MERVANI - Agentie Imobiliara pe Valea Prahovei, Administrare Imobiliara, Investitii Imobiliare, Proiecte Imobiliare, Consultanta Imobiliara, Legislatie Imobiliara, Intermedieri Imobiliare, Tranzactii Imobiliare, Evaluari Imobiliare, Arhitectura, Cadastru, Notari, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Comarnic, Breaza, Cornu, Campina
 APARTAMENTE NOI PREDEAL  |   APARTAMENTE LANGA PARTIE  |   SINAIA-GARDEN  |   APARTAMENTE DE VACANTA  |   PROIECTE IMOBILIARE  
• MENIU •
 
 »  PRIMA PAGINA
 »  SERVICII OFERITE
 »  PARTENERI
 »  CONTACT
 
• LOCALITATI •
 
 »  SINAIA
 »  BUSTENI
 »  AZUGA
 »  PREDEAL
 »  CAMPINA
 »  COMARNIC
 »  BREAZA
 »  CORNU
 »  BREBU
 »  BANESTI
 
• VANZARI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• INCHIRIERI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• LEGISLATIE •
 
 »  O.G. 85/2001
 »  LEGEA 10/2001
 »  REGIMUL JURIDIC
 »  LEGEA 114/1996
 »  LEGEA 145/1999
 »  DICTIONAR
 
• RECOMANDARI •
 
 »   Cazare VALEA PRAHOVEI
 »   Agentia de Turism Mervani TRAVEL
 »   DISPECERAT de Cazare
 »   REVELION & CRACIUN
 »   Oferte
LITORAL
 »   Oferte
BALNEO
 »   Organizare CONFERINTE
 »   Romanian TOURISM (en)
 »   Agentie IMOBILIARA
 »   ADMINISTRARE Imobile
 »   Agentie de PUBLICITATE
 »   IMOBILIARE VALEA PRAHOVEI
 »   Inchirieri IMOBILIARE
 
• PARTENERI •
 
 »   Opus INVEST
 »   Piatra Arsa
 »   Mihai Totpal
 »   Ziarul
VALEA PRAHOVEI
 »   Televiziunea
VALEA PRAHOVEI
 
• STATISTICI •
 
Statistici oferite de Google Analytics
 
 
     

 
»  

Apartamente Busteni

»  

Garsoniere Busteni

»  

Case Busteni

»  

Vile Busteni

»  

Spatii Comerciale Busteni

»  

Spatii Industriale Busteni

»  

Spatii Turistice Busteni

»  

Terenuri Busteni


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 80.000 €Casa cu regimul de inaltime D+P situata in Busteni, zona Centrala, cu acces facil atat auto cat si pietonal catre toate punctele de interes ale statiunii cat si catre Partia de schi Kalinderu.Cladirea beneficiaza de orientare sud-estica (SE).Aceasta are suprafata utila (SU) de 143.33 mp. si suprafata construita desfasurata (SCD) de 214.89 mp din care 30.34 mp magazie.Terenul aferent constructiei este in suprafata de 373.00 mp,  Casa este racordata la toate utilitatile:retea de alimentare cu apa;retea de canalizare;retea energie electrica;retea de alimentare gaz.Casa beneficiaza de incalzire cu sobe pe gaz cat si centrala termica (CT).!!! Pretul este negociabil !!!

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Busteni , Centrala


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 120.000 €Casa de vanzare, situata in zona semicentrala a localitatii Busteni, cu o suprafata construita (SC) de 163.12 mp si utila (SU) de 125.30mp. Constructia a fost edificata pe un teren cu suprafata de480.00 mp. Constructia este compusa din: 5 dormitoare, 2 bucatarii, 3 bai Peretii au fost realizati din zidarie de Caramida pe o fundatie din beton. Acoperisul acesteia este din tabla.Imobilul dispune de: retea de alimentare cu apa;retea de alimentare cu gaz;retea de alimentare curent electric;conexiune CATV;conexiune internet;conexiune telefonie;centrala termica.Podele (gresie si parchet),Tamplarie termopan si lemn. Stare interior (buna). Contorizare individuala (apometre, contor gaz, contor electrica).Imobilul beneficiaza de o priveliste deosebita catre Monumentul Eroilor cat si a Masivolui Bucegi fiind locul ideal de a va petrece un concediu linistit sau de ce nu o casa de locuit pemanenta pentru o familie care vrea sa scape de aglomeratia oraselor mari.      

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Busteni , Semicentrala


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 96.000 €Casa cu regimul de inaltime D+P situata in Busteni, zona Centrala, cu acces facil atat auto cat si pietonal catre toate punctele de interes ale statiunii cat si catre Partia de schi Kalinderu.Cladirea construita in anul 1925, beneficiaza de orientare sud-estica (SE) si priveliste unica asupra statiunii, partiei de schi si, nu in ultimul rand, asupra masivului Caraiman si implicit Monumentului Eroilor.Aceasta are suprafata utila (SU) de 197.77 mp. si suprafata construita desfasurata (SCD) de 245.00 mp. Terenul aferent constructiei este in suprafata de 680.00 mp.Cladirea este racordata la toate utilitatile:- retea de alimentare cu apa;- retea de canalizare;- retea energie electrica;- retea de alimentare gaz.Casa beneficiaza de incalzire cu sobe pe gaz, !!! Exista posibilitatea vanzarii acestui imobil cu intregul teren in suprafata de 1135 mp la pretul de 129.000 Euro negociabil !!!

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Busteni , Centrala


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 83.000 €Casa de vanzare, situata in zona semicentrala a statiunii Busteni, Cartierul Piatra Arsa, cu regimul de inaltime P+E+M.Constructia a fost edificata intre anii 2004-2006, cu fundatie, stalpi si plaseu din beton, peretii din zidarie, fiind compartimentata astfel:Parter: camera cu baie; camera ; baie; bucatarie; living; terasa;Etaj: camera cu baie; camera; camera; baie; dresing; terasa;Mansarda: apartament cu doua camere; terasa; doua spatii de depozitare.Terenul aferent constructiei are suprafata de 286.00 mp.Suprafata construita desfasurata este de 264.08 mp iar cea utila este de 201.38 mp. Utilitatile sunt contorizate individual, fiind racordate la:retea de alimentare cu apa;retea de canalizare;retea de alimentare cu energie electrica, retea de alimentare cu gaz.retea de CaTvPozitia Vilei comfera o priveliste mirifica asupra Masivului Bucegi.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Busteni , Piatra Arsa


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 75.000 €Casa de vanzare, tipologia D+P+M, constructie 1970, situata in Busteni, zona centrala de interes turistic, avand suprafata construita de 97 mp. si suprafata utila de 75,42 mp., cu urmatoarea structura:Demisol:- Pivnita;Parter:- Camera de zi, vestibul, debara, bucatarie cu dinning, baie, hol si casa scarii;Mansarda:- Camera, hol si casa scarii.Casa beneficiaza de teren 105 mp. si curte betonata, amenajata ca terasa si loc de parcare.Finisaje:- gresie in hol, dining si vestibul,- gresie si faianta in bucatarie si baie,- parchet in camere,- tamplarie exterioara din pvc cu geam termopan.Utilitati:- retea de alimentare cu apa,- retea de canalizare,- retea de alimentare curent electric,- retea de alimentare cu gaz,Se vinde complet mobilata si utilata.Pret negociabil.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Busteni , Centrala


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 85.000 €Casa de vanzare cu regimul de inaltime P+E, situata in zona semicentrala a statiunii Busteni, Cartierul Zamora.Casa a fost edificata pe un teren cu suprafata de 253,00 mp, suprafata construita desfasurata (SCD) a acesteia este de 127.05 mp, iar cea utila (SU) este de 108.07 mp.Constructia a fost realizata din zidarie portanta de caramida, fundatia, stalpii si planseul dintre parter si etaj din beton armat si a fost acoperita cu tabla tip Lindab. Tamplaria este din PVC cu geam termopan.Aceasta beneficiaza de bransamente si contorizari individuale, iar incalzirea si prepararea apei calde este asigurata de o centrala tremica proprie cu tiraj fortat de 24 KW.Casa se vinde mobilata si utilata.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Busteni , Zamora


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 89.000 €Casa de vanzare situata in perimetrul central al localitatii / statiune Busteni la o distanta foarte mica de timp si trafic fata de toate punctele de interes. Regimul de inaltime al acesteia este S+P si a fost edificata pe un teren cu suprafata de 712.00 mp avand o suprafata construita desfasurata (SCD) de 402.91 mp si o suprafata utila (SU) de 319,19 mp. Structura a fost realizata cu fundatie din piatra, grinzi si planseu din lemn, peretii din zidarie de caramida, acoperisul de tabla pe sarpanta din lemn.Casa este compartimentata astfel:Subsol: (SC = 148,18 mp, SU= 105,16 mp) patru (4) pivnite, doua (2) boxe, hol si magazie.Parter: (SC = 254,73 mp, SU= 214,03 mp) sase (6) camere, trei (3) holuri, baie si doua (2) WC serviciu.UTILITATI: Casa este bransata la retelele edilitare prezente in zona, respectiv, reteaua de distributie electricitate, racord la reteaua publica de apa si canalizare, instalatie de gaze naturale. De asemenea exista posibilitatea de bransare la reteaua de telefonie fixa si CaTV.Casa necesita renovari, pretul acesteia fiind Negociabil

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Busteni , Centrala


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 110.000 €Casa de vanzare, cu regimul de inaltime D+P.Aceasta are suprafata utila (SU) de 118.10 mp. si suprafata construita desfasurata (SCD) de 153.72 mp., si dispune de un teren in suprafata de 950.00 mp,  fiind compartimentata astfel: DEMISOL:- PivnitaPARTER:- Living, bucatarie cu camara, dormitor, baie, doua (2) holuri si doua (2) verandeCasa dispune de urmatoarele utilitati: - retea de alimentare cu apa,- retea de canalizare,- retea de alimentare curent electric,- retea de alimentare cu gaz. Incalzirea si prepararea apei calde este asigurata de o centrala termica proprie cu tiraj natural (CT / 24 Kw).... Pretul afisat este negociabil...

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Busteni , Centrala


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 98.700 €Casa de vanzare, cu regimul de inaltime D+P+M+Pod, situata in zona semicentrala a statiunii Busteni, Cartierul Valea Alba.Casa are suprafata construita desfasurata (SCD) de 284.96 mp, iar cea utila (SU) de 213.86 mp fiind compartimentata in sase (6) camere decomandate plus bucatarie, patru (4) bai, o (1) terasa si trei (3) balcoaneConstructia a fost edificata in jurul anilor 1999, finisata in totalitate 2013-2014, pe un teren cu suprafata de 235.00 mp. Aceasta face parte dintr-o locuinta bifamiliala.Beneficiaza de bransamente si contorizari individuale dar si de finisaje de buna calitate (gresie, faianta si parchet).Exista si posibilitatea vanzarii ca apartamente respectiv:1. Garsoniera 40 mp la demisol cu curte exclusiva de apr 40 mp - 27000 Euro2. Apartament cu 3 camere si 2 bai de tip duplex (P+E) in suprafata de 110 mp - 65000 Euro.3. Apartament cu 2 camere la mansarda in suprafata de 80 mp - 40000 Euro.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Busteni , Valea Alba


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 130.000 €Casa de vanzare, cu regimul de inaltime P+E,.Aceasta are suprafata utila (SU) de 135.55 mp. si suprafata construita desfasurata (SCD) de 185.15 mp., si dispune de un teren in suprafata de 162.00 mp, fiind compartimentata astfel: PARTER:- Living, bucatarie deschisa, dormitor, baie si camaraETAJ:- Hol cu casa scarii, si patru (4) dormitoare fiecare cu baie si balcon propriu Casa dispune de urmatoarele utilitati: - retea de alimentare cu apa,- retea de canalizare,- retea de alimentare curent electric,- retea de alimentare cu gaz. Incalzirea si prepararea apei calde este asigurata de o centrala termica proprie (CT / 24 Kw).... Pretul afisat este usor negociabil...

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Busteni , Poiana Tapului


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 65.000 €Casa D+P, de vanzare, situata in zona Poiana Tapului.Imobilul are suprafata construita de 115 mp si dispune de un teren cu suprafata de 590 mp.Vila D+P compartimentata astfel:Demisol: dormitor;Parter: living, 3 dormitoare, bucatarie, grup sanitar cu dus, hol.Finisaje: CT, faianta, gresie, parchet. Acces auto dificil.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Busteni , Poiana Tapului


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 85.000 €Casa de vanzare, cu regimul de inaltime P+E+M, situata in zona semicentrala a localitatii Busteni, in cartierul Zamora. Casa a fost construita in anul 1997, cu fundatie, stalpi si planseu din beton, peretii fiind realizati din zidarie de caramida, si este acoperita cu tabla.Casa este compartimentata astfel:Parter: hol intrare, living, baie, bucatarie;Etaj: hol cu casa scarii, doua dormitoare, balcon si baie;Mansarda: in curs de amenajare.Casa beneficiaza de toate utilitatile ( apa, gaz, electricitate si fosa septica )

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Busteni , Zamora


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 99.500 €Aceasta este situata in zona Castelul Cantacuzino.Regim de inaltime: D+PSuprafata construita la sol este de aproximativ 90 mp si dispune de un teren in suprafata de 500 mp.Casa este construita din zidarie si este acoperita cu tabla iar compartimentarea se face dupa cum urmeaza:parter: 2 camere, veranda, bucatarie;etaj: 4 camere, hol, baie;Casa se vinde complet mobilata, utilata si beneficiaza de urmatoarele utilitati individuale: retea de apa, retea de gaz, retea de curent electric, canalizare.Accesul se face pe strada asfaltata si iluminata public.Casa se afla intr-o zona linistita si selecta, fiind ideala pentru petrecerea vacantelor sau a week-end-urilor la munte.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Busteni , Zamora


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 37.000 €Casa de vanzare situata in orasul Busteni.Regimul de inaltime P+M;Compartimentare:Parter: Living cu chicineta + baieMansarda: 2 dormitoare, 1 balcon, 1 baie si hol.Aceasta are o suprafata de 51 mp si are un teren in suprafata de 70 mp.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Busteni , Centrala


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 89.000 €Casa de vanzare, cu regimul de inaltime P+E+M, situata in zona semicentrala a localitatii Busteni.Constructia a fost edificata pe un teren cu suprafata de 113.00 mp, intre anii 2012-2013, cu fundatie, stalpi si plansee din beton armat, peretii din caramida (parterul, etajul si mansarda) si lemn (sarpanta).Aceasta beneficiaza de termosistem (polistiren 10 cm), tamplarie PVC cu geam termopan si acoperita cu tabla tip-Lindab.Suprafata construita desfasurata (SCD) este de 151.48 mp, iar cea utila (SU) de 102.70 mp.Aceasta face parte dintr-o locuinta bifamiliala, cu acces, teren, bransamente si contorizari individuale.Pe fiecare nivel (P+E+M) exista cate un apartament, cu cate 2 (doua) camere, compuse din living, dormitor, baie, bucatarie si balcon, acestea fiind ideale pentru un gurp de trei (3) familii.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Busteni , Semicentrala Agentia Imobiliara Mervani ¤ 0244.311.200 ¤ Imobiliare Valea Prahovei