MERVANI - Agentie Imobiliara pe Valea Prahovei, Administrare Imobiliara, Investitii Imobiliare, Proiecte Imobiliare, Consultanta Imobiliara, Legislatie Imobiliara, Intermedieri Imobiliare, Tranzactii Imobiliare, Evaluari Imobiliare, Arhitectura, Cadastru, Notari, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Comarnic, Breaza, Cornu, Campina
 APARTAMENTE NOI PREDEAL  |   APARTAMENTE LANGA PARTIE  |   SINAIA-GARDEN  |   APARTAMENTE DE VACANTA  |   PROIECTE IMOBILIARE  
• MENIU •
 
 »  PRIMA PAGINA
 »  SERVICII OFERITE
 »  PARTENERI
 »  CONTACT
 
• LOCALITATI •
 
 »  SINAIA
 »  BUSTENI
 »  AZUGA
 »  PREDEAL
 »  CAMPINA
 »  COMARNIC
 »  BREAZA
 »  CORNU
 »  BREBU
 »  BANESTI
 
• VANZARI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• INCHIRIERI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• LEGISLATIE •
 
 »  O.G. 85/2001
 »  LEGEA 10/2001
 »  REGIMUL JURIDIC
 »  LEGEA 114/1996
 »  LEGEA 145/1999
 »  DICTIONAR
 
• RECOMANDARI •
 
 »   Cazare VALEA PRAHOVEI
 »   Agentia de Turism Mervani TRAVEL
 »   DISPECERAT de Cazare
 »   REVELION & CRACIUN
 »   Oferte
LITORAL
 »   Oferte
BALNEO
 »   Organizare CONFERINTE
 »   Romanian TOURISM (en)
 »   Agentie IMOBILIARA
 »   ADMINISTRARE Imobile
 »   Agentie de PUBLICITATE
 »   IMOBILIARE VALEA PRAHOVEI
 »   Inchirieri IMOBILIARE
 
• PARTENERI •
 
 »   Opus INVEST
 »   Piatra Arsa
 »   Mihai Totpal
 »   Ziarul
VALEA PRAHOVEI
 »   Televiziunea
VALEA PRAHOVEI
 
• STATISTICI •
 
Statistici oferite de Google Analytics
 
 
     

 
»  

Apartamente Cornu

»  

Garsoniere Cornu

»  

Case Cornu

»  

Vile Cornu

»  

Spatii Comerciale Cornu

»  

Spatii Industriale Cornu

»  

Spatii Turistice Cornu

»  

Terenuri Cornu


 

Teren Intravilan de Vanzare in Cornu (Prahova) » 12.000 €Teren intravilan (faneata), situat in zona semicentrala a Comunei Cornu, sat Cornu de Jos. Terenul are suprafata de 1232 mp si o deschidere de 24,96 m. Teren pentru constructie, cu inclinatie mica.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Cornu , Cornu de Jos


 

Teren Intravilan de Vanzare in Cornu (Prahova) » 12.500 €Teren intravilan, agricol, de vanzare situat in zona semicentrala a Comunei Cornu, satul Cornu de Jos. Terenul are o suprafata de 500 mp si un front stradal de 27 m. Teren pentru constructii, cu inclinatie mica .

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Cornu , Semicentrala


 

Teren Intravilan de Vanzare in Cornu (Prahova) » 195.790 €Teren intravilan de vanzare, situat in zona centrala a Comunei Cornu de Jos.Regim Tehnic:     suprafata teren = 2797 mp;    deschidere = 68 ml;    se afla in categoria de folosinta: curti constructii;    Regim de inaltime: P+1E;    POT maxim admis = 35%;    CUT = 0,3-1,05;    acces: auto;    inclinatie: fara.Utilitati: - exista racordare la retelele de:    energie electrica;    gaze;    apa;    canalizare;    telefonie;    internet;    CaTV.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Cornu , Centrala


 

Vila de Vacanta de Vanzare in Cornu (Prahova) » 255.000 €Casa D+P+E+M de vanzare, situata in zona semicentrala a Comunei Cornu.DETALII  CONSTRUCTIVE:   - Structura de rezistenta a casei este realizata din zidarie portanta, cu fundatie, stalpi si plansee din beton armat;  - Acoperisul este din lemn cu invelitoare din tabla zincata;  - Tamplaria exterioara este realizata din lemn;  - Finisajele interioare sunt realizate astfel:pardoseli din gresie ceramica in bucatarii, bai, holuri si terase ;scara este confectionata din beton armat si placata cu gresie ceramica. INDICATORI PRINCIPALI AI CONSTRUCTIEI:  - Regim de inaltime: D+P+E+M;  - Suprafata construita:  541,99 mp;  - Suprafata utila: 445 mp;  - Teren in suprafata de 1220 mp. DATE FUNCTIONALE: DEMISOL:Sufragerie, doua dormitoare, bucatarie, baie, camera tehnica, beci, hol, terasa si casa scarii.  PARTER:Sufragerie, doua dormitoare, baie, bucatarie, garaj, terasa, hol si casa scarii.   ETAJ :Sufragerie, trei dormitoare, baie, bucatarie, 4 balcoane, camara, WC de serviciu, hol si casa scarii.MANSARDA:6 camere, baie, hol si casa scarii, 3 balcoane. 

Detalii imobil » Vila de Vanzare in Cornu , Cornu de Jos


 

Teren Intravilan de Vanzare in Cornu (Prahova) » 593.215 €Teren Intravilan de Vanzare, situat la DN 1, avand o suprafata de 16.949 mp si o deschidere de 80.48 m. Terenul este situat pe DN1, o zona cu trafic intens si cu perspective de dezvoltare.Utilitati: Apa, curentul electric si gaze sunt la limita proprietatii.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Cornu , DN1


 

Teren Intravilan de Vanzare in Cornu (Prahova) » 17.660 €Teren intravilan (faneata) situat in zona D.N. 1 pe raza localitatii Cornu. Terenul are o suprafata de 883 mp si o deschidere de 14.40 ml.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Cornu , DN1


 

Teren Intravilan de Vanzare in Cornu (Prahova) » 80.040 €Teren intravilan faneata, de vanzare situat in zona semicentrala a Comunei Cornu, avand suprafata de 2001 mp si un front stradal de 32,53 m. Teren pentru constructie, cu inclinatie medie. Terenul beneficiaza de o priveliste deosebita.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Cornu , Cornu de Jos


 

Teren Intravilan de Vanzare in Cornu (Prahova) » 22.000 €Teren intravilan livada, de vanzare, situat in zona semicentrala a Comunei Cornu, satul Cornu de Jos. Terenul are suprafata de 1119 mp si o deschidere de 26 m. Accesul la teren se face pe un drum de acces cu latimea de 3,09 m. Teren pentru constructie, fara inclinatie.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Cornu , Cornu de Jos


 

Teren Intravilan de Vanzare in Cornu (Prahova) » 47.300 €Teren intravilan (faneata) situat in zona Semicentrala a localitatii. Terenul are o suprafata de 2.150 mp si un front stradal de 21.00 m. Teren pentru constructii, fara inclinatie.!!! Terenul se poate vinde si parcelat in doua loturi egale !!!

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Cornu , Semicentrala


 

Vila de Vacanta de Vanzare in Cornu (Prahova) » 149.900 €Vila de Vanzare, situata in zona Centrala a Comunei Cornu, construita din caramida ( 30 cm ) si beton armat, compusa din 12 camere si 10 bai si un teren in suprafata de 845 mp. Vila poate avea destinatie rezidentiala sau comerciala ( Pensiune / Camin pentru Seniori ).Finisaje:Parchet, gresie, faianta, mozaic, tamplarie PVC cu geam Termopan.Dotari:Aer conditionat, sistem de alarma, semineu, centrala termica+boiler, sauna, statie de dedurizare a apei.Utilitati:Apa, gaze, curent electric, canalizare.

Detalii imobil » Vila de Vanzare in Cornu , Centrala


 

Teren Intravilan de Vanzare in Cornu (Prahova) » 100.000 €Teren intravilan livada si curti-constructii, de vanzare, situat in Comuna Cornu, Sat Cornu de Jos, avand suprafata de 1843 mp si un front stradal de 41,73 m. Teren pentru constructie, fara inclinatie.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Cornu , Cornu de Jos


 

Teren Intravilan de Vanzare in Cornu (Prahova) » 20.195 €Teren intravilan arabil, de vanzare, situat in zona semicentrala a Comunei Cornu, in suprafata de 577 mp si un front stradal de 19,02 m. Teren pentru constructie, cu inclinatie mica.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Cornu , Cornu de Jos


 

Teren Intravilan de Vanzare in Cornu (Prahova) » 19.000 €Teren intravilan (faneata), situat in zona semicentrala a localitatii. Terenul are o suprafata de 400 mp si un front stradal de 45 m.Teren pentru constructii, fara inclinatie.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Cornu , Semicentrala


 

Teren Intravilan de Vanzare in Cornu (Prahova) » 59.900 €Teren Intravilan de Vanzare, situat in zona Semicentrala a localitatii Cornu de Jos, cu o suprafata de 2995 mp si un front stradal de 33.21.Terenul are inclinatie mica si este ideal pentru construirea unei Case de vacanta.Utilitati:Apa, Gaz, electricitate, la limita proprietatii.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Cornu , Cornu de Jos


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Cornu (Prahova) » 34.900 €Apartament cu doua camere, confort I decomandat, de vanzare, situat la etajul 1 intr-un imobil cu 2 nivele, in zona centrala a comunei Cornu, avand suprafata utila de 50,07 mp. Apartamentul beneficiaza de toate separatiile la utilitati, centrala termica proprie, gresie, faianta, parchet, tamplarie PVC cu geam termopan.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Cornu , Centrala Agentia Imobiliara Mervani ¤ 0244.311.200 ¤ Imobiliare Valea Prahovei