MERVANI - Agentie Imobiliara pe Valea Prahovei, Administrare Imobiliara, Investitii Imobiliare, Proiecte Imobiliare, Consultanta Imobiliara, Legislatie Imobiliara, Intermedieri Imobiliare, Tranzactii Imobiliare, Evaluari Imobiliare, Arhitectura, Cadastru, Notari, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Comarnic, Breaza, Cornu, Campina
 APARTAMENTE NOI PREDEAL  |   APARTAMENTE LANGA PARTIE  |   SINAIA-GARDEN  |   APARTAMENTE DE VACANTA  |   PROIECTE IMOBILIARE  
• MENIU •
 
 »  PRIMA PAGINA
 »  SERVICII OFERITE
 »  PARTENERI
 »  CONTACT
 
• LOCALITATI •
 
 »  SINAIA
 »  BUSTENI
 »  AZUGA
 »  PREDEAL
 »  CAMPINA
 »  COMARNIC
 »  BREAZA
 »  CORNU
 »  BREBU
 »  BANESTI
 
• VANZARI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• INCHIRIERI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• LEGISLATIE •
 
 »  O.G. 85/2001
 »  LEGEA 10/2001
 »  REGIMUL JURIDIC
 »  LEGEA 114/1996
 »  LEGEA 145/1999
 »  DICTIONAR
 
• RECOMANDARI •
 
 »   Cazare VALEA PRAHOVEI
 »   Agentia de Turism Mervani TRAVEL
 »   DISPECERAT de Cazare
 »   REVELION & CRACIUN
 »   Oferte
LITORAL
 »   Oferte
BALNEO
 »   Organizare CONFERINTE
 »   Romanian TOURISM (en)
 »   Agentie IMOBILIARA
 »   ADMINISTRARE Imobile
 »   Agentie de PUBLICITATE
 »   IMOBILIARE VALEA PRAHOVEI
 »   Inchirieri IMOBILIARE
 
• PARTENERI •
 
 »   Opus INVEST
 »   Piatra Arsa
 »   Mihai Totpal
 »   Ziarul
VALEA PRAHOVEI
 »   Televiziunea
VALEA PRAHOVEI
 
• STATISTICI •
 
Statistici oferite de Google Analytics
 
 
     

 
»  

Apartamente Cornu

»  

Garsoniere Cornu

»  

Case Cornu

»  

Vile Cornu

»  

Spatii Comerciale Cornu

»  

Spatii Industriale Cornu

»  

Spatii Turistice Cornu

»  

Terenuri Cornu


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Cornu (Prahova) » 152.000 €Casa P+E de vanzare, construita din caramida situata in zona semicentrala a comunei Cornu construita in 2001.Casa are o suprafata de 180 mp, dispune de un teren cu suprafata de 1800 mp, are 3 camere, 2 bai, living cu semineu, bucatarie, terasa de 60 mp, parchet, faianta, gresie. Alte amenajari: podul permite mansardareaDetalii: Casa P+E compusa din:P- living cu semineu, bucatarie, baie si terasaE- 2 dormitoare, dressing, CT, baie

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Cornu , Semicentrala


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Cornu (Prahova) » 169.000 €Casa P+M de vanzare, situata in zona centrala a Comunei Cornu, sat Cornu de Jos, construita din BCA, cu stalpi, fundatie si planseu din beton armat, tamplarie PVC cu geam termopan, acoperita cu sindrila bituminoasa, izolata la exterior cu polistiren. Casa are suprafata construita de ~ 250 mp, iar cea utila de ~ 230 mp, face parte dintr-un duplex si dispune de un teren in suprafata de 665 mp.Compartimentare: P : living, doua dormitoare, baie, bucatarie, garaj, terasa, CT (camera tehnica);M: 3 dormitoare, doua bai, terasa.!!! Exista si posibilitatea unui schimb cu garsoniera sau apartament in Bucuresti.!!!

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Cornu , Centrala


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Cornu (Prahova) » 115.000 €Casa parter, de vanzare, situata in zona semicentrala a Comunei Cornu, construita in paianta avand suprafata construita 61,85 mp si un teren in suprafata de 3165 mp cu un front stradal 29,1 m.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Cornu , Semicentrala


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Cornu (Prahova) » 170.000 €Casa D+P+M, construita in 2004, cu fundatie din beton, tamplarie din termopan PVC, plansee din beton si lemn, si stalpi din beton. Imobilul are o suprafata construita de 100 mp si dispune de un teren cu o suprafata de 1800 mp.Casa D+P+M compartimentata astfel:D: beci;P: sala mare necompartimentata, 2 camere, bucatarie;M: pod.Finisaje: gresie.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Cornu , Semicentrala


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Cornu (Prahova) » 120.000 €Casa P+E de vanzare, situata in zona semicentrala a Comunei Cornu.REGIM TEHNIC:Teren: ~485 mp;S.C.:~300 mp;S.U.:~255 mp;CARACTERISTICI CONSTRUCTIVE:Structura: beton armat;Pereti: zidarie portanta;Pardoseli: parchet, gresie, marmura;Planseu: beton;Acoperis: tabla tip Lindab;Tamplarie PVC cu geam termopan.COMPARTIMENTARE:PARTER: living cu bucatarie SUA;doua garaje;dormitor;baie; casa scarii; bucatarie;grup sanitar de serviciu.ETAJ:  Casa scarii; 3 dormitoare; 3 bai; doua balcoane; living.UTILITATI:Apa;Curent electric;Gaze;Fosa septica;Telefonie;CaTV;Internet.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Cornu , Cornu de Jos


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Cornu (Prahova) » 115.000 €Casa P+E de vanzare, situata in zona semicentrala Comunei Cornu, Cornu de Jos.DETALII CONSTRUCTIVE:  - Structura de rezistenta a parterului este din zidarie portanta, cu fundatie, stalpi si planseu din beton armat;  - Etajul este construit din zidarie portanta cu stalpi si centuri din beton armat, iar planseul este confectionat din grinzi din lemn;  - Acoperisul este din lemn cu invelitoare din tabla zincata;  - Tamplaria exterioara este realizata din PVC cu geam termopan;   - Casa beneficiaza de panouri solare si aer conditionat;  - Finisajele interioare sunt realizate astfel:pardoseli din gresie ceramica in bucatarie, bai, holuri si terasa ;scara este confectionata din lemn. INDICATORI PRINCIPALI AI CONSTRUCTIEI:  - Regim de inaltime: P+E;  - Suprafata construita: 346,13 mp, din care 54 mp reprezinta garajul si 9,00 mp anexa;  - Suprafata utila: 296,48 mp, din care 51,04 garajul si 6,83 anexa;   - Teren in suprafata de 987 mp. DATE FUNCTIONALE:   PARTER:Living cu bucatarie deschisa, baie, doua dormitoare, hol, camara, camera centralei, terasa acoperita.   ETAJ :Living, trei dormitoare, biblioteca, baie, debara, logie.     Exista si posibilitatea unui schimb cu imobil in Bucuresti.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Cornu , Cornu de Jos


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Cornu (Prahova) » 55.000 €Casa P+M de vanzare, situata in zona semicentrala a Comunei Cornu.DETALII  CONSTRUCTIVE:   - Structura de rezistenta a casei este realizata din lemn, avand fundatie din beton armat.  - Acoperisul este din lemn cu invelitoare din sindrila;  - Tamplaria exterioara este realizata lemn;  - Finisajele interioare sunt realizate astfel:pardoseli din gresie ceramica in bucatarie si baie ;scara este confectionata din lemn. INDICATORI PRINCIPALI AI CONSTRUCTIEI:  - Regim de inaltime: P+M;  - Suprafata construita: 86,70 mp;  - Suprafata utila: 74 mp;  - Teren in suprafata de 460 mp. DATE FUNCTIONALE:   PARTER:Living, bucatarie, hol, terasa.   MANSARDA :Doua dormitoare, baie, dressing, balcon.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Cornu , Cornu de Jos


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Cornu (Prahova) » 78.000 €Casa de Vanzare, situata in Cornu de Jos, avand suprafata construita de 140 mp, suprafata utila de 121.74 mp si un teren in suprafata de 658 mp.Casa este construita din caramida si beton, fiind intr-o zona Centrala, linistita si fara surse de poluare fonica sau de alta natura, compartimentata astfel:Living - 29.20 mpBucatarie - 13.53 mpDebara - 1.79 mpHol - 1.76 mpDormitor - 14.06 mpDormitor - 9.00 mpBaie - 4.20 mpDormitor - 9.00 mpBaie - 3.99 mpGaraj - 17.88 mpUtilitati:Apa, gaze, curent electric.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Cornu , Centrala


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Cornu (Prahova) » 49.000 €Casa D+P de vanzare, situata in zona semicentrala a Comunei Cornu.DETALII CONSTRUCTIVE :    - Structura de rezistenta a imobilului este realizata din zidarie portanta (caramida), fundatie, stalpi si planseu din beton armat;    - Acoperisul este de tip sarpanta construit din lemn si este acoperit cu tabla;    - Finisajele interioare sunt realizate astfel:Pardoseli din gresie ceramica in bai, bucatarie;Pardoseli din parchet masiv si laminat in dormitoare si living; Incalzirea se face cu centrala termica proprie.INDICATORI PRINCIPALI AI CONSTRUCTIEI :Suprafata construita: 145 mp;Suprafata utila: 123,63 mp; Suprafata teren: aprox. 250 mp.COMPARTIMENTARE :DEMISOL:Dormitor cu baie proprie si trei camere de depozitare.PARTER:Sufragerie, doua dormitoare, baie, bucatarie, terasa.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Cornu , Cornu de Jos


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Cornu (Prahova) » 34.000 €Casa de vacanta , situata in zona Cornu de Sus cu o suprafata de 80 mp, pereti dubli din lemn, izolata termic si tencuita in exterior, soba teracota, usa si ferestre termopan lemn stratificat, compusa din doua dormitoare, o sufragerie, bucatarie, baie, terasa acoperita, situata pe un teren de 600 mp livada de pomi fructiferi pe rod. Pozitie panoramica splendida in mijlocul naturii, cu o intimitate aparte.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Cornu , Cornu de Sus


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Cornu (Prahova) » 89.000 €Casa P+M de vanzare, situata in zona semicentrala a localitatii Cornu, intr-o zona cu multa verdeata, departe de agitatia si zgomotul cotidian si fara vecini in imediata apropiere a casei. Casa dispune de un teren in suprafata de 2225 mp si are suprafata construita desfasurata de 199,34 mp, cu o amprenta de 99,67 mp si suprafata utila de 179 mp. Casa este construita din lemn, cu fundatie din beton armat, este acoperita cu tabla tip Lindab, tamplarie din PVC cu geam termopan, fosa septica betonata, gresie, faianta, parchet, CT electrica alimentata la 380 V, mansarda fiind partial amenajata. Compartimentare:P: living, dormitor, baie, bucatarie, terasa;M: partial amenajata dispune de: 3 dormitoare, doua bai, doua balcoane. 

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Cornu , Semicentrala


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Cornu (Prahova) » 98.000 €Casa Parter de vanzare, situata in zona centrala a Comunei Cornu.DETALII CONSTRUCTIVE :        - Structura de rezistenta a imobilului este realizata din zidarie portanta (caramida), fundatie, stalpi si planseu din beton armat;        - Acoperisul este de tip sarpanta construit din lemn si este acoperit cu tabla tip Lindab, permitand mansardarea;        - Finisajele interioare sunt realizate astfel:Casa este in stadiul “La gri”, Casa beneficiaza de termoizolatie cu polistiren; Incalzirea se va face cu centrala termica proprie.INDICATORI PRINCIPALI AI CONSTRUCTIEI :Suprafata construita la sol: 116,27 mp;Suprafata utila: 83,55 mp; Suprafata teren: 600 mp.COMPARTIMENTARE :PARTER:Living, dormitor, baie, bucatarie, hol, terasa, garaj. 

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Cornu , Cornu de Jos


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Cornu (Prahova) » 70.000 €Imobilul este  pretabil atat pentru casa de vacanta sau de locuit, cat si pentru orice activitate comerciala, respectiv: restaurant,sediu social,birouri,magazin,brutarie,clinica privata,club,sala de sport,gradinita etc.Imobil D+P+E de vanzare, situat in zona DN1 a Comunei Cornu.Regim Tehnic:    Regim inaltime: D+P+E    Tip: decomandat;    Teren - 2802 mp curti constructii si 5206 mp neconstruibil,    Deschidere: - 51.80 mp;    S.C. - 228.30   mp;    S.U. - 145.15   mp;    Terase - 57.00 mp.Caracteristici Constructive:    Fundatie: beton;    Pereti: zidarie;    Pardoseli: dusumea;    Planseu: beton;    Acoperis: tabla si tigla.Compartimentare:Demisol (S.C.=10.70 mp, S.U.=7.25 mp):    camera (7.25 mp),Parter (S.C.=87.20 mp, S.U.=48.30 mp):    vestibul (5.15 mp),    camera de zi (19.70 mp),    camera (8.40 mp),    camera (5.40 mp),    hol (7.60 mp),    WC (2.05 mp),    terasa (23.25 mp); Etaj (S.C.=75.70 mp, S.U.=46.85 mp):    camera (11.30 mp),    baie (2.45 mp),    camera (7.95 mp),    grup sanitar (2.65 mp),    hol (11.05 mp),    camera (11.45 mp),    terasa (~57.00 mp); WC (S.C.=9.45 mp, S.U.=6.05 mp):    grup sanitar (4.62 mp),    spalator (1.43 mp);Anexa Gospodareasca (S.C.=27.25 mp, S.U.=21.05 mp):    camera (11.70 mp),    camera (9.35 mp);Cotet (S.C.=18.00 mp, S.U.=15.65 mp):    cotet (15.65 mp).Utilitati:    Apa curenta;    Curent;    Gaze;    Fosa;    Telefonie;    CaTV;    Internet;    Salubritate.Imobilul se vinde nemobilat si neutilat!

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Cornu , DN1


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Cornu (Prahova) » 68.000 €Casa P+M de vanzare, situata in zona semicentrala a Comunei Cornu, sat Cornu de Jos.DETALII CONSTRUCTIVE :- Structura de rezistenta a imobilului este realizata din zidarie portanta, fundatie, stalpi din beton armat;- Acoperisul este de tip sarpanta construit din lemn si este acoperit cu tabla.- Finisajele interioare sunt realizate astfel:pardoseli din gresie ceramica in bucatarie si baie, dusumea in dormitor si sufragerie; Incalzirea se va face cu centrala termica proprie si sobe de teracota.INDICATORI PRINCIPALI AI CONSTRUCTIEI : Suprafata construita: 111 mp;Suprafata utila: 89,56 mp; Suprafata teren: 755 mp.COMPARTIMENTARE :PARTER:Living, dormitor, baie, bucatarie, hol, terasa, garaj, doua camari.MANSARDA:Camera si balcon.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Cornu , Cornu de Jos


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Cornu (Prahova) » 78.000 €Casa de lemn in zona X (cartier X) construita in 1953. Casa are o suprafata de 60 mp, dispune de un teren cu suprafata de 1335 mp si un front stradal de 17 m, are 3 camere, bucatarie.Alte amenajari:In spatele imobilului mai este un corp de casa .Apa este la fantana din curte .Detalii:Casa veche cu teren D+P,compusa din :D : beciP : 2 dormitoare , living , bucatarie

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Cornu , Cornu de Sus Agentia Imobiliara Mervani ¤ 0244.311.200 ¤ Imobiliare Valea Prahovei