MERVANI - Agentie Imobiliara pe Valea Prahovei, Administrare Imobiliara, Investitii Imobiliare, Proiecte Imobiliare, Consultanta Imobiliara, Legislatie Imobiliara, Intermedieri Imobiliare, Tranzactii Imobiliare, Evaluari Imobiliare, Arhitectura, Cadastru, Notari, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Comarnic, Breaza, Cornu, Campina
 APARTAMENTE NOI PREDEAL  |   APARTAMENTE LANGA PARTIE  |   SINAIA-GARDEN  |   APARTAMENTE DE VACANTA  |   PROIECTE IMOBILIARE  
• MENIU •
 
 »  PRIMA PAGINA
 »  SERVICII OFERITE
 »  PARTENERI
 »  CONTACT
 
• LOCALITATI •
 
 »  SINAIA
 »  BUSTENI
 »  AZUGA
 »  PREDEAL
 »  CAMPINA
 »  COMARNIC
 »  BREAZA
 »  CORNU
 »  BREBU
 »  BANESTI
 
• VANZARI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• INCHIRIERI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• LEGISLATIE •
 
 »  O.G. 85/2001
 »  LEGEA 10/2001
 »  REGIMUL JURIDIC
 »  LEGEA 114/1996
 »  LEGEA 145/1999
 »  DICTIONAR
 
• RECOMANDARI •
 
 »   Cazare VALEA PRAHOVEI
 »   Agentia de Turism Mervani TRAVEL
 »   DISPECERAT de Cazare
 »   Organizare CONFERINTE
 »   Agentie IMOBILIARA
 »   IMOBILIARE VALEA PRAHOVEI
 »   Inchirieri IMOBILIARE
 
• PARTENERI •
 
 »   Mihai Totpal
 »   Ziarul
VALEA PRAHOVEI
 »   Televiziunea
VALEA PRAHOVEI
 
• STATISTICI •
 
Statistici oferite de Google Analytics
 
 
     

 
»  

Imobiliare Sinaia

»  

Imobiliare Campina

»  

Imobiliare Busteni

»  

Imobiliare Comarnic

»  

Imobiliare Azuga

»  

Imobiliare Breaza

»  

Imobiliare Predeal

»  

Imobiliare Cornu

»  

Imobiliare Banesti

»  

Imobiliare Brebu


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 53.000 €Apartamentul se afla intr-un imobil nou construit, care are termen de finalizare sfarsitul lunii octombrie 2017.Acesta are finisaje moderne de calitate si separatie la toate utilitatile prezente.Cladirea beneficiaza de lift iar in curte exista locuri de parcare gratuite. Apartamentul se vinde "la cheie" complet finisat, cu baie mobilata si centrala termica proprie.De asemenea in pret este inclusa si o boxa pentru depozitare aflata la subsolul imobilului.Se afla intr-o zona foarte aproape de centrul orasului si avand o priveliste deosebita catre masivul Caraiman.Pretul include TVA de 5%.Pentru mai multe detalii va stam la dispozitie.!

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Busteni , Centrala


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Campina (Prahova) » 50.000 €Apartament 3 camere de vanzare, decomandat, situat in zona Lenin, la etajul 8 intr-un imobil cu 10 nivele.Apartamentul este complet renovat si imbunatatit cu centrala proprie, gresie si faianta, parchet, tamplarie aluminiu cu geam termopan, instalatie electrica si sanitara noua.Apartamentul se vinde complet utilat, dar si partial mobilat.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Campina , Centrala


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Predeal (Brasov) » 75.000 €Apartamentul cu scara interioara se afla la mansarda intr-un imobil nou de tipul P+2E+M.Acesta are o suprafata de apr 80 mp utili plus o cota din partile comune.Vila cu apartamente este construita din zidarie si caramida poroterma, inclusiv mansarda. Beneficiaza de locuri de parcare si contorizari separate.Pozitionarea este intr-o zona foarte linistita, cu o priveliste panoramica superba.Apartamentul se vinde complet mobilat/utilat.Pretul nu include TVA!

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Predeal , Cioplea


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 96.000 €“ Apartament tip Duplex in imobil nou”Apartament de Vanzare in Sinaia , Cartierul Platoul Izvor.  Apartament tip DUPLEX, cu  patru (4) camere, cu suprafata construita de 114,19 mp. + terasa, balcon si palier de acces de 27,78 mp, suprafata construita desfasurata de 141,97 mp. amplasat in Sinaia, Cartierul Platou Izvor, in imobil nou construit, finalizat in anul 2010.Apartamentul este compartimentat dupa cum urmeaza:ETAJ:- camera de zi si bucatarie deschiosa (36,52 mp.),- dormitor (13,37 mp.)- baie (5,31 mp.)- balcon (2,86 mp)- palier acces (3,20 mp)MANSARDA:- dormitor (14,57 mp)- dormitor (10,68 mp)- baie (3,92 mp)- hol + casa scarii (9,39 mp)- balcon (2,53 mp)- terasa (19,19 mp)Apartamentul este racordat la retelele edilitare, beneficiind de bransamente si contorizari individuale:- retea de alimentare cu apa,- retea de alimentare energie electrica,- retea de alimentare cu gaz,- retea de canalizare.- CaTVApartamentul beneficiaza de intrare separata din exteriorul vilei.Finisaje: - interioare: gresie in hol, gresie si faianta in bucatarie si baie, parchet laminat in camera de zi si dormitoare, tamplarie exterioara din pvc cu geam termopan. In bai sunt montate obiecte sanitare si cabine de dus;- exterioare:  gresie in balcoane si terasa, izolatie din polistiren expandat de 100 mm, vopsea structurata decorativa, bandouri din lemn la mana curenta a palierului de acces, balcoane si terasa, piatra aplicata pe scara de acces si palier.!!! Pretul de promovare este de 96000 € Complet Mobilat si Utilat Electronicele si Electrocasnicele fiind incluse in pretul vanzarii !!!

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , Platoul Izvor


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 60.000 €Apartamentul se afla la etajul 1 intr-un bloc cu regimul de inaltime P+4E.Acesta are o suprafata construita de 82 mp si este compus din:Living, 2 dormitoare, bucatarie complet echipata, 2 bai, un balcon si hol. Apartamentul are izolatie termica la exterior. Apartamentul este intr-o stare excelenta fiindrenovat acum 2 ani. Mobilierul este nou facut pe comanda si se vinde impreuna cu apartamentul.Utilitati: CT termica proprieInstalatiile de apa/ caldura sunt noi in tevi de cupru Instalatiile electrice inlocuite Parchet in toata casa cu exceptia bailor si holului caresunt cu gresie si partial faianta.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , Izvor


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Azuga (Prahova) » 60.000 €Apartamentul se afla la parter intr-un bloc cu regimul de inaltime P+4E.Acesta este decomandat, are 4 camere, 2 bai si o suprafata construita totala de 104 mp.Toate utilitatile sunt contorizate separat iar blocul dispune de interfon.Imobilul se afla intr-o zona linistita, foarte aproape de partia de ski.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Azuga , Valea Azugii


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Predeal (Brasov) » 150.000 €Apartament de vanzare in Predeal/Cioplea, situat la etajul al III-lea intr-un imobil cu regimul de inaltime D+P+3E+M. Acesta este amplasat in intr-o zona usor accesibila, atât auto, cat si pietonal, indiferent de anotimp.Detalii Tehnice:fundatie, grinzi, placi intre etaje si stalpi din beton armat;peretii exteriori cat si peretii de compartimentare sunt din zidarie de caramida, tencuiti;acoperisul este pe structura din lemn tip-sarpanta si acoperit cu tigla metalica Gerard. Acesta a fost refacut in totalitate in anul 2013 (fiind inca in garantie), cu aceasta ocazie facandu-se si o termoizolatie suplimentaraFinisaje si dotari:usile din intreg apartamentul sunt din lemn masiv/stejar;centrala termica proprie pentru realizarea incalzirii si prepararea apei calde;radiatoare fonta;tamplarie din PVC cu geam termopan.Apartamentul cu suprafata construita (SC) de 152,72 mp, inclusiv suprafetelor celor doua (2) balcoane, iar cea utila (SU) de 124,49 mp, are patru (4) camere decomandate, baie si bucatarie.Apartamentul beneficiaza de o priveliste spectaculoasa.Imobilul dispune de locuri de parcare la demisol si boxe. Apartamentul in cauza beneficiaza de loc de parcare exterior (in incinta imobilului).Pretul afisat este negociabil si reprezinta vanzarea apartamentului complet mobilat (la cheie) plus toate dotarile de care beneficiaza.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Predeal , Cioplea


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 45.000 €Apartament 3 (trei) camere de vanzare in Busteni, zona centrala, la poalele Muntilor Bucegi, sub Crucea Caraiman.Apartamentul se compune din:- camera de zi,- 2 dormitoare, - bucatarie inchisa,- dressing,- baie,- hol.- doua balcoaneSuprafata construita (SC) este de aproximativ 60.00 mp iar cea utila (SU) de 55.05 mp!!! Pret Nenegociabil !!!

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Busteni , Centrala


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Breaza (Prahova) » 30.000 €Apartament 3 camere, semidecomandat de vanzare, situat in zona centrala a localitatii Breaza, in apropiere de Liceul Militar, la etajul 4 intr-un bloc cu 4 nivele. Apartamentul are o suprafata utila de 55,82 mp, din care 3,18 mp reprezentand logia si este compartimentat asfel:- Sufragerie, doua dormitoare, baie, bucatarie, doua holuri si logie.Finisaje: gresie, faianta (in baie, bucatarie si holuri).

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Breaza , Liceul Militar


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 49.000 €Apartamentul se afla intr-un imobil cu regim de inaltime P+4E, fiind situat la etajul al IV lea.Compartimentare:camera de zi, 2(doua) dormitoare, hol de tranzit, baie si bucatarie, in suprafata utila de 65 mp.Apartamentul beneficiaza de contorizari separarte, incalzire centrala termica proprie.Este ideal pentru vacanta dar si pentru o familie care doreste sa locuiasca permanent, fiind aproape de institutiile scolare, gradinita, spitalul orasenesc,  farmacii, supermarket-uri, etc...Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat!

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , Malul Spitalului


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 139.000 €Apartament cu 5 camere de vanzare in Sinaia, zona Furnica.Apartamentul este situat intr-o zona linistita, la mansarda si pod al unui imobil cu regim de inaltime P+3E+M+Pod, are suprafata utila de 176mp., suprafata construita desfasurata de 193mp. si este  compartimentat astfel:  Mansarda: 2 dormitore;2 balcoane;living;bucatarie;culoar;debara;hol;baie;WC servici;   Pod:camera in suprafata utila de 37.82mp.Apartamentul beneficiaza  de boxa in suprafata de 4.75mp si loc de parcare in curtea imobilului.Detalii constructive:    fundatii: beton;    pereti: caramida;    plansee: beton;    acoperis: tigla vulcanica;Structura de rezistenta:Structura pe cadre din beton armat si pereti din caramida, plansee din beton armat, fundatii continue din beton armat, mansarda din beton, caramida si lemn.Aceasta este locul perfect pentru a va petrece timpul liber, o vacanta relaxanta, sau de ce nu pentru sfarsitul de saptamana intr-un minunat peisaj si intr-o liniste deplina. 

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , Furnica


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 59.000 €Apartament de vanzare, patru (4) camere, situat in zona Platoul Izvor, la parterul unui imobil P+4E, construit in anul 1988.Apartamentul are suprafata utila (SU) de 76.20 mp. si suprafata totala (ST) (inclusiv boxa de 13,09 mp) de 89.29 mp si este compartimentat astfel:Dormitor: 11.32 mp;Dormitor: 9.43 mp;Bucatarie: 9.29 mp;Camera de zi: 18.10 mp;Hol: 10.25 mp;Debara; 1.03 mp;Baie: 3.56 mp;Dormitor: 9.30 mp;Baie: 3.92 mp;Boxa: 13.09 mp.Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , Platoul Izvor


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Predeal (Brasov) » 55.000 €Apartament de LUX, de vanzare situat la etajul II intr-un imobil cu regimul de inaltime D+P+3E+M, in zona semicentrala a statiunii Predeal in apropierea partiei de Ski CLABUCET. Apartamentul are suprafata construita de 62.33 mp (inclusiv balconul), iar cea utila de 49.13 mp.Intreg imobilul beneficiaza de o sala de sport cu sauna si dus, crama, sala de petreceri, boxe pentru fiecare apartament, parcare proprie si servicii de administrare.Apartamentul se vinde cu bucataria mobilata!

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Predeal , Partia de Ski


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Breaza (Prahova) » 38.000 €Apartament de vanzare, sitauat in Orasul Breaza, compus din trei camere, situat la etajul 2/4, avand suprafata construita de 67.05 mp, suprafata utila de 64.08 mp, compartimentat astfel:Living - 19.19 mpHol - 4.19 mpDormitor - 10.01 mpBucatarie - 9.92 mpCamara - 1.17 mpHol - 1.17 mpDormitor - 13.70 mpBaie - 4.03 mpDebara - 0.70 mpBalcon - 2.97 mpUtilitati:Apa, gaze si curent electric.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Breaza , Liceul Militar


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 53.000 €Apartamentul se afla intr-un imobil cu arhitectura specific montana de tip D+P+2E+M construit in 2009.Are o suprafata de 59 de mp si include:Living cu bucatarie deschisa, 1 dormitor matrimonial, baie cu cada, hol intrare.De asemenea apartamentul beneficiaza de un loc de parcare in exclusivitate si o boxa de depozitare. Imobilul beneficiaza de administrare si se afla intr-o zona selecta.Datorita pozitiei foarte bune la 5 minute de mers pe jos pana in centrul orasului reprezinta varianta ideala pentru o locuinta de vacanta.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , Castelul Peles Agentia Imobiliara Mervani ¤ 0244.311.200 ¤ Imobiliare Valea Prahovei