cu geam termopan, usa metalica.Apartamentul dispune de toate utilitatile cu separatii si contorizari individuale ( apa, gaz, electricitate, caTV )Pretul de 75.000 eur este negociabil!

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Busteni , Semicentrala


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 45.000 €Apartament 3 (trei) camere de vanzare in Busteni, zona centrala, la poalele Muntilor Bucegi, sub Crucea Caraiman.Apartamentul se compune din:- camera de zi,- 2 dormitoare, - bucatarie inchisa,- dressing,- baie,- hol.- doua balcoaneSuprafata construita (SC) este de aproximativ 60.00 mp iar cea utila (SU) de 55.05 mp!!! Pret Nenegociabil !!!

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Busteni , Centrala


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 67.500 €Apartamentul se afla la etajul 1 intr-un imobil cu regimul de inaltime P+2E+M construit in 2016.Acesta are o suprafata construita de 90 de mp si este compus din:Living cu zona de dining, 1 dormitor spatios, baie cu cada si bucatarie inchisa.De asemenea apartamentul dispune de 2 balcoane foarte generoase tip terasa.Printre facilitati exista loc de parcare si un spatiu de depozitare la parterul blocului.Este pozitionat catre sud si beneficiaza de o priveliste minunata catre muntii Bucegi.Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat. Mobilierul este nou, tip clasic de calitate superioara.Pentru mai multe detalii suplimentare va stam la dispozitie.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Busteni , Zamora


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 85.000 €Apartament in Casa/Vila, de vanzare, situat in zona Centrala a Statiunii Busteni, la parterul unui imobil Tip Vila cu regimul de inaltime S+P+E+M.Apartamentul are trei (3) camere decomandate cu o suprafata utila (SU) de 88.65 mp. si suprafata construita (SC) de 121.14 mp, fiind compartimentat astfel :hol de acces si tranzit;camera de zi cu loc de servit masa;2 dormitore;baie;bucatarie; balcon;sera (terasa acoperita).Apartamentul, beneficiaza de finisaje moderne (gresie, faianta, parchet) si se poate vinde complet mobilat si utilat. 

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Busteni , Centrala


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 65.000 €Apartament de vanzare situat in zona semicentrala a Statiunii Busteni in imediata apropiere a Partiei de Ski Kalinderu.Apartamentul are trei (3) camere decomandate si este situat la parterul imobilului, imobil construit in anul 1996, cu structura din cadre de beton armat, peretii fiind realizati din caramida. Regimul de inaltime este structurat astfel:D+P+3E+MLa demisol sunt boxe, restul nivelurilor fiind cu apartamente de cate trei (3) camere.Apartamentul este compartimentat astfel:Living 44.04 mpDormitor 10.53 mpDormitor 10.50 mpHol 4.49 mpWc Serv 1.66 mpBaie 3.23 mpBucatarie 6.20 mpBalcon 5.00 mpApartamentul beneficiaza de bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile dar si de finisaje, acestea din urma fiind la nivelul anilor in care a fost construit imobilul (1996), necesitand usoare cosmetizari. De asemenea beneficiaza de Centrala Termica (Vaillant 24 KW) proprie de apartament pentru incalzire si realizarea apei calde.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Busteni , Partia de Ski


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 75.000 €Apartament doua (2) camere, in vila, de vanzare situat in zona semicentrala a statiunii Busteni, in cartierul Valea Alba, intr-un imobil construit in anul 2010, cu regimul de inaltime P+E1+Em+M cu suprafata totala de 56.67 mp.Apartamentul este situat la mansarda vilei.Toate apartamentele din acest imobil beneficiaza de o priveliste deosebita .Suprafata construita a acestui apartament este de 56.67 mp inclusiv balcon. In afara acestor suprafete se mai adauga si suprafetele in cota indiviza (6.10 %) din partile si dependintele comune ale intreg imobilului ( hol + casa scarii)Finisaje: Intreaga vila beneficiaza de finisaje moderne, placari cu gresie si faianta in bai si bucatarii, dormitoarele si livingul sunt cu parchet stratificat, peretii  la interior cu glet si vopsea lavabila, iar la exterior polistiren (10 cm) si vopsea lavabila decorativa.Facilitati:Bransamente si contorizari individuale pentru toate utilitatile (apa, gaz, electricitate, canalizare, caTV) Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat. Acesta beneficiaza si de Boxa .

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Busteni , Partia de Ski


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 97.000 €Apartamentul se afla la parterul inalt (mezanin) al unui imobil cu regimul de inaltime D+P+2E+MAre o suprafata utila de 79 mp si cea construita de 95 mp fiind compus din:Living (34 mp), 2 dormitoare, 1 baie, 1 bucatarie si un balcon generos tip terasa (17 mp)Imobilul este construit in 2010 si beneficiaza de lift si sistem de monitorizare video.De asemenea, apartamentul beneficiaza de o priveliste unica spre masivul Caraiman.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Busteni , Zamora Agentia Imobiliara Mervani ¤ 0244.311.200 ¤ Imobiliare Valea Prahovei