MERVANI - Agentie Imobiliara pe Valea Prahovei, Administrare Imobiliara, Investitii Imobiliare, Proiecte Imobiliare, Consultanta Imobiliara, Legislatie Imobiliara, Intermedieri Imobiliare, Tranzactii Imobiliare, Evaluari Imobiliare, Arhitectura, Cadastru, Notari, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Comarnic, Breaza, Cornu, Campina
 APARTAMENTE NOI PREDEAL  |   APARTAMENTE LANGA PARTIE  |   SINAIA-GARDEN  |   APARTAMENTE DE VACANTA  |   PROIECTE IMOBILIARE  
• MENIU •
 
 »  PRIMA PAGINA
 »  SERVICII OFERITE
 »  PARTENERI
 »  CONTACT
 
• LOCALITATI •
 
 »  SINAIA
 »  BUSTENI
 »  AZUGA
 »  PREDEAL
 »  CAMPINA
 »  COMARNIC
 »  BREAZA
 »  CORNU
 »  BREBU
 »  BANESTI
 
• VANZARI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• INCHIRIERI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• LEGISLATIE •
 
 »  O.G. 85/2001
 »  LEGEA 10/2001
 »  REGIMUL JURIDIC
 »  LEGEA 114/1996
 »  LEGEA 145/1999
 »  DICTIONAR
 
• RECOMANDARI •
 
 »   Cazare VALEA PRAHOVEI
 »   Agentia de Turism Mervani TRAVEL
 »   DISPECERAT de Cazare
 »   REVELION & CRACIUN
 »   Oferte
LITORAL
 »   Oferte
BALNEO
 »   Organizare CONFERINTE
 »   Romanian TOURISM (en)
 »   Agentie IMOBILIARA
 »   ADMINISTRARE Imobile
 »   Agentie de PUBLICITATE
 »   IMOBILIARE VALEA PRAHOVEI
 »   Inchirieri IMOBILIARE
 
• PARTENERI •
 
 »   Opus INVEST
 »   Piatra Arsa
 »   Mihai Totpal
 »   Ziarul
VALEA PRAHOVEI
 »   Televiziunea
VALEA PRAHOVEI
 
• STATISTICI •
 
Statistici oferite de Google Analytics
 
 
     

 
»  

Apartamente Cornu

»  

Garsoniere Cornu

»  

Case Cornu

»  

Vile Cornu

»  

Spatii Comerciale Cornu

»  

Spatii Industriale Cornu

»  

Spatii Turistice Cornu

»  

Terenuri Cornu


 

Teren Intravilan de Vanzare in Cornu (Prahova) » 55.000 €Teren Intravilan de Vanzare, situat in Cornu de Jos, avand suprafata de 1215 mp si o deschidere de 13.94 m.Utilitati:Apa, gaze, curent electric la limita proprietatii.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Cornu , Cornu de Jos


 

Teren Intravilan de Vanzare in Cornu (Prahova) » 42.000 €Teren intravilan livada, de vanzare, situat in zona semicentrala a Comunei Cornu, avand suprafata de 1200 mp si o deschidere de 19 m. Accesul la teren se face pe un drum de acces cu latimea de 4 m pe o distanta de 47 m. Teren pentru constructie, fara inclinatie.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Cornu , Cornu de Jos


 

Teren Intravilan de Vanzare in Cornu (Prahova) » 123.750 €Teren intravilan(livada), situat in zona Cornu de Jos. Terenul are suprafata de 2250 mp si un front stradal de 60 m. Teren pentru constructii cu inclinatie mica.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Cornu


 

Teren Intravilan de Vanzare in Cornu (Prahova) » 30.000 €Teren intravilan faneata, de vanzare, situat in zona semicentrala a Comunei Cornu, in suprafata de 868 mp si un front stradal de 14,78 mp. Teren pentru constructie, fara inclinatie.Coeficienti urbanistici:POT: 30%CUT: 0,3-0,9Regim de inaltime: P+1

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Cornu , Cornu de Jos


 

Teren Intravilan de Vanzare in Cornu (Prahova) » 29.280 €Teren de Vanzare, situat in Cornu de Jos, in suprafata de 732 mp si o deschidere de 12.87 m., ideeal pentru constructia unei case de vacanta.Utilitati:Apa, gaze, curent electric. 

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Cornu , Cornu de Jos


 

Vila de Vacanta de Vanzare in Cornu (Prahova) » 125.000 €    Vila D+P+Em de vanzare, situata in zona semicentrala a Comunei Cornu.DETALII CONSTRUCTIVE : - Structura de rezistenta a imobilului este realizata din lemn, cu fundatie din beton armat si planseul fiind realizat pe grinzi din lemn; - Acoperisul este realizat din lemn si este acoperit cu onduline; - Finisajele interioare sunt realizate astfel:Pardoseli din gresie ceramica in living, baie, bucatarie, hol si terasa;Pardoseli din dusumea in dormitoare;Peretii sunt de tip sandwich, izolati la interior cu vata minerala de 10 cm; Incalzirea se face cu sobe din teracota si centrala termica proprie.INDICATORI PRINCIPALI AI CONSTRUCTIEI :  - Suprafata construita: 219,33 mp;  - Suprafata utila: 138,33 mp;           - Suprafata teren: ~700 mp.COMPARTIMENTARE :    DEMISOL :Camera tehnica si crama.     PARTER: Living, baie de serviciu, camara, bucatarie si terasa.     ETAJ:3 dormitoare, baie, hol si casa scarii.

Detalii imobil » Vila de Vanzare in Cornu , Cornu de Jos


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Cornu (Prahova) » 68.000 €Casa P+M de vanzare, situata in zona semicentrala a Comunei Cornu, sat Cornu de Jos.DETALII CONSTRUCTIVE :- Structura de rezistenta a imobilului este realizata din zidarie portanta, fundatie, stalpi din beton armat;- Acoperisul este de tip sarpanta construit din lemn si este acoperit cu tabla.- Finisajele interioare sunt realizate astfel:pardoseli din gresie ceramica in bucatarie si baie, dusumea in dormitor si sufragerie; Incalzirea se va face cu centrala termica proprie si sobe de teracota.INDICATORI PRINCIPALI AI CONSTRUCTIEI : Suprafata construita: 111 mp;Suprafata utila: 89,56 mp; Suprafata teren: 755 mp.COMPARTIMENTARE :PARTER:Living, dormitor, baie, bucatarie, hol, terasa, garaj, doua camari.MANSARDA:Camera si balcon.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Cornu , Cornu de Jos


 

Teren Intravilan de Vanzare in Cornu (Prahova) » 16.500 €Teren (intravilan, agricol) la sosea in zona semicentrala a Comunei Cornu Sat Cornu De Jos. Terenul are o suprafata de 1568 mp si o deschidere de 13 m. Teren pentru constructii, fara inclinatie.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Cornu , Cornu de Jos


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Cornu (Prahova) » 115.000 €Casa parter, de vanzare, situata in zona semicentrala a Comunei Cornu, construita in paianta avand suprafata construita 61,85 mp si un teren in suprafata de 3165 mp cu un front stradal 29,1 m.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Cornu , Semicentrala


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Cornu (Prahova) » 34.900 €Apartament cu doua camere, confort I decomandat, de vanzare, situat la etajul 1 intr-un imobil cu 2 nivele, in zona centrala a comunei Cornu, avand suprafata utila de 50,07 mp. Apartamentul beneficiaza de toate separatiile la utilitati, centrala termica proprie, gresie, faianta, parchet, tamplarie PVC cu geam termopan.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Cornu , Centrala


 

Teren Intravilan de Vanzare in Cornu (Prahova) » 45.000 €Teren intravilan livada, de vanzare, situat in Comuna Cornu, Sat Cornu de Jos, avand suprafata de 1490 mp, o deschidere de 25,76 m si un front stradal de 70,19 m. Teren pentru constructie, fara inclinatie.Terenul se poate vinde si dezmembrat in suprafata de aprox. 800 mp, la pretul de 25 euro/mp.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Cornu , Cornu de Jos


 

Teren Intravilan de Vanzare in Cornu (Prahova) » 117.000 €Teren intravilan, livada, de vanzare, situat in zona semicentrala a Comunei Cornu, sat Cornu de Jos, avand suprafata de 3908 mp si un front stradal de 17,55 m. Teren pentru constructie, cu inclinatie mica.COEFICIENTI URBANISTICI:POT: 30%CUT: 0,9REGIM DE INALTIME:P, P+1, P+1+M

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Cornu , Cornu de Sus


 

Teren Intravilan de Vanzare in Cornu (Prahova) » 75.250 €Teren de Vanzare, situat in zona Centrala a Comunei Cornu, avand suprafata de 2150 mp si o deschidere de 40 m.Teren fara inclinatie, ideeal pentru constructia unei case de vacanta.Utilitati:Apa, gaze, curent electric, canalizare.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Cornu , Centrala


 

Teren Intravilan de Vanzare in Cornu (Prahova) » 12.753 €Teren intravilan(livada) cu suprafata de 981 mp si un front stradal de 20 m. Teren pentru constructii cu inclinatie medie.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Cornu


 

Teren Intravilan de Vanzare in Cornu (Prahova) » 150.000 €Teren intravilan (faneata) situat in zona D.N. 1 pe raza localitatii Cornu. Terenul are o suprafata de 6500 mp si o deschidere de 35 m.Teren ideal pentru constructii industriale, activitati turistice (Hotel / Motel), Benzinarie, Showroom etc.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Cornu , DN1 Agentia Imobiliara Mervani ¤ 0244.311.200 ¤ Imobiliare Valea Prahovei