MERVANI - Agentie Imobiliara pe Valea Prahovei, Administrare Imobiliara, Investitii Imobiliare, Proiecte Imobiliare, Consultanta Imobiliara, Legislatie Imobiliara, Intermedieri Imobiliare, Tranzactii Imobiliare, Evaluari Imobiliare, Arhitectura, Cadastru, Notari, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Comarnic, Breaza, Cornu, Campina
 APARTAMENTE NOI PREDEAL  |   APARTAMENTE LANGA PARTIE  |   SINAIA-GARDEN  |   APARTAMENTE DE VACANTA  |   PROIECTE IMOBILIARE  
• MENIU •
 
 »  PRIMA PAGINA
 »  SERVICII OFERITE
 »  PARTENERI
 »  CONTACT
 
• LOCALITATI •
 
 »  SINAIA
 »  BUSTENI
 »  AZUGA
 »  PREDEAL
 »  CAMPINA
 »  COMARNIC
 »  BREAZA
 »  CORNU
 »  BREBU
 »  BANESTI
 
• VANZARI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• INCHIRIERI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• LEGISLATIE •
 
 »  O.G. 85/2001
 »  LEGEA 10/2001
 »  REGIMUL JURIDIC
 »  LEGEA 114/1996
 »  LEGEA 145/1999
 »  DICTIONAR
 
• RECOMANDARI •
 
 »   Cazare VALEA PRAHOVEI
 »   Agentia de Turism Mervani TRAVEL
 »   DISPECERAT de Cazare
 »   REVELION & CRACIUN
 »   Oferte
LITORAL
 »   Oferte
BALNEO
 »   Organizare CONFERINTE
 »   Romanian TOURISM (en)
 »   Agentie IMOBILIARA
 »   ADMINISTRARE Imobile
 »   Agentie de PUBLICITATE
 »   IMOBILIARE VALEA PRAHOVEI
 »   Inchirieri IMOBILIARE
 
• PARTENERI •
 
 »   Opus INVEST
 »   Piatra Arsa
 »   Mihai Totpal
 »   Ziarul
VALEA PRAHOVEI
 »   Televiziunea
VALEA PRAHOVEI
 
• STATISTICI •
 
Statistici oferite de Google Analytics
 
 
     

 
»  

Apartamente Sinaia

»  

Garsoniere Sinaia

»  

Case Sinaia

»  

Vile Sinaia

»  

Spatii Comerciale Sinaia

»  

Spatii Industriale Sinaia

»  

Spatii Turistice Sinaia

»  

Terenuri Sinaia


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 75.000 €Apartamentul este de tip duplex format din parter + etaj si este structurat astfel:Parter: Sas, WC servici si casa scarii;Etaj: Living + bucatarie openspace, 1 dormitor si 2 balcoane.Acesta are o suprafata de 82.91 mp si se afla intr-o vila exclusivista cu regimul de inaltime P+2E+M.Beneficiaza de finisaje, mobilier si utilari de lux, aflandu-se intr-o zona linistita, dar foarte aproape (la 5 minute de mers pe jos) de centrul orasului.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , Centrala


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 58.000 €Apartamentul se afla intr-un imobil nou construit. Acesta se afla la parterul inalt al cladirii si are o suprafata de 63 mp.Este compus din: Living cu iesire catre un balcon, dormitor, bucatarie open-space si o baie. Apartamentul este situat in zona Furnica si beneficiaza de incalzire cu centrala termica proprie. Este finisat cu parchet, gresie, faianta si tamplarie pvc cu geam termopan.Baia este complet finisata. Se poate vinde mobilat si utilat. Acesta dispune si de o boxa la subsol.Pozitionarea apartamentului este una foarte buna, intr-o zona linistita, aproape de centrul orasului dar si de principalele puncte de interes ale statiunii.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , Furnica


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 57.000 €Apartament 2 (doua) camere, construit in 2009, in zona Castelului Peles. Apartamentul are o suprafata construita de 47.20 mp.- Suprafata construita: 47.20 mp, boxa 3.12 mp, si spatii comune;- Apartamentul este situat la parterul unui imobil D+P+5E, finalizat in anul 2009;- Compartimentare: living, dormitor, grup sanitar, bucatarie, vestibul;- Locatie: Sinaia, la 5 minute de Castelul Peles;- Se vinde complet mobilat si utilat, inclusiv bucataria;- Facilitati: administrare si paza permanenta; spatiu comun pentru agrement amenajat la demisolul imobilului.- Bransamente si contorizari individuale (gaze, curent electric, apa, cablu TV);- Orientare: Nord - Vest;

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , Castelul Peles


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 55.000 €Apartament 3 (trei) camere, orientat N-V, situat in Sinaia, la etajul 1, in imobil P+4E construit in anul 1981.Apartamentul cu suprafata utila de 58,81 mp. si suprafata construita desfasurata de 67,13 mp. se compune din: - camera de zi (17,42 mp), - dormitor 1 (12,43 mp),- dormitor 2 (9,35 mp), - bucatarie (6,39 mp),- baie (3,30 mp), - hol (6,09 mp),- vestibul (2,86 mp),- balcon (3,96 mp).Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , Izvor


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 49.500 €Apartamentul se afla la parter intr-un imobil cu mai multe etaje construit dupa anul 2000. Acesta are o suprafata construita de 71 mp, impreuna cu o cota indiviza de apr 40 de mp din curtea imobilului.Este compus din: living cu bucatarie deschisa, dormitor, 2 bai, hol si spatiu de depozitare. De asemenea are si o terasa generoasa. Are toate utilitatile contorizate separat, inducand costuri minime de intretinere.Locatia este una foarte accesibila indiferent de anotimp, imobilul situandu-se  la doar cateva minute distanta de centrul orasului, dar si de principalele obiective ale orasului: Castelul Peles si Manastirea Sinaia. 

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , Castelul Peles


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 43.000 €Apartament 2 camere, confort I, decomandat, situat la etajul 3 intr-un imobil cu 4 niveluri.Imobilul are o suprafata construita de 62,39 mp. si suprafata utila de 54,60 mp.Apartamentul este format din:camera de zi (18,60 mp.);dormitor (12 mp.),bucatarie (10,30 mp.),baie (4,20 mp.),hol, vestibul, 2 debarale (5,40 mp.),balcon inchis ( 4,10 mp.),boxa (7,17 mp.).Finisaje: faianta, gresie, parchet.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , Platoul Izvor


 

Apartament de Vacanta de Inchiriat in Sinaia (Prahova) » 400 €Apartament doua (2) camere, de inchiriat, situat la etajul unu (1), intr-un imobil construit in anul 2003, cu regimul de inaltime D+P+2E+M in cartierul Furnica.Apartamentul se inchiriaza pe perioada lunga, minim un (1) an, mobilat si utilat.

Detalii imobil » Apartament de Inchiriat in Sinaia , Furnica


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 101.000 €Apartament 3 camere in zona ultracentrala, pozitie unica, situat in vecinatatea punctelor de interes ale orasului.Apartamentul este situat la etajul 2, dispus pe o suprafata de 110 mp, repartizati astfel:3 camere, bucatarie deschisa, baie, grup sanitar, 2 debarale, hol, 2 terase ce deservesc toate camerele.Ca anexe, apartamentul beneficiaza de boxa la subsol si acces in spatiile comune de la subsol, acces in spatiile comune de la mansarda si 50 mp in indivizune in curtea comuna.Apartamentul are instalatii noi, inclusiv cabluri pentru internet, centrala termica de apartament, parchet lemn, gresie, faianta.Datorita pozitiei cu un vad foarte bun este ideal si pentru un sediu de firma, birou arhitectura, clinica medicala, agentie de turism, etc.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , Ultracentrala


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 48.000 €Apartament de vanzare, situat in zona semicentrala a orasului Sinaia, Cartier Furnica construit in 2007 cu structura din beton armat si pereti din zidarie, cu o suprafata construita de 71.00 mp. Apartamentul este situat la demisolul imobilului si este compartimentat dupa cum urmeaza: Demisol: dormitor, living, baie, bucatarie deschisa, terasa.PRETUL DE 48.000 eur ESTE USOR NEGOCIABIL !!! (Pretul include TVA)

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , Furnica


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 60.000 €Apartament cu 3 camere, de vanzare, situat in orasul Sinaia, zona Platou Izvor.Apartamentul se afla la etajul al III-lea intr-un imobil construit in 2006 si are o suprafata construita totala de 88.89 mp.Compartimentare: 2 camere, living, bucatarie, baie, WC de servici, hol de acces si 2 balcoane.Finisaje: gresie, faianta, parchet, tamplarie PVC cu geam termopan.Mobilier: tip clasic de calitate superioara.Incalzirea se face cu centrala termica proprie cu tiraj fortat.Blocul beneficiaza de lift, locuri de parcare si administrare permanenta.Foarte insorit, orientat catre SE.Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , Platoul Izvor


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 75.000 €Apartament 4 camere situat in zona Platoul Izvor, la etajul 2, in imobil P+4E, construit in anul 1985.Apartamentul cu suprafata utila de 80,49 mp. si suprafata construita desfasurata de 95,28 mp. este compartimentat astfel: - camera de zi (18,13 mp),- dormitor 1 (10,06 mp), - dormitor 2 (12,07 mp),- dormitor 3 (9,80 mp),- bucatarie (8,93 mp),- baie (4,14 mp),- wc serviciu (3,20 mp),- debara 1 (0,78 mp),- debara 2 (1,24 mp),- hol (12,14 mp),- balcon 1 (3,36 mp),- balcon 2 (3,90 mp).Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , Platoul Izvor


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 99.500 €“ Apartament tip Duplex in imobil nou”Apartament de Vanzare in Sinaia , Cartierul Platoul Izvor.  Apartament tip DUPLEX, cu  patru (4) camere, cu suprafata construita de 114,19 mp. + terasa, balcon si palier de acces de 27,78 mp, suprafata construita desfasurata de 141,97 mp. amplasat in Sinaia, Cartierul Platou Izvor, in imobil nou construit, finalizat in anul 2010.Apartamentul este compartimentat dupa cum urmeaza:ETAJ:- camera de zi si bucatarie deschiosa (36,52 mp.),- dormitor (13,37 mp.)- baie (5,31 mp.)- balcon (2,86 mp)- palier acces (3,20 mp)MANSARDA:- dormitor (14,57 mp)- dormitor (10,68 mp)- baie (3,92 mp)- hol + casa scarii (9,39 mp)- balcon (2,53 mp)- terasa (19,19 mp)Apartamentul este racordat la retelele edilitare, beneficiind de bransamente si contorizari individuale:- retea de alimentare cu apa,- retea de alimentare energie electrica,- retea de alimentare cu gaz,- retea de canalizare.- CaTVApartamentul beneficiaza de intrare separata din exteriorul vilei.Finisaje: - interioare: gresie in hol, gresie si faianta in bucatarie si baie, parchet laminat in camera de zi si dormitoare, tamplarie exterioara din pvc cu geam termopan. In bai sunt montate obiecte sanitare si cabine de dus;- exterioare:  gresie in balcoane si terasa, izolatie din polistiren expandat de 100 mm, vopsea structurata decorativa, bandouri din lemn la mana curenta a palierului de acces, balcoane si terasa, piatra aplicata pe scara de acces si palier.!!! Pretul de promovare este de 99500 € Complet Mobilat si Utilat Electronicele si Electrocasnicele fiind incluse in pretul vanzarii !!!

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , Platoul Izvor


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 87.000 €Apartament de vanzare, cu doua (2) camere, semidecomandat, situat intr-un imobil nou construit, cu regimul de inaltime D+P+2E+M+Supanta; Acesta a fost construit in jurul anului anului 2006 si este situat in zona semicentrala a statiunii Sinaia, cartier Furnica.Apartamentul cu suprafata utila (SU) de 48.21 mp. si suprafata construita (SC) de 60.34 mp., este compartimentat astfel:camera de zi cu loc de luat masa;bucatarie deschisa;baie;hol;dormitor;doua (2) balcoane;boxa la demisolul (D) imobilului;Apartamentul beneficiaza de urmatoarele finisaje de calitate:gresie si faianta in bai;parchet in camere;tamplarie exterioara din pvc cu geam termopan; usi de interior si la intrare, din lemn.Imobilul dispune de interfon. Deasemenea, beneficiaza de servicii de administrare permanenta.Apartamentul dispune de toate utilitatile contorizate individual: apa, gaz, curent electric si canalizare;Incalzirea se realizeaza cu ajutorul centralei termice (CT) de bloc.Beneficiaza de priveliste deosebita.Pret negociabil.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , Furnica


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 75.000 €Apartament trei (3) camere, decomandat, de vanzare, situat in perimetrul semicentral al Statiunii Sinaia, Cartierul Furnica, intr-un imobil nou construit (2005).Aceasta este situat la Mansarda 2 (M2) unui imobil cu regimul de inaltime D2+D1+P+2E+M1+M2 .Suprafata utila a acestuia este de 93.12 mp, din care 3.52 mp suprafata balconului, suprafata construita fiind de 105.17 mp plus cota indiviza din partile si dependintele comune ale imobilului.Apartamentul beneficiaza de bransamente si contorizari individuale pentru toate utilitatile: apa, gaze, electricitate, canalizare, telefonie si caTV.(Blocul beneficiaza de administrare).Apartamentul se poate vinde Mobilat si Utilat.Accesul pietonal cat si auto este unul facil indiferent de anotimp.Beneficiaza de o priveliste spectaculoasa asupra orasului.  

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , Furnica


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 60.000 €Apartamentul se afla la etajul 1 intr-un imobil cu regimul de inaltime P+2E construit in 2000.Acesta are o suprafata de apr 70 mp si este compus din:Living, bucatarie deschisa, dormitor si baie.Apartamentul are separatie la toate utilitatile si se vinde mobilat/utilat

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , Izvor Agentia Imobiliara Mervani ¤ 0244.311.200 ¤ Imobiliare Valea Prahovei