MERVANI - Agentie Imobiliara pe Valea Prahovei, Administrare Imobiliara, Investitii Imobiliare, Proiecte Imobiliare, Consultanta Imobiliara, Legislatie Imobiliara, Intermedieri Imobiliare, Tranzactii Imobiliare, Evaluari Imobiliare, Arhitectura, Cadastru, Notari, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Comarnic, Breaza, Cornu, Campina
 APARTAMENTE NOI PREDEAL  |   APARTAMENTE LANGA PARTIE  |   SINAIA-GARDEN  |   APARTAMENTE DE VACANTA  |   PROIECTE IMOBILIARE  
• MENIU •
 
 »  PRIMA PAGINA
 »  SERVICII OFERITE
 »  PARTENERI
 »  CONTACT
 
• LOCALITATI •
 
 »  SINAIA
 »  BUSTENI
 »  AZUGA
 »  PREDEAL
 »  CAMPINA
 »  COMARNIC
 »  BREAZA
 »  CORNU
 »  BREBU
 »  BANESTI
 
• VANZARI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• INCHIRIERI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• LEGISLATIE •
 
 »  O.G. 85/2001
 »  LEGEA 10/2001
 »  REGIMUL JURIDIC
 »  LEGEA 114/1996
 »  LEGEA 145/1999
 »  DICTIONAR
 
• RECOMANDARI •
 
 »   Cazare VALEA PRAHOVEI
 »   Agentia de Turism Mervani TRAVEL
 »   DISPECERAT de Cazare
 »   REVELION & CRACIUN
 »   Oferte
LITORAL
 »   Oferte
BALNEO
 »   Organizare CONFERINTE
 »   Romanian TOURISM (en)
 »   Agentie IMOBILIARA
 »   ADMINISTRARE Imobile
 »   Agentie de PUBLICITATE
 »   IMOBILIARE VALEA PRAHOVEI
 »   Inchirieri IMOBILIARE
 
• PARTENERI •
 
 »   Opus INVEST
 »   Piatra Arsa
 »   Mihai Totpal
 »   Ziarul
VALEA PRAHOVEI
 »   Televiziunea
VALEA PRAHOVEI
 
• STATISTICI •
 
Statistici oferite de Google Analytics
 
 
     

 
»  

Apartamente Busteni

»  

Garsoniere Busteni

»  

Case Busteni

»  

Vile Busteni

»  

Spatii Comerciale Busteni

»  

Spatii Industriale Busteni

»  

Spatii Turistice Busteni

»  

Terenuri Busteni


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 180.000 €Casa cu regimul de inaltime P+E, de vanzare situata in zona semicentrala a statiunii Busteni, Cartierul Cezar Petrescu.Suprafata construita a acestui imobil este de 167.00 mp, iar cea utila este de 136.00 mp. Constructia a fost edificata in jurul anilor 1930, din zidarie, fara structura din beton, pe un teren cu suprafata de 887 mp.Constructia poate fi renovata sau poate fi demolata nefiind inclusa in Patrimoniul National al Monumentelor Istorice si de Arhitectura.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Busteni , Cezar Petrescu


 

Vila de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 400.000 €Proprietate compusa din teren cu suprafata de 578.00 mp pe care a fost edificata intre anii 2008-2011 o constructie tip Vila.Aceasta are regimul de inaltime D+P+E+M cu o suprafata construita desfasurata (SCD) de 455.00 mp si suprafata utila (SU) de 337.26 mp.Vila a fost realizata astfel:Structura de rezistenta (fundatie, stalpi si plansee peste demisol, parter si etaj) din beton armat, peretii parterului si etajului din caramida, mansarda fiind realizata pe structura usoara din lemn.Intreaga constructie beneficiaza de termosistem.Vila are in componenta sapte (7) camere spatioase dispuse pe toate cele trei (3) niveluri (P+E+M), construite dupa un proiect bine realizat, cu finisaje moderne dar si cu o priveliste spectaculoasa, toate fiind orientate catre muntii Bucegi/Caraiman.Vila se poate vinde mobilata si utilata.

Detalii imobil » Vila de Vanzare in Busteni , Zamora


 

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni (Prahova) » 8.446.360 €Teren intravilan, curti constructii situat in zona Piatra Arsa . Terenul are o suprafata de 64.972 mp si un front stradal de 500 mp.Teren pentru constructii, fara inclinatie.Alte detalii: Se pot vinde si parcele de minim 10000 mp. PRETUL NU INCLUDE TVA si este NEGOCIABIL.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Piatra Arsa


 

Vila de Vacanta de Inchiriat in Busteni (Prahova) » 3.000 €Vila are un regim de inaltime P+E+M si dispune de un teren cu suprafata de 653 mp.Suprafata vilei este de apr. 400 mp si este compartimentata astfel: Parter: Zona de living + dining open space cu semineu functional si iesire pe terasa de apr 50 mp, bucatarie deschisa, baie cu dus si sauna umeda.Etaj: 3 dormitoare cu 3 balcoane generoase tip terasa si 3 baiMansarda: zona de living open space de apr 70 mp, 1 dormitor cu baie proprie si un balcon.Curtea vilei este amenajata cu alei pietruite, gazon, si arbusti ornamentali. Arhitectura interioara a vilei este una deosebita cu spatii deschise foarte generoase.Mobilierul si finisajele sunt de cea mai buna calitate. Acest imobil reprezinta o locuinta de vacanta ideala aflandu-se intr-o zona selecta foarte linistita cu o priveliste deosebita catre Masivul Caraiman.Conditiile de inchiriere sunt urmatoarele:- NU SE ACCEPTA SUBINCHIRIEREA IN REGIM HOTELIER.- Se inchiriaza pe termen lung minim 1 an de zile.- Se percepe o chirie in avans si 3 chirii garantie.

Detalii imobil » Vila de Inchiriat in Busteni , Golful Regal


 

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni (Prahova) » 230.000 €Teren intravilan categoria de folosinta curti-constructii, situat in Busteni, Zona Semicentrala, cu suprafata de 3072.00 mp si deschidere de 128.42 mp. Suprafata de 3072.00 mp este compusa din doua (2) loturi relativ egale (1551.00 mp si 1521.00 mp).Terenul este situat intr-o zona cu peisaj deosebit, la poalele Muntilor Bucegi, ideal in construirea unoi Vile de vacanta sau a unei Pensiuni.Acces: - auto si pietonal.Pretul este de 75 €/mp, cu mentiunea ca unul din loturi (1551.00 mp) avand proprietar o societate comerciala, pretul include TVA.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Zamora


 

Apartament de Vacanta de Inchiriat in Busteni (Prahova) » 550 €Apartament cu 2(doua) camere de inchiriat in casa situat in orasul Busteni zona Valea Alba.Regim de inaltine P+E;Apartamentul este situat la etajul imobilului si are o suprafata totala de aproximativ 56 mp. La parter se afla garajul in care se poate parca un autoturism.Compartimentare:Dormitor, camera de zi cu bucatarie deschisa, baie si balcon.Apartamentul dispune de toate utilitatile: apa, gaz, curent electric, caTV, internet.Finisaje:gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan si usa metalica.Curtea este frumos amenajata iar de pe terasa te poti delecta cu frumoasa priveliste a muntilor Caraiman.Se inchiriaza complet mobilat si utilat pe perioada lunga, minim un an.

Detalii imobil » Apartament de Inchiriat in Busteni , Valea Alba


 

Vila de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 120.000 €Vila are un regim de inaltime P+E+M, beneficiaza de un teren cu suprafata de 507 mp.Aceasta are o suprafata construita de 227 mp si este structurata astfel:Parter: Living + dining cu semineu functional, bucatarie, baie, hol intrare si casa scarii. Etaj: 3 dormitoare (fiecare cate 16 mp), baie cu cada, 3 balcoane si casa scarii. Mansarda: spatiu necopartimentat (65 mp)Imobilul este edificat pe structura de rezistenta din beton armat cu zidarie de caramida poroterma. Vila este izolata in exterior cu polistiren, are centrala termica proprie pentru incalzire si prepararea apei calde, dispune de un semineu functional si beneficiaza de toate utilitatile.Se vinde complet mobilata/utilata.

Detalii imobil » Vila de Vanzare in Busteni , Piatra Arsa


 

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni (Prahova) » 54.000 €Teren intravilan (curti constructii), situat in zona Partiei de Schi.Terenul are suprafata de 571 mp si un front stradal de 14,70 ml.Teren pentru constructii cu inclinatie medie. Pretabil casa de vacanta.Accesul este unul facil atat auto si pietonal pe latura vest (14,70 ml),Regim Tehnic:CU, cu posibilitatea de edificare P+2E+M, POT max. 40%, CUT 1,4.Suprafata construita rezultata: 799 mp., dispusa pe P+2E+M.Terenul beneficiaza de urmatoarele utilitati:retea de apa;retea de canalizare;retea electrica;retea de gaz.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Partia de Ski


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 31.300 €APARTAMENTE IN VILA NOU CONSTRUITA, CU ARHITECTURA MONTANA !!! Apartamentele pot fi mobilate individual iar utilitatile sunt functionale.Accesul este unul facil, direct din DN1. Cartierul este extrem de linistit avand in vecinatate vile de vacanta. Privelistea de care beneficiaza este una spectaculoasa catre Muntii Bucegi, dar si catre Muntii Baiului.Finisaje:Imobilul are arhitectura montana, cu placari exterioare (soclu) cu piatra naturala (culoare crem), balcoane si terase largi cu balustrade din lemn (culoare wenge), placari cu lemn la nivelul mansardei (culoare wenge). Curtea are o parte acoperita cu gazon iar restul este placata cu pavele eco cu ochiuri pentru iarba.Apartamentul are centrala proprie (CT) pe gaz Ariston, bransament si contorizare separata pentru toate utilitatile – energie electrica, gaze, apa. Acesta este prevazut cu cablare interiora pentru alarma;Tamplarie termopan Rehau Germania, 5 camere culoare alb cu geamuri Low E. are pe toata suprafata parchet din lemn masiv de stejar.Bucataria este inchisa.Baia este placata cu faianta si gresie import Spania.Livingul beneficiaza de semineu de calitate superioara, cu vedere panoramica catre Muntii Bucegi, de la Cota 1400-2000 Sinaia pana la Crucea de pe Caraiman.           Ideal pentru o locuinta de vacanta sau, de ce nu, permanenta.  

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Busteni , Piatra Arsa


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 170.000 €Casa de vanzare, cu regimul de inaltime P+E+M (Pod amenajat), situata in zona semicentrala a localitatii Busteni Cartier Valea Alba.Constructia a fost edificata pe un teren cu suprafata de 426.00 mp, cu fundatie si planseul dintre Demisol si Parter din beton si piatra, peretii din caramida (demisolul si parterul), BCA si lemn (OSB) la Mansarda.Beneficiaza de termosistem (polistiren 10 cm), tamplarie PVC cu geam termopan si acoperita cu tabla.Suprafata construita desfasurata (SCD) este de aproximativ 230.00 mp, iar cea utila (SU) de 190.00 mp.Bransamente si contorizari sunt individuale pentru toate utilitatile iar incalzirea si prepararea apei calde este asigurata de centrala termica proprie de 24 KwPe fiecare nivel (D+P+M) exista acces separat, fiind ideala pentru un gurp de trei (3) familii.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Busteni , Partia de Ski


 

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni (Prahova) » 44.000 €De vanzare in Busteni, zona centrala, teren intravilan cu suprafata de 1825,67 mp. si deschidere stradala de 73,32 ml.Accesul este unul facil atat auto cat si pietonal pe latura vestica (73,32 ml).Regim Tehnic:POT: 40%; CUT: 1,4;Regim de inaltime: P+2E+M;Categorie de folosinta: curti - constructii, conform Certificat de urbanism.Terenul cu expunere nord-estica, avand inclinatie medie, beneficiaza de urmatoarele utilitati:retea de apa;retea de canalizare;retea electrica;retea de gaz.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Valea Cerbului


 

Vila de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 229.000 €Vila de vanzare, cu regimul de inaltime P+E+M, situat in zona Valea Alba fiind construita intre anii 2013 si 2015. Imobilul are o suprafata construita desfasurata (SCD) de 286.40 mp, utila (SU) de 205.65 mp si dispune de un teren cu o suprafata de 280.00 mp. Frontul stradal este de 18,70 ml.Compartimentare:Parter: living cu bucatarie, doua (2) camere cu baie proprie, hol de acces si tranzit,  casa scarii si spatiu tehnicEtaj: hol, casa scarii, trei (3) camere fiecare cu baie proprie, iar doua (2) dintre acestea si cu balcon.Mansarda: apartament compus din camera de zi, dormitor, hol, casa scarii, baie, bucatarie, balcon si debara.DETALII:Suprafata construita: 286.40 mp, Suprafata utila: 205.65 mp;  Pensiunea a fost construita intre anii 2013-2015; Complet mobilata si utilata, inclusiv bucatariile; Finisaje: pardoseli din gresie, parchet si mocheta, faianta si gresie in bai si bucatarii, obiecte sanitare moderne, corpuri de iluminat montate; Design si volumetrie special concepute;Structura: zidarie portanta cu fundatie, stalpi si plansee din beton armat, peretii din caramida, tencuiti atat la interior cat si la exterior; izolatie exterioara cu polistiren cu o grosime de 10 cmtamplarie din PVC cu geam termopan; tentrala termica proprie; bransamente si contorizari individuale pentru toate utilitatile priveliste ampla asupra statiuni Busteni; Facilitati: parcare in incinta complexului; Amenajari exterioare: alei placate cu piatra naturala; iluminat exterior; barbeque; spatiu de relaxare si luat masa; perimetral imprejmuit cu gard din lemn lacuit.  ... Vila se vinde complet mobilata si utilata, pretul afisat fiind Negociabil ...... Vila poate fi exploatata ca si Spatiu Turistic...

Detalii imobil » Vila de Vanzare in Busteni , Valea Alba


 

Garsoniera de Vanzare in Busteni (Prahova) » 42.000 €Garsoniera se afla la parterul inalt (mezanin) al unui imobil cu regimul de inaltime D+P+2E+MAre o suprafata utila de 35 mp si cea construita de 41 mp fiind compus din:Living 1 baie, 1 bucatarie si un balcon generos tip terasa.Imobilul este construit in 2010 si beneficiaza de lift si sistem de monitorizare video.De asemenea, garsoniera beneficiaza de o priveliste unica spre masivul Caraiman.

Detalii imobil » Garsoniera de Vanzare in Busteni , Zamora


 

Spatiu Turistic de Vanzare in Busteni (Prahova) » 400.000 €Pensiune de vanzare in Busteni, cartier Poiana Tapului.Suprafata utila este de 502,13 mp, suprafata construita de 566,83 mp si suprafata terenului este de 2866 mp.Spatiul are 12 camere si este situat intr-un imobil cu D+P+2E+M:Demisol: sala de jocuri, camera centrala termica, depozit si casa scarii (s.c.: 80,35 mp. si s.u.: 59,27 mp.);Parter: living, bucatarie, depozit, hol, 2 wc, spalatorie, terasa (s.c.: 131,38 mp. si s.u.: 120,19 mp.);Etaj 1: 4 dormitoare cu bai, hol, casa scarii, 2 balcoane (s.c.: 131,38 mp. si s.u.: 120,42 mp.);Etaj 2: 4 dormitoare cu bai, hol, casa scarii, 2 balcoane (s.c.: 131,38 mp. si s.u.: 120,42 mp.);Mansarda: living, 2 dormitoare, baie, casa scarii, balcon si bucatarie (s.c.: 92,34 mp. si s.u.: 81,83 mp.).Pensiunea se vinde complet mobilata si utilata .Destinatie anterioara: Pensiune.Destinatie spatiu: Pensiune.

Detalii imobil » Spatiu Turistic de Vanzare in Busteni


 

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni (Prahova) » 191.000 €Teren intravilan de vanzare situat in zona semicentrala a orasului Busteni, cartierul Piatra Arsa.Terenul are suprafata de 1273.00 mp si o deschidere de 16.50 ml. Poate fi parcelat in doua (2) loturi egale, acesta beneficiind si de o alta deschidere secundara la un drum de acces.Accesul este unul facil atat auto cat si pietonal.Utilitatile prezente in zona sunt: apa, gaze naturale, electricitate, telefonie, caTV.Terenul beneficiaza si de Certificat de Urbanism pentru informare cu urmatorii indicatori:POT : 40 %CUT : 1.4Regim Inaltime : P+2E+M.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Piatra Arsa Agentia Imobiliara Mervani ¤ 0244.311.200 ¤ Imobiliare Valea Prahovei