MERVANI - Agentie Imobiliara pe Valea Prahovei, Administrare Imobiliara, Investitii Imobiliare, Proiecte Imobiliare, Consultanta Imobiliara, Legislatie Imobiliara, Intermedieri Imobiliare, Tranzactii Imobiliare, Evaluari Imobiliare, Arhitectura, Cadastru, Notari, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Comarnic, Breaza, Cornu, Campina
 APARTAMENTE NOI PREDEAL  |   APARTAMENTE LANGA PARTIE  |   SINAIA-GARDEN  |   APARTAMENTE DE VACANTA  |   PROIECTE IMOBILIARE  
• MENIU •
 
 »  PRIMA PAGINA
 »  SERVICII OFERITE
 »  PARTENERI
 »  CONTACT
 
• LOCALITATI •
 
 »  SINAIA
 »  BUSTENI
 »  AZUGA
 »  PREDEAL
 »  CAMPINA
 »  COMARNIC
 »  BREAZA
 »  CORNU
 »  BREBU
 »  BANESTI
 
• VANZARI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• INCHIRIERI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• LEGISLATIE •
 
 »  O.G. 85/2001
 »  LEGEA 10/2001
 »  REGIMUL JURIDIC
 »  LEGEA 114/1996
 »  LEGEA 145/1999
 »  DICTIONAR
 
• RECOMANDARI •
 
 »   Cazare VALEA PRAHOVEI
 »   Agentia de Turism Mervani TRAVEL
 »   DISPECERAT de Cazare
 »   REVELION & CRACIUN
 »   Oferte
LITORAL
 »   Oferte
BALNEO
 »   Organizare CONFERINTE
 »   Romanian TOURISM (en)
 »   Agentie IMOBILIARA
 »   ADMINISTRARE Imobile
 »   Agentie de PUBLICITATE
 »   IMOBILIARE VALEA PRAHOVEI
 »   Inchirieri IMOBILIARE
 
• PARTENERI •
 
 »   Opus INVEST
 »   Piatra Arsa
 »   Mihai Totpal
 »   Ziarul
VALEA PRAHOVEI
 »   Televiziunea
VALEA PRAHOVEI
 
• STATISTICI •
 
Statistici oferite de Google Analytics
 
 
     

 
»  

Apartamente Predeal

»  

Garsoniere Predeal

»  

Case Predeal

»  

Vile Predeal

»  

Spatii Comerciale Predeal

»  

Spatii Industriale Predeal

»  

Spatii Turistice Predeal

»  

Terenuri Predeal


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Predeal (Brasov) » 58.000 €Apartament 4 camere pluis dependinte,  decomandat, de vanzare situat in Predeal.Apartamentul este situat la  ultimul nivel intr-un imobil cu doua (2) etaje. In intreg blocul sunt 6 apartamente (cate doua pe fiecare nivel). Blocul a fost construit in anul 1997, din caramida, ziduri de 80 cm. Apartamentul a fost complet renovat si amenajat in anul 2009Suprafata construita este de 106 mp , Facilitati: Tamplarie REHAU, PVC cu geam termopan, parchet , gresie , faianta, centrala  termica proprie, usa metalica Genius si se vinde mobilat / utilat. Incalzirea si prepararea apei calde este realizata de Centrala Termica proprie (care este in garantie), parchet in camere si partial pe hol , gresie si faianta in bai si bucatarie, ferestre cu geamuri termopan integral, usa metalica blindata la intrare. De asemenea apartamentul beneficiaza de boxa de 20mp, loc de parcare.  posibilitate achizitionare si amenajari pod, care poate fi mansardat.Apartamentul beneficiaza de o priveliste deosebita asupra muntilor din jur (Masivul Postavaru, Piatra Mare); zona este una foarte linistita; are vedere pe 2 parti.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Predeal , Centrala


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Predeal (Brasov) » 55.000 €Apartament de LUX, de vanzare situat la parter intr-un imobil cu regimul de inaltime D+P+3E+M, in zona semicentrala a statiunii Predeal in apropierea partiei de Ski CLABUCET. Apartamentul are suprafata construita de 62.33 mp (inclusiv balconul), iar cea utila de 49.13 mp.Intreg imobilul beneficiaza de o sala de sport cu sauna si dus, crama, sala de petreceri, boxe pentru fiecare apartament, parcare proprie si servicii de administrare.Pretul este usor negociabil

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Predeal , Partia de Ski


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Predeal (Brasov) » 49.000 €Apartament cu 3 camere de vanzare in Predeal, zona Semicentrala.Apartamentul este situat intr-o zona linistita, la mansarda unui imobil cu regim de inaltime P+E+M, are suprafata utila de 50mp., suprafata construita desfasurata de 53mp.Compartimentare:2 dormitore;camera de zi;bucatarie;culoar;boxa la demisol;hol;baie.Detalii constructive:  fundatiile sunt din beton/piatra; pereti sunt din caramida; plansee sunt din beton;acoperis tabla lindab; stare intretinere este buna.Facilitati:Tamplarie PVC cu geam termopan, parchet , gresie , faianta, centrala  termica proprie, usa metalica si se vinde mobilat / utilat mai putin livingul.De asemenea apartamentul beneficiaza de boxa de 20mp loc de parcare cat si terasa in propietate in suprafata de 10mp.Aceasta este locul perfect pentru a va petrece timpul liber, o vacanta relaxanta, sau de ce nu pentru sfarsitul de saptamana intr-un minunat peisaj si intr-o liniste deplina.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Predeal , Centrala


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Predeal (Brasov) » 55.000 €Apartament de LUX, de vanzare situat la etajul II intr-un imobil cu regimul de inaltime D+P+3E+M, in zona semicentrala a statiunii Predeal in apropierea partiei de Ski CLABUCET. Apartamentul are suprafata construita de 62.33 mp (inclusiv balconul), iar cea utila de 49.13 mp.Intreg imobilul beneficiaza de o sala de sport cu sauna si dus, crama, sala de petreceri, boxe pentru fiecare apartament, parcare proprie si servicii de administrare.Apartamentul se vinde cu bucataria mobilata!

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Predeal , Partia de Ski


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Predeal (Brasov) » 60.000 €Apartament cu 3 camere de vanzare in Predeal, zona Cioplea, aproape de partia de schi, .Apartamentul este situat la etajul 4 intr-un imobil cu regim de inaltime P+5E, are suprafata utila de 64.86 mp. si suprafata construita desfasurata de ~75mp., fiind compartimentat astfel: 3 dormitore;bucatarie;camara;debara;hol;baie;wc de servici;2 balcoane inchise cu termopan.Facilitati: Tamplarie lemn, parchet in camere, gresie pe hol, gresie/faianta in bai si bucatarie, centrala termica proprie, usa metalica si parcare.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Predeal , Cioplea


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Predeal (Brasov) » 48.000 €Apartament doua (2) camere, de vanzare, situat la parterul unui imobil cu regimul de inaltime P+4E, in zona semicentrala a localitatii Predeal, cartier Cioplea.Apartamentul are suprafata utila (SU) 48.30 mp. si suprafata construita (SC) de aproximativ 53.00 mp. si este compartimentat dupa cum urmeaza: - hol de acces si tranzit- camera de zi- dormitor- bucatarie- baie- balconUtilitati:- Apa si canal;- Gaze naturale;- ElectricitateApartamentul beneficiaza de finisaje moderne, respectiv:- gresie faianta, parchet, tamplarie PVC cu geam termopan, obloane, etc...

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Predeal , Cioplea


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Predeal (Brasov) » 70.000 €Apartamentul se afla la etajul 2 intr-un imobil cu 4 etaje.Are o suprafata de 69 mp si este format din: living, bucatarie, 2 dormitoare, 2 bai si hol.Se afla intr-o zona linistita foarte aproape de centru, partie, magazine si restaurante.Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat, finisajele, utilarile si mobilierul fiind de calitate superioara.Pentru mai multe detalii va stam la dispozitie.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Predeal , Cioplea


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Predeal (Brasov) » 52.000 €Apartament 2 (doua) camere, de vanzare, situat la etajul 1 intr-un imobil cu regimul de inaltime P+4E situat in zona Cioplea, aproape de partia de schi.Apartamentul are suprafata utila de 58,41 mp. si suprafata construita desfasurata 67,17 mp. si este compartimentat astfel:camera de zi (16,57 mp),dormitor (13,30 mp),bucatarie (5,51 mp),hol (11,44 mp),debara (1,51 mp),baie (4,18 mp)balcon (5,63 mp).Apartamentul are finisaje deosebite si se vinde mobilat, electronicele si electrocasnicele nefiind incluse in pretul de vanzare!

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Predeal , Cioplea


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Predeal (Brasov) » 55.000 €Apartament de LUX, de vanzare situat la etajul I intr-un imobil cu regimul de inaltime D+P+3E+M, in zona semicentrala a statiunii Predeal in apropierea partiei de Ski CLABUCET. Apartamentul are suprafata construita de 62.33 mp (inclusiv balconul), iar cea utila de 49.13 mp.Intreg imobilul beneficiaza de o sala de sport cu sauna si dus, crama, sala de petreceri, boxe pentru fiecare apartament, parcare proprie si servicii de administrare.Apartamentul se vinde cu bucataria mobilata pretul fiind usor negociabil!

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Predeal , Partia de Ski


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Predeal (Brasov) » 54.000 €De vanzare apartament cu (2) doua camere, decomandat, situat in Predeal, zona Cioplea.Apartamentul, situat la etajul 2 in imobil P+3E, avand suprafata utila de 51,82 mp. si suprafata construita de 59,59 mp., este structurat, dupa cum urmeaza:- camera de zi (17,46 mp.);- dormitor (12,23 mp.);- bucatarie (8,56 mp.);- debara (0,94 mp.);- baie (3,95 mp.);- hol de tranzit si acces (5,16 mp.);- balcon (3,95 mp.)Spatiul de locuit este recent renovat integral si beneficiaza de urmatoarele finisaje:- gresie si faianta in bucatarie si baie,- gresie in hol, parchet in camere, - usi de interior din lemn, - instalatii electrice si sanitare schimbate,- pereti interior living, dormitor si hol - tapetati.Apartamentul dispune de toate utilitatile (apa, gaz, electrica si canalizare).Incalzirea se realizeaza cu ajutorul centralei termice individuale.Apartamentul se vinde integral mobilat si utilat.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Predeal , Cioplea


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Predeal (Brasov) » 135.000 €"Eleganta, Stil, Rafinament"Agentia Imobiliara Mervani va recomanda apartamentul tip duplex cu patru (4) camere, situat in zona semicentrala a localitatii Predeal, cartierul Trei Brazi. Apartamentul este situat la etajele I si respectiv al II lea, intr-un imobil cu regim de inaltime D+P+2E+M, acesta fiind compus din doua (2) apartamente de doua camere;Compartimentare duplex:Etajul 1: camera de zi cu bucatarie deschisa si loc de luat masa, doua (2) balcoane, dormitor, baie, casa scarii si hol de acces (apartament) si tranzit;Etajul  2: trei (3) dormitoare fiecare cu balcon propriu, doua (2) bai, hol si casa scarii.Dotari duplex:Se vinde complet mobilat si utilat;Facilitati: doua (2) locuri de parcare, doua (2) boxe;Priveliste spectaculoasa din orice colt al apartamentului;Finisaje si design modern, structura de rezistenta din cadre de beton si caramida, termoizolatie din polistiren;Tamplarie din PVC cu geam termopan, Usa metalica;Acces in apartament cu telecomanda;Interfon (acces bloc)Centrala termica proprie (CT) cu boiler incorporat si alimentare pe gaz;Bransamente si contorizari individuale (gaze, curent electric, apa, cablu TV, telefon);Orientare: Est, Sud-Vest (E S-V).Facilitati imobil:Arhitectura specific montana;Zona usor accesibila atat auto cat si pietonal;locuri de parcare; casa scarii placata cu granit;...Este apartamentul ce iti ofera momentele de liniste si relaxare mult dorite...

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Predeal , Trei Brazi


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Predeal (Brasov) » 49.000 €Apartamentul se afla la etajul 2 intr-un imobil nou construit.Are o suprafata de 44 mp si este format din: living + bucatarie open-space, dormitor, baie si hol.Se afla intr-o zona linistita foarte aproape de centru, partie, magazine si restaurante.Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat, finisajele, utilarile si mobilierul fiind de calitate superioara.Pentru mai multe detalii va stam la dispozitie.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Predeal , Centrala


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Predeal (Brasov) » 37.000 €Imobilul este pozitionat la 5 minute de mers pe jos pana in centrul orasului si reprezinta varianta ideala pentru o locuinta de vacanta avand vederea spre partia Clabucet.Apartamentul se afla intr-un imobil cu regim de inaltime P+4E, fiind situat la etajul al IV-lea.Are o suprafata de 62 mp construiti si include:Living cu bucatarie deschisa, dormitor, baie, hol, camara si camera tehnica.Beneficiaza de contorizari individuale pentru apa, gaz, curent electric.Apartamentul a fost renovat recent si se vinde complet mobilat si utilat.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Predeal , Centrala


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Predeal (Brasov) » 49.000 €Apartamentul este decomandat si are o suprafata de 70.61 mp utili si 85 mp construiti.Este format din: Living, 2 dormitoare, 2 bai, bucatarie, hol de acces si 2 balcoane

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Predeal , Cioplea


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Predeal (Brasov) » 40.000 €Vand Apartament cu 2 camere de vacanta in Predeal, situat in centrul statiunii, avand regimul de inaltime P+E.Apartamentul este situat la  parterul blocului si a fost renovat, mobilat si utilat modern, avand contorizari separate.Beneficiaza de centrala termica proprie, usa metalica, tamplarie PVC cu geam termopan si intrare separata. Pardoselile sunt acoperite cu gresie si parchet.De asemenea imobilul dispune in baza unui contract de inchiriere de un teren in suprafata de 100 mp imprejmuit cu gard viu pe care se afla si un foisor.Este pozitionat in apropierea complexului Cioplea, gara Predeal si centru S.P.A.Proprietarul este dispus si pentru un schimb cu gars. in Bucuresti + dif.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Predeal , Centrala Agentia Imobiliara Mervani ¤ 0244.311.200 ¤ Imobiliare Valea Prahovei