MERVANI - Agentie Imobiliara pe Valea Prahovei, Administrare Imobiliara, Investitii Imobiliare, Proiecte Imobiliare, Consultanta Imobiliara, Legislatie Imobiliara, Intermedieri Imobiliare, Tranzactii Imobiliare, Evaluari Imobiliare, Arhitectura, Cadastru, Notari, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Comarnic, Breaza, Cornu, Campina
 APARTAMENTE NOI PREDEAL  |   APARTAMENTE LANGA PARTIE  |   SINAIA-GARDEN  |   APARTAMENTE DE VACANTA  |   PROIECTE IMOBILIARE  
• MENIU •
 
 »  PRIMA PAGINA
 »  SERVICII OFERITE
 »  PARTENERI
 »  CONTACT
 
• LOCALITATI •
 
 »  SINAIA
 »  BUSTENI
 »  AZUGA
 »  PREDEAL
 »  CAMPINA
 »  COMARNIC
 »  BREAZA
 »  CORNU
 »  BREBU
 »  BANESTI
 
• VANZARI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• INCHIRIERI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• LEGISLATIE •
 
 »  O.G. 85/2001
 »  LEGEA 10/2001
 »  REGIMUL JURIDIC
 »  LEGEA 114/1996
 »  LEGEA 145/1999
 »  DICTIONAR
 
• RECOMANDARI •
 
 »   Cazare VALEA PRAHOVEI
 »   Agentia de Turism Mervani TRAVEL
 »   DISPECERAT de Cazare
 »   REVELION & CRACIUN
 »   Oferte
LITORAL
 »   Oferte
BALNEO
 »   Organizare CONFERINTE
 »   Romanian TOURISM (en)
 »   Agentie IMOBILIARA
 »   ADMINISTRARE Imobile
 »   Agentie de PUBLICITATE
 »   IMOBILIARE VALEA PRAHOVEI
 »   Inchirieri IMOBILIARE
 
• PARTENERI •
 
 »   Opus INVEST
 »   Piatra Arsa
 »   Mihai Totpal
 »   Ziarul
VALEA PRAHOVEI
 »   Televiziunea
VALEA PRAHOVEI
 
• STATISTICI •
 
Statistici oferite de Google Analytics
 
 
     

 
»  

Apartamente Breaza

»  

Garsoniere Breaza

»  

Case Breaza

»  

Vile Breaza

»  

Spatii Comerciale Breaza

»  

Spatii Industriale Breaza

»  

Spatii Turistice Breaza

»  

Terenuri Breaza


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Breaza (Prahova) » 120.000 €  Casa Parter de vanzare, situata in zona centrala a Orasului Breaza. DETALII CONSTRUCTIVE :Structura de rezistenta a imobilului este realizata din zidarie portanta (caramida), fundatie, stalpi si centuri din beton;Acoperisul este de tip sarpanta construit din lemn si este acoperit cu tabla.Finisajele interioare sunt realizate astfel: Gresie si faianta in bucatarie si baie, parchet in dormitoare si sufragerie, Casa beneficiaza de termoizolatie cu polistiren; Incalzirea se va face cu centrala termica proprie. INDICATORI PRINCIPALI AI CONSTRUCTIEI :Suprafata construita la sol: 123,98 mp; Suprafata utila: 100,99 mp; Suprafata teren: 600 mp. COMPARTIMENTARE : PARTER: Living, doua dormitoare, baie, bucatarie cu dinning, doua holuri, .     

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Breaza , Liceul Militar


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Breaza (Prahova) » 78.000 €Casa P+E de vanzare, situata in Orasul Breaza, Cartierul Breaza de Jos.DETALII CONSTRUCTIVE:   - Structura de rezistenta este realizata din zidarie portanta, cu fundatie, stalpi si planseu din beton armat;  - Acoperisul este din lemn cu invelitoare din tabla;  - Tamplaria exterioara este realizata din PVC cu geam termopan;  - Finisajele interioare sunt realizate astfel:pardoseli din gresie ceramica in bucatarie, bai;scara este confectionata din lemn. INDICATORI PRINCIPALI AI CONSTRUCTIEI:  - Regim de inaltime: P+E;  - Suprafata construita: 211,34 mp;  - Suprafata utila: 173,30 mp;  - Teren in suprafata de aprox. 200 mp. DATE FUNCTIONALE:    PARTER:Camera de zi cu bucatarie deschisa, dormitor, casa scarii, baie.ETAJ:4 dormitoare cu baie proprie, hol, spatiu de depozitare.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Breaza , Breaza de Jos


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Breaza (Prahova) » 75.000 €Casa P+E de vanzare, situata in zona semicentrala Orasului Breaza.DETALII CONSTRUCTIVE:  - Structura de rezistenta a parterului este din zidarie portanta, cu fundatie, stalpi si planseu din beton armat;  - Mansarda este construita din zidarie cu stalpi si centuri din beton armat, iar planseul este confectionat din grinzi din lemn;  - Acoperisul este din lemn cu invelitoare din tabla zincata;  - Tamplaria exterioara este realizata din PVC cu geam termopan;  - Finisajele interioare sunt realizate astfel:pardoseli din gresie ceramica in bucatarie, bai, holuri si terasa;scara este confectionata din beton armat si placata cu gresie ceramica. INDICATORI PRINCIPALI AI CONSTRUCTIEI:  - Regim de inaltime: P+E;  - Suprafata construita: 214.76 mp;  - Suprafata utila: 182.54 mp;   - Teren in suprafata de 544,31 mp. DATE FUNCTIONALE:   PARTER:Doua living-uri, doua bucatarii, doua bai, hol si casa scarii, hol, doua dormitoare, terasa.   MANSARDA :Patru dormitoare fiecare cu dressing propriu, baie, hol si casa scarii.    Proprietatea este formata din doua corpuri de casa, cu facilitati si utilitati separate.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Breaza , Semicentrala


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Breaza (Prahova) » 110.000 €Casa P+E de vanzare situata in zona semicentrala a Orasului Breaza, construita din zidarie portanta, cu structura din beton armat, acoperita cu tabla, tamplarie PVC cu geam termopan, avand suprafata construita de 197,07 mp si un teren in suprafata de 636 mp.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Breaza , Semicentrala


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Breaza (Prahova) » 55.000 €Casa Parter de vanzare, situata in Orasul Breaza, Cartierul Valea Tarsei.DETALII CONSTRUCTIVE:  - Structura de rezistenta a vilei este realizata din zidarie portanta, cu fundatie, stalpi si planseu din beton armat;  - Acoperisul este din lemn cu invelitoare din tabla zincata;  - Tamplaria exterioara este realizata din PVC cu geam termopan;  - Finisajele interioare sunt realizate astfel:pardoseli din gresie ceramica in bucatarie, bai, holuri si terase ;pardoseli din parchet laminat in dormitoare INDICATORI PRINCIPALI AI CONSTRUCTIEI:  - Regim de inaltime: Parter;  - Suprafata construita: 80 mp;  - Suprafata utila: 65,6 mp;  - Teren in suprafata de 745 mp. DATE FUNCTIONALE:PARTER:Bucatarie deschisa + living, doua dormitoare, doua bai, bucatarie, hol. MANSARDA:Neamenajata

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Breaza , Valea Tarsei


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Breaza (Prahova) » 67.000 €Casa de Vanzare, situata in zona Semicentrala a Orasului Breaza, construita din caramida si lemn pe fundatie din beton armat, avand suprafata construita de 112.48 mp, suprafata utila de 97.81 mp si un teren in suprafata de 915 mp, compartimentata astfel:Demisol - 21.83 mp, bucatarie si magazie.Parter - 48.65 mp, hol, living, dormitor si baie.Mansarda - 42.00 mp, cameraUtilitati:Apa si curent electric, gazele sunt la limita proprietatii.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Breaza , Podul Vadului


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Breaza (Prahova) » 100.000 €Casa de vanzare in Breaza, cartierul Nistoresti cu un regim de inaltime D+P+E si cu o suprafata de ~200 mp si care dispune de un teren cu o suprafata de 1126 mp. COMPARTIMENTARE: DEMISOL: bucatarie de vara, si camara. PARTER: hol si casa scarii, living, balcon, bucatarie, dormitor si baie. ETAJ: trei dormitoare, living, baie, hol cu casa scarii, si balcon.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Breaza , Semicentrala


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Breaza (Prahova) » 31.500 €Casa de vanzare situata in zona semicentrala a orasului Breaza, construita 1978, in curs de reamenajare, apa, gaze, curent electric, S.C 125,5 m², teren in suprafata de 661 m², 4 camere, 2 bai, bucatrie, termopane. Alei si parcare betonata, pivnita, atelier, canal pluvial.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Breaza , Semicentrala


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Breaza (Prahova) » 99.000 €Casa de vanzare cu regimul de inaltime P+Em, situata in zona centrala a localitatii / statiune Breaza, in imediata apropiere a Clubuului de Golf *** Lac de Verde ***, cu o suprafata total construita de 281.23 mp iar cea utila de 146.09 mp si care dispune de un teren cu o suprafata de 575.00 mp, din care 64.00 mp cota indiviza din drumul de acces (128 mp). Casa se vinde complet mobilata si utilata ( bucataria ), si este compartimentata astfel: Parter : terasa, garaj, hol, living, dormitor, bucatarie cu camara, baie, si camera tehnica. Etaj mansardat : hol cu casa scarii, baie, doua (2) dormitoare din care unul cu dresing propriu, si camera hobby cu un balcon tip logie.!!! Pretul afisat este usor negociabil !!!

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Breaza , Centrala


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Breaza (Prahova) » 69.000 €Casa D+P+E, confort I, decomandata, situata in zona centrala a localitatii. Imobilul are o suprafata utila de 324 mp. Casa D+P+E compartimentata astfel: D: beci, camera CT; P: antreu, 2 living-uri, dormitor, baie, bucatarie; E: 3 dormitoare, living, baie, logie, casa scarii. Finisaje: faianta, gresie, parchet.Se poate si schimb cu doua apartamente in Bucuresti

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Breaza , Centrala


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Breaza (Prahova) » 130.000 €Casa P+M de vanzare situata in zona semicentrala a Orasului Breaza, in suprafata de ~170 mp construiti, ~150 mp utili si un teren in suprafata de 250 mp, construita din caramida, cu fundatie, stalpi si planseu din beton armat, acoperita cu tabla tip Lindab, tamplarie Rehau cu 6 camere, gresie, faianta, parchet. Casa este compartimentata astfel:P: living, bucatarie, baie, casa scarii;M: degajament, doua dormitoare, baie, doua balcoane.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Breaza , Semicentrala


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Breaza (Prahova) » 72.000 €Casa P+M de vanzare, LA ROSU, situata in zona semicentrala a comunei Talea.DETALII CONSTRUCTIVE:  - Structura de rezistenta a parterului este din zidarie portanta, cu fundatie, stalpi si planseu din beton armat;  - Mansarda este construita din zidarie cu stalpi si centuri din beton armat, iar planseul este confectionat din grinzi din lemn;  - Acoperisul este din lemn cu invelitoare din tabla tip Lindab; INDICATORI PRINCIPALI AI CONSTRUCTIEI:  - Regim de inaltime: P+M;  - Suprafata construita: 202,30 mp;  - Suprafata utila: 165,88 mp;   - Teren in suprafata de 1317 mp. DATE FUNCTIONALE:   PARTER:Living 40,14 mp, bucatarie si dinning 29,06 mp, grup sanitar de serviciu 3,20 mp, debara 4,24 mp, debara 2,34 mp, camera centralei 3,78 mp, terasa 45,14 mp.   MANSARDA :Dormitor matrimonial 11,98 mp cu baie proprie 6,09 mp, dormitor 9,01 mp, dormitor 9,54 mp, baie 4,44 mp, hol 26,32 mp, balcon 3,60 mp, logie 6,41 mp, balcon 4,20 mp, balcon 3,30 mp.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Breaza , Talea


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Breaza (Prahova) » 150.000 €Casa parter, de vanzare, situata in zona semicentrala a orasului Breaza (cartier Gura Beliei), construita din caramida, cu fundatie, stalpi si planseu din beton armat, tamplarie din PVC cu geam termopan, rulouri exterioare din aluminiu, avand suprafata de ~285 mp construiti si un teren in suprafata de 421 mp. Casa beneficiaza de curte amenajata cu alei betonate, garaj incalzit, aer conditionat, fantana cu hidrofor si este compartimentata astfel:Living, bucatarie SUA, terasa, hol, camera tehnica, baie de serviciu, trei dormitoare cu baie proprie; garaj  Casa se vinde complet utilata si mobilata.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Breaza , Gura Beliei


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Breaza (Prahova) » 32.000 €Casa de vanzare, situata in Breaza, zona semicentrala.Imobilul este construit din caramida, acoperit cu tabla si este format din:- Hol, 4 camere, bucatarie, baie.Casa, cu o suprafata utila de ~65 mp si o suprafata construita de ~75 mp.Imobilul are o suprafata de teren in suprafata de 435 mp.   

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Breaza , Semicentrala


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Breaza (Prahova) » 220.000 € Casa P+E+M de vanzare situata in zona semicentrala a orasului Breaza, construita din zidarie (caramida) portanta, cu fundatie, stalpi si plansee din beton armat, acoperita cu Lindab, tamplarie din aluminiu cu geam termopan, sistem de alarma, camere de supraveghere, avand suprafata construita de 289 mp si un teren in suprafata de 1073,6 mp, curte amenajata cu alei betonate, garaj, gratar, fantana. Casa se vinde complet mobilata si utilata, fiind compartimentata astfel:P : living, baie, bucatarie, terasa acoperita;E : doua dormitoare, cu doua bai, balcon dublu;M : spatiu deschis, baie.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Breaza , Capul Campului Agentia Imobiliara Mervani ¤ 0244.311.200 ¤ Imobiliare Valea Prahovei