MERVANI - Agentie Imobiliara pe Valea Prahovei, Administrare Imobiliara, Investitii Imobiliare, Proiecte Imobiliare, Consultanta Imobiliara, Legislatie Imobiliara, Intermedieri Imobiliare, Tranzactii Imobiliare, Evaluari Imobiliare, Arhitectura, Cadastru, Notari, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Comarnic, Breaza, Cornu, Campina
 APARTAMENTE NOI PREDEAL  |   APARTAMENTE LANGA PARTIE  |   SINAIA-GARDEN  |   APARTAMENTE DE VACANTA  |   PROIECTE IMOBILIARE  
• MENIU •
 
 »  PRIMA PAGINA
 »  SERVICII OFERITE
 »  PARTENERI
 »  CONTACT
 
• LOCALITATI •
 
 »  SINAIA
 »  BUSTENI
 »  AZUGA
 »  PREDEAL
 »  CAMPINA
 »  COMARNIC
 »  BREAZA
 »  CORNU
 »  BREBU
 »  BANESTI
 
• VANZARI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• INCHIRIERI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• LEGISLATIE •
 
 »  O.G. 85/2001
 »  LEGEA 10/2001
 »  REGIMUL JURIDIC
 »  LEGEA 114/1996
 »  LEGEA 145/1999
 »  DICTIONAR
 
• RECOMANDARI •
 
 »   Cazare VALEA PRAHOVEI
 »   Agentia de Turism Mervani TRAVEL
 »   DISPECERAT de Cazare
 »   Organizare CONFERINTE
 »   Agentie IMOBILIARA
 »   IMOBILIARE VALEA PRAHOVEI
 »   Inchirieri IMOBILIARE
 
• PARTENERI •
 
 »   Mihai Totpal
 »   Ziarul
VALEA PRAHOVEI
 »   Televiziunea
VALEA PRAHOVEI
 
• STATISTICI •
 
Statistici oferite de Google Analytics
 
 
     

 
»  

Apartamente Sinaia

»  

Garsoniere Sinaia

»  

Case Sinaia

»  

Vile Sinaia

»  

Spatii Comerciale Sinaia

»  

Spatii Industriale Sinaia

»  

Spatii Turistice Sinaia

»  

Terenuri Sinaia


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 58.000 €Apartament patru (4) camere, confort I, decomandat, situat la primul nivel intr-un imobil cu regimul de inaltime P+4E, in Sinaia, zona semicentrala. Apartamentul are o suprafata construita (S.C) de 102.81 mp si utila (S.U) de 89.92 mp. Copartimentare: doua (2) holuri, camera de zi, trei (3) dormitoare, bucatarie si doua (2) bai.Finisaje: faianta, gresie, parchet.Apartamentul a fost finisat in totalitate, Iunie 2015. Dotari: Centrala termica (CT) proprie pentru realizarea incalzirii si pentru prepararea apei calde (nu este montata insa pretul acesteia poate fi negociat din pretul apartamentului, sau poate fi montata de catre actualul proprietar pe cheltuiala acestuia), tamplarie PVC cu geam termopan, gresie, faianta, parchet.Apartamentul este orientat sud (S).

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , Semicentrala


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 83.000 €Apartament 3 camere, in suprafata construita de 104 mp, situat in zona centrala a statiunii Sinaia, intr-un imobil construit in 2009.Apartamentul este decomandat, cu termoizolatie, tamplarie termopan, contorizare individuala pe apa, gaz si curent electric.Baia si bucataria au fiecare aproximativ 5 mp, sunt modern amenajate (cu gresie si faianta) si sunt complet echipate si utilate (chiuvete, cuptor electric, plita pe gaz, WC, cabina dus etc).Camera de zi (23mp), dormitoarele (15mp si 11 mp) si vestibulul (4mp) sunt complet mobilate, pardoseala este din parchet laminat si pereti vopsiti in lavabil de calitate superioara si tapet deosebit.Toate camerele dispun de prize pentru conectare la internet, telefonie fixa si cablu TV.In curtea imobilului exista amenajat un statiu verde (10 mp) dotat cu barbeque.Iluminatul pe casa scarii, in parcare si in jurul blocului, este asigurat pe baza de senzori.Imobilul dispune de administrator, femeie de servici si personal de interventii pentru avarii.Apartamentul dispune si de loc de parcare (15mp) acoperit.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , Castelul Peles


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 54.000 €Apartamentul se afla la parter intr-un imobil cu regimul de inaltime P+4E.Acesta are o suprafata construita de 56 mp si este compus din:Camera de zi, 2 dormitoare, baie, bucatarie.Acesta se vinde mobilat/utilat.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , 1 Mai


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 49.000 €Apartamentul se afla intr-un imobil cu regim de inaltime P+4E, fiind situat la etajul al IV lea.Compartimentare:camera de zi, 2(doua) dormitoare, hol de tranzit, baie si bucatarie, in suprafata utila de 65 mp.Apartamentul beneficiaza de contorizari separarte, incalzire centrala termica proprie.Este ideal pentru vacanta dar si pentru o familie care doreste sa locuiasca permanent, fiind aproape de institutiile scolare, gradinita, spitalul orasenesc,  farmacii, supermarket-uri, etc...Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat!

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , Malul Spitalului


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 55.900 €Apartament trei (3) camere decomandat, de vanzare, situat in zona semicentrala a localitatii Sinaia, cartierul Platoul Izvor, Apartamentul, are suprafata utila (SU) de 74.12 mp (inclusiv suprafata balcoanelor) si suprafata construita (SC) de 88.89 mp este compartimentat astfel:- Camera de zi - 19.48 mp- Dormitor - 11.47 mp- Dormitor - 10.86 mp- Baie - 4.10 mp- Hol - 8.86 mp- Debara - 0.68 mp- Camara - 1.48 mp- Bucatarie - 6.44 mp- Wc serv - 1.76 mp- Doua (2) balcoane - 9.19 mpSpatiul de locuit este amenajat si beneficiaza de urmatoarele finisaje: - gresie hol, gresie si faianta in bucatarie si baie parchet laminat in camere, usa metalica la intrare, tamplarie pvc cu geam termopan. Pe  pereti s-a aplicat vopsea lavabila.Apartamentul, complet mobilat si utilat, este racordat la urmatoarele retele de utilitati:- apa, canalizare, energie electrica, gaz, CAtv...Pretul afisat include TVA 5 %...

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , Platoul Izvor


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 62.000 €Apartament cu 3 (trei) camere, situat in zona Malul Spitalului, localitatea Sinaia.Acesta se afla la etajul 3, intr-un imobil cu regim de inaltime P+4E.Suprafata utila a apartamentului (inclusiv balcon si logie) este de 69,90 mp si suprafata construita de 81,50 mp.Apartamentul se vinde mobilat si utilat.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , Malul Spitalului


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 60.000 €Apartament cu 3 camere, de vanzare, situat in orasul Sinaia, zona Platou Izvor.Apartamentul se afla la etajul al III-lea intr-un imobil construit in 2006 si are o suprafata construita totala de 88.89 mp.Compartimentare: 2 camere, living, bucatarie, baie, WC de servici, hol de acces si 2 balcoane.Finisaje: gresie, faianta, parchet, tamplarie PVC cu geam termopan.Mobilier: tip clasic de calitate superioara.Incalzirea se face cu centrala termica proprie cu tiraj fortat.Blocul beneficiaza de lift, locuri de parcare si administrare permanenta.Foarte insorit, orientat catre SE.Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , Platoul Izvor


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 39.500 €Apartament cu 2 camere de vanzare in Sinaia, zona Malul Spitalului.Apartamentul este situat intr-o zona linistita, fiind situat intr-un imobil cu regim de inaltime P+4E, are S.U de 44.23mp, S.C de 48.33mp. si este  compartimentat astfel:dormitor;camera de zi;bucatarie;debara;hol;baie;balcon.Detalii constructive:fundatii: beton;pereti: caramida;acoperis: tabla;stare intretinere: buna.Apartamentul se afla in stare foarte buna.Facilitati: Tamplarie termopan, centrala proprie, parchet in camere, faianta/gresie in baie si bucatarie. Usa metalica la intrare.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , Malul Spitalului


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 75.000 €Apartament trei (3) camere, decomandat, de vanzare, situat in perimetrul semicentral al Statiunii Sinaia, Cartierul Furnica, intr-un imobil nou construit (2005).Aceasta este situat la Mansarda 2 (M2) unui imobil cu regimul de inaltime D2+D1+P+2E+M1+M2 .Suprafata utila a acestuia este de 93.12 mp, din care 3.52 mp suprafata balconului, suprafata construita fiind de 105.17 mp plus cota indiviza din partile si dependintele comune ale imobilului.Apartamentul beneficiaza de bransamente si contorizari individuale pentru toate utilitatile: apa, gaze, electricitate, canalizare, telefonie si caTV.(Blocul beneficiaza de administrare).Apartamentul se poate vinde Mobilat si Utilat.Accesul pietonal cat si auto este unul facil indiferent de anotimp.Beneficiaza de o priveliste spectaculoasa asupra orasului.  

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , Furnica


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 75.000 €Apartament 4 camere situat in zona Platoul Izvor, la etajul 2, in imobil P+4E, construit in anul 1985.Apartamentul cu suprafata utila de 80,49 mp. si suprafata construita desfasurata de 95,28 mp. este compartimentat astfel: - camera de zi (18,13 mp),- dormitor 1 (10,06 mp), - dormitor 2 (12,07 mp),- dormitor 3 (9,80 mp),- bucatarie (8,93 mp),- baie (4,14 mp),- wc serviciu (3,20 mp),- debara 1 (0,78 mp),- debara 2 (1,24 mp),- hol (12,14 mp),- balcon 1 (3,36 mp),- balcon 2 (3,90 mp).Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , Platoul Izvor


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 69.000 €Apartament 3 camere, confort I, decomandat, situat la etajul 5 intr-un imobil cu 7 niveluri, in zona Platou Izvor. Apartamentul are o suprafata construita de 89 mp si utila de 65 mp. Se vinde mobilat, utilat. Finisaje: faianta, gresie, parchet. Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat. An de constructie: 2006.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , Platoul Izvor


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 49.000 €Apartament doua (2) camere, de vanzare, situat in zona semicentrala a localitatii/statiune Sinaia, intr-un imobil nou construit, cu structura din beton, pereti din zidarie, izolati termic cu polistiren de 10 cm.Apartamentul este situat la etajul sase (6) intr-un imobil cu mai multe etaje (blocul beneficiind de ascensor), este decomandat si este compartimentat astfel:- Living cu bucatarie deschisa - dormitor - baie - hol - vestibul  - balcon Acesta beneficiaza si de loc de parcare in incinta complexuluiInteriorul este finisat cu materiale de calitate, beneficiind de dotari moderne, fiind integral mobilat:-gresie si faianta, -parchet laminat, -tamplarie PVC cu geam termopan, -usa metalica la intrare, -baia complet dotata cu instalatii sanitare, UTILITATI - Apa, gaz, electricitate, canalizare, CaTV... PRETUL APARTAMENTULUI ESTE NEGOCIABIL ...

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , Platoul Izvor


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 139.000 €Apartament cu 5 camere de vanzare in Sinaia, zona Furnica.Apartamentul este situat intr-o zona linistita, la mansarda si pod al unui imobil cu regim de inaltime P+3E+M+Pod, are suprafata utila de 176mp., suprafata construita desfasurata de 193mp. si este  compartimentat astfel:  Mansarda: 2 dormitore;2 balcoane;living;bucatarie;culoar;debara;hol;baie;WC servici;   Pod:camera in suprafata utila de 37.82mp.Apartamentul beneficiaza  de boxa in suprafata de 4.75mp si loc de parcare in curtea imobilului.Detalii constructive:    fundatii: beton;    pereti: caramida;    plansee: beton;    acoperis: tigla vulcanica;Structura de rezistenta:Structura pe cadre din beton armat si pereti din caramida, plansee din beton armat, fundatii continue din beton armat, mansarda din beton, caramida si lemn.Aceasta este locul perfect pentru a va petrece timpul liber, o vacanta relaxanta, sau de ce nu pentru sfarsitul de saptamana intr-un minunat peisaj si intr-o liniste deplina. 

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , Furnica


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 75.000 €Apartamentul este de tip duplex format din parter + etaj si este structurat astfel:Parter: Sas, WC servici si casa scarii;Etaj: Living + bucatarie openspace, 1 dormitor si 2 balcoane.Acesta are o suprafata de 82.91 mp si se afla intr-o vila exclusivista cu regimul de inaltime P+2E+M.Beneficiaza de finisaje, mobilier si utilari de lux, aflandu-se intr-o zona linistita, dar foarte aproape (la 5 minute de mers pe jos) de centrul orasului.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , Centrala


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 57.000 €Apartament 2 (doua) camere, construit in 2009, in zona Castelului Peles. Apartamentul are o suprafata construita de 47.20 mp.- Suprafata construita: 47.20 mp, boxa 3.12 mp, si spatii comune;- Apartamentul este situat la parterul unui imobil D+P+5E, finalizat in anul 2009;- Compartimentare: living, dormitor, grup sanitar, bucatarie, vestibul;- Locatie: Sinaia, la 5 minute de Castelul Peles;- Se vinde complet mobilat si utilat, inclusiv bucataria;- Facilitati: administrare si paza permanenta; spatiu comun pentru agrement amenajat la demisolul imobilului.- Bransamente si contorizari individuale (gaze, curent electric, apa, cablu TV);- Orientare: Nord - Vest;

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , Castelul Peles Agentia Imobiliara Mervani ¤ 0244.311.200 ¤ Imobiliare Valea Prahovei