MERVANI - Agentie Imobiliara pe Valea Prahovei, Administrare Imobiliara, Investitii Imobiliare, Proiecte Imobiliare, Consultanta Imobiliara, Legislatie Imobiliara, Intermedieri Imobiliare, Tranzactii Imobiliare, Evaluari Imobiliare, Arhitectura, Cadastru, Notari, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Comarnic, Breaza, Cornu, Campina
 APARTAMENTE NOI PREDEAL  |   APARTAMENTE LANGA PARTIE  |   SINAIA-GARDEN  |   APARTAMENTE DE VACANTA  |   PROIECTE IMOBILIARE  
• MENIU •
 
 »  PRIMA PAGINA
 »  SERVICII OFERITE
 »  PARTENERI
 »  CONTACT
 
• LOCALITATI •
 
 »  SINAIA
 »  BUSTENI
 »  AZUGA
 »  PREDEAL
 »  CAMPINA
 »  COMARNIC
 »  BREAZA
 »  CORNU
 »  BREBU
 »  BANESTI
 
• VANZARI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• INCHIRIERI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• LEGISLATIE •
 
 »  O.G. 85/2001
 »  LEGEA 10/2001
 »  REGIMUL JURIDIC
 »  LEGEA 114/1996
 »  LEGEA 145/1999
 »  DICTIONAR
 
• RECOMANDARI •
 
 »   Cazare VALEA PRAHOVEI
 »   Agentia de Turism Mervani TRAVEL
 »   DISPECERAT de Cazare
 »   Organizare CONFERINTE
 »   Agentie IMOBILIARA
 »   IMOBILIARE VALEA PRAHOVEI
 »   Inchirieri IMOBILIARE
 
• PARTENERI •
 
 »   Mihai Totpal
 »   Ziarul
VALEA PRAHOVEI
 »   Televiziunea
VALEA PRAHOVEI
 
• STATISTICI •
 
Statistici oferite de Google Analytics
 
 
     

 
»  

Apartamente Azuga

»  

Garsoniere Azuga

»  

Case Azuga

»  

Vile Azuga

»  

Spatii Comerciale Azuga

»  

Spatii Industriale Azuga

»  

Spatii Turistice Azuga

»  

Terenuri Azuga


 

Apartament in Casa/Vila de Vanzare in Azuga (Prahova) » 100.000 €Apartament in vila, 3 (trei) camere, situat in imobil D+P+E+M, langa partia de schi.Vila, finalizata in anul 2006, are in componenta 5 apartamente. Apartamentul de vanzare este situat la etajul 1. Apartamentul, avand suprafata utila de 104,13 mp. si suprafata construita de 124,96 mp., este compartimentat astfel:1.- camera de zi40,49 mp.,2.- dormitor13,26 mp.,3.- dormitor12,66 mp.,4.- bucatarie12,44 mp.,5.- baie5,06 mp.,6.- terasa20,00 mp.,7.- casa scarii si hol (indiviz.)8,78 mp.Finisaje: parchet triplu stratificat in camere si bucatarie; gresie in baie, terasa si casa scarii; tamplarie exterioara din pvc cu geam termopan (parapet 0 la tamplaria din living spre terasa); usa metalica la intrare si sistem de securitate; centrala termica individuala. Teren in indiviziune aferent apartamentului: 84,60 mp., pe care a fost amenajat si loc de parcare.

Detalii imobil » Apartament in Casa/Vila de Vanzare in Azuga , Partia de Ski


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Azuga (Prahova) » 125.000 €Casa de vanzare, cu regimul de inaltime P+E+M situata in zona semicentrala a Statiunii Azuga, in Cartierul Satul Nou. Constructia a fost edificata in anul 2004-2005, pe un teren cu suprafata de 280.07 mp.Suprafata construita (SC) a acesteia este de aproximativ 180 mp, iar cea utila (SU) este de aproximativ 160 mp .Caracteristici constructive:Fundatii din beton, pereti din caramida, acoperisul tip sarpanta din lemn si acoperita cu tabla Tip Lindab. Compartimentare:Parter:Living, baie si bucatarie toate in suprafata utila de 68.35 mpEtaj:trei (3) dormitoare fiecare cu baie proprie, casa scarii, toate in suprafata utila de 66.15 mp si balcon in suprafata de 9.30 mp.Mansarda:dormitor si wc servici

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Azuga , Satu Nou


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Azuga (Prahova) » 75.000 €Casa de vanzare, cu regimul de inaltime D+P+M situata in zona centrala a Statiunii Azuga,Constructia a fost edificata dupa anul 2000, pe un teren cu suprafata de 367.00 mp.Suprafata construita desfasurata (SCD) a acesteia este de 152.51 mp, iar cea utila (SU) este de aproximativ 125.00 mp .Caracteristici constructive:Fundatii din beton, pereti din BCA (demisol si parter) si lemn (mansarda), acoperisul tip sarpanta din lemn si acoperita cu tabla. Compartimentare:Demisol:Living, bucatarie deschisa, baie de serviciu si magazieParter:Hol de acces si tranzit, casa scarii, baie si trei (3) dormitoareMansarda:Hol cu casa scarii, baie si doua dormitoarePe teren mai exista un alt corp de cladire cu destinatia magazie construit din zidarie (BCA) si fundatie din beton

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Azuga , Centrala


 

Apartament in Casa/Vila de Vanzare in Azuga (Prahova) » 70.000 €Apartamentul se afla la mansarda intr-un imobil de tipul P+M.Are o suprafata construita de 92.15 mp si dispune de un teren de apr. 220 mp.Acesta este format din: living (25 mp), 2 dormitoare (cate 13 mp), baie cu cada, bucatarie si balcon inchis.Pentru prepararea apei calde la bucatarie si baie este folosit un boiler electric. In momentul de fata apartamentul nu are instalatie de incalzire.

Detalii imobil » Apartament in Casa/Vila de Vanzare in Azuga , Semicentrala


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Azuga (Prahova) » 62.000 €Casa de vanzare, cu regimul de inaltime D+P+E, situata in zona Centrala a Statiunii Azuga.Casa are suprafata construita (SCD/D+P+E) de 176.59 mp, utila (SU/D+P+E) de 140.74 mp si a fost edificata (in jurul anului 1975 si extinsa in 1991) pe un teren cu suprafata de 274.05 mp.Caracteristici constructive:- Fundatie: beton si piatra- Peretii: BCA, si lemn- Plafoane: bton si lemn- Sarpanta: lemn- Invelitoare: tablaCasa este partial finisata, 2/3 fiind la rosu. Utilitatile prezente in zona sunt:Apa, gaze naturale, electricitate, canalizare, casa beneficiind de toate acestea cu bransamente si contorizari individuale. Pretul este de 62.000 €, Negociabil,

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Azuga , Centrala


 

Vila de Vacanta de Vanzare in Azuga (Prahova) » 45.000 €Vila Tip Locuinta Bifamiliala, situata in zona semicentrala a Statiunii Azuga, Cartierul Satul Nou.Vila este amplasata pe un teren cu suprafata de 323.25 mp, din care 31.25 mp reprezentand cota indiviza din drumul de acces.Suprafata construita (SC) a intreg imobilului este de 230.80 mp, iar utila (SU) este de 138.86 mp.Structura acesteia este din cadre de beton armat si pereti din caramida si este acoperita cu tabla tip Lindab.Vila se vinde la pretul de 45.000 eur / locuinta, mobilata si utilata, pretul total fiind de 85.000 eur.!!! Suprafetele prezentate sunt pentru intreg imobilul !!!

Detalii imobil » Vila de Vanzare in Azuga , Satu Nou


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Azuga (Prahova) » 34.000 €Apartamentul are o suprafata de 50 mp si se afla la demisol intrun imobil D+P+2E.Prepararea apei calde se face prin intermediul unui boiler electric, iar incalzirea prin radiatoare.Acesta a fost complet renovat si mobilat in 2014.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Azuga , Centrala


 

Apartament in Casa/Vila de Vanzare in Azuga (Prahova) » 98.000 €Apartament in casa/vila cu regimul de inaltime P+E1+E2+M, de vanzare, situat in zona centrala a localitatii Azuga, in apropierea partiei de ski Sorica.Apartamentul este dispus astfel:Parter:O camera si terasa.Etajul 2:Casa scarii, hol acces si tranzit, trei (3) camere cu o terasa comuna si doua (2) bai (o baie de servici si o baie cu vas wc, cada si chiuveta).Mansarda:Casa scarii, doua camere si un balcon tip Logie. Intr-una din camerele de la mansarda este amenajata si o mica bucatarie (chicineta).Accesul la etajul 2 si mansarda se realizeaza pe o scara exterioara.Terenul aferent acestui apartament este de 217 mp exclusiv.Utilitati:Apa, electricitate, canalizare, gazul fiind la limita proprietatii.

Detalii imobil » Apartament in Casa/Vila de Vanzare in Azuga , Centrala


 

Vila de Vacanta de Vanzare in Azuga (Prahova) » 160.000 €Vila (partial finisata) de vanzare, cu regimul de inaltime D+P+E+M situata in perimetrul semicentral al statiunii Azuga.Aceasta este construita cu fundatie, stalpi si plansee din beton armat, peretii din caramida si BCA iar mansarda din lemn.Beneficiaza de acces facil atat auto cat si pietonal catre partiile de ski Cazacu si SoricaImobilul are suprafata construita desfasurata (SCD) de 389.25 mp, iar cea utila (SU) de 313.82 mp si dispune de un teren cu suprafata de 243.00 mp.  Vila D+P+E+M este compartimentata in patru (4) apartamente (cate unul pe fiecare nivel) de doua (2), trei (3) si patru (4) camere fiecare beneficiind de acces separat prin exteriorul vilei.Detalii: Vila se vinde in stadiul actual (partial finisata), sau exista varianta vanzarii pe apartamente dar nu mai putin de doua (2).!!! Pretul afisat este negociabil !!!

Detalii imobil » Vila de Vanzare in Azuga , Semicentrala


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Azuga (Prahova) » 57.000 €Apartament 3 (trei) camere, decomandat, situat la etajul 3, intr-un imobil cu 4 niveluri.Apartamentul, cu suprafata utila de 33,99 mp. si suprafata construita de 44,80 mp,, este compartimentat astfel:- camera de zi cu bucatarie deschisa (13,39 mp.),- dormitor (9,17 mp.),- dormitor (7,89 mp.),- baie (2,15 mp.),- hol (1,39 mp.).Finisaje: faianta, gresie, parchet, tamplarie pvc cu geam termopan An de constructie: 1980.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Azuga , Satu Nou


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Azuga (Prahova) » 60.000 €Apartamentul se afla la parter intr-un bloc cu regimul de inaltime P+4E.Acesta este decomandat, are 4 camere, 2 bai si o suprafata construita totala de 104 mp.Toate utilitatile sunt contorizate separat iar blocul dispune de interfon.Imobilul se afla intr-o zona linistita, foarte aproape de partia de ski.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Azuga , Valea Azugii


 

Teren Intravilan de Vanzare in Azuga (Prahova) » 25.000 €Terenul are o suprafata de 291 mp cu o deschidere de 14 m.Acesta se afla intr-o zona linistita si beneficiaza de toate utilitatile: apa, gaz, curent electric si canalizare. Accesul la teren este facil pe drum asfaltat si se afla intr-o zona cu vile noi, foarte aproape de partia de ski.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Azuga , Satu Nou


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Azuga (Prahova) » 51.000 €Apartamentul se afla la parter intr-un imobil cu regimul de inaltime P+4E.Are o suprafata utila de 65.45 mp si cea construita de 79.72 mp.Acesta se vinde mobilat, are separatie la toate utilitatile si beneficiaza de izolatie exterioara cu polistiren.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Azuga , Partia de Ski


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Azuga (Prahova) » 125.000 €Casa este situata in zona centrala a orasului Azuga, in apropierea partiei de schi Sorica si Cazacu.Arhitectura este specifica zonei de munte, constructia fiind una din lemn.Casa a fost edificata in anul 2002 pe un teren in suprafata de 167 mp, imobilul avand suprafata construita desfasurata de aproximativ 200 mp.Regimul de inaltime: P+E+MCompartimentare:Parter: hol de tranzit, baie,  camera de zi cu bucatarie deschisa, loc de luat masa si teasa;Etaj: hol de tranzit, baie, 3 (trei) dormitoare, depozitar si terasa;Mansarda  (amenajata): hol de tranzit, baie, depozitar si 2 (doua) dormitoare si balcon;Casa este complet mobilata si utilata, avand in componenta si un pian functional. Prin stilul specific montan, proprietarul a pus in valoare fiecare coltisor al casei, reusind sa creeze confortul pe care noi il numim "acasa".Este un loc minunat pentru petrecerea vacantelor si relaxare, departe de caldura verii din marile orase.Toate bransamente si contorizarile sunt separate.Accesul este unul facil, atat auto, cat si pietonal.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Azuga , Centrala


 

Garsoniera de Inchiriat in Azuga (Prahova) » 200 €Garsoniera este situata la etajul 1 al unui imobil finalizat in anul 2011, in zona Partiei de schi din Azuga.Garsoniera, cu suprafata de 29 mp., compusa din camera, baie si bucatarie, beneficiaza de urmatoarele finisaje:- gresie si faianta in baie, - parchet in camera si bucatarie, - tamplarie exterioara din pvc cu geam termopan,- geamuri cu deschidere oscilobatanta,- usa metalica in 9 puncte de blocare, la intrare.Garsoniera se prezinta intr-o stare deosebita, nuantele deschise si jocul de culori al peretilor si mobilierului creeaza starea de relaxare si confort.Orientarea, cat si locatia - in apropierea partiei de schi - isi pun amprenta pe destinatia de vacanta a acestei garsoniere.Se inchiriaza integral mobilata si utilata pe termen lung (minim 1 an), iar conditiile sunt urmatoarele:1 chirie in avans si depozit de garantie.NU SE ACCEPTA SUBINCHIRIEREA IN REGIM HOTELIER!!!

Detalii imobil » Garsoniera de Inchiriat in Azuga , Partia de Ski Agentia Imobiliara Mervani ¤ 0244.311.200 ¤ Imobiliare Valea Prahovei