MERVANI - Agentie Imobiliara pe Valea Prahovei, Administrare Imobiliara, Investitii Imobiliare, Proiecte Imobiliare, Consultanta Imobiliara, Legislatie Imobiliara, Intermedieri Imobiliare, Tranzactii Imobiliare, Evaluari Imobiliare, Arhitectura, Cadastru, Notari, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Comarnic, Breaza, Cornu, Campina
 APARTAMENTE NOI PREDEAL  |   APARTAMENTE LANGA PARTIE  |   SINAIA-GARDEN  |   APARTAMENTE DE VACANTA  |   PROIECTE IMOBILIARE  
• MENIU •
 
 »  PRIMA PAGINA
 »  SERVICII OFERITE
 »  PARTENERI
 »  CONTACT
 
• LOCALITATI •
 
 »  SINAIA
 »  BUSTENI
 »  AZUGA
 »  PREDEAL
 »  CAMPINA
 »  COMARNIC
 »  BREAZA
 »  CORNU
 »  BREBU
 »  BANESTI
 
• VANZARI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• INCHIRIERI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• LEGISLATIE •
 
 »  O.G. 85/2001
 »  LEGEA 10/2001
 »  REGIMUL JURIDIC
 »  LEGEA 114/1996
 »  LEGEA 145/1999
 »  DICTIONAR
 
• RECOMANDARI •
 
 »   Cazare VALEA PRAHOVEI
 »   Agentia de Turism Mervani TRAVEL
 »   DISPECERAT de Cazare
 »   REVELION & CRACIUN
 »   Oferte
LITORAL
 »   Oferte
BALNEO
 »   Organizare CONFERINTE
 »   Romanian TOURISM (en)
 »   Agentie IMOBILIARA
 »   ADMINISTRARE Imobile
 »   Agentie de PUBLICITATE
 »   IMOBILIARE VALEA PRAHOVEI
 »   Inchirieri IMOBILIARE
 
• PARTENERI •
 
 »   Opus INVEST
 »   Piatra Arsa
 »   Mihai Totpal
 »   Ziarul
VALEA PRAHOVEI
 »   Televiziunea
VALEA PRAHOVEI
 
• STATISTICI •
 
Statistici oferite de Google Analytics
 
 
     

 
»  

Apartamente Breaza

»  

Garsoniere Breaza

»  

Case Breaza

»  

Vile Breaza

»  

Spatii Comerciale Breaza

»  

Spatii Industriale Breaza

»  

Spatii Turistice Breaza

»  

Terenuri Breaza


 

Teren Intravilan de Vanzare in Breaza (Prahova) » 200.000 €Teren intravilan, curti constructii, situat in Breaza, zona Valea Tarsei. Terenul are o suprafata de 6670 mp si deschidere de 12,7mp. Teren pentru constructii cu inclinatie medie.Utilitati:Electricitate, gaz, si apa din sura proprie ( fantana )!!! ATENTIE !!!Exista posibilitatea extinderii cu inca 6670 mp cu aceleasi caracteristici

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Breaza , Valea Tarsei


 

Teren Intravilan de Vanzare in Breaza (Prahova) » 23.166 €Teren intravilan (faneata) de vanzare, situat in Cartierul Valea Tarsei, in suprafata de 2106 mp si un front stradal de 93,37 m. Teren pentru constructie, fara inclinatie.Coeficienti urbanistici:POT: 30%CUT: 0,9 pentru P+2;        0,6 pentru P+1;        0,45 pentru P.!!! TERENUL SE POATE VINDE SI IN LOTURI MAI MICI LA PRETUL DE 20 EURO/MP !!!

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Breaza , Valea Tarsei


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Breaza (Prahova) » 83.000 €Casa S+P+E de vanzare situata in zona semicentrala a Orasului Breaza, construita din caramida (parterul) si structura usoara (lemn) etajul, cu fundatie, stalpi si planseu din betoan armat, gresie, faianta, parchet, tamplarie PVC cu geam termopan, izolata la exterior cu polistiren si este acoperita cu tabla, avand suprafata construita totala de 203,18 mp, suprafata utila de 167 mp si un teren in suprafata de 559 mp.Compartimentare:S : pivnita cu SU=13,31 mp;P : Living 31,59 mp, hol 20,97 mp, bucatarie 5,26 mp, baie 4.07 mp si terasa acoperita 22,93 mp;E : hol 15,97 mp, dormitor 8,12 mp, baie, 6,37 mp, dormitor 14,59 mp, dormitor 10,53 mp, dormitor 11,71 mp, balcon 1,58 mp.Casa se vinde mobilata si utilata

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Breaza , Semicentrala


 

Teren Intravilan de Vanzare in Breaza (Prahova) » 30.000 €Teren intravilan cu categoria de folosinta-faneata, de vanzare , situat in zona semicentrala a localitatii Breaza, cu o suprafata de 1200 mp si o deschidere de 36 ml. Terenul are inclinatie medie si beneficiaza de o priveliste deosebita. UTILITATI : gaz si electricitate la limita proprietatii si apa la aproximativ 50 m.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Breaza , Semicentrala


 

Teren Intravilan de Vanzare in Breaza (Prahova) » 56.000 €Teren intravilan faneata, de vanzare, situat in zona semicentrala a Orasului Breaza, in suprafata de 2553 mp si o deschidere de 64,54 m. Accesul la teren se face pe un drum de acces cu latimea de ~ 4,5 m pe o lungime de aprox. 100 m. Teren pentru constructii, cu inclinatie medie.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Breaza , Semicentrala


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Breaza (Prahova) » 130.000 €Casa P+M de vanzare situata in zona semicentrala a Orasului Breaza, in suprafata de ~170 mp construiti, ~150 mp utili si un teren in suprafata de 250 mp, construita din caramida, cu fundatie, stalpi si planseu din beton armat, acoperita cu tabla tip Lindab, tamplarie Rehau cu 6 camere, gresie, faianta, parchet. Casa este compartimentata astfel:P: living, bucatarie, baie, casa scarii;M: degajament, doua dormitoare, baie, doua balcoane.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Breaza , Semicentrala


 

Apartament in Casa/Vila de Vanzare in Breaza (Prahova) » 69.000 €Apartament in Casa/Vila de Vanzare in Breaza , zona Centrala. Apartament in Casa/Vila de Vanzare (Apartament in Casa/Vila 3 camere Breaza).Apartament in casa/vila de vanzare situat in perimetrul central al localitatii Breaza.Apartamentul este situat la primul nivel (parter) al unui imobil cu regimul de inaltime D+P+E, are trei (3) camere decomandate cu o suprafata construita de 106.61 mp si utila de 88.05 mp. Apartamentul dispune si de o suprafata de teren de  141.88 mp indiviz din total suprafata de 454.00 mp.Acesta dispune de bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile. Incalzirea si prepararea apei calde este asigurata de centrala tremica proprie.Datorita pozitionarii sale centrale, acesta este pretabil atat ca locuinta permanenta cat si de vacanta.Apartamentul se vinde la pretul de 69.000 € Negociabil.

Detalii imobil » Apartament in Casa/Vila de Vanzare in Breaza , Centrala


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Breaza (Prahova) » 43.000 €Casa de vanzare, situata in Breaza, zona semicentrala.Imobilul este construit din caramida, acoperit cu tabla si este format din:- Hol, 4 camere, bucatarie, baie.Casa, cu o suprafata utila de ~65 mp si o suprafata construita de ~75 mp.Imobilul are o suprafata de teren in suprafata de 435 mp.   

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Breaza , Semicentrala


 

Teren Intravilan de Vanzare in Breaza (Prahova) » 27.000 €Teren intravilan de Vanzare, situat in zona Centrala a Orasului Breaza, avand suprafata de 500 mp si o deschidere de 17 m. Teren fara inclinatie, ideeal pentru constructia unei locuinte de vacanta.Utilitati:Apa, gaze, curent electric, canalizare.Exista posibilitatea de extindere cu inca 500 mp.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Breaza , Centrala


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Breaza (Prahova) » 76.000 €Casa de Vanzare, situata in zona Ultracentrala a Orasului Breaza, construita din caramida si lemn acoperita cu tabla Tip Lindab, avand suprafata construita de 118 mp, suprafata utila de 95 mp si un teren in suprafata de 272 mp.Casa poate fi atat de vacanta cat si locuinta permanenta, fiind o casa usor de intretinut si care ofera un mediu confortabil.Casa este compartimentata astfel:Parter:Hol: 7.50 mp;Living - 20.25 mp;Dormitor - 13.05 mp;Baie - 2.89 mp;Vestibul - 4.13 mp;Grup Sanitar - 1.21 mp;Dormitor - 10.78 mp;Bucatarie - 10.19 mp.Mansarda: spatiu deschis.Utilitati: Apa, gaze, curent electric, canalizare.Casa se vinde partial mobilat.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Breaza , Ultracentrala


 

Teren Intravilan de Vanzare in Breaza (Prahova) » 54.630 €Teren intravilan (faneata), situat in zona Nistoresti. Terenul are suprafata de 5463 mp si un front stradal de aprox. 30 m. Teren pentru constructii cu inclinatie mica.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Breaza , Nistoresti


 

Teren Intravilan de Vanzare in Breaza (Prahova) » 12.000 €Teren de Vanzare, situat in zona Semicentrala a Orasului Breaza, avand o suprafata de 3169 mp si o deschidere de 44 m.Utilitati:Apa, gaze, curent electric, canalizare.Teren cu inclinatie mare.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Breaza , Capul Campului


 

Teren Intravilan de Vanzare in Breaza (Prahova) » 20.000 €Teren intravilan, de vanzare si cu o priveliste deosebita si cu vecini deosebiti, fiind situat in zona semicentrala a Orasului Breaza, in suprafata de 1156,78 mp.Terenul este plat si beneficiaza de toate utilitatile (energie electrica, apa, telefonie) si este pretabil pentru construirea unei case P+E.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Breaza , Semicentrala


 

Vila de Vacanta de Vanzare in Breaza (Prahova) » 149.000 €Vila P+2E+M partial finisata, situata in nordul localitatii Breaza, la ~ 2km de una din intrarile din DN1, intr-o zona retrasa dar in acelasi timp accesibila indifferent de anotimp, fiind intr-o zona cu foarte multe case de vacanta , intr-o oaza de liniste si verdeata, aceasta nefiind afectata de zgomotul si poluarea altor zone.Vila este construita din beton si caramida la parter iar etajele si mansarda fiind din lemn si acoperita cu tabla.

Detalii imobil » Vila de Vanzare in Breaza , Semicentrala


 

Vila de Vacanta de Vanzare in Breaza (Prahova) » 95.000 €Vila de vanzare, situata in zona semicntrala a Orasului Breaza, constructie din zidarie portanta, stalpi, centuri si planseu din beton armat, avand suprafata construita de 198 mp, suprafata utila de 151.37 mp si un teren in suprafata de 1287 mp, compartimentata astfel:Parter:Hol - 11.65 mpBaie - 4.36 mpBucatarie - 20.81 mpDormitor - 13.64 mpLiving - 14.08 mpTerasa inchisa - 11.62 mpEtaj:Hol - 9.00 mpBaie - 9.11 mpDormitor - 18.18 mpTerasa inchisa - 2.86 mpDormitor - 15.05 mpDormitor - 14.85 mpTerasa inchisa - 6.16 mpUtilitati:Apa, gaze si curent electric.

Detalii imobil » Vila de Vanzare in Breaza , Semicentrala Agentia Imobiliara Mervani ¤ 0244.311.200 ¤ Imobiliare Valea Prahovei