MERVANI - Agentie Imobiliara pe Valea Prahovei, Administrare Imobiliara, Investitii Imobiliare, Proiecte Imobiliare, Consultanta Imobiliara, Legislatie Imobiliara, Intermedieri Imobiliare, Tranzactii Imobiliare, Evaluari Imobiliare, Arhitectura, Cadastru, Notari, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Comarnic, Breaza, Cornu, Campina
 APARTAMENTE NOI PREDEAL  |   APARTAMENTE LANGA PARTIE  |   SINAIA-GARDEN  |   APARTAMENTE DE VACANTA  |   PROIECTE IMOBILIARE  
• MENIU •
 
 »  PRIMA PAGINA
 »  SERVICII OFERITE
 »  PARTENERI
 »  CONTACT
 
• LOCALITATI •
 
 »  SINAIA
 »  BUSTENI
 »  AZUGA
 »  PREDEAL
 »  CAMPINA
 »  COMARNIC
 »  BREAZA
 »  CORNU
 »  BREBU
 »  BANESTI
 
• VANZARI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• INCHIRIERI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• LEGISLATIE •
 
 »  O.G. 85/2001
 »  LEGEA 10/2001
 »  REGIMUL JURIDIC
 »  LEGEA 114/1996
 »  LEGEA 145/1999
 »  DICTIONAR
 
• RECOMANDARI •
 
 »   Cazare VALEA PRAHOVEI
 »   Agentia de Turism Mervani TRAVEL
 »   DISPECERAT de Cazare
 »   REVELION & CRACIUN
 »   Oferte
LITORAL
 »   Oferte
BALNEO
 »   Organizare CONFERINTE
 »   Romanian TOURISM (en)
 »   Agentie IMOBILIARA
 »   ADMINISTRARE Imobile
 »   Agentie de PUBLICITATE
 »   IMOBILIARE VALEA PRAHOVEI
 »   Inchirieri IMOBILIARE
 
• PARTENERI •
 
 »   Opus INVEST
 »   Piatra Arsa
 »   Mihai Totpal
 »   Ziarul
VALEA PRAHOVEI
 »   Televiziunea
VALEA PRAHOVEI
 
• STATISTICI •
 
Statistici oferite de Google Analytics
 
 
     

 
»  

Imobiliare Sinaia

»  

Imobiliare Campina

»  

Imobiliare Busteni

»  

Imobiliare Comarnic

»  

Imobiliare Azuga

»  

Imobiliare Breaza

»  

Imobiliare Predeal

»  

Imobiliare Cornu

»  

Imobiliare Banesti

»  

Imobiliare Brebu


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 43.000 €Apartament 2 camere, confort I, decomandat, situat la etajul 3 intr-un imobil cu 4 niveluri.Imobilul are o suprafata construita de 62,39 mp. si suprafata utila de 54,60 mp.Apartamentul este format din:camera de zi (18,60 mp.);dormitor (12 mp.),bucatarie (10,30 mp.),baie (4,20 mp.),hol, vestibul, 2 debarale (5,40 mp.),balcon inchis ( 4,10 mp.),boxa (7,17 mp.).Finisaje: faianta, gresie, parchet.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , Platoul Izvor


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Campina (Prahova) » 59.200 €Apartament 2 (doua) camere de vanzare, situat in Municipiul Campina.Regim Tehnic:Regim inaltime: 1/3;Tip: decomandat;S.C. - 79,67 mp;S.U. - 62,66 mp;Terase: - 7,61 mp.Caracteristici Constructive:An constructie: beton;Fundatie: beton;Pereti: caramida;Pardoseli: parchet si gresie;Planseu: beton;Acoperis: Lindab.Compartimentare:camera de zi - 18,86 mp,dormitor - 15,44 mp, hol - 14,85 mp, bucatarie - 7,64 mp, camara - 0,82 mp, baie - 5,05 mp, balcon - 7,61 mp.Finisaje:Pardoseli: gresie, parchet;Preti: tencuiti;Tamplarie: PVC cu geam termopan.Dotari:Baile – complet dotate si mobilate;Bucatarii – mobilate si complet utilate si dotate cu toata aparatura.Aparatura – electrocasnice (plita pe gaz din inox, cuptor pe gaz din inox, hota din inox, combina frigorifica) incorporate in mobilier.Mobilier – intr-un stil ce combina perfect clasicul cu modernul.Incalzire – centrala pe gaz,.Securitate – scara blocului este prevazuta cu interfon si iluminare pe senzori de miscare.Utilitati:apa curenta;curent;gaze;canalizare;telefonie;cablu TV;internet;salubritate.Apartamentul beneficiaza de liniste si o priveliste deosebita, fiind ferit de traficul urban.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Campina


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 48.000 €Apartament in imobil Nou construit, situat in zona semicentrala a localitatii Busteni, Cartier Zamora, zona linistita, lipsita de surse de poluare, cu acces facil (strazi si trotuare asfaltate) catre toate punctele de interes ale statiunii si nu in ultimul rand ale intregii Vai a Prahovei.Apartamentul are trei (3) camere decomandate, cu doua (2) dormitoare, living room, bucatarie deschisa, hol si 1 baie. Exista posibilitatea amenajarii celei de-a doua bai la ultimul nivel.Apartamentul beneficiaza de o priveliste spectaculoasa.Acesta beneficiaza si de loc de parcare in incinta imobilului (curte).Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat.!!! Apartamentul se vinde la cheie, asteptandu-si cumparatorul pentru a se putea bucura de confortul oferit de acesta !!!

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Busteni , Zamora


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Ploiesti (Prahova) » 65.000 €Apartament 3 camere, confort I decomandat, de vanzare, situat la etajul 8 intr-un imobil cu 10 nivele situat in zona centrala a Municipiului Ploiesti, avand suprafata utila de 73,82 mp din care 6,44 mp reprezentand balconul. Apartamentul beneficiaza de toate separatiile la utilitati si este compartimentat astfel: living, doua dormitoare, doua bai, hol si balcon.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Ploiesti , Piata Mihai Viteazul


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Breaza (Prahova) » 30.000 €Apartament 3 Camere de vanzare in Breaza, zona Centrala, avand suprafata construita de 60 mp si suprafata utila de 53.94 mp. Apartamentul este compartimentat astfel: - Hol - 3.96 mp; - Bucatarie - 5.30 mp; - Living - 14.33 mp; - Logie - 3.42 mp; - Dormitor - 11.85 mp; - Baie - 3.10 mp; - Hol - 1.67 mp; - Dormitor - 9.53 mp. Dotari: - Gresie Portelanata in balcon, baie si bucatarie; - Parchet din Stejar in living, dormitoare si hol; - Instalatie electrica noua; - Instalatie apa noua; - Tamplarie din PVC cu geam Termopan; - Usi interior lemn (Portadoor); - Pereti exteriori izolati cu vata minerala; - Pereti interiori placati cu Rigips. Pret Usor Negociabil...

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Breaza , Centrala


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 45.000 €Apartament de vanzare situat in cadrul Complexului rezidential Valea Alba.   Acesta este un proiect imobiliar nou, dezvoltat in perimentrul central al statiunii Busteni dar si foarte aproape de partia de ski Kalinderu. Imobilul are regimul de inaltime D+P+E1+Em+M, Apartamentul in cauza fiind situat la primul nivel respectiv Parter.Facilitati: Structura de rezistenta din cadre si diafragme de beton, peretii fiind din caramida;Termoizolatie din polistiren si vata minerala;Finisaje si design modern;Centrala termica proprie, marca BUDERUS;Telefon,Cablu TV si Internet;Usa metalica;Interfon;Garaje la demisolul imobilului;Pardoseli din gresie si parchet laminat, faianta si gresie in bai si bucatarii;Tamplarie din PVC cu 6 camere, marca KMG;Apartamentul are suprafata construita totala de 68.00 mp din care 7.93 mp terasa, iar cea utila este de 60.07 mp.!!! Acesta se vinde partial mobilat si Neutilat, pretul acestuia fiind usor negociabil !!!

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Busteni , Partia de Ski


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 45.000 €Apartament 3 (trei) camere de vanzare in Busteni, zona centrala, la poalele Muntilor Bucegi, sub Crucea Caraiman.Apartamentul se compune din:- camera de zi,- 2 dormitoare, - bucatarie inchisa,- dressing,- baie,- hol.- doua balcoaneSuprafata construita (SC) este de aproximativ 60.00 mp iar cea utila (SU) de 55.05 mp!!! Pret Nenegociabil !!!

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Busteni , Centrala


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 99.500 €“ Apartament tip Duplex in imobil nou”Apartament de Vanzare in Sinaia , Cartierul Platoul Izvor.  Apartament tip DUPLEX, cu  patru (4) camere, cu suprafata construita de 114,19 mp. + terasa, balcon si palier de acces de 27,78 mp, suprafata construita desfasurata de 141,97 mp. amplasat in Sinaia, Cartierul Platou Izvor, in imobil nou construit, finalizat in anul 2010.Apartamentul este compartimentat dupa cum urmeaza:ETAJ:- camera de zi si bucatarie deschiosa (36,52 mp.),- dormitor (13,37 mp.)- baie (5,31 mp.)- balcon (2,86 mp)- palier acces (3,20 mp)MANSARDA:- dormitor (14,57 mp)- dormitor (10,68 mp)- baie (3,92 mp)- hol + casa scarii (9,39 mp)- balcon (2,53 mp)- terasa (19,19 mp)Apartamentul este racordat la retelele edilitare, beneficiind de bransamente si contorizari individuale:- retea de alimentare cu apa,- retea de alimentare energie electrica,- retea de alimentare cu gaz,- retea de canalizare.- CaTVApartamentul beneficiaza de intrare separata din exteriorul vilei.Finisaje: - interioare: gresie in hol, gresie si faianta in bucatarie si baie, parchet laminat in camera de zi si dormitoare, tamplarie exterioara din pvc cu geam termopan. In bai sunt montate obiecte sanitare si cabine de dus;- exterioare:  gresie in balcoane si terasa, izolatie din polistiren expandat de 100 mm, vopsea structurata decorativa, bandouri din lemn la mana curenta a palierului de acces, balcoane si terasa, piatra aplicata pe scara de acces si palier.!!! Pretul de promovare este de 99500 € Complet Mobilat si Utilat Electronicele si Electrocasnicele fiind incluse in pretul vanzarii !!!

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , Platoul Izvor


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 136.000 €Apartamentul se afla la parterul inalt (mezanin) al unui imobil cu regimul de inaltime D+P+2E+MAre o suprafata utila de 115 mp si cea construita de 132 mp fiind compus din:Living + dining (40 mp), 2 dormitoare (fiecare de cate 20 mp), 3 bai, 1 bucatarie si un balcon generos tip terasa (17 mp)Imobilul este construit in 2010 si beneficiaza de lift si sistem de monitorizare video.De asemenea, apartamentul beneficiaza de o priveliste unica spre masivul Caraiman.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Busteni , Zamora


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Baicoi (Prahova) » 20.000 €Apartament de vanzare, situat in Orasul Baicoi, etaj 1/4 cu suprafata construita de 47 mp si suprafata utila de 43.97 mp, compus din:Living, dormitor, hol, bucatarie, baie si balcon.Utilitati:Apa, gaze si curent electric.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Baicoi , Centrala


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 24.500 €!!! APARTAMENTE IN VILA NOU CONSTRUITA, CU ARHITECTURA MONTANA !!!Apartamentele sunt libere, au toate utilitatile functionale si pot fi mobilate si ocupate in orice moment.Localizare cladire:In cartierul Piatra Arsa, in imediata vecinatatea fostului teren de golf al Regelui Mihai.Cartierul este situat la iesirea din Sinaia la aproximativ 4 km intre Sinaia si Busteni, in continuarea cartierului artistilor, Cumpatul, din Sinaia.Este o locatie de top, preferata de multe personalitati din viata poilitica si de afaceri din tara si nu numai.Accesul este unul facil, direct din DN1.Finisaje de lux:Imobilul are arhitectura montana, cu placari exterioare (soclu) cu piatra naturala (culoare crem), balcoane si terase largi cu balustrade din lemn (culoare wenge), placari cu lemn la nivelul mansardei (culoare wenge).Curtea are o parte acoperita cu gazon iar restul este placata cu pavele eco cu ochiuri pentru iarba.Apartamentele au centrala proprie (CT) pe gaz Ariston.Apartamentul beneficiaza de bransament si contorizare separate pentru toate utilitatile – energie electrica, gaze, apa.Acesta este prevazut cu cablare interiora pentru alarma;Tamplarie termopan Rehau Germania, 5 camere culoare alb cu geamuri Low E.Apartamentul are pe toata suprafata parchet din lemn masiv de stejar.Bucataria este deschisa;Baia este placata cu faianta si gresie import Spania;Casa scarii este placata complet cu gresie.Privelistea de care beneficiaza este una spectaculoasa catre Muntii Bucegi, dar si catre Muntii Baiului.Livingul beneficiaza de  vedere panoramica catre Muntii Bucegi, de la Cota 1400-2000 Sinaia pana la Crucea de pe Caraiman.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Busteni , Piatra Arsa


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Campina (Prahova) » 30.000 €Apartament de Vanzare, situat in zona Centrala a Municipiului Campina, situat la parterul unui imobil cu 4 etaje, avand suprafata construita de 45.62 mp si suprafata utila de 38.28 mp, compartimentat astfel:Hol - 4.50 mpLiving - 16.04 mpBucatarie - 3.78 mpBaie - 3.51 mpDormitor - 10.46 mpUtilitati:Apa, gaze si curent electric.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Campina , Centrala


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Campina (Prahova) » 48.000 €Apartament de Vanzare, situat in zona semicentrala a Municipiului Campina, etajul 2,  avand suprafata construita de 92 mp si suprafata utila de 80.50 mp, compartimentat astfel:Living - 20.65 mpDormitor - 20.35 mpDormitor - 15.93 mpBaie - 6.13 mpHol - 3.90 mpWc - 1.16 mpBucatarie - 9.31 mpHol - 0.77 mpDebara - 0.76 mpBoxa - 8.88 mpBoxa - 15.30 mpUtilitati:Apa, gaze si curent electric.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Campina , Peco Petrom/OMV


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Predeal (Brasov) » 58.000 €Apartament 4 camere pluis dependinte,  decomandat, de vanzare situat in Predeal.Apartamentul este situat la  ultimul nivel intr-un imobil cu doua (2) etaje. In intreg blocul sunt 6 apartamente (cate doua pe fiecare nivel). Blocul a fost construit in anul 1997, din caramida, ziduri de 80 cm. Apartamentul a fost complet renovat si amenajat in anul 2009Suprafata construita este de 106 mp , Facilitati: Tamplarie REHAU, PVC cu geam termopan, parchet , gresie , faianta, centrala  termica proprie, usa metalica Genius si se vinde mobilat / utilat. Incalzirea si prepararea apei calde este realizata de Centrala Termica proprie (care este in garantie), parchet in camere si partial pe hol , gresie si faianta in bai si bucatarie, ferestre cu geamuri termopan integral, usa metalica blindata la intrare. De asemenea apartamentul beneficiaza de boxa de 20mp, loc de parcare.  posibilitate achizitionare si amenajari pod, care poate fi mansardat.Apartamentul beneficiaza de o priveliste deosebita asupra muntilor din jur (Masivul Postavaru, Piatra Mare); zona este una foarte linistita; are vedere pe 2 parti.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Predeal , Centrala


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 50.000 €Apartament de vanzare, trei (3) camere, decomandat, situat in perimetrul central al statiunii Sinaia, cartierul 1 Mai.Apartamentul este situat la etajul 4 intr-un imobil cu regimul de inaltime P+4E, avand suprafata utila (SU) de 55,92 mp. si suprafata construita (SC) de 59,78 mp fiind compartimentat astfel:- camera de zi cu balcon;- doua (2) dormitoare;- bucatarie;- debara;- baie;- vestibul;- doua (2) holuri.Spatiul de locuit beneficiaza de urmatoarele finisaje:- gresie si faianta in bucatarie si baie,- parchet maisv;- tamplarie exterioara din PVC cu geam termopan,- usi de interior din lemn,- usa metalica.Apartamentul dispune de toate utilitatile (apa, gaz, electrica si canalizare) contorizate individual.Incalzirea se realizeaza cu ajutorul centralei termice individuale (CT) de 24 Kw.Apartamentul se vinde mobilat/utilat.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , 1 Mai


 

Garsoniera de Vanzare in Predeal (Brasov) » 27.000 €In cadrul acestui proiect va punem la dispozitie 26 de unitati locative, acestea fiind situate intr-un imobil cu regimul de inaltime D3+D2+D1+P+M in Predeal, cartierul Cioplea.Acesta are in componenta Garsoniere si Apartamente de doua camere.Preturile pornesc de la 27000 Euro cu TVA 5%, iar termenul de finalizare este iunie 2017.Pentru mai multe detalii va stam la dispozitie.

Detalii imobil » Garsoniera de Vanzare in Predeal , Cioplea


 

Garsoniera de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 37.000 €Garsoniera este situata in  zona castelului Peles intr-un imobil construit in 2007.Aceasta are o suprafata construita de 35.16 si suprafata utila de 33.95.Garsoniera este compusa din:Camera de zi, baie, bucatarie, vestibul, terasa. Utilitati: apa, gaze, curent electric, canalizare.Pentru mai multe detalii va stam la dispozitie.

Detalii imobil » Garsoniera de Vanzare in Sinaia , Castelul Peles


 

Garsoniera de Vanzare in Campina (Prahova) » 9.000 €Garsoniera confort III, de vanzare situata in zona semicentrala a Municipiului Campina, avand suprafata utila de 13,52 mp.

Detalii imobil » Garsoniera de Vanzare in Campina , Semicentrala


 

Garsoniera de Vanzare in Azuga (Prahova) » 25.000 €Garsoniera, confort I, decomandata, situata in Azuga, in zona partiei de schi, la etajul 1, in imobil P+4E finalizat in anul 1980.Garsoniera, avand suprafata construita de 36,70 mp. si suprafata utila de 26,46 mp., este structurata astfel:- camera (14,40 mp.),- bucatarie (3,66 mp.),- baie (3,98 mp.),- debara (0,36 mp.),- hol (4,06 mp.).Finisaje: gresie in hol si debara, gresie si faianta in bucatarie si baie, mocheta, tamplarie pvc cu geam termopan. Incalzirea se face cu centrala termica individuala.Garsoniera este racordata la urmatoarele utilitati, avand contorizare individuala:- alimentare cu apa,- canalizare,- gaz,- energie electrica,- catv.Garsoniera este potrivita vacantelor de weekend si, in special, vacantelor de iarna in care beneficiezi de apropierea fata de partia de schi.

Detalii imobil » Garsoniera de Vanzare in Azuga , Satu Nou


 

Garsoniera de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 31.500 €Garsoniera care se vinde se afla situata la etajul 6, intr-un imobil nou construit cu regim de inaltime P+8E.Compartimentare:hol de tranzit, bucatarie (mobilata), camera, baie (utilata) si balcon, in suprafata construita totala de 60,34 mp;Garsoniera beneficiaza de toate utilitatile: apa, gaz, curent electric.Incalzirea se realizeaza cu centrala termica proprie.Pretul include TVA de 5%.

Detalii imobil » Garsoniera de Vanzare in Sinaia , Platoul Izvor


 

Garsoniera de Vanzare in Campina (Prahova) » 11.000 €Garsoniera de Vanzare, situata in zona semicentrala a Municipiului Campina, situata la etajul 1, avand suprafata construita de 24 mp, compusa din: Living cu bucatarie deschisa, baie.Separatie Apa si Curent Electric, instant pentru apa calda la baie si bucatrie.Exista posibilitatea de un schimb cu Apartament de doua camere plus diferenta.

Detalii imobil » Garsoniera de Vanzare in Campina , Turnatorie


 

Garsoniera de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 12.500 €Garsoniera situata la etajul 2 intr-un imobil cu 2 etaje. Garsoniera este formata dintr-o camera in suprafata utila de 17,92 mp. si suprafata construita de 21,50 mp.Nu are bucatarie, iar baia este comuna pentru alte 4 garsoniere. Garsoniera a fost recent renovata si se vinde mobilata

Detalii imobil » Garsoniera de Vanzare in Sinaia , Centrala


 

Garsoniera de Vanzare in Azuga (Prahova) » 32.000 €De vanzare garsoniera situata la etajul 1 al unui imobil finalizat in anul 2011, in zona Partiei de schi din Azuga.Garsoniera, cu suprafata utila de 22,38 mp. si suprafata construita de 28,47 mp., compusa din camera, baie si bucatarie, beneficiaza de urmatoarele finicsaje:- gresie si faianta in baie, - parchet in camera si bucatarie, - tamplarie exterioara din pvc cu geam termopan,- geamuri cu deschidere oscilobatanta,- usa metalica in 9 puncte de blocare, la intrare.Garsoniera se prezinta intr-o stare deosebita, nuantele deschise si jocul de culori al peretilor si mobilierului creeaza starea de relaxare si confort.Orientarea, cat si locatia - in apropierea partiei de schi - isi pun amprenta pe destinatia de vacanta a acestei garsoniere.Se vinde integral mobilata si utilata.

Detalii imobil » Garsoniera de Vanzare in Azuga , Partia de Ski


 

Garsoniera de Vanzare in Busteni (Prahova) » 47.000 €Garsoniera se afla la etajul 1 al unui imobil cu regimul de inaltime D+P+2E+MAre o suprafata utila de 40 mp si cea construita de 46 mp fiind compus din:Living 1 baie, 1 bucatarie si un balcon generos cu o panorama superba.Imobilul este construit in 2010 si beneficiaza de lift si sistem de monitorizare video.De asemenea, garsoniera beneficiaza de o priveliste spectaculoasa spre masivul Caraiman.

Detalii imobil » Garsoniera de Vanzare in Busteni , Zamora


 

Garsoniera de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 34.000 €Garsoniera de vanzare situata in zona semicentrala a statiunii Sinaia, Cartierul Furnica.Aceasta este situata la primul nivel al unui imobil cu regimul de inaltime D2+D1+P+2E+M, avand suprafata construita (SC) de 40.23 mp, utila (SU) de 29.51 mp plus cota din partile si dependintele comune (4.43 %) si teren in indiviziune de 17.37 mp.Garsoniera beneficiaza de finisaje moderne, placari cu gresie, faianta si parchet. De asemenea are bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile:- Apa, Gaz, Electricitate, Canalizare, CaTVGarsoniera mai beneficiaza si de o terasa cu suprafata de 30.00 mp

Detalii imobil » Garsoniera de Vanzare in Sinaia , Furnica


 

Garsoniera de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 40.000 €Garsoniera situata in Sinaia, Bd. Ferdinand, nr.28, la etajul 2, in imobil 2D+P+2E+M finalizat in anul 2009.Garsoniera avand suprafata utila de 44,33 mp si suprafata construita de 52,38 mp., se compune din:camera de zi (14,98 mp.),bucatarie (3,49 mp.),vestibul (3,14 mp.),baie (3,52 mp.),terasa (19,20 mp.),boxa (1,64 mp.).De pe terasa, cu suprafata de 19.20 mp., ai o vedere deosebita spre Masivul Caraiman si Monumentul Eroilor.

Detalii imobil » Garsoniera de Vanzare in Sinaia , Ferdinand


 

Garsoniera de Vanzare in Busteni (Prahova) » 42.000 €Garsoniera se afla la parterul inalt (mezanin) al unui imobil cu regimul de inaltime D+P+2E+MAre o suprafata utila de 35 mp si cea construita de 41 mp fiind compus din:Living 1 baie, 1 bucatarie si un balcon generos tip terasa.Imobilul este construit in 2010 si beneficiaza de lift si sistem de monitorizare video.De asemenea, garsoniera beneficiaza de o priveliste unica spre masivul Caraiman.

Detalii imobil » Garsoniera de Vanzare in Busteni , Zamora


 

Garsoniera de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 31.500 €Garsoniera care se vinde este situata la etajul 5, intr-un imobil nou construit cu regim de inaltime P+8E.Compartimentare:hol de tranzit, bucatarie (mobilata), camera, baie (utilata) si balcon in suprafata construita totala de 59,60 mp.Garsoniera beneficiaza de toate utilitatile: apa, gaz, curent electric.Incalzirea se realizeaza cu centrala termica proprie.Dotari: imobilul are lift si paza permanenta.Pretul garsonierei include TVA de 5%.

Detalii imobil » Garsoniera de Vanzare in Sinaia , Platoul Izvor


 

Garsoniera de Vanzare in Azuga (Prahova) » 40.000 €Proiect imobiliar in Azuga. Proiectul SNOW se adreseaza exclusiv iubitorilor de natura si sport, tinand cont de locatia aleasa de investitor, cat si de arhitectura.Imobilul se dezvolta pe 4 niveluri P+2E+M-Penthouse, avand in componenta un numar de 13 locuinte, din care 4 garsoniere, 9 apartamente.Garsonierele se compun din camera de zi, baie, bucatarie si terasa, apartamentele din living, dormitor, bucatarie, baie si terasa, iar duplexurile din living, bucatarie, baie, dormitoare, balcoane si terase.Suprafetele construite variaza functie de pozitia fiecarei locuinte in cadrul imobilului, intre 43,95 mp. si 120 mp.Apartamentele nr. 1, nr. 2 si nr. 3, situate la parter, dispun si de curte proprie.Proiectul SNOW este unic pe Valea Prahovei datorita pozitiei, acesta aflandu-se chiar in fata partiei Sorica si Cazacu, in asa fel incat toate apartamentele si garsonierele beneficiaza de vedere directa asupra partiilor si masivului Caraiman (accesul la partie este imediat).Proiectul SNOW va ofera apartamente si garsoniere moderne, spatioase, construite dupa un proiect bine realizat, acesta avand si cartea tehnica a construictiei, precum si materiale filmate pe parcursul executiei.Arhitectural, ferestrele foarte inalte si terasele spatioase reprezinta caracteristicile principale, oferind un adevarat spectacol.Acces rapid la telecabina, partia Sorica, pastravarie, trasee pentru biciclete, off-road, cluburi, taxi, maxi-taxi, si trasee montane.Placerea deosebita de a admira direct din propria locuinta evenimentele de pe partia de schi este ATU-ul FORTE al acestui proiect.Toate apartamentele din cadrul ansamblului SNOW sunt racordate la toate utilitatile (gaze, energie electrica, apa curenta, canalizare, telefonie fixa, internet si televiziune prin cablu). DETALII TEHNICE:Fundatia dubla continua, cu beton armat, la limita de jos a proiectului  avand adancimea: 1,40-1,60 m;Structura imobilului, pe cadre de beton, are pereti din beton armat si pereti din caramida porotherm la parter , etaj si mansarda;inclusiv peretii despartitori (50cm);Plansee - beton armat de 150 mm, cu izolatie, sapa si pardoseala;Peretii vor fi izolati exterior cu polistiren de 10 cm;Peretii exteriori vor fi placati cu piatra ornamentala, de la nivelul urmator, se va aplica vopsea lavabila decorativa;Terasele si balcoanele vor avea balustrade prevazute cu bandouri din lemn;Finisajele partilor comune ale imobilului, respectiv intrarea in bloc si casa scarii: gresie, vopsea lavabila,Acoperisul - pe structura din lemn specifica zonei montane, cu inclinatie mare si rand dublu de grinzi, este izolat termic, fonic si acoperit cu tabla tip Lindab; Apartamentele sunt finisate cu gresie in vestibule, holuri, balcoane si terase, gresie si faianta in bai si bucatarie, parchet melaminat cu dublu click in camere, vopsea lavabila;Tamplarie exterioara (ferestre si usi) din pvc cu geam termopan, usi interioare - panel din lemn (ferestrele de la terasele apartamentelor cu vedere spre partie vor beneficia de geamuri pe toata suprafata gen vitrineInstalatia electrica - montata conform normelor in vigoare, cabluri si prize multitple in toate incaperile, cu impamantare si sigurante;Sistem de iluminat extern;Telefonie, Catv - cabluri si prize in camera;Instalatie pentru apa calda si apa rece, in bai si bucatarii, sifoane si scurgeri;Centrala termica individuala pentru incalzire si preparare apa calda, racord hota; Gaz - retea completa pentru centrala termica si bucatarie;electrovalva gaz si sensor gaz Utilitati cu contorizare individuala fiecarui apartament; MODALITATE DE PLATAse accepta urmatoarele modalitati de plata:Cash;Fractionat, astfel:o     33% la antecontract;o     67% la incheierea contractului.Link proiect Snow: http://www.mervani.ro/snow

Detalii imobil » Garsoniera de Vanzare in Azuga , Partia de Ski


 

Garsoniera de Vanzare in Predeal (Brasov) » 27.000 €Garsoniera de vanzare, situata la mansarda unui imobil (D+P+E+M) cu apartamente de vacanta, finalizat in anul 2010, in zona Paraul Rece din Predeal.Garsoniera, avand suprafata utila de 26,79 mp. si suprafata construita de 28,11 mp., este compartimentata astfel:camera de zi (14,50 mp.);chicineta (3,50 mp.);baie (2,05 mp.);vestibul (2,20 mp.);balcon (1,14 mp.).Facilitati:locuri de parcare amenajate, servicii de administrare;Finisaje si design modern, structura de rezistenta din cadre de beton si caramida, termoizolatie din polistiren si vata minerala;Tamplarie din PVC cu geam termopan;Incalzirea se realizeaza prin centrala termica de bloc;Bransamente si contorizari individuale (curent electric, apa).In acelasi imobil mai sunt disponibile alte 2 garsoniere similare, situate la parter, avand: suprafata utila de 26,79 mp. si suprafata construita de 31,24 mp. Pret:29900 euro.De ce aceasta locatie ? Chiar si numai pentru linistea, aerul si confortul oferit in mijlocul muntelui, departe de aglomeratia Bucurestiului.

Detalii imobil » Garsoniera de Vanzare in Predeal , Paraul Rece Agentia Imobiliara Mervani ¤ 0244.311.200 ¤ Imobiliare Valea Prahovei