MERVANI - Agentie Imobiliara pe Valea Prahovei, Administrare Imobiliara, Investitii Imobiliare, Proiecte Imobiliare, Consultanta Imobiliara, Legislatie Imobiliara, Intermedieri Imobiliare, Tranzactii Imobiliare, Evaluari Imobiliare, Arhitectura, Cadastru, Notari, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Comarnic, Breaza, Cornu, Campina
 APARTAMENTE NOI PREDEAL  |   APARTAMENTE LANGA PARTIE  |   SINAIA-GARDEN  |   APARTAMENTE DE VACANTA  |   PROIECTE IMOBILIARE  
• MENIU •
 
 »  PRIMA PAGINA
 »  SERVICII OFERITE
 »  PARTENERI
 »  CONTACT
 
• LOCALITATI •
 
 »  SINAIA
 »  BUSTENI
 »  AZUGA
 »  PREDEAL
 »  CAMPINA
 »  COMARNIC
 »  BREAZA
 »  CORNU
 »  BREBU
 »  BANESTI
 
• VANZARI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• INCHIRIERI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• LEGISLATIE •
 
 »  O.G. 85/2001
 »  LEGEA 10/2001
 »  REGIMUL JURIDIC
 »  LEGEA 114/1996
 »  LEGEA 145/1999
 »  DICTIONAR
 
• RECOMANDARI •
 
 »   Cazare VALEA PRAHOVEI
 »   Agentia de Turism Mervani TRAVEL
 »   DISPECERAT de Cazare
 »   REVELION & CRACIUN
 »   Oferte
LITORAL
 »   Oferte
BALNEO
 »   Organizare CONFERINTE
 »   Romanian TOURISM (en)
 »   Agentie IMOBILIARA
 »   ADMINISTRARE Imobile
 »   Agentie de PUBLICITATE
 »   IMOBILIARE VALEA PRAHOVEI
 »   Inchirieri IMOBILIARE
 
• PARTENERI •
 
 »   Opus INVEST
 »   Piatra Arsa
 »   Mihai Totpal
 »   Ziarul
VALEA PRAHOVEI
 »   Televiziunea
VALEA PRAHOVEI
 
• STATISTICI •
 
Statistici oferite de Google Analytics
 
 
     

 
»  

Imobiliare Sinaia

»  

Imobiliare Campina

»  

Imobiliare Busteni

»  

Imobiliare Comarnic

»  

Imobiliare Azuga

»  

Imobiliare Breaza

»  

Imobiliare Predeal

»  

Imobiliare Cornu

»  

Imobiliare Banesti

»  

Imobiliare Brebu


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Predeal (Brasov) » 60.000 €Apartament cu 3 camere de vanzare in Predeal, zona Cioplea, aproape de partia de schi, .Apartamentul este situat la etajul 4 intr-un imobil cu regim de inaltime P+5E, are suprafata utila de 64.86 mp. si suprafata construita desfasurata de ~75mp., fiind compartimentat astfel: 3 dormitore;bucatarie;camara;debara;hol;baie;wc de servici;2 balcoane inchise cu termopan.Facilitati: Tamplarie lemn, parchet in camere, gresie pe hol, gresie/faianta in bai si bucatarie, centrala termica proprie, usa metalica si parcare.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Predeal , Cioplea


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 89.000 €Apartament de vanzare, cu doua (2) camere, semidecomandat, situat intr-un imobil nou construit, cu regimul de inaltime D+P+2E+M+Supanta; Acesta a fost construit in jurul anului anului 2006 si este situat in zona semicentrala a statiunii Sinaia, cartier Furnica.Apartamentul cu suprafata utila (SU) de 48.21 mp. si suprafata construita (SC) de 60.34 mp., este compartimentat astfel:camera de zi cu loc de luat masa;bucatarie deschisa;baie;hol;dormitor;doua (2) balcoane;boxa la demisolul (D) imobilului;Apartamentul beneficiaza de urmatoarele finisaje de calitate:gresie si faianta in bai;parchet in camere;tamplarie exterioara din pvc cu geam termopan; usi de interior si la intrare, din lemn.Imobilul dispune de interfon. Deasemenea, beneficiaza de servicii de administrare permanenta.Apartamentul dispune de toate utilitatile contorizate individual: apa, gaz, curent electric si canalizare;Incalzirea se realizeaza cu ajutorul centralei termice (CT) de bloc.Beneficiaza de priveliste deosebita.Pret negociabil.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , Furnica


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Poiana campina (Prahova) » 32.000 €Apartament doua camere, confort I decomandat, de vanzare, situat in zona centrala a Comunei Poiana Campina, la etajul 1 intr-un imobil cu 4 etaje. Apartamentul in suprafata utila de 60,86 mp, din care 4,70 mp reprezentand balconul, beneficiaza de toate separatiile pentru utilitati.!!! Apartamentul nu are centrala termica si trebuie amenajat !!!

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Poiana Campina , Centrala


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Campina (Prahova) » 125.000 €Apartament de vanzare in municipiul Campina, situat in zona Ultracentrala a acestuia, cu patru camere, situat intr-un imobil cu sapte nivele la ultimul etaj al acestuia. Apartamentul beneficiaza de finisaje superioare, gresie, faianta, parchet, centrala termica, aer conditionat si multe alte imbunatatiri. Apartamentul se vunde complet mobilat si utilat.Compartimentare: living cu bucatarie Open Space, hol trei dormitoare, baie, dressing si terasa.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Campina , Ultracentrala


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Campina (Prahova) » 24.000 €Apartament cu doua camere nedecomandat de vanzare, situat la etajul 4 intr-un imobil cu 4 nivele, in suprafata de 40,61 mp utili, in zona semicentrala a Municipiului Campina. Apartamentul este compartimentat astfel:- Hol 4,78 mp,- Sufragerie 15,85 mp,- Dormitor 10,44 mp,- Bucatarie 4,05 mp,- Baie 3,21 mp,- Balcon 2,28 mp.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Campina , Semicentrala


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 36.500 €Apartamentul se afla la mansarda, intr-un bloc nou de tipul P+3E+M si are suprafata construita de 50 mp (iar cea utila de apr. 42 mp). De asemenea beneficiaza si de boxa in suprafata de 3.5 mpApartamentul este format din: living + bucatarie open space , 1 dormitor si 1 baie.Acesta se vinde complet mobilat si utilat. Sunt 2 apartamente identice pretul fiind pentru fiecare in parte, dar pot fi achizitionate si impreuna.Pozitionat intr-o zona foarte linistita si pretul foarte avantajos Euro/mp, fac din acest apartament o oferta foarte interesanta.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Busteni , Poiana Tapului


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 62.000 €Apartament cu 3 (trei) camere, situat in zona Malul Spitalului, localitatea Sinaia.Acesta se afla la etajul 3, intr-un imobil cu regim de inaltime P+4E.Suprafata utila a apartamentului (inclusiv balcon si logie) este de 69,90 mp si suprafata construita de 81,50 mp.Apartamentul se vinde mobilat si utilat.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , Malul Spitalului


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 62.000 €Apartament trei (3) camere semidecomandat de vanzare, situat la etajul 2 intr-un imobil cu patru (4) niveluri, in cartierul Malul Spitalului.Apartamentul are suprafata construita (SC) de 70.05 mp iar cea utila (SU) de 59.70 mp.Apartamentul beneficiaza de finisaje moderne (gresie, faianta, parchet masiv).Acesta are contorizari individuale la toate utilitatile (apa, gaz, electricitate, canalizare)Incalzirea si prepararea apei calde este asigurata de o Centrala Termica (CT) proprie de 24 KwSe vinde complet mobilat la pretul afisat.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , Malul Spitalului


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Ploiesti (Prahova) » 65.000 €Apartament 3 camere, confort I decomandat, de vanzare, situat la etajul 8 intr-un imobil cu 10 nivele situat in zona centrala a Municipiului Ploiesti, avand suprafata utila de 73,82 mp din care 6,44 mp reprezentand balconul. Apartamentul beneficiaza de toate separatiile la utilitati si este compartimentat astfel: living, doua dormitoare, doua bai, hol si balcon.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Ploiesti , Piata Mihai Viteazul


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Campina (Prahova) » 55.000 €Apartament 3 camere decomandat, de vanzare, situat in zona Peco OMV la etajul 2 intr-un imobil cu doua nivele, avand suprafata utila de 61,41 mp. Apartamentul dispune de centrala termica proprie, tamplarie PVC cu geam termopan.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Campina , Peco Petrom/OMV


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 55.000 €Apartament cu 2 (doua) camere, decomandat, cu suprafata utila (SU) de 43.00 mp. si suprafata construita (SC) de 59,96 mp.Apartamentul este structurat, dupa cum urmeaza: camera de zi, dormitor, bucatarie, baie, balcon inchis.Apartamentul, modern finisat, se vinde complet mobilat si utilat.Anul construirii: 1987.Pretul afisat este foarte putin Negociabil

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Busteni , Centrala


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 75.000 €Apartamentul este de tip duplex format din parter + etaj si este structurat astfel:Parter: Sas, WC servici si casa scarii;Etaj: Living + bucatarie openspace, 1 dormitor si 2 balcoane.Acesta are o suprafata de 82.91 mp si se afla intr-o vila exclusivista cu regimul de inaltime P+2E+M.Beneficiaza de finisaje, mobilier si utilari de lux, aflandu-se intr-o zona linistita, dar foarte aproape (la 5 minute de mers pe jos) de centrul orasului.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , Centrala


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Campina (Prahova) » 33.000 €Apartament cu 2 (doua) camere de vanzare, este situat in zona semicentrala a Municipiului Campina.REGIM TEHNIC:Regim inaltime: 4/4;Tip: semidecomandat;S.C.=~49.43 mp;S.U.=~44.94 mp.COMPARTIMENTARE:Living (14.96 mp),Dormitor (8.11 mp),Bucatarie (7.76 mp),Baie (3.29 mp),Hol (1.36 mp),Hol (4.08 mp),Debara (1.21 mp),Debara (0.55 mp),Balcon (3.62 mp).DOTARI:Gresie, faianta, parchet, tamplarie PVC cu geam termopan;Centrala termica.Apartamentul se vinde nemobilat si neutilat!

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Campina , Semicentrala


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 86.500 €Agentia Imobiliara Mervani iti recomanda apartamentul tip duplex cu 3 camere, situat la numai 5 minute de mers pe jos pana la Casinoul Sinaia si Parcul Dimitrie Ghica. Apartamentul este situat la mansarda, in imobil cu regim de inaltime D+P+E+M, construit in anul 2010;             Compartimentare duplex:la mansarda 1: camera de zi cu bucatarie deschisa si loc de luat masa, balcon, baie si casa scarii;la mansarda 2: 2 (doua) dormitoare, hol si casa scarii.Dotari duplex:Se vinde complet mobilat si utilat;Facilitati: loc de parcare, priveliste spectaculoasa;Finisaje si design modern, structura de rezistenta din cadre de beton si caramida, termoizolatie din polistiren si vata minerala;Tamplarie din PVC cu geam termopan, inclusiv velux la mansarda 2;Usa metalica;Centrala termica proprie cu alimentare pe gaz;Bransamente si contorizari individuale (gaze, curent electric, apa, cablu TV, telefon);Orientare: Nord+Sud+Est.Facilitati imobil:Arhitectura specific montana;Zona usor accesibila auto si pietonal, apropiata centrului statiunii Sinaia;14 locuri de parcare, unul pentru fiecare apartament;casa scarii placata cu granit;balustrada si mana curenta din inox;Este apartamentul ce iti ofera momentele de liniste si relaxare mult dorite.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , Ferdinand


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 62.000 €Apartamentul, cu suprafata utila de 63.97 mp. si suprafata construita de 78.49 mp., este structurat astfel:Dormitor: 12.60 mpLiving: 17.18 mp.Bucatarie: 5.98 mp.Grup Sanitar: 3.22 mp.Balcon: 4.32 mpDormitor: 10.08 mpDebara: 1.09 mpHol: 13.83 mpFinisaje si design modern, structura de rezistenta din cadre de beton si caramida,tamplarie din PVC cu geam termopan Rehau, usa metalica, parchet laminat in camera de zi si dormitoare.Incalzirea se face cu centrala termica proprie cu alimentare pe gaz;Gresie si faianta in bucatarie, hol si baie.Bransamente si contorizari individuale : gaze, curent electric, apa, cablu TV, telefon;Gresie si faianta in bucatarie, hol si baie;Izolat exterior cu Polistiren de calitate superioara de 10 cm;

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , Calea Moroieni Agentia Imobiliara Mervani ¤ 0244.311.200 ¤ Imobiliare Valea Prahovei