MERVANI - Agentie Imobiliara pe Valea Prahovei, Administrare Imobiliara, Investitii Imobiliare, Proiecte Imobiliare, Consultanta Imobiliara, Legislatie Imobiliara, Intermedieri Imobiliare, Tranzactii Imobiliare, Evaluari Imobiliare, Arhitectura, Cadastru, Notari, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Comarnic, Breaza, Cornu, Campina
 APARTAMENTE NOI PREDEAL  |   APARTAMENTE LANGA PARTIE  |   SINAIA-GARDEN  |   APARTAMENTE DE VACANTA  |   PROIECTE IMOBILIARE  
• MENIU •
 
 »  PRIMA PAGINA
 »  SERVICII OFERITE
 »  PARTENERI
 »  CONTACT
 
• LOCALITATI •
 
 »  SINAIA
 »  BUSTENI
 »  AZUGA
 »  PREDEAL
 »  CAMPINA
 »  COMARNIC
 »  BREAZA
 »  CORNU
 »  BREBU
 »  BANESTI
 
• VANZARI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• INCHIRIERI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• LEGISLATIE •
 
 »  O.G. 85/2001
 »  LEGEA 10/2001
 »  REGIMUL JURIDIC
 »  LEGEA 114/1996
 »  LEGEA 145/1999
 »  DICTIONAR
 
• RECOMANDARI •
 
 »   Cazare VALEA PRAHOVEI
 »   Agentia de Turism Mervani TRAVEL
 »   DISPECERAT de Cazare
 »   Organizare CONFERINTE
 »   Agentie IMOBILIARA
 »   IMOBILIARE VALEA PRAHOVEI
 »   Inchirieri IMOBILIARE
 
• PARTENERI •
 
 »   Opus INVEST
 »   Piatra Arsa
 »   Mihai Totpal
 »   Ziarul
VALEA PRAHOVEI
 »   Televiziunea
VALEA PRAHOVEI
 
• STATISTICI •
 
Statistici oferite de Google Analytics
 
 
     

 
»  

Apartamente Busteni

»  

Garsoniere Busteni

»  

Case Busteni

»  

Vile Busteni

»  

Spatii Comerciale Busteni

»  

Spatii Industriale Busteni

»  

Spatii Turistice Busteni

»  

Terenuri Busteni


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 55.000 €Casa de vanzare, cu regimul de inaltime S+P+M, situata in Busteni, zona Poiana Tapului,Cladirea beneficiaza de orientare vestica (V) si priveliste unica asupra Monumentului Eroilor - Crucea Caraiman.Aceasta are suprafata utila (SU) de 117.97 mp. si suprafata construita (SC) de 144.77 mpCasa este racordata la toate utilitatile:- retea de alimentare cu apa;- retea de canalizare;- retea de alimentare electrica;- retea de alimentare gaz.Prepararea apei calde si incalzirea sunt asigurate de centrala termica (CT) proprie.!!! Pretul este negociabil !!!

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Busteni , Poiana Tapului


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 45.000 €Casa de vanzare in Busteni, zona partiei de schi Kalinderu.Casa, in suprafata utila de 49,92 mp. si suprafata construita de 64,74 mp., avand un teren in suprafata de 186 mp., este compartimentata astfel:camera de zi (17,82 mp.);dormitor (16,34 mp.);bucatarie (7,60 mp.);baie (4,00 mp.);hol (4,16 mp.).Casa dispune de urmatoarele utilitati: retea de alimentare cu apa;retea de canalizare;retea de alimentare curent electric;retea de alimentare cu gaz.Incalzirea se face cu ajutorul sobelor pe gaz, iar apa calda este preparata de boiler cu gaz.Casa, cu vedere deosebita asupra masivului Caraiman si Monumentului Eroilor (Crucea de pe Caraiman), dispune de teren curte in suprafata de 121,28 mp.Recomandare: Spatiul necompartimentat al podului, poate fi amenajat ca mansarda locuibila, volumul acestuia indeplinind conditiile mansardarii.De la strada, accesul este pietonal ~ 50 ml.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Busteni , Partia de Ski


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 85.000 €Casa de vanzare, cu regimul de inaltime P+E+M, situata in zona semicentrala a localitatii Busteni, in cartierul Zamora. Casa a fost construita in anul 1997, cu fundatie, stalpi si planseu din beton, peretii fiind realizati din zidarie de caramida, si este acoperita cu tabla.Casa este compartimentata astfel:Parter: hol intrare, living, baie, bucatarie;Etaj: hol cu casa scarii, doua dormitoare, balcon si baie;Mansarda: in curs de amenajare.Casa beneficiaza de toate utilitatile ( apa, gaz, electricitate si fosa septica )

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Busteni , Zamora


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 130.000 €Casa de vanzare, cu regimul de inaltime D+P, construita in anul 2013, din barne de lemn, situata in zona semicentrala a localitatii Busteni, cartierul  Zamora. Imobilul are suprafata construita desfasurata (SCD/D+P) de 136.41 mp, iar cea utila (SU/D+P) de 117.10 mp si dispune de un teren cu suprafata de 315.00 mp.Casa D+P, compartimentata astfel:- Demisol: garaj- Parter: terasa acoperita, living cu bucatarie deschisa si loc pentru servit masa, hol tranzit, baie si doua dormitoare decomandate.Casa beneficiaza de arhitectura si finisaje specifice zonei. Terasa placata cu piatra cioplita, baile si bucataria, placate cu gresie si faianta. Curtea beneficiaza de alei placate, gazon, arbori si arbusti ornamentali, barbeque, etc.Priveliste spectaculoasa.!!! Pretul de 130.000 eur este negociabil !!!

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Busteni , Zamora


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 149.000 €Casa de vanzare, cu regimul de inaltime S+D+P situata in zona semicentrala a statiunii Busteni, in Cartierul Valea Alba.Casa are sase (6) camere si cinci (5) bai dispuse pe toate cele trei (3) niveluri, plus anexe si dependinte (garaj, beci, magazie). Aceasta a fost construita in jurul anilor 1979 cu fundatie din beton, peretii din caramida si a fost acoperita cu tigla.Terenul pe care a fost edificata constructia are suprafata de 331,00 mp. Aceasta beneficiaza de bransamente si contorizari individuale pentru toate utilitatile (apa, gaz, electricitate, canalizare).Prepararea apei calde si incalzirea este realizata cu ajutorul a doua centrale termice, casa beneficiind de incalzirea clasica cu calorifere dar si prin pardoseala. Finisajele sunt de cea mai buna calitate (travertin, stejar).

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Busteni , Valea Alba


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 85.000 €Casa de vanzare, Parter, situata in Busteni, zona Poiana Tapului. Casa, construita in jurul anului 1940, cu suprafata utila de aproximativ 70.00 mp., suprafata construita de 80.00 mp. si teren de 523.00 mp.Casa batraneasca cu regimul de inaltime Parter, construita din caramida si paianta,acoperita cu tabla, avand 3(trei) camere, un antreu, bucatarie si baie.Imobilul (cladire si teren) beneficiaza de priveliste deosebita asupra masivului Caraiman.Dispune de urmatoarele utilitati:retea de alimentare cu apa,retea de alimentare cu gaz,retea de alimentare cu energie electrica.Imobilul necesita renovare.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Busteni , Poiana Tapului


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 80.000 €Casa cu regimul de inaltime D+P situata in Busteni, zona Centrala, cu acces facil atat auto cat si pietonal catre toate punctele de interes ale statiunii cat si catre Partia de schi Kalinderu.Cladirea beneficiaza de orientare sud-estica (SE).Aceasta are suprafata utila (SU) de 143.33 mp. si suprafata construita desfasurata (SCD) de 214.89 mp din care 30.34 mp magazie.Terenul aferent constructiei este in suprafata de 373.00 mp,  Casa este racordata la toate utilitatile:retea de alimentare cu apa;retea de canalizare;retea energie electrica;retea de alimentare gaz.Casa beneficiaza de incalzire cu sobe pe gaz cat si centrala termica (CT).!!! Pretul este negociabil !!!

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Busteni , Centrala


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 37.000 €Casa de vanzare situata in orasul Busteni.Regimul de inaltime P+M;Compartimentare:Parter: Living cu chicineta + baieMansarda: 2 dormitoare, 1 balcon, 1 baie si hol.Aceasta are o suprafata de 51 mp si are un teren in suprafata de 70 mp.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Busteni , Centrala


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 40.000 €Casa, in suprafata utila de 92.95 mp. si suprafata construita de 112.92 mp., avand un teren in suprafata de 890 mp., este compartimentata astfel:hol: 9.31 mp;pivnita: 4.51 mp;camera: 13.94 mp;veranda: 9.30 mp;camera: 17.97 mp;hol: 2.41 mp;bucatarie: 4.30 mp;baie: 3.15 mp;camera: 10.37 mp;bucatarie: 14.51 mp;hol: 2.88 mp. Casa dispune de urmatoarele utilitati: retea de alimentare cu apa;retea de canalizare;retea de alimentare curent electric;retea de alimentare cu gaz.Incalzirea se face cu ajutorul sobelor pe gaz.De la strada, accesul este pietonal ~ 50 ml.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Busteni , Poiana Tapului


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 70.000 €Casa de vanzare ( la rosu ), cu regimul de inaltime D+P+Em, situata in zona semicentrala a localitatii, in cartierul Zamora.Casa are suprafata construita de aprx. 190 mp, cea utila de aprox. 160 mp si dispune de un teren cu suprafata de 220 mp.Aceasta este compartimentata astfel:Demisol: Spatiu de depozitare.Parter: Living cu terasa, un dormitor bucatarie si baie.Etaj: 2 dormitoare, 1 baie, debara si un spatiu de joaca pt copii deschis.Casa se vinde in stadiul actual la pretul de 70.000 eur usor negociabil.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Busteni , Zamora


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 180.000 €Casa cu regimul de inaltime P+E, de vanzare situata in zona semicentrala a statiunii Busteni, Cartierul Cezar Petrescu.Suprafata construita a acestui imobil este de 167.00 mp, iar cea utila este de 136.00 mp. Constructia a fost edificata in jurul anilor 1930, din zidarie, fara structura din beton, pe un teren cu suprafata de 887 mp.Constructia poate fi renovata sau poate fi demolata nefiind inclusa in Patrimoniul National al Monumentelor Istorice si de Arhitectura.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Busteni , Cezar Petrescu


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 155.000 €Casa de vanzare situata in zona semicentrala a statiunii Busteni.  Fiind amplasata intr-o zona frumoasa casa beneficiaza de o priveliste deosebita spre masivul Caraiman si Muntii Baiului.Regimul de inaltime: D+P+M ( C1 ); Imobilul are suprafata utila de 203.35 mp si este compartimentat astfel:Demisol: camera, pivnita, oficiu, W.C., bucatarie, casa scari;Parter: vestibul, 3 camere, 2 holuri, baie, casa scari;Mansarda: camera, hol, casa scari;Imobilul are izolatie termica exterioara cu polistiren de 6 si 10cm si este racordat la toate utilitatile (apa, curent, gaz, CaTV, Internet);Totodata beneficiaza de garaj pentru 2 locuri si teren aferent in suprafata de 826mp.Pe teren se afla doua anexe care sunt structurate astfel:C2 cu suprafata utila de 14.36mp, compusa din vestibul si camera;C3 cu suprafata utila de 17.28mp (magazie).Casa se vinde mobilata, utilata.Pentru orice detalii nu ezitati sa ne contactati!

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Busteni , Semicentrala


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 170.000 €Casa de vanzare, cu regimul de inaltime P+E+M (Pod amenajat), situata in zona semicentrala a localitatii Busteni Cartier Valea Alba.Constructia a fost edificata pe un teren cu suprafata de 426.00 mp, cu fundatie si planseul dintre Demisol si Parter din beton si piatra, peretii din caramida (demisolul si parterul), BCA si lemn (OSB) la Mansarda.Beneficiaza de termosistem (polistiren 10 cm), tamplarie PVC cu geam termopan si acoperita cu tabla.Suprafata construita desfasurata (SCD) este de aproximativ 230.00 mp, iar cea utila (SU) de 190.00 mp.Bransamente si contorizari sunt individuale pentru toate utilitatile iar incalzirea si prepararea apei calde este asigurata de centrala termica proprie de 24 KwPe fiecare nivel (D+P+M) exista acces separat, fiind ideala pentru un gurp de trei (3) familii.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Busteni , Partia de Ski


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 98.000 €Casa de vanzare situata in zona semicentrala a localitatii Busteni, Cartierul Poiana Tapului, cu regimul de inaltime P+E, edificata pe un teren cu supraata de 344.00 mp.Suprafata construita a casei este de 170.94 mp, iar cea utila este de 140.84 mp.Finisaje: gresie, faianta, parchet, tamplarie PVC cu geam termopan.Incalzirea si prepararea apei calde se realizeaza cu ajutorul Centralei termice (24 KW) si a radiatoarelor din otel. Compartimentare:Parter: bucatarie, loc de servit masa, doua (2) terase, hol cu casa scarii, dormitor cu baie proprie.Etaj: hol cu casa scarii, baie si trei (3) dormitoare din care unul cu baie proprie.Casa se poate vinde mobilata/utilata, la pretul afisat, usor Negociabil. De asemenea se poate vinde impreuna cu un garaj in suprafata construita de 28.00 mp la pretul de 140.000 eur.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Busteni , Poiana Tapului


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 89.000 €Casa de vanzare, cu regimul de inaltime P+E+M, situata in zona semicentrala a localitatii Busteni.Constructia a fost edificata pe un teren cu suprafata de 113.00 mp, intre anii 2012-2013, cu fundatie, stalpi si plansee din beton armat, peretii din caramida (parterul, etajul si mansarda) si lemn (sarpanta).Aceasta beneficiaza de termosistem (polistiren 10 cm), tamplarie PVC cu geam termopan si acoperita cu tabla tip-Lindab.Suprafata construita desfasurata (SCD) este de 151.48 mp, iar cea utila (SU) de 102.70 mp.Aceasta face parte dintr-o locuinta bifamiliala, cu acces, teren, bransamente si contorizari individuale.Pe fiecare nivel (P+E+M) exista cate un apartament, cu cate 2 (doua) camere, compuse din living, dormitor, baie, bucatarie si balcon, acestea fiind ideale pentru un gurp de trei (3) familii.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Busteni , Semicentrala Agentia Imobiliara Mervani ¤ 0244.311.200 ¤ Imobiliare Valea Prahovei