MERVANI - Agentie Imobiliara pe Valea Prahovei, Administrare Imobiliara, Investitii Imobiliare, Proiecte Imobiliare, Consultanta Imobiliara, Legislatie Imobiliara, Intermedieri Imobiliare, Tranzactii Imobiliare, Evaluari Imobiliare, Arhitectura, Cadastru, Notari, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Comarnic, Breaza, Cornu, Campina
 APARTAMENTE NOI PREDEAL  |   APARTAMENTE LANGA PARTIE  |   SINAIA-GARDEN  |   APARTAMENTE DE VACANTA  |   PROIECTE IMOBILIARE  
• MENIU •
 
 »  PRIMA PAGINA
 »  SERVICII OFERITE
 »  PARTENERI
 »  CONTACT
 
• LOCALITATI •
 
 »  SINAIA
 »  BUSTENI
 »  AZUGA
 »  PREDEAL
 »  CAMPINA
 »  COMARNIC
 »  BREAZA
 »  CORNU
 »  BREBU
 »  BANESTI
 
• VANZARI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• INCHIRIERI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• LEGISLATIE •
 
 »  O.G. 85/2001
 »  LEGEA 10/2001
 »  REGIMUL JURIDIC
 »  LEGEA 114/1996
 »  LEGEA 145/1999
 »  DICTIONAR
 
• RECOMANDARI •
 
 »   Cazare VALEA PRAHOVEI
 »   Agentia de Turism Mervani TRAVEL
 »   DISPECERAT de Cazare
 »   REVELION & CRACIUN
 »   Oferte
LITORAL
 »   Oferte
BALNEO
 »   Organizare CONFERINTE
 »   Romanian TOURISM (en)
 »   Agentie IMOBILIARA
 »   ADMINISTRARE Imobile
 »   Agentie de PUBLICITATE
 »   IMOBILIARE VALEA PRAHOVEI
 »   Inchirieri IMOBILIARE
 
• PARTENERI •
 
 »   Opus INVEST
 »   Piatra Arsa
 »   Mihai Totpal
 »   Ziarul
VALEA PRAHOVEI
 »   Televiziunea
VALEA PRAHOVEI
 
• STATISTICI •
 
Statistici oferite de Google Analytics
 
 
     

 
»  

Apartamente Comarnic

»  

Garsoniere Comarnic

»  

Case Comarnic

»  

Vile Comarnic

»  

Spatii Comerciale Comarnic

»  

Spatii Industriale Comarnic

»  

Spatii Turistice Comarnic

»  

Terenuri Comarnic


 

Teren Intravilan de Vanzare in Comarnic (Prahova) » 15.500 €Teren intravilan de vanzare, situat in zona semicentrala a localitatii Comarnic, Cartier Ghiosesti.Terenul are suparafata de 1935.00 mp si o deschidere de aproximativ 20.00 ml. Acesta beneficiaza de deschidere la un drum de acces, Suprafata este compusa din lotul exclusiv de 1696.00 mp iar diferenta de 239.00 mp reprezinta cota indiviza (1/3) din drumul de acces.Terenul beneficiaza de o priveliste deosebita asupra localitatii.Pozitionarea acestuia este pe SE.Terenul beneficiaza de Certificat de Urbanism cu urmatorii indicatori:POT 15%CUT 1.5Regim inaltime P+1(+Mansarda)Utilitatile tehnico-edilitare: Apa, energie electrica, gaze naturale, telefonie

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Comarnic , Ghiosesti


 

Vila de Vacanta de Vanzare in Comarnic (Prahova) » 85.000 €Vila D+P+M din caramida si lemn cu fundatie din beton armat, construita in 2007. Vila are suprafata construita de 278.93 mp, suprafata utila de 221.34 mp si dispune de un teren cu suprafata de 1000 mp cu un front stradal de 25 ml la strada asfaltata. Vila este compartimentata astfel:Demisol: Crama - 27.03 mpPivnita - 28.67 mpTerasa - 44.20 mp Parter: Living cu bucatrie deschisa - 59.30 mpBaie - 6.50 mpAntreu - 4.48 mpHol si casa scarii - 13.50 mpBalcon - 6.70 mp Mansarda: Hol si casa scarii - 24.56 mpBaie - 6.50 mpDormitor - 8.85 mpDormitor - 14.25 mpDormitor - 23.53 mpBalcon acoperit - 4.16 mpBalcon - 6.70 mp Vila beneficieaza de o priveliste superba si este ideeala pentru o locuinta de vacanta.Utilitati:Apa, gaze, curent electric si fosa septica.Se accepta si schimb cu Apartament in Bucuresti, plus diferenta.

Detalii imobil » Vila de Vanzare in Comarnic , Semicentrala


 

Teren Intravilan de Vanzare in Comarnic (Prahova) » 22.500 €Teren intravilan, categoria de folosinta faneata, avand suprafata de 3235 mp.Terenul este situat in Comarnic, zona Secaria si beneficiaza de o priveliste deosebita asupra localitatii.Acces: - auto si pietonal- retea de apa;- retea electrica;- retea de gaz;- catv.Terenul se poate vinde si parcelat

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Comarnic , Secaria


 

Teren Intravilan de Vanzare in Comarnic (Prahova) » 26.000 €teren intravilan cu inclinatie mica situat intr-o zona retrasa, ideal pentru construire casa de vacanta

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Comarnic , Poiana


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Comarnic (Prahova) » 29.000 €Casa din lemn, situata in Comarnic, in zona cu peisaj deosebit si liniste.Casa, cu suprafata de 69,03 mp., are in compunere 2 (doua) camere, bucatarie, prispa si magazie. La demisol se afla pivnita cu suprafata de 10,24 mp.Teren in proprietate cu suprafata de 1347mp.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Comarnic , Poiana


 

Vila de Vacanta de Vanzare in Comarnic (Prahova) » 269.000 €Vila de Vanzare in Comarnic , Cartier Ghiosesti. Vila de Vanzare (Vila 14 camere Comarnic).Vila de vanzare, cu regimul de inaltime D+P+E+M, situata in Comarnic, Cartierul Ghiosesti, constructie din beton si caramida finalizata in anul 2010.Vila este situata intr-o zona linistita cu peisaj si vedere catre Centrul localitatiii dar este si foarte usor accesibila auto si pietonal in orice anotimp.Vila, cu suprafata costruita desfasurata (SCD) de 544.00 mp. si suprafata utila (SU) de aproximativ  de 495 mp si dispune de  un teren de 739.00 mp. Vila beneficiaza de fiecare camera (dormitor) cu baie proprie si unele dintre acestea si de balcon propriu.FINISAJE:Aceasta beneficiaza de placari cu gresie si faianta (bai, bucatarie, holurile de acces si tranzit, camera tehnica), camerele (Living si Dormitoare) cu parchet laminat.De asemenea terasele si balcoanele sunt placate cu gresie de exterior.Peretii au fost tencuiti si aplicata vopsea lavabila.Curtea este amenajata in stil montan cu alei betonate, pitruite, aceasta fiind decorata cu arbori si arbusti ornamentali, gazon, pomi fructiferi si flori. Tot in curte regasim si un foisor cu regimul de inaltime D+P, la demisol fiind amenajat o pivnita (beci). Ideala pentru desfasurarea unei activitati cu caracter turistic (Pensiune).

Detalii imobil » Vila de Vanzare in Comarnic , Ghiosesti


 

Casa de Vacanta de Inchiriat in Comarnic (Prahova) » 600 €Casa are un regim de inaltime D+P si este formata din:Demisol: Garsoniera (camera + bucatarie + baie).Parter: Apartament cu 3 camere (2 dormitoare + sufragerie + baie + bucatarie)  + dependinta. Casa are o suprafata de 120 mp si un teren de 502 mp. Se poate inchiria si garsoniera de la demisol la pretul de 200 Euro/luna.

Detalii imobil » Casa de Inchiriat in Comarnic , Secaria


 

Teren Intravilan de Vanzare in Comarnic (Prahova) » 29.500 €Teren de vanzare, situat in intravilanul localitatii Comarnic, zona semicentrala, Cartierul Poiana.Terenul are o suprafata de 1478.00 mp cu o deschidere stradala de aproximativ 19,50 ml.Terenul are o inclinatie mica/medie si beneficiaza de o priveliste deosebita asupra localitatii.Terenul beneficiaza de Certificat de Urbanism pentru informare cu urmatorii coeficienti:Regim tehnic:P.O.T. 15 % (221,70 mp)C.U.T. 1.5 (2217,00 mp)Regim Inaltime P; P+ERetelele edilitare prezente in zona sunt:- Retea apa potabila;- Retea electricitate;- Retea gaze naturale.- Retea canalizare (in lucru)

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Comarnic , Poiana


 

Teren Intravilan de Vanzare in Comarnic (Prahova) » 14.500 €Teren intravilan de vanzare, situat in zona semicentrala a localitatii Comarnic, Cartierul Ghiosesti, zona Ghiosestii de Mijloc.Terenul are o suprafata de 1762.00 mp cu o deschidere la un drum de servitute, de aproximativ 20,00 ml. Accesul pe teren se realizeaza doar pietonal pe drumul de servitute.Terenul are o inclinatie mica si beneficiaza de priveliste asupra localitatii.Terenul beneficiaza de Certificat de Urbanism pentru informare cu urmatorii coeficienti:Regim tehnic:P.O.T. 15 % (264,30 mp)C.U.T. 1.5 (2643,00 mp)Regim Inaltime P si P+1 (+mansarda)Retelele edilitare prezente in zona sunt:- Retea apa potabila;- Retea electricitate;- Retea gaze naturale.- Retea canalizare (in lucru)

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Comarnic , Ghiosesti


 

Teren Intravilan de Vanzare in Comarnic (Prahova) » 25.000 €Teren intravilan(faneata), situat in cartier Poiana. Terenul are suprafata de 2514 mp si un front stradal de 30 m.Teren pentru constructii cu inclinatie medie.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Comarnic , Poiana


 

Teren Intravilan de Vanzare in Comarnic (Prahova) » 25.000 €Teren intravilan, situat in cartierul Ghiosestii de Mijloc, avand suprafata de 688 mp si front stradal de 27 m.  Terenul, incadrat in categoria de folosinta curti-constructii, nu are inclinatie, deschiderea stradala de 27 ml. constituind un avantaj.In certificatul de urbanism avem mentionati urmatorii indicatori urbanistici:- regim maxim de inaltime P+E(+M);- POT: 15%;- CUT: 1,5.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Comarnic , Ghiosesti


 

Vila de Vacanta de Vanzare in Comarnic (Prahova) » 89.000 €Vila cu regimul de inaltime P+E+M, situata  in zona centrala a localitatii Comarnic.Vila are o suprafata de 350 mp si dispune de un teren cu suprafata de 2600 mp cu un front stradal de 25 m.Vila are 10 camere, 3 bai, bucatarie.Vila P+E+M ,compusa din:- Parter: 2 livinguri , bucatarie deschisda , hol si grup sanitar;- Etaj: 4 dormitoare , baie , hol si balcon;- Mansarda: 4 dormitoare , baie , hol , balcon si debara.Finisaje:- Gresie, faianta, parchet, tamplarie cu geam termopan;- Aceasta se poate vinde complet mobilata si utilata.Vila a fost renovata in anul 2007.!!! Pret Negociabil !!!

Detalii imobil » Vila de Vanzare in Comarnic , Centrala


 

Teren Intravilan de Vanzare in Comarnic (Prahova) » 28.000 €Teren intravilan, categoria de folosinta Curti-Constructii in suprafata de 4348,00 mp cu o deschidere de aproximativ 20,00 ml., situat in Comarnic, zona Poiana.Pe teren exista doua (2) constructii (C1+C2)- C1 = SC 54,26 mp si SU 46,49 mp- C2 = SC 32,28 mp si SU 27,00 mpAcestea au urmatoarele caracteristici constructive:- Fundatie: piatra;- Pereti: lemn si paianta;- Planseu: lemn;- Pardoseli: lemn;- Invelitoare: tabla (C1) si azbociment (C2)- An constructie: 1940Acces: - accesul nu este unul facil, indiferent de anotimp, pe o portiune de aproximativ 200-250 mTerenul beneficiaza, la limita proprietatii, de urmatoarele utilitati:- retea de apa;- retea electrica;- retea de gaz.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Comarnic , Poiana


 

Teren Intravilan de Vanzare in Comarnic (Prahova) » 40.000 €De vanzare teren intravilan, categoria de folosinta curti-constructii, avand suprafata de 2377 mp.Terenul situat in Comarnic, zona Ghiosesti, are deschidere stradala de 20,35 ml.Acces: - auto si pietonal pe latura estica (20,35 ml),Regim Tehnic:- Detinem Certificat de urbanism in care se certifica posibilitatea edificarii P+E(+M), POT 15 %, CUT 1,5.Terenul cu expunere estica beneficiaza de urmatoarele utilitati tehnico-edilitare:- retea de apa;- retea electrica;- retea de gaz;- retea telefonie.Pozitia, accesul si privelistea favorizeaza construirea unei vile de vacanta.Pret: 40.000 euro, negociabil.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Comarnic , Ghiosesti


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Comarnic (Prahova) » 29.500 €Casa de vanzare, cu regimul de inaltime D+P, situata in zona semicentrala a localitatii Comarnic, cartierul Podul Vartos.Casa are suprafata construita de 79.96 mp, utila de 66.43 mp si a fost construita pe un teren cu suprafata de 1105.71 mp.Casa necesita renovari si cosmetizari.Aceasta beneficiaza de toate utilitatile, respectiv, electricitate iar apa si gazele fiind la limita de proprietate.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Comarnic , Podul Vartos Agentia Imobiliara Mervani ¤ 0244.311.200 ¤ Imobiliare Valea Prahovei