MERVANI - Agentie Imobiliara pe Valea Prahovei, Administrare Imobiliara, Investitii Imobiliare, Proiecte Imobiliare, Consultanta Imobiliara, Legislatie Imobiliara, Intermedieri Imobiliare, Tranzactii Imobiliare, Evaluari Imobiliare, Arhitectura, Cadastru, Notari, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Comarnic, Breaza, Cornu, Campina
 APARTAMENTE NOI PREDEAL  |   APARTAMENTE LANGA PARTIE  |   SINAIA-GARDEN  |   APARTAMENTE DE VACANTA  |   PROIECTE IMOBILIARE  
• MENIU •
 
 »  PRIMA PAGINA
 »  SERVICII OFERITE
 »  PARTENERI
 »  CONTACT
 
• LOCALITATI •
 
 »  SINAIA
 »  BUSTENI
 »  AZUGA
 »  PREDEAL
 »  CAMPINA
 »  COMARNIC
 »  BREAZA
 »  CORNU
 »  BREBU
 »  BANESTI
 
• VANZARI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• INCHIRIERI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• LEGISLATIE •
 
 »  O.G. 85/2001
 »  LEGEA 10/2001
 »  REGIMUL JURIDIC
 »  LEGEA 114/1996
 »  LEGEA 145/1999
 »  DICTIONAR
 
• RECOMANDARI •
 
 »   Cazare VALEA PRAHOVEI
 »   Agentia de Turism Mervani TRAVEL
 »   DISPECERAT de Cazare
 »   REVELION & CRACIUN
 »   Oferte
LITORAL
 »   Oferte
BALNEO
 »   Organizare CONFERINTE
 »   Romanian TOURISM (en)
 »   Agentie IMOBILIARA
 »   ADMINISTRARE Imobile
 »   Agentie de PUBLICITATE
 »   IMOBILIARE VALEA PRAHOVEI
 »   Inchirieri IMOBILIARE
 
• PARTENERI •
 
 »   Opus INVEST
 »   Piatra Arsa
 »   Mihai Totpal
 »   Ziarul
VALEA PRAHOVEI
 »   Televiziunea
VALEA PRAHOVEI
 
• STATISTICI •
 
Statistici oferite de Google Analytics
 
 
     

 
»  

Imobiliare Sinaia

»  

Imobiliare Campina

»  

Imobiliare Busteni

»  

Imobiliare Comarnic

»  

Imobiliare Azuga

»  

Imobiliare Breaza

»  

Imobiliare Predeal

»  

Imobiliare Cornu

»  

Imobiliare Banesti

»  

Imobiliare Brebu


 

Apartament de Vacanta de Inchiriat in Busteni (Prahova) » 550 €Apartament cu 2(doua) camere de inchiriat in casa situat in orasul Busteni zona Valea Alba.Regim de inaltine P+E;Apartamentul este situat la etajul imobilului si are o suprafata totala de aproximativ 56 mp. La parter se afla garajul in care se poate parca un autoturism.Compartimentare:Dormitor, camera de zi cu bucatarie deschisa, baie si balcon.Apartamentul dispune de toate utilitatile: apa, gaz, curent electric, caTV, internet.Finisaje:gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan si usa metalica.Curtea este frumos amenajata iar de pe terasa te poti delecta cu frumoasa priveliste a muntilor Caraiman.Se inchiriaza complet mobilat si utilat pe perioada lunga, minim un an.

Detalii imobil » Apartament de Inchiriat in Busteni , Valea Alba


 

Apartament de Vacanta de Inchiriat in Sinaia (Prahova) » 185 €Apartamentul se afla la etajul 2/4, are o suprafata de apr. 48 de mp si este compus din: Sufragerie, 1 dormitor, baie, bucatarie, hol intrare si spatiu de depozitare. Se afla intr-o zona linistita, la 10 minute de mers pe jos fata de centrul orasului.Se inchiriaza complet mobilat si utilat (inclusiv masina de spalat), iar conditiile sunt urmatoarele: Termen lung (minim 1 an).Nu se accepta subinchirierea in regim turisticSe percepe 1 luna in avans + 1 luna garantie.

Detalii imobil » Apartament de Inchiriat in Sinaia , 1 Mai


 

Apartament de Vacanta de Inchiriat in Sinaia (Prahova) » 485 €Apartament 3 camere in zona ultracentrala, pozitie unica, situat in vecinatatea punctelor de interes ale orasului. Apartamentul este situat la etajul 2, dispus pe o suprafata de 110 mp, repartizati astfel:3 camere, bucatarie deschisa, baie, grup sanitar, 2 debarale, hol, 2 terase ce deservesc toate camerele.Ca anexe, apartamentul beneficiaza de boxa la subsol si acces in spatiile comune de la subsol, acces in spatiile comune de la mansarda si 50 mp in indivizune in curtea comuna.Apartamentul are instalatii noi, inclusiv cabluri pentru internet, centrala termica de apartament, parchet lemn, gresie, faianta.Datorita pozitiei cu un vad foarte bun este ideal si pentru un sediu de firma, birou arhitectura, clinica medicala, agentie de turism, etc.Apartamentul se inchiriaza pe termen lung (minim 1 an), iar conditiile de inchiriere sunt urmatoarele:NU SE ACCEPTA SUBINCHIRIEREA IN REGIM HOTELIER!SE PERCEP:1 CHIRIE IN AVANS + 1 CHIRIE GARANTIE.  

Detalii imobil » Apartament de Inchiriat in Sinaia , Ultracentrala


 

Apartament de Vacanta de Inchiriat in Campina (Prahova) » 450 €Apartament cu 4 camere de inchiriat in zona centrala a localitatii, la etajul 7 intr-un imobil cu 8 etaje, cu o suprafata de ~ 80 mp. Apartamentul se inchiriaza partial mobilat si utilat, bucataria fiind complet mobilata si utilata.Acesta dispune de centrala termica proprie si instalatie aer conditionat.COMPARTIMENTARE : hol, living, bucatarie doua bai, doua balcoane si trei dormitoare !!!ATENTIE !!! Exista posibilitatea unui schimb cu apartament in Bucuresti ( 2-3 camere, nu bloc cu bulina rosie ), in zone centrale cu acces usor la statiile de metrou.

Detalii imobil » Apartament de Inchiriat in Campina , Centrala


 

Apartament de Vacanta de Inchiriat in Sinaia (Prahova) » 400 €Apartament cu 3 camere, de inchiriat, situat in orasul Sinaia, zona Platou Izvor.Apartamentul se afla la etajul al III-lea al imobilului si are o suprafata construita totala de 88.89 mp.Compartimentare: 2 camere, living, bucatarie, baie, WC de servici, hol de acces si 2 balcoane.Finisaje: gresie, faianta, parchet, tamplarie PVC cu geam termopan.Mobilier: tip clasic de calitate superioaraIncalzirea se face cu centrala termica proprie cu tiraj fortat.Foarte insorit orientat catre SE.Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat. 

Detalii imobil » Apartament de Inchiriat in Sinaia , Platoul Izvor


 

Apartament de Vacanta de Inchiriat in Campina (Prahova) » 300 €Apartament 3 camere, decomandat, de inchiriat situat in zona ultracentrala a Municipiului Campina la etajul 3 intr-un bloc cu 4 nivele. Apartamentul se inchiriaza mobilat si utilat.

Detalii imobil » Apartament de Inchiriat in Campina , Ultracentrala


 

Apartament de Vacanta de Inchiriat in Sinaia (Prahova) » 500 €Apartament cu 3(trei) camere de inchirat, situat in zona semicentrala a orasului Sinaia.Regim de inaltime: P+4E.Apartamentul se afla la etajul al IV-lea al imobilului si are o suprafata utila de 74mp.Compartimentare:camera, camera, bucatarie, baie, debara, sufragerie, hol.Finisaje: gresie, faianta, parchet, tamplarie PVC cu geam termopan. Incalzirea se realizeaza cu centrala termica proprie cu tiraj fortat.Apartamentul se inchiriaza mobilat si utilat.

Detalii imobil » Apartament de Inchiriat in Sinaia , Semicentrala


 

Apartament de Vacanta de Inchiriat in Sinaia (Prahova) » 350 €Apartamentul este situat la parter intr-un imobil cu regimul de inaltime P+2E+M situat intr-o zona foarte aproape de centrul orasului, dar si de principalele obiective turistice ale orasului Castelul Peles si Manastirea Sinaia.Acesta are suprafata de 106 mp si este copartimentat astfel:Living, dormitor, bucatarie, baie, spatiu de depozitare si o terasa inchisa.Exista acces la o terasa deschisa prevazuta cu barbeque, si de asemenea se ofera un loc de parcare in garajul acoperit al proprietatii.Se inchiriaza complet mobilat/utilat.Conditiile de inchiriere sunt urmatoarele:Termen lung (minim 1 an).La semnarea contractului se percep 2 chirii in avans + 1 chirie garantie.NU SE ACCEPTA SUBINCHIRIEREA IN REGIM HOTELIER!!!

Detalii imobil » Apartament de Inchiriat in Sinaia , Furnica


 

Apartament de Vacanta de Inchiriat in Sinaia (Prahova) » 350 €Apartamentul are 3 camere si se afla la mezanin intr-un imobil nou construit. Acesta are o suprafata de 100 mp si se inchiriaza complet mobilat/utilat.Are o terasa deschisa de apr 30 mp.Apartamentul beneficiaza de garaj si boxa pt depozitare.De asemenea imobilul beneficiaza de sauna si sala de fitness. Conditiile de inchiriere sunt urmatoarele:Termen lung (minim 1 an).La semnarea contractului se percepe 1 chirie in avans + 1 chirie garantie.NU SE ACCEPTA SUBINCHIRIEREA IN REGIM HOTELIER!!!

Detalii imobil » Apartament de Inchiriat in Sinaia , Furnica


 

Apartament de Vacanta de Inchiriat in Sinaia (Prahova) » 400 €Apartament doua (2) camere, de inchiriat, situat la etajul unu (1), intr-un imobil construit in anul 2003, cu regimul de inaltime D+P+2E+M in cartierul Furnica.Apartamentul se inchiriaza pe perioada lunga, minim un (1) an, mobilat si utilat.

Detalii imobil » Apartament de Inchiriat in Sinaia , Furnica Agentia Imobiliara Mervani ¤ 0244.311.200 ¤ Imobiliare Valea Prahovei