MERVANI - Agentie Imobiliara pe Valea Prahovei, Administrare Imobiliara, Investitii Imobiliare, Proiecte Imobiliare, Consultanta Imobiliara, Legislatie Imobiliara, Intermedieri Imobiliare, Tranzactii Imobiliare, Evaluari Imobiliare, Arhitectura, Cadastru, Notari, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Comarnic, Breaza, Cornu, Campina
 APARTAMENTE NOI PREDEAL  |   APARTAMENTE LANGA PARTIE  |   SINAIA-GARDEN  |   APARTAMENTE DE VACANTA  |   PROIECTE IMOBILIARE  
• MENIU •
 
 »  PRIMA PAGINA
 »  SERVICII OFERITE
 »  PARTENERI
 »  CONTACT
 
• LOCALITATI •
 
 »  SINAIA
 »  BUSTENI
 »  AZUGA
 »  PREDEAL
 »  CAMPINA
 »  COMARNIC
 »  BREAZA
 »  CORNU
 »  BREBU
 »  BANESTI
 
• VANZARI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• INCHIRIERI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• LEGISLATIE •
 
 »  O.G. 85/2001
 »  LEGEA 10/2001
 »  REGIMUL JURIDIC
 »  LEGEA 114/1996
 »  LEGEA 145/1999
 »  DICTIONAR
 
• RECOMANDARI •
 
 »   Cazare VALEA PRAHOVEI
 »   Agentia de Turism Mervani TRAVEL
 »   DISPECERAT de Cazare
 »   REVELION & CRACIUN
 »   Oferte
LITORAL
 »   Oferte
BALNEO
 »   Organizare CONFERINTE
 »   Romanian TOURISM (en)
 »   Agentie IMOBILIARA
 »   ADMINISTRARE Imobile
 »   Agentie de PUBLICITATE
 »   IMOBILIARE VALEA PRAHOVEI
 »   Inchirieri IMOBILIARE
 
• PARTENERI •
 
 »   Opus INVEST
 »   Piatra Arsa
 »   Mihai Totpal
 »   Ziarul
VALEA PRAHOVEI
 »   Televiziunea
VALEA PRAHOVEI
 
• STATISTICI •
 
Statistici oferite de Google Analytics
 
 
     

 
»  

Apartamente Busteni

»  

Garsoniere Busteni

»  

Case Busteni

»  

Vile Busteni

»  

Spatii Comerciale Busteni

»  

Spatii Industriale Busteni

»  

Spatii Turistice Busteni

»  

Terenuri Busteni


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 65.000 €Casa de vanzare cu regimul de inaltime P+M, situat in zona semicentrala a localitatii cu o suprafata construita de 73 mp, utila de 65 mp si dispune de un teren cu suprafata de 70 mp. Incalzirea imobilului se realizeaza cu o centrala termica proprie.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Busteni , Semicentrala


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 75.500 €Casa de vanzare situata in zona semicentrala a localitatii Busteni, Cartierul Poiana Tapului, cu regimul de inaltime P+M, edificata in anul 1950 si renovata in totalitate in anul 2009, pe un teren cu suprafata de 177.96 mp, teren imprejmuit cu gard din fier forjat cu soclu din beton.Suprafata construita a casei este de 97.26 mp, iar cea utila este de 79.30 mp.Structura casei: Fundatie din beton peretii fiind realizati din structura usoara din lemn tip sandwich. Casa este acoperita cu tabla tip LINDAB.Finisaje: gresie, faianta, parchet stratificat, tamplarie PVC cu geam termopan.Incalzirea si prepararea apei calde se realizeaza cu ajutorul Centralei termice Viessmann (24 KW) si a radiatoarelor din otel, fiecare radiator beneficiind de robineti termostatati.Compartimentare: Parter:Bucatarie cu loc de servit masa, terasa, hol, living, dormitor si casa scarii;Mansarda;Hol si trei (3) dormitoare. Casa se vinde mobilata/utilata, la pretul afisat, usor Negociabil.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Busteni , Poiana Tapului


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 120.000 €Casa de vanzare, situata in zona semicentrala a localitatii Busteni, cu o suprafata construita (SC) de 163.12 mp si utila (SU) de 125.30mp. Constructia a fost edificata pe un teren cu suprafata de480.00 mp. Constructia este compusa din: 5 dormitoare, 2 bucatarii, 3 bai Peretii au fost realizati din zidarie de Caramida pe o fundatie din beton. Acoperisul acesteia este din tabla.Imobilul dispune de: retea de alimentare cu apa;retea de alimentare cu gaz;retea de alimentare curent electric;conexiune CATV;conexiune internet;conexiune telefonie;centrala termica.Podele (gresie si parchet),Tamplarie termopan si lemn. Stare interior (buna). Contorizare individuala (apometre, contor gaz, contor electrica).Imobilul beneficiaza de o priveliste deosebita catre Monumentul Eroilor cat si a Masivolui Bucegi fiind locul ideal de a va petrece un concediu linistit sau de ce nu o casa de locuit pemanenta pentru o familie care vrea sa scape de aglomeratia oraselor mari.      

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Busteni , Semicentrala


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 85.000 €Casa de vanzare cu regimul de inaltime P+E, situata in zona semicentrala a statiunii Busteni, Cartierul Zamora.Casa a fost edificata pe un teren cu suprafata de 253,00 mp, suprafata construita desfasurata (SCD) a acesteia este de 127.05 mp, iar cea utila (SU) este de 108.07 mp.Constructia a fost realizata din zidarie portanta de caramida, fundatia, stalpii si planseul dintre parter si etaj din beton armat si a fost acoperita cu tabla tip Lindab. Tamplaria este din PVC cu geam termopan.Aceasta beneficiaza de bransamente si contorizari individuale, iar incalzirea si prepararea apei calde este asigurata de o centrala tremica proprie cu tiraj fortat de 24 KW.Casa se vinde mobilata si utilata.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Busteni , Zamora


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 55.000 €Casa batraneasca, de vanzare, cu regimul de inaltime Parter, situata in Busteni, cartierul Poiana Tapului, Proprietate compusa din Casa plus alte doua (2) cladiri (anexe gospodaresti), construita in anul 1929, cu suprafata utila (SU) de aproximativ 80.00 mp, suprafata construita (SC) de 97.00 mp si teren de 500.00 mp.Casa batraneasca cu regimul de inaltime Parter, construita din BCA si lemn (peretii) pe o fundatie din beton si acoperita cu tabla, avand trei (3) camere, un antreu, bucatarie si baie.Imobilul (cladire si teren) beneficiaza de priveliste deosebita asupra masivului Caraiman.Dispune de urmatoarele utilitati:- retea de alimentare cu apa,- retea de alimentare cu gaz,- retea de alimentare cu energie electrica.Imobilul necesita renovare / cosmetizare, pretul acesteia fiind negociabil

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Busteni , Poiana Tapului


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 83.000 €Casa de vanzare, situata in zona semicentrala a statiunii Busteni, Cartierul Piatra Arsa, cu regimul de inaltime P+E+M.Constructia a fost edificata intre anii 2004-2006, cu fundatie, stalpi si plaseu din beton, peretii din zidarie, fiind compartimentata astfel:Parter: camera cu baie; camera ; baie; bucatarie; living; terasa;Etaj: camera cu baie; camera; camera; baie; dresing; terasa;Mansarda: apartament cu doua camere; terasa; doua spatii de depozitare.Terenul aferent constructiei are suprafata de 286.00 mp.Suprafata construita desfasurata este de 264.08 mp iar cea utila este de 201.38 mp. Utilitatile sunt contorizate individual, fiind racordate la:retea de alimentare cu apa;retea de canalizare;retea de alimentare cu energie electrica, retea de alimentare cu gaz.retea de CaTvPozitia Vilei comfera o priveliste mirifica asupra Masivului Bucegi.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Busteni , Piatra Arsa


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 79.000 €Proprietate de vanzare situata in zona centrala a statiunii Busteni, in apropierea Partiei de ski Kalinderu.IMOBILUL este format din doua corpuri de case edificate pe un teren cu suprafata de 309 mp .Curtea betonata permite accesul auto pe proprietate.De asemenea curtea mai beneficiaza si de o mica livada de meri in spatele casei.Casa are doua (2) corpuri (Unul mai vechi si unul construit recent,  respectiv 2004 – 2005),P+ Em ce comunica printr-o usa metalica ce poate fi blocata .Finisaje:  Gresie, Faianta, TermopaneUtilitati; gaz, curent, apa, canalizareProprietatea se poate vinde si dezmembrata.1. Corpul 1 (C1 - Casa din fata, constructia veche) la pretul de 38.000 eur.2. Corpul 2 (C2 - Casa din spate, constructia noua) la pretul de 46.000 eur.PRET NEGOCIABIL: 84 000 eur.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Busteni , Partia de Ski


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 55.000 €Casa de vanzare cu regimul de inaltime S+P, situata in zona centrala a statiunii Busteni.Casa are suprafata construita desfasurata (SCD) de 154.00 mp, iar cea utila (SU) de 122.73 mp. Casa a fost construita din lemn (in jurul anilor "60) si caramida (in jurul anilor "80), cu fundatie din piatra si beton pe un teren cu suprafata de 571.00 mp.Incalzirea se realizeaza cu ajutorul sobelor de teracota pe gaz si pe combustibil solid. Aceasta beneficiaza de bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile:apa;gaze naturale;electricitate;posibilitatea conectarii la retelele de telefonie fixa, internet, CaTV.Casa este orientata cardinal pe SE si beneficiaza de o priveliste spectaculoasa catre Crucea Caraiman.Casa necesita renovari.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Busteni , Telecabina


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 85.000 €Casa de vanzare, cu regimul de inaltime P+E+M, situata in zona semicentrala a localitatii Busteni, in cartierul Zamora. Casa a fost construita in anul 1997, cu fundatie, stalpi si planseu din beton, peretii fiind realizati din zidarie de caramida, si este acoperita cu tabla.Casa este compartimentata astfel:Parter: hol intrare, living, baie, bucatarie;Etaj: hol cu casa scarii, doua dormitoare, balcon si baie;Mansarda: in curs de amenajare.Casa beneficiaza de toate utilitatile ( apa, gaz, electricitate si fosa septica )

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Busteni , Zamora


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 141.000 €Casa de vanzare, cu regimul de inaltime P+E,.Aceasta are suprafata utila (SU) de 135.55 mp. si suprafata construita desfasurata (SCD) de 185.15 mp., si dispune de un teren in suprafata de 162.00 mp  si este compartimentata astfel: PARTER:- Living, bucatarie deschisa, dormitor, baie si camaraETAJ:- Hol cu casa scarii, si patru (4) dormitoare fiecare cu baie si balcon propriu Casa dispune de urmatoarele utilitati: - retea de alimentare cu apa,- retea de canalizare,- retea de alimentare curent electric,- retea de alimentare cu gaz. Incalzirea si prepararea apei calde este asigurata de o centrala termica proprie (CT / 24 Kw).... Pretul afisat este negociabil...

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Busteni , Poiana Tapului


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 123.000 €Casa de vanzare cu regimul de inaltime P+Em, situata in zona semicentrala a localitatii Busteni, cartierul Zamora.Casa a fost construita in anul 2005 cu fundatie, stalpi din beton armat, zidarie de caramida, planseul din lemn fiind acoperita cu tabla tip Lindab, si este compartimentata astfel:Parter ( Suprafata construita 81.70 mp, iar cea utila 68.65 mp ): dormitor, baie. hol cu casa scarii, living cu bucatarie deschisa si loc de servit masa.Etaj mansardat ( suprafata construita 80.08 mp, iar cea utila 69.93 mp ): 3 (trei) dormitoare, baie, hol cu casa scarii, si balcon.Terenul aferent constructiei este de 303 mp.Casa beneficiaza de finisaje moderne si poate fi vanduta mobilata si utilata.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Busteni , Zamora


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 105.000 €Casa de vanzare, cu regimul de inaltime D+P+M+Pod, situata in zona semicentrala a statiunii Busteni, Cartierul Valea Alba.Casa are suprafata construita desfasurata (SCD) de 284.96 mp, iar cea utila (SU) de 213.86 mp fiind compartimentata in sase (6) camere decomandate plus bucatarie, patru (4) bai, o (1) terasa si trei (3) balcoaneConstructia a fost edificata in jurul anilor 1999, finisata in totalitate 2013-2014, pe un teren cu suprafata de 235.00 mp. Aceasta face parte dintr-o locuinta bifamiliala.Beneficiaza de bransamente si contorizari individuale dar si de finisaje de buna calitate (gresie, faianta si parchet).

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Busteni , Valea Alba


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 170.000 €Casa de vanzare, cu regimul de inaltime P+E+M (Pod amenajat), situata in zona semicentrala a localitatii Busteni Cartier Valea Alba.Constructia a fost edificata pe un teren cu suprafata de 426.00 mp, cu fundatie si planseul dintre Demisol si Parter din beton si piatra, peretii din caramida (demisolul si parterul), BCA si lemn (OSB) la Mansarda.Beneficiaza de termosistem (polistiren 10 cm), tamplarie PVC cu geam termopan si acoperita cu tabla.Suprafata construita desfasurata (SCD) este de aproximativ 230.00 mp, iar cea utila (SU) de 190.00 mp.Bransamente si contorizari sunt individuale pentru toate utilitatile iar incalzirea si prepararea apei calde este asigurata de centrala termica proprie de 24 KwPe fiecare nivel (D+P+M) exista acces separat, fiind ideala pentru un gurp de trei (3) familii.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Busteni , Partia de Ski


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 70.000 €Casa de vanzare, situata in Cart. Poiana Tapului cu o suprafata construita (SC) de 93.87 mp si utila (SU) de 82,16 mp. Constructia a fost edificata pe un teren cu suprafata de 350.00 mp.Aceasta este izolata la exterior cu polistiren de 10 cm. Peretii au fost realizati din zidarie de BCA pe o fundatie din beton. Acoperisul acesteia este din tabla.Imobilul dispune de: retea de alimentare cu apa;retea de alimentare cu gaz;retea de alimentare curent electric;conexiune CATV;conexiune internet;conexiune telefonie;centrala termica;Podele (gresie si parchet), Usi interior (termopan). Stare interior (foarte buna). Tamplarie  pvc cu geam termopan.Imobilul beneficiaza in curte de foisor cu barbeque si curte cu verdeata si pomi fructiferi.Contorizare individuala (apometre, contor gaz, contor electrica).Imobilul beneficiaza de o priveliste deosebita asupra masivului Caraiman cat si asupra  muntilor Baiu fiind locul ideal de a va petrece un concediu linistit sau de ce nu o locuinta pemanenta pentru o familie care vrea sa scape de aglomeratia oraselor mari.      Locatie pretabila si pentru amenajare pensiune,  situata la aproximativ 5 km de centrul orasului Sinaia, si la 2 km de centrul orasului Busteni, in apropiere de DN1. Accesul este usor atat cu trenul (statiile "Poiana Tapului" sau "Busteni"), dar si cu masina.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Busteni , Poiana Tapului


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 89.000 €Casa de vanzare, cu regimul de inaltime P+E+M, situata in zona semicentrala a localitatii Busteni.Constructia a fost edificata pe un teren cu suprafata de 113.00 mp, intre anii 2012-2013, cu fundatie, stalpi si plansee din beton armat, peretii din caramida (parterul, etajul si mansarda) si lemn (sarpanta).Aceasta beneficiaza de termosistem (polistiren 10 cm), tamplarie PVC cu geam termopan si acoperita cu tabla tip-Lindab.Suprafata construita desfasurata (SCD) este de 151.48 mp, iar cea utila (SU) de 102.70 mp.Aceasta face parte dintr-o locuinta bifamiliala, cu acces, teren, bransamente si contorizari individuale.Pe fiecare nivel (P+E+M) exista cate un apartament, cu cate 2 (doua) camere, compuse din living, dormitor, baie, bucatarie si balcon, acestea fiind ideale pentru un gurp de trei (3) familii.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Busteni , Semicentrala Agentia Imobiliara Mervani ¤ 0244.311.200 ¤ Imobiliare Valea Prahovei