MERVANI - Agentie Imobiliara pe Valea Prahovei, Administrare Imobiliara, Investitii Imobiliare, Proiecte Imobiliare, Consultanta Imobiliara, Legislatie Imobiliara, Intermedieri Imobiliare, Tranzactii Imobiliare, Evaluari Imobiliare, Arhitectura, Cadastru, Notari, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Comarnic, Breaza, Cornu, Campina
 APARTAMENTE NOI PREDEAL  |   APARTAMENTE LANGA PARTIE  |   SINAIA-GARDEN  |   APARTAMENTE DE VACANTA  |   PROIECTE IMOBILIARE  
• MENIU •
 
 »  PRIMA PAGINA
 »  SERVICII OFERITE
 »  PARTENERI
 »  CONTACT
 
• LOCALITATI •
 
 »  SINAIA
 »  BUSTENI
 »  AZUGA
 »  PREDEAL
 »  CAMPINA
 »  COMARNIC
 »  BREAZA
 »  CORNU
 »  BREBU
 »  BANESTI
 
• VANZARI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• INCHIRIERI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• LEGISLATIE •
 
 »  O.G. 85/2001
 »  LEGEA 10/2001
 »  REGIMUL JURIDIC
 »  LEGEA 114/1996
 »  LEGEA 145/1999
 »  DICTIONAR
 
• RECOMANDARI •
 
 »   Cazare VALEA PRAHOVEI
 »   Agentia de Turism Mervani TRAVEL
 »   DISPECERAT de Cazare
 »   REVELION & CRACIUN
 »   Oferte
LITORAL
 »   Oferte
BALNEO
 »   Organizare CONFERINTE
 »   Romanian TOURISM (en)
 »   Agentie IMOBILIARA
 »   ADMINISTRARE Imobile
 »   Agentie de PUBLICITATE
 »   IMOBILIARE VALEA PRAHOVEI
 »   Inchirieri IMOBILIARE
 
• PARTENERI •
 
 »   Opus INVEST
 »   Piatra Arsa
 »   Mihai Totpal
 »   Ziarul
VALEA PRAHOVEI
 »   Televiziunea
VALEA PRAHOVEI
 
• STATISTICI •
 
Statistici oferite de Google Analytics
 
 
     

 
»  

Apartamente Comarnic

»  

Garsoniere Comarnic

»  

Case Comarnic

»  

Vile Comarnic

»  

Spatii Comerciale Comarnic

»  

Spatii Industriale Comarnic

»  

Spatii Turistice Comarnic

»  

Terenuri Comarnic


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Comarnic (Prahova) » 180.000 €Casa de beton si piatra construita in 1970.Casa, cu suprafata utila de 107,77 mp. si suprafata construita de 121,25 mp., dispune de un teren cu suprafata de 6367 mp si un front stradal de 60 ml.Casa este compartimentata astfel:C1- camera de zi24,81 mp., - dormitor13.02 mp., - dormitor12.88 mp., - dormitor10,79 mp., - baie10,00 mp., - bucatarie9,16 mp., - camara2,60 mp., - hol10,44 mp., - beci10,79 mp.,C2- magazie7,54 mp., - grajd (dezafectat)6,53 mp.Alte amenajari: Casa are posibilitati de extindere si se vinde complet mobilata si utilata.Casa a fost renovata in 1990.Terenul in suprafata de 6367 se poate vinde si parcelat la pretul de 20 euro/mp.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Comarnic , Semicentrala


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Comarnic (Prahova) » 60.000 €Casa de vanzare, situata in zona semicentrala a localitatii COMARNIC, cu o suprafata construita (SC) de 98.69 mp si utila (SU) de 82,26 mp. Constructia a fost edificata pe un teren cu suprafata de 553.00 mp. Constructia este compusa din: Terasa 25.52mp, doua camere fiecare avand o suprafata de 10.5mp, baie 4.5mp, bucatarie 7mp, living 25.96mp.Aceasta este izolata la exterior cu polistiren de 5 cm. Peretii au fost realizati din zidarie de BCA pe o fundatie din beton. Acoperisul acesteia este din tabla.Imobilul dispune de: retea de alimentare cu apa;retea de alimentare cu gaz;retea de alimentare curent electric;conexiune CATV;conexiune internet;conexiune telefonie;centrala termica;fosa septicaPodele (gresie si parchet), Usi interior (termopan). Stare interior (foarte buna). Tamplarie  pvc cu geam termopan iar usa de la intrare de metalAlte spatii utile (magazie cu fundatie de beton foarte incapatoare pentru depozitare).Contorizare individuala (apometre, contor gaz, contor electrica).Imobilul beneficiaza de o priveliste deosebita asupra cartierului Ghiosesti cat si centrul Comarnicului fiind locul ideal de a va petrece un concediu linistit sau de ce nu o casa de locuit pemanenta pentru o familie care vrea sa scape de aglomeratia oraselor mari.      

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Comarnic , Semicentrala


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Comarnic (Prahova) » 75.000 €Casa are un regim de inaltime P+E, o suprafata de 220 mp si este edificata pe un teren in suprafata de 447 mp.Aceasta este construita din beton si zidarie de BCA, izolata pe exterior cu polistiren si fiind compartimentata astfel:Parter: Living, bucatarie, dormitor, baie, hol si casa scarii.Etaj: 3 dormitoare, living, hol, casa scarii si un balcon.Imobilul se afla intr-o zona linistita cu acces facil pe drum asfaltat in orice anotimp.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Comarnic , Ghiosesti


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Comarnic (Prahova) » 55.000 €Casa cu regimul de inaltime Parter, de vanzare situata in zona semicentrala a localitatii COMARNIC, cu o suprafata construita (SC) de aproximativ 100.00 mp si utila (SU) de 83,01 mpConstruita a fost edificata pe un teren cu suprafata de 465.00 mp. Proprietatea dispune de doua corpuri C1 & C2, dispuse dupa cum urmeaza: Constructia 1 (C1): Parter compus din trei (3) camere, baie, bucatarie veranda si hol. Aceasta este izolata la exterior cu polistiren de 5 cm. Peretii au fost realizati din zidarie de BCA pe o fundatie din beton. Acoperisul acesteia este din tigla.Constructia 2 (C2): magazie cu suprafata construita de 6,51 mp si utila de 5.75 mp.Curtea beneficiaza de alee pietonala betonate, Utilitati: apa, gaz, curent electric.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Comarnic , Poiana


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Comarnic (Prahova) » 175.000 €Casa de vanzare situata in zona semicentrala a localitatii Comarnic, cartier Posada. Regimul de inaltime al acesteia este D+P+Em, cu suprafata construita desfasurata (SCD) de aproximativ 200.00 mp, utila (SU) de aproximativ 180.00 mp.Casa are patru (4) camere, bucatarie, baie si doua (2) verande.Suprafata de teren aferenta proprietatii este 10.000 mpUtilitatile prezente in zona sunt:- apa;- gaz;- eletricitate.Prepararea apei calde si incalzirea sunt asigurate cu ajutorul centralei termice (CT) proprii. Pentru incalzire exista si sobe din teracota.!!! pretul afisat este negociabil !!!

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Comarnic , Posada


 

Casa de Vacanta de Inchiriat in Comarnic (Prahova) » 600 €Casa are un regim de inaltime D+P si este formata din:Demisol: Garsoniera (camera + bucatarie + baie).Parter: Apartament cu 3 camere (2 dormitoare + sufragerie + baie + bucatarie)  + dependinta. Casa are o suprafata de 120 mp si un teren de 502 mp. Se poate inchiria si garsoniera de la demisol la pretul de 200 Euro/luna.

Detalii imobil » Casa de Inchiriat in Comarnic , Secaria


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Comarnic (Prahova) » 29.000 €Casa din lemn, situata in Comarnic, in zona cu peisaj deosebit si liniste.Casa, cu suprafata de 69,03 mp., are in compunere 2 (doua) camere, bucatarie, prispa si magazie. La demisol se afla pivnita cu suprafata de 10,24 mp.Teren in proprietate cu suprafata de 1347mp.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Comarnic , Poiana


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Comarnic (Prahova) » 67.000 €Casa de vanzare situata ultracentral in Comarnic. Casa, cu suprafata construita de 67,95 mp. si suprafata construita de 80,64 mp., este construita din lemn cu izolatie de polistiren.Compartimentare:- camera13,50 mp.,- camera13,56 mp.,- camera9,05 mp.,- veranda20,80 mp.,- bucatarie8,43 mp.,- hol3,11 mp.Finisaje: faianta, gresie, parchet. Imobilul a fost complet renovat interior si exterior in anul 2007.Teren in proprietate: 343,37 mp.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Comarnic , Centrala


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Comarnic (Prahova) » 65.000 €Casa cu regimul de inaltime D+P de vanzare situata in zona semicentrala a localitatii COMARNIC, cartier Vatra Sat. cu o suprafata de aproximativ 140.00 mp.Construita a fost edificata pe un teren cu suprafata de 501.70 mp. Proprietatea dispune de doua corpuri C1 & C2, dispuse dupa cum urmeaza: Constructia 1 Demisol compus dintr-o garsoniera, compusa la randul ei dintr-o  camera, baie, bucatarie si camara; Parter compus din trei camere, baie si bucatarie.Constructia 2 grup sanitar avand intrare separata fata de restul casei si o podul amenajat in stil rustic.Curtea beneficiaza de alei auto si pietonal betonate, foisor, barbeque si o mica cascada gen fantana arteziana.Utilitati: apa, gaz, curent electric.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Comarnic , Vatra Sat


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Comarnic (Prahova) » 85.000 €Casa de vanzare (Tip Duplex) situata in perimetrul semicentral al localitatii Comarnic.Casa cu regimul de inaltime D+P+E+M (Pod), are suprafata construita desfasurata (SCD) de 252.00 mp, suprafata utila (SU) de 196.69 mp, fiind amplasata pe un teren cu suprafata de 375.00 mp.Casa este compartimentata dupa cum urmeaza:- Demisol, SU = 47,92 mp:camera, camera instalatii- Parter, SU = 79.99 mp: terasa acoperita, antreu, baie, camera de zi si casa scarii;- Etaj, SU = 68.78 mp:Doua (2) dormitoare fiecare cu baie si cu balcon propriu;- Mansarda (Pod):Spatiu amenajat.Prepararea apei calde menajere si incalzirea este realizata cu ajutorul unei centrale termice (CT) proprii de 24 KW.Vila beneficiaza de bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile:Retelele de apa, gaz, electricitate si canalizare (in lucru) plus posibilitatea conectarii la retelele de telefonie fixa, CaTV si internet.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Comarnic , Ghiosesti


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Comarnic (Prahova) » 29.500 €Casa de vanzare, cu regimul de inaltime D+P, situata in zona semicentrala a localitatii Comarnic, cartierul Podul Vartos.Casa are suprafata construita de 79.96 mp, utila de 66.43 mp si a fost construita pe un teren cu suprafata de 1105.71 mp.Casa necesita renovari si cosmetizari.Aceasta beneficiaza de toate utilitatile, respectiv, electricitate iar apa si gazele fiind la limita de proprietate.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Comarnic , Podul Vartos


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Comarnic (Prahova) » 95.000 €Casa cu regimul de inaltime D+P+E+M de vanzare situata in zona semicentrala a localitatii COMARNIC, cartier Ghiosesti. cu o suprafata construita desfasurata (SCD) de  262.00 mp.Construita a fost edificata, pe un teren cu suprafata de 600.00 mp. Aceasta are fundatie din beton, peretii fiind realizati din structura usoara (lemn) si a fost acoperita cu tabla tip LINDABCurtea beneficiaza de alei auto si pietonal betonate, foisor, barbeque, arbusti ornamentali.Utilitati: apa, gaz, curent electric.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Comarnic , Ghiosesti Agentia Imobiliara Mervani ¤ 0244.311.200 ¤ Imobiliare Valea Prahovei