MERVANI - Agentie Imobiliara pe Valea Prahovei, Administrare Imobiliara, Investitii Imobiliare, Proiecte Imobiliare, Consultanta Imobiliara, Legislatie Imobiliara, Intermedieri Imobiliare, Tranzactii Imobiliare, Evaluari Imobiliare, Arhitectura, Cadastru, Notari, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Comarnic, Breaza, Cornu, Campina
 APARTAMENTE NOI PREDEAL  |   APARTAMENTE LANGA PARTIE  |   SINAIA-GARDEN  |   APARTAMENTE DE VACANTA  |   PROIECTE IMOBILIARE  
• MENIU •
 
 »  PRIMA PAGINA
 »  SERVICII OFERITE
 »  PARTENERI
 »  CONTACT
 
• LOCALITATI •
 
 »  SINAIA
 »  BUSTENI
 »  AZUGA
 »  PREDEAL
 »  CAMPINA
 »  COMARNIC
 »  BREAZA
 »  CORNU
 »  BREBU
 »  BANESTI
 
• VANZARI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• INCHIRIERI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• LEGISLATIE •
 
 »  O.G. 85/2001
 »  LEGEA 10/2001
 »  REGIMUL JURIDIC
 »  LEGEA 114/1996
 »  LEGEA 145/1999
 »  DICTIONAR
 
• RECOMANDARI •
 
 »   Cazare VALEA PRAHOVEI
 »   Agentia de Turism Mervani TRAVEL
 »   DISPECERAT de Cazare
 »   REVELION & CRACIUN
 »   Oferte
LITORAL
 »   Oferte
BALNEO
 »   Organizare CONFERINTE
 »   Romanian TOURISM (en)
 »   Agentie IMOBILIARA
 »   ADMINISTRARE Imobile
 »   Agentie de PUBLICITATE
 »   IMOBILIARE VALEA PRAHOVEI
 »   Inchirieri IMOBILIARE
 
• PARTENERI •
 
 »   Opus INVEST
 »   Piatra Arsa
 »   Mihai Totpal
 »   Ziarul
VALEA PRAHOVEI
 »   Televiziunea
VALEA PRAHOVEI
 
• STATISTICI •
 
Statistici oferite de Google Analytics
 
 
     

 
»  

Apartamente Sinaia

»  

Garsoniere Sinaia

»  

Case Sinaia

»  

Vile Sinaia

»  

Spatii Comerciale Sinaia

»  

Spatii Industriale Sinaia

»  

Spatii Turistice Sinaia

»  

Terenuri Sinaia


 

Apartament in Casa/Vila de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 53.000 €De vanzare apartament in vila situat la parterul unui imobil P+2E+M, construit in anii 1930.Apartamentul, cu pereti din piatra, avand suprafata utila de 41,01 mp. si suprafata construita de 56,17 mp., se compune din: - camera de zi, hol, bucatarie deschisa, vestibul, dormitor si baie.Apartamentul a fost renovat in 2011, finisaje de inalta calitate.

Detalii imobil » Apartament in Casa/Vila de Vanzare in Sinaia , Semicentrala


 

Garsoniera de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 31.500 €Garsoniera care se vinde este situata la etajul 5, intr-un imobil nou cu regim de inaltime P+8E.Compartimentare:hol de tranzit, camera, bucatarie (mobilata), baie (utilata) si balcon, in suprafata construita totala de 60,09 mp;Garsoniera beneficiaza de toate utilitatile: apa, gaz, curent electric.Pentru ca se afla la un etaj superior privelistea este spectaculoasa, cu vederea spre masivul Bucegi.Pretul garsonierei include TVA de 5%.

Detalii imobil » Garsoniera de Vanzare in Sinaia , Platoul Izvor


 

Vila de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 299.000 €Vila de vanzare situata in perimetrul ultracentral al localitatii / Statiune Sinaia la o distanta foarte mica de timp si traffic fata de toate punctele de interes. - Castelul PELES care a fost construit ca resedinta de vara a regelui Carol I. - Castelul PELISOR, este un mic castel langa Castelul Peles, fiind construit pentru familia regala, - Hoteluri & Restaurante, - Manastirea Sinaia, - Primaria Sinaia, etc...Regimul de inaltime al acestei vile este D+P+E+M si a fost edificata pe un teren cu suprafata de 506.00 mp avand o suprafata construita (SC) de aproximativ 330.00 mp si o suprafata utila (SU) de 272.02 mp. Structura a fost realizata cu fundatie din piatra, grinzi si plansee din lemn, peretii din zidarie de piatra si caramida, acoperisul de tabla pe sarpanta din lemn.Vila este compartimentata in cinci (5) apartamente dispuse pe toate cele patru (4) nivele ale acesteia (D+P+E+M).     UTILITATI : Vila este bransata la retelele edilitare prezente in zona, respectiv:Reteaua de distributie Electricitate, racord la reteaua publica de Apa si Canalizare, instalatie de Gaze Naturale. De asemenea exista posibilitatea de bransare la reteaua de telefonie fixa si CaTV. !!! Atentie !!! Aceasta poate fi transformata in Spatiu Turistic. La suprafata de teren actuala, exista posibilitatea de extindere cu inca 400 mp. Informatii utile:Distanta scurta fata de Capitala Romaniei, Bucuresti (127 km) dar si de restul statiunilor situate pe Valea Prahovei si nu in ultimul rand fata de restul punctelor de interes din centrul tarii, face ca aceasta sa ramana in centrul atentiei cumparatorilor ce-si doresc o casa de vacanta, sau a celor ce doresc sa dezvolte o activitate cu caracter Turistic.Aerul curat al statiunii Sinaia, cunoscuta ca fiind si ramanand “Perla Carpatilor” este recunoscut in toata lumea pentru calitatile sale terapeutice, atragand foarte multi turisti ce sufera de boli respiratorii.

Detalii imobil » Vila de Vanzare in Sinaia , Ultracentrala


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 139.000 €Apartament cu 5 camere de vanzare in Sinaia, zona Furnica.Apartamentul este situat intr-o zona linistita, la mansarda si pod al unui imobil cu regim de inaltime P+3E+M+Pod, are suprafata utila de 176mp., suprafata construita desfasurata de 193mp. si este  compartimentat astfel:  Mansarda: 2 dormitore;2 balcoane;living;bucatarie;culoar;debara;hol;baie;WC servici;   Pod:camera in suprafata utila de 37.82mp.Apartamentul beneficiaza  de boxa in suprafata de 4.75mp si loc de parcare in curtea imobilului.Detalii constructive:    fundatii: beton;    pereti: caramida;    plansee: beton;    acoperis: tigla vulcanica;Structura de rezistenta:Structura pe cadre din beton armat si pereti din caramida, plansee din beton armat, fundatii continue din beton armat, mansarda din beton, caramida si lemn.Aceasta este locul perfect pentru a va petrece timpul liber, o vacanta relaxanta, sau de ce nu pentru sfarsitul de saptamana intr-un minunat peisaj si intr-o liniste deplina. 

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , Furnica


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 53.000 €Apartament confort I, in imobil de beton cu acoperis, in zona Platou Izvor, construit in 1981. Locuinta are o suprafata utila de 44,30 mp., suprafata construita de 47,45 mp. si este situata la etajul 4 intr-un imobil cu 4 niveluri. Are 2 camere, baie, loggie.Finisaje: gresie in bucatarie, baie, hol si vestibul, faianta in baie si bucatarie, parchet in dormitoare, centrala termica.Mentiune: Bucataria cu deschidere spre sufragerie, a fost organizata in loggie, in locul spatiului initial al bucatariei fiind amenajat un al doilea dormitor.An de constructie: 1981.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , Platoul Izvor


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 50.000 €Apartament de vanzare, trei (3) camere, decomandat, situat in perimetrul central al statiunii Sinaia, cartierul 1 Mai.Apartamentul este situat la etajul 4 intr-un imobil cu regimul de inaltime P+4E, avand suprafata utila (SU) de 55,92 mp. si suprafata construita (SC) de 59,78 mp fiind compartimentat astfel:- camera de zi cu balcon;- doua (2) dormitoare;- bucatarie;- debara;- baie;- vestibul;- doua (2) holuri.Spatiul de locuit beneficiaza de urmatoarele finisaje:- gresie si faianta in bucatarie si baie,- parchet maisv;- tamplarie exterioara din PVC cu geam termopan,- usi de interior din lemn,- usa metalica.Apartamentul dispune de toate utilitatile (apa, gaz, electrica si canalizare) contorizate individual.Incalzirea se realizeaza cu ajutorul centralei termice individuale (CT) de 24 Kw.Apartamentul se vinde mobilat/utilat.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , 1 Mai


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 57.000 €Apartament 2 (doua) camere, construit in 2009, in zona Castelului Peles. Apartamentul are o suprafata construita de 47.20 mp.- Suprafata construita: 47.20 mp, boxa 3.12 mp, si spatii comune;- Apartamentul este situat la parterul unui imobil D+P+5E, finalizat in anul 2009;- Compartimentare: living, dormitor, grup sanitar, bucatarie, vestibul;- Locatie: Sinaia, la 5 minute de Castelul Peles;- Se vinde complet mobilat si utilat, inclusiv bucataria;- Facilitati: administrare si paza permanenta; spatiu comun pentru agrement amenajat la demisolul imobilului.- Bransamente si contorizari individuale (gaze, curent electric, apa, cablu TV);- Orientare: Nord - Vest;

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , Castelul Peles


 

Vila de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 260.000 €Agentia va propune spre achizitie o proprietate situata in zona rezidentiala, recunoscuta pentru linistea ei si cu acces la toate facilitatile urbane: gradinite, scoli, supermarketuri, zone comerciale.Regimul de inaltime este P+M si a fost edificata in anul 1996.Proprietatea dispune de un teren in suprafata de 680 mp si este compusa din:parter: camera, hol, sufragerie, bucatarie, baie, debara, debara, cu suprafata utila de 100,46 mp plus terasa cu suprafata de 32,26 mp;mansarada: 3(trei) dormitoare, hol, casa scarii cu suprafata utila de 92,04 mp plus balcon cu suprafata de 5,63 mp;Dotari:toata proprietatea se vinde complet mobilata si utilata.Imobilul beneficiaza de contorizare separata la utilitati, incalzire cu centrala termica proprie pe gaz, tamplarie PVC cu geam termopan, parchet si gresie in camere, holuri si bucatarie, gresie si faianta in bai, acoperis cu tabla;Casa are gradina amenajata cu flori si arbori ornamentali, terasa cu barbeque, acces auto in curte pe platforma betonata .

Detalii imobil » Vila de Vanzare in Sinaia , Deosebita


 

Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 60.720 € Terenul are o suprafata de 506 mp, o deschidere de 23.05 mp. si beneficiaza de urmatoarele utilitati:curent electric;gaze;apa;canalizare.Terenul este perfect plat si are o geometrie foarte buna. Accesul este facil indiferent de anotimp si dispune de o priveliste minunata.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia , Platoul Izvor


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 89.000 €Apartament de vanzare, cu doua (2) camere, semidecomandat, situat intr-un imobil nou construit, cu regimul de inaltime D+P+2E+M+Supanta; Acesta a fost construit in jurul anului anului 2006 si este situat in zona semicentrala a statiunii Sinaia, cartier Furnica.Apartamentul cu suprafata utila (SU) de 48.21 mp. si suprafata construita (SC) de 60.34 mp., este compartimentat astfel:camera de zi cu loc de luat masa;bucatarie deschisa;baie;hol;dormitor;doua (2) balcoane;boxa la demisolul (D) imobilului;Apartamentul beneficiaza de urmatoarele finisaje de calitate:gresie si faianta in bai;parchet in camere;tamplarie exterioara din pvc cu geam termopan; usi de interior si la intrare, din lemn.Imobilul dispune de interfon. Deasemenea, beneficiaza de servicii de administrare permanenta.Apartamentul dispune de toate utilitatile contorizate individual: apa, gaz, curent electric si canalizare;Incalzirea se realizeaza cu ajutorul centralei termice (CT) de bloc.Beneficiaza de priveliste deosebita.Pret negociabil.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , Furnica


 

Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 35.000 €Teren de vanzare situat in perimetrul semicentral al orasului Sinaia.Terenul are suprafata de 388.00 mp si este in situat in intravilanul localitatii, categoria de folosinta al acestuia fiind Curti-Constructii, deschiderea acestuia fiind de 34.50 ml.Accesul la teren este unul facil (acces din strada asfaltata), atat auto cat si pietonal, indiferent de anotimp.De asemenea trebuie mentionat ca accesul catre toate punctele de interes ale statiunii este unul facil tinand cont ca este la jumatatea drumului intre centru localitatii si Telegondola.Terenul beneficiaza de posibilitatea bransarii la toate utilitatile :retea de alimentare cu apa,retea de alimentare energie electrica,retea de alimentare cu gaz,retea de canalizare.CaTV

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia , Furnica


 

Vila de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 525.000 €!!! OPORTUNITATE DE INVESTITIE !!!Proprietate imobiliara, compusa dintr-un teren cu o suprafata de 4077.00 mp pe care sunt edificate sase (6) corpuri de cladire (C1+C2+C3+C4+C5+C6) din care una tip vila (C1) cu regimul de inaltime D+P+E+M, confort I, decomandata, construita in perioada Interbelica.Celelalte constructii (C2+C3+C4+C5+C6) sunt anexe ale vilei C1 dupa cum urmeaza:- C3: cladire administratie compusa din Demisol si Parter. Aceasta comunica cu C1 prin C2- C2: anexa uscatorie, plus tunel de legatura intre  C1 si C3.- C4: Grajd.- C5: Magazie- C6: Regimul de inaltime este Parter si Etaj.Parter: garajEtaj: trei (3) camere si baieVila este situata in zona semicentrala a statiunii Sinaia, Cartierul Furnica, zona de referinta a localitatii, avand acces facil catre centru si cele mai importante puncte de interes ale localitatii.Suprafata construita desfasurata (SCD) a celor sase (6) corpuri de cladire este de aproximativ 970.00 mp si utila de 841.81 mp. Vila beneficiaza de o priveliste deosebita asupra statiunii. Toate corpurile necesita renovarePretul este de 525.000 eur, negociabil4077.00 mp teren X 128.77 €/mp = 525.000 € SCD (970.00 mp) = Bonus

Detalii imobil » Vila de Vanzare in Sinaia , Furnica


 

Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 50.000 €Teren intravilan (cc), situat in zona semicentrala a localitatii. Terenul are suprafata de 420 mp si un front stradal de 14.50 m.Acesta are inclinatie, insa beneficiaza de o priveliste deosebita.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia , Semicentrala


 

Apartament in Casa/Vila de Inchiriat in Sinaia (Prahova) » 250 €De inchiriat apartament 3 (trei) camere, decomandat, situat la mansarda unei vile D+P+E+M, in zona Platoul Izvor.Apartamentul are suprafata utila de 58,73 si este compartimentat astfel: camera de zi, 2 dormitoare, baie, bucatarie si balcon.Apartamentul se inchiriaza mobilat si utilat. Finisaje: gresie in camera de zi, gresie si faianta in bucatarie si baie, parchet laminat in dormitoare, velux, tamplarie interioara din pvc cu geamuri termopan.In vila se mai inchiriaza un apartament similar.IN ATENTIA ELEVILOR DE LA COLEGIUL "MIHAIL CANTACUZINO" - 5 locuri de cazare, 50 euro / luna / elev

Detalii imobil » Apartament in Casa/Vila de Inchiriat in Sinaia , Platoul Izvor


 

Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 85.000 €Teren intravilan de vanzare situat in zona semicentrala a statiunii Sinaia, in Cartierul Furnica.Terenul are suprafata de 531 mp si o deschidere de 20 ml.Terenul beneficiaza de o priveliste deosebita asupra intregii Statiuni.Pretul de promovare al acestui teren este usor Negociabil. In acest pret este inclus si un proiect pentru edificarea unui imobil cu regimul de inaltime S+P+2E+M, Decizia de schimbare a categoriei de folosinta (scoaterea din Circuitul Silvic in Curti-Constructii)

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia , Furnica Agentia Imobiliara Mervani ¤ 0244.311.200 ¤ Imobiliare Valea Prahovei