MERVANI - Agentie Imobiliara pe Valea Prahovei, Administrare Imobiliara, Investitii Imobiliare, Proiecte Imobiliare, Consultanta Imobiliara, Legislatie Imobiliara, Intermedieri Imobiliare, Tranzactii Imobiliare, Evaluari Imobiliare, Arhitectura, Cadastru, Notari, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Comarnic, Breaza, Cornu, Campina
 APARTAMENTE NOI PREDEAL  |   APARTAMENTE LANGA PARTIE  |   SINAIA-GARDEN  |   APARTAMENTE DE VACANTA  |   PROIECTE IMOBILIARE  
• MENIU •
 
 »  PRIMA PAGINA
 »  SERVICII OFERITE
 »  PARTENERI
 »  CONTACT
 
• LOCALITATI •
 
 »  SINAIA
 »  BUSTENI
 »  AZUGA
 »  PREDEAL
 »  CAMPINA
 »  COMARNIC
 »  BREAZA
 »  CORNU
 »  BREBU
 »  BANESTI
 
• VANZARI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• INCHIRIERI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• LEGISLATIE •
 
 »  O.G. 85/2001
 »  LEGEA 10/2001
 »  REGIMUL JURIDIC
 »  LEGEA 114/1996
 »  LEGEA 145/1999
 »  DICTIONAR
 
• RECOMANDARI •
 
 »   Cazare VALEA PRAHOVEI
 »   Agentia de Turism Mervani TRAVEL
 »   DISPECERAT de Cazare
 »   REVELION & CRACIUN
 »   Oferte
LITORAL
 »   Oferte
BALNEO
 »   Organizare CONFERINTE
 »   Romanian TOURISM (en)
 »   Agentie IMOBILIARA
 »   ADMINISTRARE Imobile
 »   Agentie de PUBLICITATE
 »   IMOBILIARE VALEA PRAHOVEI
 »   Inchirieri IMOBILIARE
 
• PARTENERI •
 
 »   Opus INVEST
 »   Piatra Arsa
 »   Mihai Totpal
 »   Ziarul
VALEA PRAHOVEI
 »   Televiziunea
VALEA PRAHOVEI
 
• STATISTICI •
 
Statistici oferite de Google Analytics
 
 
     

 
»  

Apartamente Busteni

»  

Garsoniere Busteni

»  

Case Busteni

»  

Vile Busteni

»  

Spatii Comerciale Busteni

»  

Spatii Industriale Busteni

»  

Spatii Turistice Busteni

»  

Terenuri Busteni


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 98.000 €Casa de vanzare situata in zona semicentrala a localitatii Busteni, Cartierul Poiana Tapului, cu regimul de inaltime P+E, edificata pe un teren cu supraata de 344.00 mp.Suprafata construita a casei este de 170.94 mp, iar cea utila este de 140.84 mp.Finisaje: gresie, faianta, parchet, tamplarie PVC cu geam termopan.Incalzirea si prepararea apei calde se realizeaza cu ajutorul Centralei termice (24 KW) si a radiatoarelor din otel. Compartimentare:Parter: bucatarie, loc de servit masa, doua (2) terase, hol cu casa scarii, dormitor cu baie proprie.Etaj: hol cu casa scarii, baie si trei (3) dormitoare din care unul cu baie proprie.Casa se poate vinde mobilata/utilata, la pretul afisat, usor Negociabil. De asemenea se poate vinde impreuna cu un garaj in suprafata construita de 28.00 mp la pretul de 140.000 eur.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Busteni , Poiana Tapului


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 201.000 €De vanzare proprietate compusa din 3 (trei) corpuri de casa si teren in suprafata de 261 mp., situata in Busteni.Corpul 1 (D+P+E), avand suprafata utila de 155,41 mp. si suprafata construita de 189,67 mp., este compartimentat astfel:DEMISOL: beci;PARTER: 3 (trei) dormitoare, living, baie, bucatarie;ETAJ: 3 (trei) dormitoare, living, baie, bucatarie, casa scarii.Corpul 2 (P), avand suprafata utila de 17,90 mp. si suprafata construita de 21,53 mp., se compune din camera, w.c. si hol.Corpul 3 (P), avand suprafata utila de 26,40 mp. si suprafata construita de 30,42 mp., se compune din magazie si garaj.Construite din lemn si caramida, in anii '40 C1 si C2, si renovate in anul 2010, sunt incalzite cu centrala termica proprie (C1) si sobe pe gaz (C1 si C2).Proprietatea, cu deschidere la strada asfaltata, situata in zona linistita si priveliste asupra masivului Caraiman, se vinde integral mobilata si utilata.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Busteni , Poiana Tapului


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 70.000 €Casa de vanzare, situata in Cart. Poiana Tapului cu o suprafata construita (SC) de 103.38 mp. Constructia a fost edificata pe un teren cu suprafata de 358.00 mp.Aceasta este izolata la exterior cu polistiren de 10 cm fiind edificata din lemn pe o fundatie din beton. Acoperisul acesteia este din tabla.Imobilul dispune de: retea de alimentare cu apa;retea de alimentare cu gaz;retea de alimentare curent electric;conexiune CATV;conexiune internet;conexiune telefonie;centrala termica;Podele (gresie si parchet), Usi interior (termopan). Stare interior (foarte buna). Tamplarie  pvc cu geam termopan.Imobilul beneficiaza in curte de foisor cu barbeque si curte cu verdeata si pomi fructiferi.Contorizare individuala (apometre, contor gaz, contor electrica).

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Busteni , Poiana Tapului


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 99.500 €Aceasta este situata in zona Castelul Cantacuzino.Regim de inaltime: D+PSuprafata construita la sol este de aproximativ 90 mp si dispune de un teren in suprafata de 500 mp.Casa este construita din zidarie si este acoperita cu tabla iar compartimentarea se face dupa cum urmeaza:parter: 2 camere, veranda, bucatarie;etaj: 4 camere, hol, baie;Casa se vinde complet mobilata, utilata si beneficiaza de urmatoarele utilitati individuale: retea de apa, retea de gaz, retea de curent electric, canalizare.Accesul se face pe strada asfaltata si iluminata public.Casa se afla intr-o zona linistita si selecta, fiind ideala pentru petrecerea vacantelor sau a week-end-urilor la munte.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Busteni , Zamora


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 70.000 €Casa de vanzare situata in zona semicentrala a localitatii Busteni, Cartierul Poiana Tapului, cu regimul de inaltime P+M, edificata in anul 1950 si renovata in totalitate in anul 2009, pe un teren cu suprafata de 177.96 mp, teren imprejmuit cu gard din fier forjat cu soclu din beton.Suprafata construita a casei este de 97.26 mp, iar cea utila este de 79.30 mp.Structura casei: Fundatie din beton peretii fiind realizati din structura usoara din lemn tip sandwich. Casa este acoperita cu tabla tip LINDAB.Finisaje: gresie, faianta, parchet stratificat, tamplarie PVC cu geam termopan.Incalzirea si prepararea apei calde se realizeaza cu ajutorul Centralei termice Viessmann (24 KW) si a radiatoarelor din otel, fiecare radiator beneficiind de robineti termostatati.Compartimentare: Parter:Bucatarie cu loc de servit masa, terasa, hol, living, dormitor si casa scarii;Mansarda;Hol si trei (3) dormitoare. Casa se vinde mobilata/utilata.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Busteni , Poiana Tapului


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 83.000 €Casa de vanzare, situata in zona semicentrala a statiunii Busteni, Cartierul Piatra Arsa, cu regimul de inaltime P+E+M.Constructia a fost edificata intre anii 2004-2006, cu fundatie, stalpi si plaseu din beton, peretii din zidarie, fiind compartimentata astfel:Parter: camera cu baie; camera ; baie; bucatarie; living; terasa;Etaj: camera cu baie; camera; camera; baie; dresing; terasa;Mansarda: apartament cu doua camere; terasa; doua spatii de depozitare.Terenul aferent constructiei are suprafata de 286.00 mp.Suprafata construita desfasurata este de 264.08 mp iar cea utila este de 201.38 mp. Utilitatile sunt contorizate individual, fiind racordate la:retea de alimentare cu apa;retea de canalizare;retea de alimentare cu energie electrica, retea de alimentare cu gaz.retea de CaTvPozitia Vilei comfera o priveliste mirifica asupra Masivului Bucegi.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Busteni , Piatra Arsa


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 55.000 €Casa este construita in 1960 din zidarie de caramida portanta cu planseu de lemn, acoperita cu tigla si are o suprafata de 71 mp, fiind compusa din:Bucatarie, baie, 2 camere, hol, camara si 2 magazii. Beneficiaza de un teren cu suprafata de 451 mp, perfect plat, cu o geometrie foarte buna si cu acces facil in orice anotimp pe drum asfaltat.Proprietatea are toate utilitatile: gaz, curent electric, apa, canalizare, cablu TV, etc.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Busteni , Semicentrala


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 85.000 €Casa de vanzare, cu regimul de inaltime P+E+M, situata in zona semicentrala a localitatii Busteni, in cartierul Zamora. Casa a fost construita in anul 1997, cu fundatie, stalpi si planseu din beton, peretii fiind realizati din zidarie de caramida, si este acoperita cu tabla.Casa este compartimentata astfel:Parter: hol intrare, living, baie, bucatarie;Etaj: hol cu casa scarii, doua dormitoare, balcon si baie;Mansarda: in curs de amenajare.Casa beneficiaza de toate utilitatile ( apa, gaz, electricitate si fosa septica )

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Busteni , Zamora


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 70.000 €Casa de vanzare ( la rosu ), cu regimul de inaltime D+P+Em, situata in zona semicentrala a localitatii, in cartierul Zamora.Casa are suprafata construita de aprx. 190 mp, cea utila de aprox. 160 mp si dispune de un teren cu suprafata de 220 mp.Aceasta este compartimentata astfel:Demisol: Spatiu de depozitare.Parter: Living cu terasa, un dormitor bucatarie si baie.Etaj: 2 dormitoare, 1 baie, debara si un spatiu de joaca pt copii deschis.Casa se vinde in stadiul actual la pretul de 70.000 eur usor negociabil.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Busteni , Zamora


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 85.000 €Casa de vanzare, Parter, situata in Busteni, zona Poiana Tapului. Casa, construita in jurul anului 1940, cu suprafata utila de aproximativ 70.00 mp., suprafata construita de 80.00 mp. si teren de 523.00 mp.Casa batraneasca cu regimul de inaltime Parter, construita din caramida si paianta,acoperita cu tabla, avand 3(trei) camere, un antreu, bucatarie si baie.Imobilul (cladire si teren) beneficiaza de priveliste deosebita asupra masivului Caraiman.Dispune de urmatoarele utilitati:retea de alimentare cu apa,retea de alimentare cu gaz,retea de alimentare cu energie electrica.Imobilul necesita renovare.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Busteni , Poiana Tapului


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 89.000 €Casa de vanzare situata in perimetrul central al localitatii / statiune Busteni la o distanta foarte mica de timp si trafic fata de toate punctele de interes. Regimul de inaltime al acesteia este S+P si a fost edificata pe un teren cu suprafata de 712.00 mp avand o suprafata construita desfasurata (SCD) de 402.91 mp si o suprafata utila (SU) de 319,19 mp. Structura a fost realizata cu fundatie din piatra, grinzi si planseu din lemn, peretii din zidarie de caramida, acoperisul de tabla pe sarpanta din lemn.Casa este compartimentata astfel:Subsol: (SC = 148,18 mp, SU= 105,16 mp) patru (4) pivnite, doua (2) boxe, hol si magazie.Parter: (SC = 254,73 mp, SU= 214,03 mp) sase (6) camere, trei (3) holuri, baie si doua (2) WC serviciu.UTILITATI: Casa este bransata la retelele edilitare prezente in zona, respectiv, reteaua de distributie electricitate, racord la reteaua publica de apa si canalizare, instalatie de gaze naturale. De asemenea exista posibilitatea de bransare la reteaua de telefonie fixa si CaTV.Casa necesita renovari, pretul acesteia fiind Negociabil

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Busteni , Centrala


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 149.000 €Casa de vanzare, cu regimul de inaltime S+D+P situata in zona semicentrala a statiunii Busteni, in Cartierul Valea Alba.Casa are sase (6) camere si cinci (5) bai dispuse pe toate cele trei (3) niveluri, plus anexe si dependinte (garaj, beci, magazie). Aceasta a fost construita in jurul anilor 1979 cu fundatie din beton, peretii din caramida si a fost acoperita cu tigla.Terenul pe care a fost edificata constructia are suprafata de 331,00 mp. Aceasta beneficiaza de bransamente si contorizari individuale pentru toate utilitatile (apa, gaz, electricitate, canalizare).Prepararea apei calde si incalzirea este realizata cu ajutorul a doua centrale termice, casa beneficiind de incalzirea clasica cu calorifere dar si prin pardoseala. Finisajele sunt de cea mai buna calitate (travertin, stejar).

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Busteni , Valea Alba


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 75.000 €Casa de vanzare, tipologia D+P+M, constructie 1970, situata in Busteni, zona centrala de interes turistic, avand suprafata construita de 97 mp. si suprafata utila de 75,42 mp., cu urmatoarea structura:Demisol:- Pivnita;Parter:- Camera de zi, vestibul, debara, bucatarie cu dinning, baie, hol si casa scarii;Mansarda:- Camera, hol si casa scarii.Casa beneficiaza de teren 105 mp. si curte betonata, amenajata ca terasa si loc de parcare.Finisaje:- gresie in hol, dining si vestibul,- gresie si faianta in bucatarie si baie,- parchet in camere,- tamplarie exterioara din pvc cu geam termopan.Utilitati:- retea de alimentare cu apa,- retea de canalizare,- retea de alimentare curent electric,- retea de alimentare cu gaz,Se vinde complet mobilata si utilata.Pret negociabil.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Busteni , Centrala


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 180.000 €Casa cu regimul de inaltime P+E, de vanzare situata in zona semicentrala a statiunii Busteni, Cartierul Cezar Petrescu.Suprafata construita a acestui imobil este de 167.00 mp, iar cea utila este de 136.00 mp. Constructia a fost edificata in jurul anilor 1930, din zidarie, fara structura din beton, pe un teren cu suprafata de 887 mp.Constructia poate fi renovata sau poate fi demolata nefiind inclusa in Patrimoniul National al Monumentelor Istorice si de Arhitectura.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Busteni , Cezar Petrescu


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 170.000 €Casa de vanzare, cu regimul de inaltime P+E+M (Pod amenajat), situata in zona semicentrala a localitatii Busteni Cartier Valea Alba.Constructia a fost edificata pe un teren cu suprafata de 426.00 mp, cu fundatie si planseul dintre Demisol si Parter din beton si piatra, peretii din caramida (demisolul si parterul), BCA si lemn (OSB) la Mansarda.Beneficiaza de termosistem (polistiren 10 cm), tamplarie PVC cu geam termopan si acoperita cu tabla.Suprafata construita desfasurata (SCD) este de aproximativ 230.00 mp, iar cea utila (SU) de 190.00 mp.Bransamente si contorizari sunt individuale pentru toate utilitatile iar incalzirea si prepararea apei calde este asigurata de centrala termica proprie de 24 KwPe fiecare nivel (D+P+M) exista acces separat, fiind ideala pentru un gurp de trei (3) familii.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Busteni , Partia de Ski Agentia Imobiliara Mervani ¤ 0244.311.200 ¤ Imobiliare Valea Prahovei