MERVANI - Agentie Imobiliara pe Valea Prahovei, Administrare Imobiliara, Investitii Imobiliare, Proiecte Imobiliare, Consultanta Imobiliara, Legislatie Imobiliara, Intermedieri Imobiliare, Tranzactii Imobiliare, Evaluari Imobiliare, Arhitectura, Cadastru, Notari, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Comarnic, Breaza, Cornu, Campina
 APARTAMENTE NOI PREDEAL  |   APARTAMENTE LANGA PARTIE  |   SINAIA-GARDEN  |   APARTAMENTE DE VACANTA  |   PROIECTE IMOBILIARE  
• MENIU •
 
 »  PRIMA PAGINA
 »  SERVICII OFERITE
 »  PARTENERI
 »  CONTACT
 
• LOCALITATI •
 
 »  SINAIA
 »  BUSTENI
 »  AZUGA
 »  PREDEAL
 »  CAMPINA
 »  COMARNIC
 »  BREAZA
 »  CORNU
 »  BREBU
 »  BANESTI
 
• VANZARI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• INCHIRIERI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• LEGISLATIE •
 
 »  O.G. 85/2001
 »  LEGEA 10/2001
 »  REGIMUL JURIDIC
 »  LEGEA 114/1996
 »  LEGEA 145/1999
 »  DICTIONAR
 
• RECOMANDARI •
 
 »   Cazare VALEA PRAHOVEI
 »   Agentia de Turism Mervani TRAVEL
 »   DISPECERAT de Cazare
 »   REVELION & CRACIUN
 »   Oferte
LITORAL
 »   Oferte
BALNEO
 »   Organizare CONFERINTE
 »   Romanian TOURISM (en)
 »   Agentie IMOBILIARA
 »   ADMINISTRARE Imobile
 »   Agentie de PUBLICITATE
 »   IMOBILIARE VALEA PRAHOVEI
 »   Inchirieri IMOBILIARE
 
• PARTENERI •
 
 »   Opus INVEST
 »   Piatra Arsa
 »   Mihai Totpal
 »   Ziarul
VALEA PRAHOVEI
 »   Televiziunea
VALEA PRAHOVEI
 
• STATISTICI •
 
Statistici oferite de Google Analytics
 
 
     

 
»  

Apartamente Cornu

»  

Garsoniere Cornu

»  

Case Cornu

»  

Vile Cornu

»  

Spatii Comerciale Cornu

»  

Spatii Industriale Cornu

»  

Spatii Turistice Cornu

»  

Terenuri Cornu


 

Teren Intravilan de Vanzare in Cornu (Prahova) » 54.000 €Teren intravilan (livada) de vanzare, situat in zona semicentrala a Comunei Cornu, Sat Cornu de Sus, in suprafata de 1786 mp si un front stradal de 51,4 m. Teren pentru constructie, cu inclinatie mica.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Cornu , Cornu de Sus


 

Teren Intravilan de Vanzare in Cornu (Prahova) » 20.000 €Teren intravilan faneata, de vanzare situat in zona semicentrala a Comunei Cornu, satul Cornu de Jos, avand suprafata totala de 555 mp si un front stradal de 17,68 m. Teren pentru constructie, cu o mica inclinatie la intrarea pe teren.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Cornu , Cornu de Jos


 

Vila de Vacanta de Vanzare in Cornu (Prahova) » 150.000 €Vila de vanzare, situata in zona Centrala a localitatii Cornu.Imobilul are o suprafata construita de 503,70 mp, iar cea utila de 438 mp si dispune de un teren aferent in suprafata de 2614 mp cu un front stradal de 35 ml.Vila P+Em, este construita din zidarie portanta cu plansee din beton armat si este compartimentata astfel:Parter:Doua intrari cu acces la etaj: - casa scarii 5.83 mp, - casa scarii 13.20 mp;Garsoniera, compusa din: - hol - 10.07 mp, - dormitor - 10.08 mp, - baie - 4.86 mp;Apartament, compus din: - hol - 7.36 mp, - bucatarie - 14.24 mp, - baie - 12.16 mp, - dormitor - 9.95 mp;Zona de relaxare, compusa din: - living - 28.72 mp, - loc de luat masa - 23.00 mp, - camera de odihna - 16.79 mp, - bucatarie - 13.65 mp;- garaj pentru 2 masini - 68 mp;- crama ;- pergola lemn - 160 mp.Etaj:Apartament 1, compus din: - casa scarii - 7.08 mp, - baie - 4.64 mp, - camera de zi - 22.25 mp, - dormitor - 16.07 mp, - dormitor - 15.66 mp;Apartament 2, compus din: - casa scarii - 6.21 mp, - baie - 8.33 mp, - oficiu - 4.16 mp, - camera de zi - 28.53 mp, - dormitor - 11.54 mp.Construita este din caramida, cu fundatie, stalpi si planseu din beton armat, tamplarie din lemn de stejar natur cu geam termopan si jaluzele din lem. Este izolata atat la exterior cu polistiren de 10 cm, cat si la interior cu rigips si vata minerala.Vila beneficiaza de camere de supraveghere video, alarma, monitorizare, interventie.Amenajari curte: - pomi fructiferi, flori, gazon, alei betonate, platforma betonata pentru parcare, spatii de depozitare, barbeque din zidarie si cuptor de paine.Dotari: - tamplarie exterioara din lemn de stejar cu geam termopan,- aer conditionat centrala termica Vaillant pe gaz, centrala termica pe lemne si carbuni, , barbeque si cuptor de paine, sauna electrica (cuptor finlandez), hidrifor, platforma betonata iluminata.Finisaje: - gresie, faianta, parchet, lambriu din lemn de brad;Utilitati: - energie electrica 380 V, gaze, apa curenta, canalizare, retea de telefonie, cablu TV, internet.Imobilul se vinde complet utilat, mai putin lucruri personale!

Detalii imobil » Vila de Vanzare in Cornu , Centrala


 

Teren Intravilan de Vanzare in Cornu (Prahova) » 24.600 €Teren intravilan (livada) situat in zona Market Cornu. Terenul are o suprafata de 1230 mp si un front stradal de 17 m. Teren pentru constructii cu inclinatie mica.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Cornu , Lunca Cornului


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Cornu (Prahova) » 169.000 €Casa P+M de vanzare, situata in zona centrala a Comunei Cornu, sat Cornu de Jos, construita din BCA, cu stalpi, fundatie si planseu din beton armat, tamplarie PVC cu geam termopan, acoperita cu sindrila bituminoasa, izolata la exterior cu polistiren. Casa are suprafata construita de ~ 250 mp, iar cea utila de ~ 230 mp, face parte dintr-un duplex si dispune de un teren in suprafata de 665 mp.Compartimentare: P : living, doua dormitoare, baie, bucatarie, garaj, terasa, CT (camera tehnica);M: 3 dormitoare, doua bai, terasa.!!! Exista si posibilitatea unui schimb cu garsoniera sau apartament in Bucuresti.!!!

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Cornu , Centrala


 

Teren Intravilan de Vanzare in Cornu (Prahova) » 35.264 €Teren intravilan de vanzare, situat in zona semicentrala a Localitatii Cornu de Sus.Imobilul (teren) are o suprafata de 1856 mp, cu un front stradal de 21,15 ml, cu acces la drumul local.REGIM TEHNIC:se afla in categoria de folosinta: FANEATA;POT maxim admis = 30%;CUT = 0.1-0.3;regim de inaltime permis: P+1+M;acces la drum;UTILITATI: - exista posibilitati de racordare la retelele stradale de:gaze;energie electrica;apa;CaTV;Telefonie;internet.Terenul are o priveliste frumoasa, oferind liniste si intimitate!

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Cornu , Cornu de Sus


 

Teren Intravilan de Vanzare in Cornu (Prahova) » 59.900 €Teren Intravilan de Vanzare, situat in zona Semicentrala a localitatii Cornu de Jos, cu o suprafata de 2995 mp si un front stradal de 33.21.Terenul are inclinatie mica si este ideal pentru construirea unei Case de vacanta.Utilitati:Apa, Gaz, electricitate, la limita proprietatii.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Cornu , Cornu de Jos


 

Vila de Vacanta de Vanzare in Cornu (Prahova) » 259.000 €Vila D+P+M de vanzare, situata in zona semicentrala a Comunei Cornu.DETALII CONSTRUCTIVE :- Structura de rezistenta a imobilului este realizata din zidarie portanta (caramida), fundatie, stalpi si plansee din beton armat;- Acoperisul este de tip sarpanta construit din lemn si este acoperit cu tabla tip Lindab;- Finisajele interioare sunt realizate astfel:Pardoseli din gresie ceramica in bai, bucatarie, casa scarii, hol si terasa;Pardoseli din parchet laminat in dormitoare si living;Casa beneficiaza de termoizolatie cu polistiren; Incalzirea se face cu centrala termica proprie.INDICATORI PRINCIPALI AI CONSTRUCTIEI :Suprafata construita: 561,5 mp;Suprafata utila: 421,91 mp; Suprafata teren: 3420 mp.COMPARTIMENTARE :DEMISOL:Garaj, atelier, sala de fitnes, sauna, baie, spatiu tehnic, crama, camaraPARTER:Living, sufragerie, dormitor, birou, baie, bucatarie, camara, hol si casa scarii, doua teraseMANSARDA:3 dormitoare, baie, salon, dressing, hol si casa scarii.

Detalii imobil » Vila de Vanzare in Cornu , Cornu de Jos


 

Teren Intravilan de Vanzare in Cornu (Prahova) » 12.000 €Teren intravilan (faneata), situat in zona semicentrala a Comunei Cornu, sat Cornu de Jos. Terenul are suprafata de 1232 mp si o deschidere de 24,96 m. Teren pentru constructie, cu inclinatie mica.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Cornu , Cornu de Jos


 

Vila de Vacanta de Vanzare in Cornu (Prahova) » 149.900 €Vila de Vanzare, situata in zona Centrala a Comunei Cornu, construita din caramida ( 30 cm ) si beton armat, compusa din 12 camere si 10 bai si un teren in suprafata de 845 mp. Vila poate avea destinatie rezidentiala sau comerciala ( Pensiune / Camin pentru Seniori ).Finisaje:Parchet, gresie, faianta, mozaic, tamplarie PVC cu geam Termopan.Dotari:Aer conditionat, sistem de alarma, semineu, centrala termica+boiler, sauna, statie de dedurizare a apei.Utilitati:Apa, gaze, curent electric, canalizare.

Detalii imobil » Vila de Vanzare in Cornu , Centrala


 

Teren Intravilan de Vanzare in Cornu (Prahova) » 45.000 €Teren intravilan livada, de vanzare, situat in Comuna Cornu, Sat Cornu de Jos, avand suprafata de 1490 mp, o deschidere de 25,76 m si un front stradal de 70,19 m. Teren pentru constructie, fara inclinatie.Terenul se poate vinde si dezmembrat in suprafata de aprox. 800 mp, la pretul de 25 euro/mp.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Cornu , Cornu de Jos


 

Teren Intravilan de Vanzare in Cornu (Prahova) » 21.000 €Teren intravilan, livada, de vanzare, situat in Comuna Cornu sat Cornu de Jos, avand suprafata de 1000 mp si un front stradal de 21,08 m.Teren pentru constructie, cu inclinatie medie.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Cornu , Cornu de Jos


 

Vila de Vacanta de Vanzare in Cornu (Prahova) » 125.000 €    Vila D+P+Em de vanzare, situata in zona semicentrala a Comunei Cornu.DETALII CONSTRUCTIVE : - Structura de rezistenta a imobilului este realizata din lemn, cu fundatie din beton armat si planseul fiind realizat pe grinzi din lemn; - Acoperisul este realizat din lemn si este acoperit cu onduline; - Finisajele interioare sunt realizate astfel:Pardoseli din gresie ceramica in living, baie, bucatarie, hol si terasa;Pardoseli din dusumea in dormitoare;Peretii sunt de tip sandwich, izolati la interior cu vata minerala de 10 cm; Incalzirea se face cu sobe din teracota si centrala termica proprie.INDICATORI PRINCIPALI AI CONSTRUCTIEI :  - Suprafata construita: 219,33 mp;  - Suprafata utila: 138,33 mp;           - Suprafata teren: ~700 mp.COMPARTIMENTARE :    DEMISOL :Camera tehnica si crama.     PARTER: Living, baie de serviciu, camara, bucatarie si terasa.     ETAJ:3 dormitoare, baie, hol si casa scarii.

Detalii imobil » Vila de Vanzare in Cornu , Cornu de Jos


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Cornu (Prahova) » 152.000 €Casa P+E de vanzare, construita din caramida situata in zona semicentrala a comunei Cornu construita in 2001.Casa are o suprafata de 180 mp, dispune de un teren cu suprafata de 1800 mp, are 3 camere, 2 bai, living cu semineu, bucatarie, terasa de 60 mp, parchet, faianta, gresie. Alte amenajari: podul permite mansardareaDetalii: Casa P+E compusa din:P- living cu semineu, bucatarie, baie si terasaE- 2 dormitoare, dressing, CT, baie

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Cornu , Semicentrala


 

Teren Intravilan de Vanzare in Cornu (Prahova) » 40.380 €Teren intravilan (faneata), situat in zona Cornu de Jos. Terenul are suprafata de 1346 mp si un front stradal de 4 m. Teren pentru constructii fara inclinatie.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Cornu , Cornu de Jos Agentia Imobiliara Mervani ¤ 0244.311.200 ¤ Imobiliare Valea Prahovei