MERVANI - Agentie Imobiliara pe Valea Prahovei, Administrare Imobiliara, Investitii Imobiliare, Proiecte Imobiliare, Consultanta Imobiliara, Legislatie Imobiliara, Intermedieri Imobiliare, Tranzactii Imobiliare, Evaluari Imobiliare, Arhitectura, Cadastru, Notari, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Comarnic, Breaza, Cornu, Campina
 APARTAMENTE NOI PREDEAL  |   APARTAMENTE LANGA PARTIE  |   SINAIA-GARDEN  |   APARTAMENTE DE VACANTA  |   PROIECTE IMOBILIARE  
• MENIU •
 
 »  PRIMA PAGINA
 »  SERVICII OFERITE
 »  PARTENERI
 »  CONTACT
 
• LOCALITATI •
 
 »  SINAIA
 »  BUSTENI
 »  AZUGA
 »  PREDEAL
 »  CAMPINA
 »  COMARNIC
 »  BREAZA
 »  CORNU
 »  BREBU
 »  BANESTI
 
• VANZARI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• INCHIRIERI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• LEGISLATIE •
 
 »  O.G. 85/2001
 »  LEGEA 10/2001
 »  REGIMUL JURIDIC
 »  LEGEA 114/1996
 »  LEGEA 145/1999
 »  DICTIONAR
 
• RECOMANDARI •
 
 »   Cazare VALEA PRAHOVEI
 »   Agentia de Turism Mervani TRAVEL
 »   DISPECERAT de Cazare
 »   REVELION & CRACIUN
 »   Oferte
LITORAL
 »   Oferte
BALNEO
 »   Organizare CONFERINTE
 »   Romanian TOURISM (en)
 »   Agentie IMOBILIARA
 »   ADMINISTRARE Imobile
 »   Agentie de PUBLICITATE
 »   IMOBILIARE VALEA PRAHOVEI
 »   Inchirieri IMOBILIARE
 
• PARTENERI •
 
 »   Opus INVEST
 »   Piatra Arsa
 »   Mihai Totpal
 »   Ziarul
VALEA PRAHOVEI
 »   Televiziunea
VALEA PRAHOVEI
 
• STATISTICI •
 
Statistici oferite de Google Analytics
 
 
     

 
»  

Apartamente Busteni

»  

Garsoniere Busteni

»  

Case Busteni

»  

Vile Busteni

»  

Spatii Comerciale Busteni

»  

Spatii Industriale Busteni

»  

Spatii Turistice Busteni

»  

Terenuri Busteni


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 75.000 €Apartament trei ( 3 ) camere decomandat de vanzare, situat la parterul unui imobil cu regimul de inaltime P+4E.Apartamentul beneficiaza de intrare separata direct din curtea blocului. Incalzirea se realizeaza cu o centrala termica proprie 24 KW. Finisaje:gresie, faianta, parchet, tamplarie PVC cu geam termopan, usa metalica.Apartamentul dispune de toate utilitatile cu separatii si contorizari individuale ( apa, gaz, electricitate, caTV )Pretul de 75.000 eur este negociabil!

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Busteni , Semicentrala


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 65.000 €Apartament de vanzare situat in zona semicentrala a Statiunii Busteni in imediata apropiere a Partiei de Ski Kalinderu.Apartamentul are trei (3) camere decomandate si este situat la parterul imobilului, imobil construit in anul 1996, cu structura din cadre de beton armat, peretii fiind realizati din caramida. Regimul de inaltime este structurat astfel:D+P+3E+MLa demisol sunt boxe, restul nivelurilor fiind cu apartamente de cate trei (3) camere.Apartamentul este compartimentat astfel:Living 44.04 mpDormitor 10.53 mpDormitor 10.50 mpHol 4.49 mpWc Serv 1.66 mpBaie 3.23 mpBucatarie 6.20 mpBalcon 5.00 mpApartamentul beneficiaza de bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile dar si de finisaje, acestea din urma fiind la nivelul anilor in care a fost construit imobilul (1996), necesitand usoare cosmetizari. De asemenea beneficiaza de Centrala Termica (Vaillant 24 KW) proprie de apartament pentru incalzire si realizarea apei calde.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Busteni , Partia de Ski


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 37.500 €De vanzare apartament 3 (trei) camere, semidecomandat, situat la etajul 1, in imobil P+4E din Busteni.Apartamentul, cu suprafata construita de 52,45 mp. si suprafata utila de 41,83 mp., este compartimentat astfel:Camera de zi - 15,29 mp.Dormitor - 9,47 mp.Dormitor - 7,74 mp.Bucatarie - 3,56 mp.Baie - 2,61 mp.Hol - 3,16 mp.Apartamentul a fost recent renovat la interior.A fost montata tamplarie exterioara din pvc cu geam termopan.Incalzirea apartamentului se realizeaza cu ajutorul centralei termice proprii.Imobilul, construit in anul 1980, a fost in intregime reabilitat termic in anul 2011.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Busteni , Cezar Petrescu


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 59.000 €Apartament de vanzare situat in zona semicentrala a localitatii Busteni, Cartierul Piatra Arsa, intr-o zona linistita cu vedere panoramica spectaculoasa asupra Masivului BUCEGI.Apartamentul, de vacanta, este situat intr-un complex rezidential, compus din patru vile identice atat ca arhitectura cat si suprafete si compartimentare.Unul dintre avantajele acestui complex este privelistea catre masivul Bucegi (Caraiman) oferita de fiecare apartament cat si pozitionarea acestuia.Caracteristici constructive:- Regim de inaltime: P + 2E + Em;- Structura de rezistenta : cadre si diafragme de beton;- Zidarie de caramida;- Termoizolatii : polistiren si vata minerala;- Hidroizolatie.Facilitati:- Baie mobilata si utilata;- Telefon, cabluTV, internet;- Centrala termica proprie pentru fiecare apartament;- Contorizari separate pe fiecare apartament;- Alei si parcare pavate cu dale;- Iluminat exterior;- Loc de parcare in incinta complexului;- Priveliste din orice colt al apartamentului;- Administrare permanenta.Apartamentul are o suprafata construita (SC) 99.92 mp, suprafata utila (SU) de 77.00 mp si se vinde mobilat si utilat.COMPARTIMENTARE:- Primul nivel: hol si casa scarii pentru acces apartament ;- Al II-lea nivel: doua dormitoare, living cu bucatarie deschisa si loc de servit masa, baie si doua balcoane la cele doua dormitoare;

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Busteni , Golful Regal


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 49.500 €Apartamentul, in suprafata utila de 75,27 mp. si suprafata construita de 87,63 mp., dispune de:Camera de zi - 14,57 mp;Dormitor - 14,48 mp;Dormitor - 14,48 mp;Bucatarie - 14,48 mp;Baie - 3,44 mp;Hol - 9,15 mp;Balcon - 4,67 mp.Spatiul de locuit beneficiaza de urmatoarele finisaje: gresie, faianta, parchet din lemn de stejar.Balconul este inchis in tamplarie PVC cu geam termopan.Apartamentul dispune de toate utilitatile, contorizate individual.Incalzirea se realizeaza cu ajutorul centralei termice de apartament.Apartamentul, cu vedere est si vest, dispune de sistem de alarma propriu. Cladirea dispune de interfon.!!! Apartamentul se incadreaza pentru Programul Prima Casa !!!

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Busteni , Poiana Tapului


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 45.000 €Apartament de vanzare situat in cadrul Complexului rezidential Valea Alba.   Acesta este un proiect imobiliar nou, dezvoltat in perimentrul central al statiunii Busteni dar si foarte aproape de partia de ski Kalinderu. Imobilul are regimul de inaltime D+P+E1+Em+M, Apartamentul in cauza fiind situat la primul nivel respectiv Parter.Facilitati: Structura de rezistenta din cadre si diafragme de beton, peretii fiind din caramida;Termoizolatie din polistiren si vata minerala;Finisaje si design modern;Centrala termica proprie, marca BUDERUS;Telefon,Cablu TV si Internet;Usa metalica;Interfon;Garaje la demisolul imobilului;Pardoseli din gresie si parchet laminat, faianta si gresie in bai si bucatarii;Tamplarie din PVC cu 6 camere, marca KMG;Apartamentul are suprafata construita totala de 68.00 mp din care 7.93 mp terasa, iar cea utila este de 60.07 mp.!!! Acesta se vinde partial mobilat si Neutilat, pretul acestuia fiind usor negociabil !!!

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Busteni , Partia de Ski


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 45.000 €Apartament 3 (trei) camere de vanzare in Busteni, zona centrala, la poalele Muntilor Bucegi, sub Crucea Caraiman.Apartamentul se compune din:- camera de zi,- 2 dormitoare, - bucatarie inchisa,- dressing,- baie,- hol.- doua balcoaneSuprafata construita (SC) este de aproximativ 60.00 mp iar cea utila (SU) de 55.05 mp!!! Pret Nenegociabil !!!

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Busteni , Centrala


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 46.000 €De vanzare apartament cu 2 (doua) camere situat la parterul unui imobil finalizat in anul 1978, in zona Telecabinei din Busteni.Apartamentul, decomandat, avand suprafata utila de 44,83 mp. si suprafata construita de 51,55 mp., este compartimentat astfel:camera de zi (14,11 mp.);dormitor (9,90 mp.);bucatarie si hol (9,97 mp.);spatiu de luat masa (5,52 mp.);2 debarale (0,67 mp. si 0,49 mp.);baie (4,17 mp.).Finisaje:parchet laminat in camere, gresie si faianta in bucatarie, baie si spatiul de luat masa,  gresie in hol, tamplarie pvc cu geam termopan, usa de intrare dublata pentru siguranta apartamentului, rulouri din aluminiu montate pentru toate ferestrele;Structura de rezistenta din cadre de beton si caramida, termoizolatie din polistiren;Incalzirea se realizeaza prin centrala termica de apartament;Bransamente si contorizari individuale (gaz, curent electric, apa, catv);Facilitati: locuri de parcare amenajate, servicii de administrare;Apartamentul se vinde partial mobilat. Bucataria se vinde complet mobilata si utilata.Apartamentul fiind situat la parterul imobilului, se vinde impreuna cu terenul ce-l are in folosinta de aproximativ 20 mp.Pret negociabil!

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Busteni , Telecabina


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 62.000 €De vanzare apartament patru (4) camere (tip duplex), decomandat, situat la ultimile doua (2, Et 4+M) etaje, intr-un imobil cu regimul de inaltime P+4E+M din Busteni, cartierul SilvaApartamentul are suprafata construita (SC/ Et+M) de aproximativ 84.06 mp. si suprafata utila (SU, Et+M) de aproximativ 77.76 mp, Apartamentul a fost recent renovat (primul nivel, respectiv et 4), mansarda fiind in stadiu de amenajare, existand toate materialele necesare acestei amenajari.Imobilul, construit in anul jurul anilor 1980, a fost in intregime reabilitat termic.!!! Pentru mansarda exista toate avizele si aprobarile necesare !!!

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Busteni , Silva


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 36.500 €Apartamentul se afla la mansarda, intr-un bloc nou de tipul P+3E+M si are suprafata construita de 50 mp (iar cea utila de apr. 42 mp). De asemenea beneficiaza si de boxa in suprafata de 3.5 mpApartamentul este format din: living + bucatarie open space , 1 dormitor si 1 baie.Acesta se vinde complet mobilat si utilat. Sunt 2 apartamente identice pretul fiind pentru fiecare in parte, dar pot fi achizitionate si impreuna.Pozitionat intr-o zona foarte linistita si pretul foarte avantajos Euro/mp, fac din acest apartament o oferta foarte interesanta.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Busteni , Poiana Tapului


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 97.000 €Apartamentul se afla la parterul inalt (mezanin) al unui imobil cu regimul de inaltime D+P+2E+MAre o suprafata utila de 79 mp si cea construita de 95 mp fiind compus din:Living (34 mp), 2 dormitoare, 1 baie, 1 bucatarie si un balcon generos tip terasa (17 mp)Imobilul este construit in 2010 si beneficiaza de lift si sistem de monitorizare video.De asemenea, apartamentul beneficiaza de o priveliste unica spre masivul Caraiman.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Busteni , Zamora


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 136.000 €Apartamentul se afla la parterul inalt (mezanin) al unui imobil cu regimul de inaltime D+P+2E+MAre o suprafata utila de 115 mp si cea construita de 132 mp fiind compus din:Living + dining (40 mp), 2 dormitoare (fiecare de cate 20 mp), 3 bai, 1 bucatarie si un balcon generos tip terasa (17 mp)Imobilul este construit in 2010 si beneficiaza de lift si sistem de monitorizare video.De asemenea, apartamentul beneficiaza de o priveliste unica spre masivul Caraiman.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Busteni , Zamora


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 85.000 €Apartament in Casa/Vila, de vanzare, situat in zona Centrala a Statiunii Busteni, la parterul unui imobil Tip Vila cu regimul de inaltime S+P+E+M.Apartamentul are trei (3) camere decomandate cu o suprafata utila (SU) de 88.65 mp. si suprafata construita (SC) de 121.14 mp, fiind compartimentat astfel :hol de acces si tranzit;camera de zi cu loc de servit masa;2 dormitore;baie;bucatarie; balcon;sera (terasa acoperita).Apartamentul, beneficiaza de finisaje moderne (gresie, faianta, parchet) si se poate vinde complet mobilat si utilat. 

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Busteni , Centrala


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 62.400 €In cartierul Piatra Arsa, in imediata vecinatatea fostului teren de golf al Regelui Mihai.Cartierul este situat la iesirea din Sinaia la aproximativ 4 km intre Sinaia si Busteni, in continuarea cartierului artistilor, Cumpatul, din Sinaia.Este o locatie de top, preferata de multe personalitati din viata poilitica si de afaceri din tara si nu numai.Accesul este unul facil, direct din DN1.Apartamentul este compartimentat astfel:Living 27.15mp, dormitor 11.90 mp, baie 3.49 mp, balcon 15.77 mp, boxa 1.06 mp.Finisaje de lux:Imobilul are arhitectura montana, cu placari exterioare (soclu) cu piatra naturala (culoare crem), balcoane si terase largi cu balustrade din lemn (culoare wenge).Curtea are o parte acoperita cu gazon iar restul este placata cu pavele eco cu ochiuri pentru iarba.Incalzirea se face prin centrala proprie pe gaz Ariston.Apartamentul are bransament si contorizare separate pentru toate utilitatile – energie electrica, gaze, apa.Imobilul beneficiaza de usa metalica antiefractie  la intrare, cablare pentru sistem de securitate si nu in ultimul rand de o boxa la demisolul blocului pentru depozitare.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Busteni , Piatra Arsa


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 40.000 €Apartament de vanzare, situat la mansarda (M1) unui imobil cu regimul de inaltime D+P+2+M1+M2, in zona semicentrala a statiunii Busteni.Apartamentul are doua (2) camere, cu o suprafata utila de 32.90 mp si suprafata total construita de 39.78 mp.Imobilul din care face parte si acest apartament a fost edificat in anul 2006-2007 cu structura din beton armat, pereti din caramida si a fost acoperit cu tabla Tip LINDAB.Apartamentul beneficiaza de o priveliste deosebita si se vinde Mobilat si utilat.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Busteni , Semicentrala Agentia Imobiliara Mervani ¤ 0244.311.200 ¤ Imobiliare Valea Prahovei