MERVANI - Agentie Imobiliara pe Valea Prahovei, Administrare Imobiliara, Investitii Imobiliare, Proiecte Imobiliare, Consultanta Imobiliara, Legislatie Imobiliara, Intermedieri Imobiliare, Tranzactii Imobiliare, Evaluari Imobiliare, Arhitectura, Cadastru, Notari, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Comarnic, Breaza, Cornu, Campina
 APARTAMENTE NOI PREDEAL  |   APARTAMENTE LANGA PARTIE  |   SINAIA-GARDEN  |   APARTAMENTE DE VACANTA  |   PROIECTE IMOBILIARE  
• MENIU •
 
 »  PRIMA PAGINA
 »  SERVICII OFERITE
 »  PARTENERI
 »  CONTACT
 
• LOCALITATI •
 
 »  SINAIA
 »  BUSTENI
 »  AZUGA
 »  PREDEAL
 »  CAMPINA
 »  COMARNIC
 »  BREAZA
 »  CORNU
 »  BREBU
 »  BANESTI
 
• VANZARI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• INCHIRIERI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• LEGISLATIE •
 
 »  O.G. 85/2001
 »  LEGEA 10/2001
 »  REGIMUL JURIDIC
 »  LEGEA 114/1996
 »  LEGEA 145/1999
 »  DICTIONAR
 
• RECOMANDARI •
 
 »   Cazare VALEA PRAHOVEI
 »   Agentia de Turism Mervani TRAVEL
 »   DISPECERAT de Cazare
 »   REVELION & CRACIUN
 »   Oferte
LITORAL
 »   Oferte
BALNEO
 »   Organizare CONFERINTE
 »   Romanian TOURISM (en)
 »   Agentie IMOBILIARA
 »   ADMINISTRARE Imobile
 »   Agentie de PUBLICITATE
 »   IMOBILIARE VALEA PRAHOVEI
 »   Inchirieri IMOBILIARE
 
• PARTENERI •
 
 »   Opus INVEST
 »   Piatra Arsa
 »   Mihai Totpal
 »   Ziarul
VALEA PRAHOVEI
 »   Televiziunea
VALEA PRAHOVEI
 
• STATISTICI •
 
Statistici oferite de Google Analytics
 
 
     

 
»  

Apartamente Sinaia

»  

Garsoniere Sinaia

»  

Case Sinaia

»  

Vile Sinaia

»  

Spatii Comerciale Sinaia

»  

Spatii Industriale Sinaia

»  

Spatii Turistice Sinaia

»  

Terenuri Sinaia


 

Vila de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 350.000 €Situata aproape de zona centrala a orasului, imobilul se impune prin arhitectura interbelica, modernizata, generozitatea spatiului si calitatea materialelor folosite.Vila, tipologia S+P+E(+M), situata in Sinaia, are suprafata terenului de 502,13 mp.. Vila, cu suprafata utila de 388,37 mp. si suprafata construita de 454.37 mp. (s.c. existenta: 550 mp.), are urmatoarea structura:Subsol:pivnita (114,37mp.), suprafata careia i se pot acorda diverse functiuni, respectiv: spatiu comercial, crama, restaurant, etc. Pivnita a fost amenajata modern, montandu-se sistem de incalzire, gresie, peretii au fost vopsiti in 2 culori (galben si grena) cu vopsea decorativa. Deasemenea dispune si de sistem de alimentare cu energie electrica 220 si  380 V.Are acces direct din exteriorul vilei, montantu-se usa dubla din lemn masiv, cat si acces de la parterul vilei.Parter:camera de zi (16,76 mp.);dormitor (20,88 mp.);dormitor (15,75 mp.);vestibul (16,65 mp.);hol de tranzit (9,09 mp.);grup sanitar (2,42 mp.);bucatarie (11,02 mp.);veranda (9,69 mp.);2 bai (fiecare 4,07 mp.);camera cu acces catre subsol (10,35 mp.);casa scarii catre etaj, cu dublu acces: din exteriorul si interiorul vilei (12,54 mp.).Etaj:impartit in 2 unitati locative unite printr-un hol de acces si tranzit si casa scarii.Prima unitate locativa se compune din:camera de zi cu 2 balcoane (24,40 mp.), dormitor cu baie (18,60 mp.),dormitor cu balcon (17,68 mp.),vestibul cu balcon (22,81 mp.),hol de acces si tranzit (9,43 mp.),grup sanitar (2,42 mp.), loc de luat masa (11,02 mp.),bucatarie si baie (14,05 mp.),casa scarii cu acces la a doua unitate locativa amenajata la mansarda (10,35 mp.)A doua unitate locativa situata la mansarda, se compune din: hol de acces si tranzit, dormitor cu baie si camera de zi (83 mp.).Intregul imobil a fost complet renovat in 2011, materialele utilizate fiind de inalta calitate.Vila dispune de 3 centrale termice, astfel: 1 pentru subsol, 1 pentru parter, cea de-a treia pentru etaj si mansarda.Spatiul de la etaj si mansarda se vinde complet mobilat si utilat.Vila poate avea diverse functiuni: vila de locuit, pensiune, crama, restaurant, chiar si spatii pentru birouri, sau cabinete medicale.Dispune de toate utilitatile contorizate individual: apa, canalizare, energie electrica, gaz, catvFinisaje interioare de exceptie: parchet din lemn, gresie, faianta, pardoseli placate cu granit (S+P), glafuri din granit, geamuri termopan cu sprosuri incastrate inchise in sistem PVC, etc.Mentionam ca suprafata construita existenta este 550 mp., pretul pe unitatea de suprafata (mp.) fiind: 727 euro.

Detalii imobil » Vila de Vanzare in Sinaia , Semicentrala


 

Garsoniera de Inchiriat in Sinaia (Prahova) » 300 €Garsoniera de inchiriat in zona semicentrala a statiunii Sinaia, in imobil cu regim de inaltime D+P, situata la parterul cladirii.Garsoniera are suprafata utila de 23,39 mp. si suprafata construita de 28.07 mp.Compartimentare: dormitor, baie, bucatarie, hol. Se inchiriaza mobilata si utilata.Garsoniera beneficiaza de toate utilitatile si are intrare separata.

Detalii imobil » Garsoniera de Inchiriat in Sinaia , Cumpatu


 

Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 94.000 €Teren intravilan, curti constructii, situat in zona semicentrala a statiunii Sinaia, Cartier Opler. Terenul, cu suprafata de 698.00 mp si front stradal de 19,76 ml., si inclinatie medie, beneficiind de urmatoarele utilitati: - apa, canalizare, energie electrica, gaze.Regim tehnic:- C.U. cu posibilitatea edificarii unui imobil P+E, max. D+P+3E;- POT: 20%- POT: max. 50% - pentru functiuni specifice turismului;- CUT 0,6Terenul cu expunere estica se afla intr-o zona linistita cu peisaj deosebit, in apropierea Domeniului Regal Sinaia.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia , Opler


 

Vila de Vacanta de Inchiriat in Sinaia (Prahova) » 3.500 €Imobilul are un regim de inaltime D+P+E+M, fiind compus din: Demisol: Garaj pt 2 masini +Living cu bucatarie deschisa+ 1 dormitor + WC serviciu.Parter: 3 dormitoare + 2 bai + 2 balcoane + terasa.Etaj: 3 dormitoare + 1 baie + 1 balcon.Mansarda: 2 dormitoare + 1 balcon + 1 Baie.Vila are in componenta in momentul de fata 5 bai, dar se poate face o recompartimentare si se mai pot adauga in structura 3-4 bai.De asemenea, se afla intr-o zona foarte buna fiind ideala pentru a fi folosita ca spatiu turistic de tip hostel sau boutique hotel.Conditiile de inchiriere sunt urmatoarele: Perioada de minim 2-3 ani.Se percepe un avans de 7500 Euro, dupa care se acorda o perioada de gratie de 6 luni pentru amortizarea investitiei.

Detalii imobil » Vila de Inchiriat in Sinaia , Furnica


 

Vila de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 95.000 €Vila, situata in zona Centrala a Statiunii Sinaia. Imobilul are suprafata construita de 176 mp, iar cea utila de 116 mp si dispune de un teren cu suprafata de 250 mp. Casa este formata din:Parter:Living - 21.67 mpDormitor - 15.39 mpDormitor - 18.48 mpHol - 6.89 mpBaie - 6.30 mpBucatarie - 9.91 mpMansarda: (spatiu neamenajat)Dormitor - 12.78 mpDormitor - 12.78 mpBalcon - 7.55 mpBalcon - 4.25 mpCasa este racordata la toate utilitatile: Retea de alimentare cu apa; Retea de alimentare cu gaz; Retea de alimentare cu energie electrica; Canalizare; Conexiune Catv.

Detalii imobil » Vila de Vanzare in Sinaia , Centrala


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 99.500 €“ Apartament tip Duplex in imobil nou”Apartament de Vanzare in Sinaia , Cartierul Platoul Izvor.  Apartament tip DUPLEX, cu  patru (4) camere, cu suprafata construita de 114,19 mp. + terasa, balcon si palier de acces de 27,78 mp, suprafata construita desfasurata de 141,97 mp. amplasat in Sinaia, Cartierul Platou Izvor, in imobil nou construit, finalizat in anul 2010.Apartamentul este compartimentat dupa cum urmeaza:ETAJ:- camera de zi si bucatarie deschiosa (36,52 mp.),- dormitor (13,37 mp.)- baie (5,31 mp.)- balcon (2,86 mp)- palier acces (3,20 mp)MANSARDA:- dormitor (14,57 mp)- dormitor (10,68 mp)- baie (3,92 mp)- hol + casa scarii (9,39 mp)- balcon (2,53 mp)- terasa (19,19 mp)Apartamentul este racordat la retelele edilitare, beneficiind de bransamente si contorizari individuale:- retea de alimentare cu apa,- retea de alimentare energie electrica,- retea de alimentare cu gaz,- retea de canalizare.- CaTVApartamentul beneficiaza de intrare separata din exteriorul vilei.Finisaje: - interioare: gresie in hol, gresie si faianta in bucatarie si baie, parchet laminat in camera de zi si dormitoare, tamplarie exterioara din pvc cu geam termopan. In bai sunt montate obiecte sanitare si cabine de dus;- exterioare:  gresie in balcoane si terasa, izolatie din polistiren expandat de 100 mm, vopsea structurata decorativa, bandouri din lemn la mana curenta a palierului de acces, balcoane si terasa, piatra aplicata pe scara de acces si palier.!!! Pretul de promovare este de 99500 € Complet Mobilat si Utilat Electronicele si Electrocasnicele fiind incluse in pretul vanzarii !!!

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , Platoul Izvor


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 89.500 €Casa de vanzare cu regimul de inaltime P+Em, doua (2) camere, suprafata 75.00 mp, suprafata teren 128.00 mp, constructie noua (2006).Casa este dispusa pe parter si etaj (P+Em), fiind compartimentata astfel: - living cu bucatarie deschisa, dormitor mansardat, 2 bai (una parter si una etaj), hol cu spatiu de depozitare la parter, camara, doua spatii depozitare.Ideala pentru casa de vacanta, este situata in perimetrul semicentral a statiunii Sinaia, cartierul Platoul Izvor, intr-o zona insorita, retrasa, foarte linistita. Fiind amplasata intr-o zona destul de putin circulata, este o casa potrivita pentru vacanta si nu numai, aceasta putant tine locul si de casa de locuit permanent, oferind toate facilitatile de care aceasta are nevoie - liniste, gradina proprie, padure (in apropiere), mijloace de transport in comun, magazine si Piata.Este bransata si racordata la toate utilitatile edilitare (apa, gaz, electricitate, canalizare); dispune de finisaje moderne si se vinde complet mobilata si utilata.livingdormitor mansardat2 grupuri sanitare 1 camara2 spatii depozitat1 balconimobil in stare exceptionalastrazi amenajate, toate utilitatilecurte libera 80 mp Utilitati:Curent electric, Apa, Gaz, Cablu TV, CanalizareIncalzire: Centrala termica proprie (24 KW), plus radiatoare (Calorifere). Finisaje: Usi interioare: LemnUsa intrare: LemnTamplarie: Termopan si LemnPardoseala: Parchet, GresiePereti: Vopsea Lavabila, FaiantaTermosistem Dotari: Alte spatii: Terasa, Wc serviciu, Debara, 2 spatii depozitareBucatarie: Mobilata si UtilataMobilat: CompletContorizare: Gaze, ApaElectrocasnice: Frigider, Plita, Cuptor electric, Masina de spalat rufe, Diverse: Scara interioaraCurtea este amenajata cu gazon, arbori si arbusti ornamentali, rigole si jardiniere flori, gratar, sistem de irigare subteran, alimentare cu apa inclusiv in zona gratarului, etc...Vecinatati:  Transport public, Hotel Mara, padure

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Sinaia , Platoul Izvor


 

Apartament in Casa/Vila de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 22.000 €Apartament in casa/vila, situat in Sinaia, zona Centrala, la primul nivel al unui imobil cu regimul de inaltime P+E+Em+M construit in jurul anilor 1940.Apartamentul are suprafata construita de 83.71 mp. plus 6.42 mp indiviz din spatiile comune si suprafata utila de 65.50 mp. plus 3.86 mp indiviz din spatiile comune fiind compartimentat astfel: - 2 camere (23.41 mp., respectiv 25.78 mp.),- balcon (6.66 mp.),- baie (4,83 mp.),- hol (4.82 mp.).Baia are acces separat fata de apartament.Apartamentul necesita renovari!!! Pretul apartamentului este de 25.000 € usor negociabil !!!

Detalii imobil » Apartament in Casa/Vila de Vanzare in Sinaia , Centrala


 

Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 62.000 €Teren intravilan in suprafata de 775 mp si o deschidere de 25 m la DN1.Teren pentru constructii ,cu inclinatie medie.Acesta beneficiaza de apa, gaz, electricitate

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia , DN1


 

Apartament in Casa/Vila de Inchiriat in Sinaia (Prahova) » 600 €Apartament cu 4 camere de inchiriat situat in orasul Sinaia, zona Furnica.Apartamentul se afla in apropierea Telegondolei din Sinaia, intr-un imobil renovat recent. Imobilul este compus din living cu bucatarie deschisa, 4 dormitoare (dispuse in sistem duplex), 2 bai. Este complet mobilat si utilat, oferind un ambient placut pentru petrecerea unui sejur excelent la munte.  Suprafata utila a apartamentului este de 100 mp.Curtea este amenajata si dispunde de terasa si barbeque.Se inchiriaza pe o perioada de minim sase luni.

Detalii imobil » Apartament in Casa/Vila de Inchiriat in Sinaia , Furnica


 

Apartament in Casa/Vila de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 40.000 €Apartament in casa, situat la parterul unui imobil D+P, construit in anul 1940 din lemn si caramida. Apartamentul in suprafata de 80 mp. se compune din: 3 camere, 2 bucatarii, hol, vestibul, baie, wc de serviciu, camara. Necesita renovare. Suprafata de teren de aproximativ 600 mp. este indiviz din 1028 mp. Utilitatile sunt deconectate.

Detalii imobil » Apartament in Casa/Vila de Vanzare in Sinaia , Izvor


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 50.000 €Apartamentul se afla la etajul 7 intr-un imobil construit in 2010. Acesta are o suprafata de 66.81 mp si beneficiaza de lift, parcare, administrare si paza permanenta.Beneficiaza finisaje superioare, se vinde complet mobilat/utilat si este orientat catre SE, avand o priveliste deosebita.Reprezinta varianta ideala pentru o locuinta de vacanta.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , Platoul Izvor


 

Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 65.000 €Terenul are o suprafata de 500 mp si o deschidere de 17 m la drum asfaltat.Acesta are toate utilitatile (apa, gaz, curent electric si canalizare) si beneficiaza de cerificat de urbanism cu urmatoarele specificatii:POT = 35%CUT = 1Regim de inaltime: P+E+MAccesul la teren este facil indiferent de anotimp iar acesta se afla intr-o zona foarte linistita.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia , Platoul Izvor


 

Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 250.000 €De vanzare teren intravilan in suprafata de 3594,12 mp, situat in Sinaia. Deschidere stradala: 88.00 ml.Terenul, usor impadurit (~1/3), se afla intr-o zona linistita cu peisaj deosebit.Teren ideal pentru constructii: hotel, pensiuni, case de vacanta.Regim Tehnic:Prin C.U. se prezinta urmatorii indicatori maximi de urbanism:POT: 40%;CUT: 0,4 - 1,3;regim de inaltime: (D)+P+2E+M;locuri de parcare in interiorul proprietatii.!!! Pret negociabil !!!

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia , Semicentrala


 

Vila de Vacanta de Inchiriat in Sinaia (Prahova) » 1.600 €Vila de inchiriat, situata in orasul Sinaia, zona Platou Izvor. Regim de inaltime: D+P+E+MVila are o suprafata totala construita de 550 mp si un teren in suprafata de 400 mp.Compartimentare:Demisol: garaje, spatiu tehnic;Parter: 2(doua) dormitoare, living, bucatarie, hol, casa scarii, terasa;Etaj: 4(patru) dormitoare cu baie, hol, bucatarie, terasa;Mansarda: 6(sase) dormitoare cu baie.Imobilul beneficiaza de toate utilitatile: apa, gaz, curent electric, CaTV.Incalzirea se realizeaza cu centrala termica proprie. Vila se inchiriaza pe termen lung. Avans 2 luni+1luna garantie.

Detalii imobil » Vila de Inchiriat in Sinaia , Platoul Izvor Agentia Imobiliara Mervani ¤ 0244.311.200 ¤ Imobiliare Valea Prahovei