MERVANI - Agentie Imobiliara pe Valea Prahovei, Administrare Imobiliara, Investitii Imobiliare, Proiecte Imobiliare, Consultanta Imobiliara, Legislatie Imobiliara, Intermedieri Imobiliare, Tranzactii Imobiliare, Evaluari Imobiliare, Arhitectura, Cadastru, Notari, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Comarnic, Breaza, Cornu, Campina
 APARTAMENTE NOI PREDEAL  |   APARTAMENTE LANGA PARTIE  |   SINAIA-GARDEN  |   APARTAMENTE DE VACANTA  |   PROIECTE IMOBILIARE  
• MENIU •
 
 »  PRIMA PAGINA
 »  SERVICII OFERITE
 »  PARTENERI
 »  CONTACT
 
• LOCALITATI •
 
 »  SINAIA
 »  BUSTENI
 »  AZUGA
 »  PREDEAL
 »  CAMPINA
 »  COMARNIC
 »  BREAZA
 »  CORNU
 »  BREBU
 »  BANESTI
 
• VANZARI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• INCHIRIERI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• LEGISLATIE •
 
 »  O.G. 85/2001
 »  LEGEA 10/2001
 »  REGIMUL JURIDIC
 »  LEGEA 114/1996
 »  LEGEA 145/1999
 »  DICTIONAR
 
• RECOMANDARI •
 
 »   Cazare VALEA PRAHOVEI
 »   Agentia de Turism Mervani TRAVEL
 »   DISPECERAT de Cazare
 »   REVELION & CRACIUN
 »   Oferte
LITORAL
 »   Oferte
BALNEO
 »   Organizare CONFERINTE
 »   Romanian TOURISM (en)
 »   Agentie IMOBILIARA
 »   ADMINISTRARE Imobile
 »   Agentie de PUBLICITATE
 »   IMOBILIARE VALEA PRAHOVEI
 »   Inchirieri IMOBILIARE
 
• PARTENERI •
 
 »   Opus INVEST
 »   Piatra Arsa
 »   Mihai Totpal
 »   Ziarul
VALEA PRAHOVEI
 »   Televiziunea
VALEA PRAHOVEI
 
• STATISTICI •
 
Statistici oferite de Google Analytics
 
 
     

 
»  

Apartamente Breaza

»  

Garsoniere Breaza

»  

Case Breaza

»  

Vile Breaza

»  

Spatii Comerciale Breaza

»  

Spatii Industriale Breaza

»  

Spatii Turistice Breaza

»  

Terenuri Breaza


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Breaza (Prahova) » 99.000 €Casa de vanzare cu regimul de inaltime P+Em, situata in zona centrala a localitatii / statiune Breaza, in imediata apropiere a Clubuului de Golf *** Lac de Verde ***, cu o suprafata total construita de 281.23 mp iar cea utila de 146.09 mp si care dispune de un teren cu o suprafata de 575.00 mp, din care 64.00 mp cota indiviza din drumul de acces (128 mp). Casa se vinde complet mobilata si utilata ( bucataria ), si este compartimentata astfel: Parter : terasa, garaj, hol, living, dormitor, bucatarie cu camara, baie, si camera tehnica. Etaj mansardat : hol cu casa scarii, baie, doua (2) dormitoare din care unul cu dresing propriu, si camera hobby cu un balcon tip logie.!!! Pretul afisat este usor negociabil !!!

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Breaza , Centrala


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Breaza (Prahova) » 169.000 €Casa S+P+E de vanzare, situata in zona centrala a orasului Breaza, in suprafata construita totala de 330,97 mp, avand suprafata utila de 211,92 mp la care se adauga 47,94 mp reprezentand balcon si terasa (acoperita) si un teren, amenajat cu alei betonate, gazon, pomi fructiferi si ornamentali, mini-teren de baschet, in suprafata de 1360,28 mp. Casa este construita din caramida, cu fundatie, stalpi si planseu din beton, este acoperita cu tigla, tamplarie PVC cu geam termopan, izolatie exterioara cu polistiren de 5 cm, finisaje (gresie, faianta, parchet) si este compartimentata astfel:S : camera tehnica, casa scarii;P : vestibul, living, bucatarie, casa scarii, dormitor, hol, baie, grup sanitar de serviciu, terasa acoperita;E : casa scarii, hol, 3 dormitare, baie, debara, balcon. 

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Breaza , Centrala


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Breaza (Prahova) » 85.000 €Casa P+E+M de vanzare, situata in zona Centrala a Orasului Breaza.Imobilul este construit din zidarie (caramida) portanta, cu fundatie, stalpi si plansee din beton armat, acoperita cu tabla Tip Lindab, tamplarie din PVC cu geam termopan, avand suprafata construita de 193 mp si are un teren in suprafata de 359 mp, curte amenajata cu alee betonata, garaj, gratar.Casa se vinde partial mobilata si utilata, fiind compartimentata astfel:Parter:Living - 25.50 mpDormitor - 12.00 mpHol - 5.39 mpDebara - 3.24 mpBucatarie - 12.75 mpBaie - 5.25 mpTerasa - 5.25 mpEtaj:Dormitor - 25.50 mpDormitor - 12.00 mpHol - 5.39 mpBaie - 5.25 mpDormitor - 12.75 mpMansarda: spatiu deschis, baie.Se accepta si schimb cu Apartament in Campina, doua camere, zona Centrala,  etaj intermediar plus diferenta.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Breaza , Centrala


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Breaza (Prahova) » 100.000 €Casa de vanzare in Breaza, cartierul Nistoresti cu un regim de inaltime D+P+E si cu o suprafata de ~200 mp si care dispune de un teren cu o suprafata de 1126 mp. COMPARTIMENTARE: DEMISOL: bucatarie de vara, si camara. PARTER: hol si casa scarii, living, balcon, bucatarie, dormitor si baie. ETAJ: trei dormitoare, living, baie, hol cu casa scarii, si balcon.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Breaza , Semicentrala


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Breaza (Prahova) » 67.000 €Casa de Vanzare, situata in zona Semicentrala a Orasului Breaza, construita din caramida si lemn pe fundatie din beton armat, avand suprafata construita de 112.48 mp, suprafata utila de 97.81 mp si un teren in suprafata de 915 mp, compartimentata astfel:Demisol - 21.83 mp, bucatarie si magazie.Parter - 48.65 mp, hol, living, dormitor si baie.Mansarda - 42.00 mp, cameraUtilitati:Apa si curent electric, gazele sunt la limita proprietatii.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Breaza , Podul Vadului


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Breaza (Prahova) » 83.000 €Casa S+P+E de vanzare situata in zona semicentrala a Orasului Breaza, construita din caramida (parterul) si structura usoara (lemn) etajul, cu fundatie, stalpi si planseu din betoan armat, gresie, faianta, parchet, tamplarie PVC cu geam termopan, izolata la exterior cu polistiren si este acoperita cu tabla, avand suprafata construita totala de 203,18 mp, suprafata utila de 167 mp si un teren in suprafata de 559 mp.Compartimentare:S : pivnita cu SU=13,31 mp;P : Living 31,59 mp, hol 20,97 mp, bucatarie 5,26 mp, baie 4.07 mp si terasa acoperita 22,93 mp;E : hol 15,97 mp, dormitor 8,12 mp, baie, 6,37 mp, dormitor 14,59 mp, dormitor 10,53 mp, dormitor 11,71 mp, balcon 1,58 mp.Casa se vinde mobilata si utilata

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Breaza , Semicentrala


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Breaza (Prahova) » 43.000 €Casa de vanzare, situata in Breaza, zona semicentrala.Imobilul este construit din caramida, acoperit cu tabla si este format din:- Hol, 4 camere, bucatarie, baie.Casa, cu o suprafata utila de ~65 mp si o suprafata construita de ~75 mp.Imobilul are o suprafata de teren in suprafata de 435 mp.   

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Breaza , Semicentrala


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Breaza (Prahova) » 180.000 € Proprietate de vanzare, compusa din doua case P+Em, situata in zona semicentrala a Orasului Breaza. Casele dispun de un teren in suprafata de 985 mp si au urmatoarele caracteristici:Casa 1: Casa P+Em, avand suprafata construita de 168 mp si o suprafata utila de 142,8 mp, construita din caramida, cu fundatie, stalpi si planseu din beton armat, acoperita cu tabla tip Lindab, tamplarie din PVC cu geam termopan, gresie, faianta, parchet, centrala termica proprie. Casa beneficiaza de garaj in suprafata construita de 32 mp, fosa septica, contorizari proprii si un teren in suprafata de 545 mp.Compartimentare:Parter : living, bucatarie, baie, hol, casa scarii, terasa inchisa;Etaj : 3 dormitoare, hol, casa scarii, balcon.Casa 2: Casa P+Em, avand suprafata construita de 178 mp si o suprafata utila de 151,3 mp, construita din caramida, cu fundatie, stalpi si planseu din beton armat, acoperita cu tabla tip Lindab, tamplarie din PVC cu geam termopan, gresie, faianta, parchet, centrala termica proprie. Casa beneficiaza de garaj in suprafata construita de 28 mp, fosa septica, contorizari proprii si un teren in suprafata de 440 mp.Compartimentare:Parter: living, dormitor, bucatarie, hol, casa scarii, baie;Etaj: 4 dormitoare, baie, hol, casa scarii, balcon.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Breaza , Breaza de Jos


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Breaza (Prahova) » 35.000 €Casa P+M de vanzare, situata in zona semicentrala a orasului Breaza, construita din BCA, cu structura din beton armat (parterul) si structura usoara (lemn) mansarda, avand suprafata construita totala de 137,66 mp, dintre care 20,32 mp terasa, suprafata utila de 86,92 mp si dispune de un teren in suprafata de 412 mp. Casa dispune de teren amenajat cu foisor, barbeque, fantana proprie, fosa septica si este compartimentata astfel:P: living, bucatarie, baie, terasa;M: doua camere, baie de serviciu.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Breaza , Capul Campului


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Breaza (Prahova) » 75.000 €Casa Parter de vanzare, situata in zona centrala a Orasului Breaza.DETALII CONSTRUCTIVE :- Structura de rezistenta a imobilului este realizata din zidarie portanta (caramida), fundatie, stalpi si planseu din beton armat;- Acoperisul este de tip sarpanta, construit din lemn cu invelitoare din tabla tip Lindab, permitand mansardarea;- Finisajele interioare sunt realizate astfel:Casa este in stadiul “La gri” (exteriorul), “La rosu” (interiorul); Casa beneficiaza de termoizolatie cu polistiren; Incalzirea se va face cu centrala termica proprie.INDICATORI PRINCIPALI AI CONSTRUCTIEI : - Suprafata construita la sol: 148,36 mp;- Suprafata utila: 112,82 mp;- Suprafata teren: 450 mp.COMPARTIMENTARE :PARTER:Living, doua dormitoare, doua grupuri sanitare, bucatarie, vestibul, camara, SAS, terasa, garaj.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Breaza , Centrala


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Breaza (Prahova) » 150.000 €Casa parter, de vanzare, situata in zona semicentrala a orasului Breaza (cartier Gura Beliei), construita din caramida, cu fundatie, stalpi si planseu din beton armat, tamplarie din PVC cu geam termopan, rulouri exterioare din aluminiu, avand suprafata de ~285 mp construiti si un teren in suprafata de 421 mp. Casa beneficiaza de curte amenajata cu alei betonate, garaj incalzit, aer conditionat, fantana cu hidrofor si este compartimentata astfel:Living, bucatarie SUA, terasa, hol, camera tehnica, baie de serviciu, trei dormitoare cu baie proprie; garaj  Casa se vinde complet utilata si mobilata.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Breaza , Gura Beliei


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Breaza (Prahova) » 58.000 €Casa de Vanzare, situata in Orasul Breaza, zona Semicentrala, avand suprafata construita de 154.84 mp, suprafata utila de 133.14 mp si un teren in suprafata de 1315 mp.Casa este construita din BCA, acoperita cu tabla si este compartimentata astfel:Magazie - 13.92 mpCamara - 4.94 mpDormitor - 17.39 mpBucatarie - 6.91 mpHol - 5.32 mpTerasa - 2.78 mpHol - 6.64 mpDormitor - 16.06 mpHol - 5.20 mpDormitor - 9.42 mpDormitor - 12.63 mpTerasa - 2.50 mpLiving - 19.57 mpBaie - 9.86 mpUtilitati:Apa, gaze, curent electric.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Breaza , Semicentrala


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Breaza (Prahova) » 65.000 €Casa parter de vanzare situata in zona centrala a Orasului Breaza, avand suprafata totala construita de 104 mp, construita din lemn si invelita cu tabla, tamplarie PVC cu geam termopan si un teren in suprafata de 875 mp pe care este edificat un garaj construit din caramida in suprafata de 20 mp. Compartimentare:- doua camere, baie, bucatarie, terasa, 3 holuri,

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Breaza , Centrala


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Breaza (Prahova) » 69.000 €Casa de Vanzare, situata in zona Semicentrala a Orasului Breaza, construita din BCA cu fundatie, stalpi si planseu din beton armat, avand suprafata construita de 322.36 mp, suprafata utila de 268.92 mp si un teren in suprafata de 500 mp, compartimentata astfel:Parter: Hol, living, doua camere, bucatrie si baie.Etaj: Hol, trei camere, bucatarie, baie si terasa.Utilitati:Apa, gaze si curent electric.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Breaza , Semicentrala


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Breaza (Prahova) » 70.000 €Casa P+E de vanzare, situata in Orasul Breaza, Cartierul Breaza de Jos.DETALII CONSTRUCTIVE:   - Structura de rezistenta este realizata din zidarie portanta, cu fundatie, stalpi si plansee din beton armat;  - Acoperisul este din lemn cu invelitoare din tabla;  - Tamplaria exterioara este realizata din PVC cu geam termopan;  - Finisajele interioare sunt realizate astfel:pardoseli din gresie ceramica in bucatarie, bai;scara este confectionata din beton lemn. INDICATORI PRINCIPALI AI CONSTRUCTIEI:  - Regim de inaltime: P+E;  - Suprafata construita: 192,22 mp;  - Suprafata utila: 153,22 mp;  - Teren in suprafata de aprox. 200 mp. DATE FUNCTIONALE:    PARTER:Camera de zi cu bucatarie deschisa, casa scarii, baie.ETAJ:4 dormitoare cu baie proprie, hol, spatiu de depozitare.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Breaza , Breaza de Jos Agentia Imobiliara Mervani ¤ 0244.311.200 ¤ Imobiliare Valea Prahovei