MERVANI - Agentie Imobiliara pe Valea Prahovei, Administrare Imobiliara, Investitii Imobiliare, Proiecte Imobiliare, Consultanta Imobiliara, Legislatie Imobiliara, Intermedieri Imobiliare, Tranzactii Imobiliare, Evaluari Imobiliare, Arhitectura, Cadastru, Notari, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Comarnic, Breaza, Cornu, Campina
 APARTAMENTE NOI PREDEAL  |   APARTAMENTE LANGA PARTIE  |   SINAIA-GARDEN  |   APARTAMENTE DE VACANTA  |   PROIECTE IMOBILIARE  
• MENIU •
 
 »  PRIMA PAGINA
 »  SERVICII OFERITE
 »  PARTENERI
 »  CONTACT
 
• LOCALITATI •
 
 »  SINAIA
 »  BUSTENI
 »  AZUGA
 »  PREDEAL
 »  CAMPINA
 »  COMARNIC
 »  BREAZA
 »  CORNU
 »  BREBU
 »  BANESTI
 
• VANZARI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• INCHIRIERI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• LEGISLATIE •
 
 »  O.G. 85/2001
 »  LEGEA 10/2001
 »  REGIMUL JURIDIC
 »  LEGEA 114/1996
 »  LEGEA 145/1999
 »  DICTIONAR
 
• RECOMANDARI •
 
 »   Cazare VALEA PRAHOVEI
 »   Agentia de Turism Mervani TRAVEL
 »   DISPECERAT de Cazare
 »   Organizare CONFERINTE
 »   Agentie IMOBILIARA
 »   IMOBILIARE VALEA PRAHOVEI
 »   Inchirieri IMOBILIARE
 
• PARTENERI •
 
 »   Mihai Totpal
 »   Ziarul
VALEA PRAHOVEI
 »   Televiziunea
VALEA PRAHOVEI
 
• STATISTICI •
 
Statistici oferite de Google Analytics
 
 
     

 
»  

Apartamente Sinaia

»  

Garsoniere Sinaia

»  

Case Sinaia

»  

Vile Sinaia

»  

Spatii Comerciale Sinaia

»  

Spatii Industriale Sinaia

»  

Spatii Turistice Sinaia

»  

Terenuri Sinaia


 

Apartament de Vacanta de Inchiriat in Sinaia (Prahova) » 400 €Apartament doua (2) camere, de inchiriat, situat la etajul unu (1), intr-un imobil construit in anul 2003, cu regimul de inaltime D+P+2E+M in cartierul Furnica.Apartamentul se inchiriaza pe perioada lunga, minim un (1) an, mobilat si utilat.

Detalii imobil » Apartament de Inchiriat in Sinaia , Furnica


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 130.000 €Imobilul/bloc este dispus pe S+D2+D1+P+2E+M, fiind construit in anul 2010 cu materiale de buna calitate si finisaje peste medie.Apartamentul tip duplex are o suprafata de aproximativ 80 mp si este structurat astfel:La primul nivel: hol, dormitor, living cu bucatarie open space, baie si balcon;La al II lea  nivel: hol, dormitor si baie;Prin amenajarea moderna si utilitatea completa a apartamentului, proprietarul a reusit sa creeze confort si calitate.Este ideal pentru casa de vacanta dar si pentru locuinta!Dispune de toate utilitatile individual: apa, gaz, curent electric, CaTV;Sistem de incalzire: centrala termica proprie;acces internet: cablu, fibra optica, wirelless;Finisaje:ferestere cu geam termopan, parchet, placaje cu gresie si faianta in baie si bucatarie, usa metalica.Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat.Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati! 

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , Centrala


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 59.000 €Apartament de vanzare, patru (4) camere, situat in zona Platoul Izvor, la parterul unui imobil P+4E, construit in anul 1988.Apartamentul are suprafata utila (SU) de 76.20 mp. si suprafata totala (ST) (inclusiv boxa de 13,09 mp) de 89.29 mp si este compartimentat astfel:Dormitor: 11.32 mp;Dormitor: 9.43 mp;Bucatarie: 9.29 mp;Camera de zi: 18.10 mp;Hol: 10.25 mp;Debara; 1.03 mp;Baie: 3.56 mp;Dormitor: 9.30 mp;Baie: 3.92 mp;Boxa: 13.09 mp.Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , Platoul Izvor


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 45.000 €De vanzare apartament cu 2 (doua) camere, semidecomandat, situat in Sinaia, zona centrala, la etajul 4, in imobil P+4E.Apartamentul, cu suprafata utila de 48,74 mp. si suprafata construita de 56,05 mp., este structurat astfel:- camera de zi (16,34 mp.);- dormitor (11,65 mp.);- bucatarie (6,05 mp.);- baie (3,50 mp.);- 1 hol de acces si 1 hol de tranzit si acces (6,32 mp.);- 2 debarale (1,10 mp.);- balcon (3,76 mp.).Locuinta este amenajata si beneficiaza de urmatoarele finisaje: gresie in holuri si vestibul, gresie si faianta in baie si bucatarie, parchet, usa din metal la intrare, interfon, tamplarie pvc din geam termopan.Apartamentul dispune de toate utilitatile, contorizate individual.Incalzirea se realizeaza cu centrala proprie pe gaz.Utilitati:- retea de alimentare cu apa;- retea de alimentare curent electric;- retea gaz;- retea de canalizare;- conexiune internet;- conexiune telefonie;- conexiune catv.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , Centrala


 

Apartament in Casa/Vila de Inchiriat in Sinaia (Prahova) » 250 €De inchiriat apartament 3 (trei) camere, decomandat, situat la mansarda unei vile D+P+E+M, in zona Platoul Izvor.Apartamentul are suprafata utila de 58,73 si este compartimentat astfel: camera de zi, 2 dormitoare, baie, bucatarie si balcon.Apartamentul se inchiriaza mobilat si utilat. Finisaje: gresie in camera de zi, gresie si faianta in bucatarie si baie, parchet laminat in dormitoare, velux, tamplarie interioara din pvc cu geamuri termopan.In vila se mai inchiriaza un apartament similar.IN ATENTIA ELEVILOR DE LA COLEGIUL "MIHAIL CANTACUZINO" - 5 locuri de cazare, 50 euro / luna / elev

Detalii imobil » Apartament in Casa/Vila de Inchiriat in Sinaia , Platoul Izvor


 

Vila de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 155.000 €Vila care se vinde este situata intr-o zona usor accesibila atat auto cat si pietonal si a fost edificata in anul 2008.Regim de inaltime: D+P+EmCompartimentare: demisol: living-room cu semineu, hol, dormitor, baie, casa scarii, veranda inchisa, cu suprafata utila de 66,58 mp,  suprafata construita de 91 mp;parter: camera (centrala termica), baie, living, hol, dormitor, baie, casa scarii si veranda cu suprafata utila de 73,51 mp, suprafata construita de 93 mp;etaj: baie, dressing, hol, dormitor, baie, casa scarii si veranda cu suprafata utila de 76, 68mp, suprafata construita de 91 mp.Imobilul dispune de contorizare separata la utilitati, incalzire cu centrala termica proprie pe gaz, tamplarie PVC cu geam termopan, parchet, gresie si faianta in bai.Vila se vinde mobilata si utilata, exact ca in fotografii si beneficiaza de teren in suprafata de 217 mp.Proprietarul detine fotografii pentru toate etapele de constructie a imobilului.

Detalii imobil » Vila de Vanzare in Sinaia , Semicentrala


 

Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 115.000 €Teren de vanzare, situat in intravilanul localitatii/statiune Sinaia, in perimetrul semicentral, cartierul Furnica.Terenul are suprafata de 796.00 mp si un front stradal (deschidere) de 18.58 ml.Terenul cu inclinatie mica este ideal pentru edificarea unei case de vacanta sau chiar pentru desfasurarea unei activitati in domeniul turismului (Spatiu Turistic).De pe teren beneficiati de o priveliste spectaculoasa asupra statiunii.Utilitatile prezente in zona sunt:- apa;- gaze;- electricitate;- canalizare;- CaTV, telefonie, internet.Pretul de promovare este Usor Negociabil!!! Va asteptam la vizionare pentru a descoperi unicitatea acestui teren dar si garantia unei investitii bine alese !!!

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia , Furnica


 

Vila de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 95.000 €Vila, situata in zona Centrala a Statiunii Sinaia. Imobilul are suprafata construita de 176 mp, iar cea utila de 116 mp si dispune de un teren cu suprafata de 250 mp. Casa este formata din:Parter:Living - 21.67 mpDormitor - 15.39 mpDormitor - 18.48 mpHol - 6.89 mpBaie - 6.30 mpBucatarie - 9.91 mpMansarda: (spatiu neamenajat)Dormitor - 12.78 mpDormitor - 12.78 mpBalcon - 7.55 mpBalcon - 4.25 mpCasa este racordata la toate utilitatile: Retea de alimentare cu apa; Retea de alimentare cu gaz; Retea de alimentare cu energie electrica; Canalizare; Conexiune Catv.

Detalii imobil » Vila de Vanzare in Sinaia , Centrala


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 70.000 €Casa de vanzare cu regimul de inaltime Parter (P), situata in zona centrala a Statiunii Sinaia, in imediata apropiere a parcului central Dimitrie Ghica.Casa a fost construita in jurul anului 2003, cu fundatie, stalpi din beton armat, peretii find realizati din zidarie de caramida. Planseul a fost realizat din grinzi de lemn si acoperita cu tabla Tip Lindab.Suprafata construita (SC) a casei este de 84.15 mp, iar cea utila (SU) este de 64.15 mp. beneficiind de o suprafata de teren de 150.00 mp.In afara suprafetei de teren de 150.00 mp exista posibilitate de extindere a acestuia cu inca aproximativ 500.00 mp.Casa se vinde complet utilata si mobilata cu suprafata de teren de 150.00 mp  la pretul de 70.000 € negociabil.Exista si posibilitatea vanzarii cu intreaga suprafata de teren de aproximativ 650.00 mp la pretul de 95.000 € negociabil

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Sinaia , Centrala


 

Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 70.000 €Teren de vanzare, situat in intravilanul statiunii Sinaia, perimetrul semicentral, cartierul Platou Izvor.Categoria de folosinta este Curti Constructii, are suprafata de 400.00 mp si o deschidere la strada asfaltata de 14.94 ml.Pe teren exista posibilitatea edificarii unei constructii tip vila, cu regimul maxim de inaltime P+2E, P.O.T. max. 40% (160 mp amprenta la sol), C.U.T. intre 0.4 si 1.2 (160 mp/P , 480 mp/P+2E, suprafata construita desfasurata), conform certificatului de urbanism de care dispune.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia , Semicentrala


 

Garsoniera de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 12.500 €Garsoniera situata la etajul 2 intr-un imobil cu 2 etaje. Garsoniera este formata dintr-o camera in suprafata utila de 17,92 mp. si suprafata construita de 21,50 mp.Nu are bucatarie, iar baia este comuna pentru alte 4 garsoniere. Garsoniera a fost recent renovata si se vinde mobilata

Detalii imobil » Garsoniera de Vanzare in Sinaia , Centrala


 

Spatiu Turistic de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 1.260.000 €Vila turistica de vanzare in Sinaia, cu suprafata utila totala de 1225.61 mp, aceasta fiind edificata pe un teren de 747 mp.Vila turistica cu regim de inaltime S+D+P+E+M, este structurata astfel:1. Corpul principal (C1):Subsol: Hol intrare;Demisol: Camera tehnica + bucatarie + spatiu de depozitare;Parter: Receptie + Foaier + Bucatarie + Living + Dining + 3 dormitoare + 2 bai cu jacuzzi;Etaj: 6 camere (16-20 mp fiecare) + 6 bai (cu cada cu vibromasaj) + 6 balcoane;Mansarda: Living cu bucatarie deschisa (126 mp) + Terasa (50 mp) + 1 dormitor (44 mp) + baie (20 mp) + 2 dormitoare + 1 baie.2. Corpul secundar (C2):Restaurant (30 de locuri) + bar + bucatarie + zona SPA (jacuzzi) + sala de fitness + 2 grupuri sanitare cu dus + terasa (apr. 100 mp).Vila beneficiaza de finisaje deosebite (de cea mai buna calitate), iar mobilerul este unicat. De asemenea, are un sistem performant de monitorizare video, curent trifazic cu contorizare de zi si de noapte.La acest imobil exista o evaluare facuta pentru suma de 2650000 Euro, iar pretul de vanzare este de 1260000 Euro prin credit bancar, unde prezumptivul cumparator trebuie sa achite un avans de 25-30% in conditiile specifice de eligibilitate si beneficiind de o dobanda preferentiala cuprinsa intre 4 si 5.2 %. Pentru detalii suplimentare referitoare la acest imobil deosebit va stam la dispozitie.

Detalii imobil » Spatiu Turistic de Vanzare in Sinaia , Furnica


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 55.000 €Apartament 3 (trei) camere, orientat N-V, situat in Sinaia, la etajul 1, in imobil P+4E construit in anul 1981.Apartamentul cu suprafata utila de 58,81 mp. si suprafata construita desfasurata de 67,13 mp. se compune din: - camera de zi (17,42 mp), - dormitor 1 (12,43 mp),- dormitor 2 (9,35 mp), - bucatarie (6,39 mp),- baie (3,30 mp), - hol (6,09 mp),- vestibul (2,86 mp),- balcon (3,96 mp).Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , Izvor


 

Vila de Vacanta de Inchiriat in Sinaia (Prahova) » 5.000 €Cladirea este una deosebita avand mobilier clasic de inalta calitate, se afla intr-o zona excelenta, foarte aproape de obiectivele turistice cele mai cunoscute ale orasului, fiind construita in perioada interbelica, si avand regimul de inaltime P+E+M cu urmatoarea componenta:Parter: 2 dormitoare + 2 bai + terasa + living + dining + bucatarie.Etaj: 2 dormitoare + 2 bai.Mansarda: 1 dormitor.Se inchiriaza pe termen lung.

Detalii imobil » Vila de Inchiriat in Sinaia , Furnica


 

Apartament de Vacanta de Inchiriat in Sinaia (Prahova) » 400 €Apartament cu 3 camere, de inchiriat, situat in orasul Sinaia, zona Platou Izvor.Apartamentul se afla la etajul al III-lea al imobilului si are o suprafata construita totala de 88.89 mp.Compartimentare: 2 camere, living, bucatarie, baie, WC de servici, hol de acces si 2 balcoane.Finisaje: gresie, faianta, parchet, tamplarie PVC cu geam termopan.Mobilier: tip clasic de calitate superioaraIncalzirea se face cu centrala termica proprie cu tiraj fortat.Foarte insorit orientat catre SE.Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat. 

Detalii imobil » Apartament de Inchiriat in Sinaia , Platoul Izvor Agentia Imobiliara Mervani ¤ 0244.311.200 ¤ Imobiliare Valea Prahovei