MERVANI - Agentie Imobiliara pe Valea Prahovei, Administrare Imobiliara, Investitii Imobiliare, Proiecte Imobiliare, Consultanta Imobiliara, Legislatie Imobiliara, Intermedieri Imobiliare, Tranzactii Imobiliare, Evaluari Imobiliare, Arhitectura, Cadastru, Notari, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Comarnic, Breaza, Cornu, Campina
 APARTAMENTE NOI PREDEAL  |   APARTAMENTE LANGA PARTIE  |   SINAIA-GARDEN  |   APARTAMENTE DE VACANTA  |   PROIECTE IMOBILIARE  
• MENIU •
 
 »  PRIMA PAGINA
 »  SERVICII OFERITE
 »  PARTENERI
 »  CONTACT
 
• LOCALITATI •
 
 »  SINAIA
 »  BUSTENI
 »  AZUGA
 »  PREDEAL
 »  CAMPINA
 »  COMARNIC
 »  BREAZA
 »  CORNU
 »  BREBU
 »  BANESTI
 
• VANZARI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• INCHIRIERI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• LEGISLATIE •
 
 »  O.G. 85/2001
 »  LEGEA 10/2001
 »  REGIMUL JURIDIC
 »  LEGEA 114/1996
 »  LEGEA 145/1999
 »  DICTIONAR
 
• RECOMANDARI •
 
 »   Cazare VALEA PRAHOVEI
 »   Agentia de Turism Mervani TRAVEL
 »   DISPECERAT de Cazare
 »   REVELION & CRACIUN
 »   Oferte
LITORAL
 »   Oferte
BALNEO
 »   Organizare CONFERINTE
 »   Romanian TOURISM (en)
 »   Agentie IMOBILIARA
 »   ADMINISTRARE Imobile
 »   Agentie de PUBLICITATE
 »   IMOBILIARE VALEA PRAHOVEI
 »   Inchirieri IMOBILIARE
 
• PARTENERI •
 
 »   Opus INVEST
 »   Piatra Arsa
 »   Mihai Totpal
 »   Ziarul
VALEA PRAHOVEI
 »   Televiziunea
VALEA PRAHOVEI
 
• STATISTICI •
 
Statistici oferite de Google Analytics
 
 
     

 
»  

Imobiliare Sinaia

»  

Imobiliare Campina

»  

Imobiliare Busteni

»  

Imobiliare Comarnic

»  

Imobiliare Azuga

»  

Imobiliare Breaza

»  

Imobiliare Predeal

»  

Imobiliare Cornu

»  

Imobiliare Banesti

»  

Imobiliare Brebu


 

Casa de Vacanta de Inchiriat in Comarnic (Prahova) » 600 €Casa are un regim de inaltime D+P si este formata din:Demisol: Garsoniera (camera + bucatarie + baie).Parter: Apartament cu 3 camere (2 dormitoare + sufragerie + baie + bucatarie)  + dependinta. Casa are o suprafata de 120 mp si un teren de 502 mp. Se poate inchiria si garsoniera de la demisol la pretul de 200 Euro/luna.

Detalii imobil » Casa de Inchiriat in Comarnic , Secaria


 

Casa de Vacanta de Inchiriat in Campina (Prahova) » 850 €Casa de inchiriat situata in zona semicentrala a Municipiului Campina, construita din zidarie portanta cu structura din beton armat, tamplarie PVC cu geam termopan, in suprafata construita de 220 mp si un teren de 250 mp.Casa se inchiriaza complet utilata si mobilata si este compartimentata astfel:- P: living, baie, bicatarie, casa scarii, terasa:- Em: 3 dormitoare, baie, terasa.

Detalii imobil » Casa de Inchiriat in Campina , Semicentrala


 

Casa de Vacanta de Inchiriat in Campina (Prahova) » 650 €Casa de caramida in zona centrala a Municipiulu Campina, construita in 2004. Casa are o suprafata de 91 mp, are 3 camere, 2 bai, bucatarie, parchet, faianta, gresie. Casa se inchiriaza mobilata si utilata.Detalii:Casa D+P compusa din :D : beciP : 2 dormitoare, living, bucatarie, 2 holuri, 2 bai, 4 garaje .

Detalii imobil » Casa de Inchiriat in Campina , Semicentrala


 

Casa de Vacanta de Inchiriat in Campina (Prahova) » 1.800 €Casa P+E+M de inchiriat, situata in zona semicentrala a Municipiului Campina, construita din BCA cu fundatie, stalpi, planseu din beton, tamplarie PVC cu geam termopan, acoperita cu tabla tip Lindab. Casa are o suprafata construita de 140 mp, iar suprafata utila de 125 mp si se inchiriaza utilata si mobilata. Compartimentare:P: living, bucatarie deschisa, camara, baie, dormitor;E: doua dormitoare, baie, debara;M: necompartimentata.

Detalii imobil » Casa de Inchiriat in Campina , Semicentrala


 

Casa de Vacanta de Inchiriat in Poiana campina (Prahova) » 350 €Casa de inchiriat P+E+M din care se inchiriaza numai etajul si mansarda, care sunt complet mobilate si sunt compartimentate astfel;E : baie, bucatarie, doua dormitoare, hol si casa scarii;M : 3 dormitoare, baie, casa scarii.

Detalii imobil » Casa de Inchiriat in Poiana Campina , Centrala


 

Casa de Vacanta de Inchiriat in Campina (Prahova) » 300 €Casa P+E de inchiriat, constructie de BCA si beton, situata in zona semicentrala a localitatii. Imobilul are suprafata construita de 138 mp, iar cea utila de 122 mp si dispune de un teren cu suprafata de 900 mp. Anul constructiei 2000.Casa P+E compartimentata astfel:- Parter: living, hol, bucatarie, baie,- Etaj: living, 2 dormitoare, hol, baie.- Finisaje: faianta, gresie, parchet.

Detalii imobil » Casa de Inchiriat in Campina , Muscel


 

Casa de Vacanta de Inchiriat in Campina (Prahova) » 1.000 €Casa P+M de inchiriat, avand ca destinatie spatiu de birouri, situata in zona centrala a Municipiului Campina, avand suprafata construita de 89,17 mp si o suprafata utila de 71,06 mp. Casa beneficiaza de finisaje moderne (gresie, faianta, parchet, granit), centrala termica proprie, camere de supraveghere. Casa nu se inchiriaza decat pentru firme, cu destinatia spatiu de birouri si este compartimentata astfel:P: vestibul, hol, doua birouri, oficiu si camera centralei, SAS, camara, baie, arhiva, casa scarii;M: spatiu deschis.

Detalii imobil » Casa de Inchiriat in Campina , Centrala


 

Casa de Vacanta de Inchiriat in Azuga (Prahova) » 400 €Casa de inchiriat situata in orasul Azuga, zona Centrala. Regimul de inaltime: D+P+M;Casa are 6 (sase) camere si a fost edificata dupa anul 2000, pe un teren cu suprafata de 367.00 mp.Suprafata construita desfasurata (SCD) este de 152.51 mp, iar cea utila (SU) este de aproximativ 125.00 mp .Compartimentare:Demisol: living, bucatarie deschisa, baie de srviciu si magazie;Parter: hol de acces si tranzit, casa scarii, baie si 3 (trei) dormitoare;Mansarda: hol cu casa scarii, baie si 2 (doua) dormitoare;Pe teren mai exista un alt corp de cladire cu destinatia magazie construit din zidarie (BCA) si fundatie din beton;Se inchiriaza mobilata si utilata pe periada lunga, minim 1(un) an.

Detalii imobil » Casa de Inchiriat in Azuga , Centrala


 

Casa de Vacanta de Inchiriat in Campina (Prahova) » 850 €Casa P+E, de inchiriat situata intr-o zona rezidentiala a municipiului Campina. Casa are suprafata construita de ~130 mp, iar cea utila de ~120 mp si dispune de un teren in suprafata de 280 mp si se inchiriaza mobilata si utilata.COMPARTIMENTARE :P: living, bucatarie, baie, debara, terasa;E: 3 dormitoare, 2 bai, debara, 2 balcoane.

Detalii imobil » Casa de Inchiriat in Campina , Semicentrala


 

Casa de Vacanta de Inchiriat in Breaza (Prahova) » 500 €Vila de inchiriat situata in orasul Breaza, zona Capul Campului. Vila cu regim de inaltime P+E, este ideala pentru vacanta dar si pentru locuit permanent, fiind situata in apropierea centrului localitatii.Suprafata construita a imobilului este de 195.00 mp, iar cea utila de 160.00 mp.Vila dispune de un teren cu suprafata de 512 mp. Compartimentare:  Parter: terasa, living, bucatarie, baie, casa scarii, Etaj: 3 dormitoare, casa scarii, baie, terasa Pod mansardat.  Finisaje: CT, faianta, gresie, parchet.Se inchiriaza mobilata si utilata pe perioada lunga, minim un an.

Detalii imobil » Casa de Inchiriat in Breaza , Capul Campului Agentia Imobiliara Mervani ¤ 0244.311.200 ¤ Imobiliare Valea Prahovei