MERVANI - Agentie Imobiliara pe Valea Prahovei, Administrare Imobiliara, Investitii Imobiliare, Proiecte Imobiliare, Consultanta Imobiliara, Legislatie Imobiliara, Intermedieri Imobiliare, Tranzactii Imobiliare, Evaluari Imobiliare, Arhitectura, Cadastru, Notari, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Comarnic, Breaza, Cornu, Campina
 APARTAMENTE NOI PREDEAL  |   APARTAMENTE LANGA PARTIE  |   SINAIA-GARDEN  |   APARTAMENTE DE VACANTA  |   PROIECTE IMOBILIARE  
• MENIU •
 
 »  PRIMA PAGINA
 »  SERVICII OFERITE
 »  PARTENERI
 »  CONTACT
 
• LOCALITATI •
 
 »  SINAIA
 »  BUSTENI
 »  AZUGA
 »  PREDEAL
 »  CAMPINA
 »  COMARNIC
 »  BREAZA
 »  CORNU
 »  BREBU
 »  BANESTI
 
• VANZARI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• INCHIRIERI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• LEGISLATIE •
 
 »  O.G. 85/2001
 »  LEGEA 10/2001
 »  REGIMUL JURIDIC
 »  LEGEA 114/1996
 »  LEGEA 145/1999
 »  DICTIONAR
 
• RECOMANDARI •
 
 »   Cazare VALEA PRAHOVEI
 »   Agentia de Turism Mervani TRAVEL
 »   DISPECERAT de Cazare
 »   REVELION & CRACIUN
 »   Oferte
LITORAL
 »   Oferte
BALNEO
 »   Organizare CONFERINTE
 »   Romanian TOURISM (en)
 »   Agentie IMOBILIARA
 »   ADMINISTRARE Imobile
 »   Agentie de PUBLICITATE
 »   IMOBILIARE VALEA PRAHOVEI
 »   Inchirieri IMOBILIARE
 
• PARTENERI •
 
 »   Opus INVEST
 »   Piatra Arsa
 »   Mihai Totpal
 »   Ziarul
VALEA PRAHOVEI
 »   Televiziunea
VALEA PRAHOVEI
 
• STATISTICI •
 
Statistici oferite de Google Analytics
 
 
     

 
»  

Imobiliare Sinaia

»  

Imobiliare Campina

»  

Imobiliare Busteni

»  

Imobiliare Comarnic

»  

Imobiliare Azuga

»  

Imobiliare Breaza

»  

Imobiliare Predeal

»  

Imobiliare Cornu

»  

Imobiliare Banesti

»  

Imobiliare Brebu


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Campina (Prahova) » 90.000 €Casa D+P+M de vanzare, situata in zona semicentrala a Municipiului Campina.DETALII CONSTRUCTIVE :- Structura de rezistenta a imobilului este realizata din zidarie portanta, fundatie, stalpi si planseu din beton armat;- Acoperisul este de tip sarpanta construit din lemn si este acoperit cu tabla tip Lindab;- Finisajele interioare sunt realizate astfel:Pardoseli din gresie ceramica in baie, bucatarie si hol;Pardoseli din parchet laminat in dormitoare si living;Casa beneficiaza de termoizolatie cu polistiren pe partea de nord; Incalzirea se face cu centrala termica proprie.INDICATORI PRINCIPALI AI CONSTRUCTIEI :             - Suprafata construita: 121,52 mp;- Suprafata utila: 99,64 mp; - Suprafata teren: 608 mp.COMPARTIMENTARE :DEMISOL:Pivnita 23 mpPARTER:Living, trei dormitoare, baie, bucatarie, hol si casa scarii, terasa deschisaMANSARDA:Neamenajata.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Campina , Campinita


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Predeal (Brasov) » 125.000 €Vila P+E, demolabila / renovabila, situata in jud. Brasov, Predeal, cartier Cioplea. Aceasta a fost edificata (peretii din zidarie de caramida cu fundatie din piatra) pe un teren cu suprafata de 1075.00 mp. Vila are suprafata utila (SU) de aproximativ 195.00 mp si suprafata construita desfasurata (SCD) de 234.00 mp. PARTER: 117.00 mpETAJ: 117.00 mpVila necesita renovare majora.Terenul in suprafata de 1075.00 mp are o foarte mica inclinatie, intreaga proprietate beneficiind de acces facil catre toate punctele de interes ale statiunii dar mai ales catre partia de ski.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Predeal , Cioplea


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Campina (Prahova) » 100.000 €Casa P+E de vanzare, constructie de BCA si beton, situata in zona semicentrala a localitatii. Imobilul are suprafata construita de 138 mp, iar cea utila de 122 mp si dispune de un teren cu suprafata de 900 mp. Anul constructiei 2000.Casa P+E compartimentata astfel: Parter: living, hol, bucatarie, baie, Etaj: living, 2 dormitoare, hol, baie.Finisaje:faianta, gresie, parchet.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Campina , Semicentrala


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Breaza (Prahova) » 65.000 €Casa, confort II, constructie de BCA si caramida. Imobilul are suprafata construita de 92 mp, iar cea utila de 80 mp.Casa formata din: living, 2 dormitoare, bucatarie (la rosu).

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Breaza


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Cornu (Prahova) » 55.000 €Casa P+M de vanzare, situata in zona semicentrala a Comunei Cornu.DETALII  CONSTRUCTIVE:   - Structura de rezistenta a casei este realizata din lemn, avand fundatie din beton armat.  - Acoperisul este din lemn cu invelitoare din sindrila;  - Tamplaria exterioara este realizata lemn;  - Finisajele interioare sunt realizate astfel:pardoseli din gresie ceramica in bucatarie si baie ;scara este confectionata din lemn. INDICATORI PRINCIPALI AI CONSTRUCTIEI:  - Regim de inaltime: P+M;  - Suprafata construita: 86,70 mp;  - Suprafata utila: 74 mp;  - Teren in suprafata de 460 mp. DATE FUNCTIONALE:   PARTER:Living, bucatarie, hol, terasa.   MANSARDA :Doua dormitoare, baie, dressing, balcon.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Cornu , Cornu de Jos


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Azuga (Prahova) » 50.000 €Casa de vanzare, cu regimul de inaltime PARTER, situata in zona Semicentrala a Statiunii Azuga.Casa are suprafata construita (SCD) de 129,99 mp, utila (SU) de 106,62 mp si a fost edificata pe un teren cu suprafata de 683,00 mp. In suprafetele mentionate este inclusa si suprafata C2 (Garaj. SU=19,23 mp si SC= 20,58 mp)Caracteristici constructive:- Fundatie: beton si piatra- Pereti: caramida si lemn- Planseu: lemn- Sarpanta: lemn- Invelitoare: tablaCasa necesita renovari. Utilitatile prezente in zona sunt:- apa;- gaze naturale;- electricitate.Casa beneficiaza de toate acestea cu bransamente si contorizari individuale. ...Pretul este de 50.000 €, Negociabil...

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Azuga , Semicentrala


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 65.000 €Casa D+P, de vanzare, situata in zona Poiana Tapului.Imobilul are suprafata construita de 115 mp si dispune de un teren cu suprafata de 590 mp.Vila D+P compartimentata astfel:Demisol: dormitor;Parter: living, 3 dormitoare, bucatarie, grup sanitar cu dus, hol.Finisaje: CT, faianta, gresie, parchet. Acces auto dificil.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Busteni , Poiana Tapului


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 59.000 €Casa, constructie de piatra si caramida, situata in zona semicentrala a orasului Sinaia. Imobilul are suprafata construita de 85.54 mp, iar cea utila de 67.57 mp si dispune de un teren cu suprafata de 473.85 mp. Casa este formata din:Living: 21.07 mpDormitor: 6.60 mpBucatarie: 8.65 mpBaie: 2.40 mpWc: 1.53 mpDebara: 1.69 mpHol: 10.73 mpHol: 11.52 mpHol: 3.38 mpCasa este racordata la toate utilitatile: retea de alimentare cu apa; retea de alimentare cu gaz; retea de alimentare cu energie electrica; canalizare;Pretul: 59.000 euro, usor negociabil.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Sinaia , DN1


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Baicoi (Prahova) » 84.000 €   Casa S+P+E de vanzare, situata in Orasul Baicoi, Cartierul Tintea.DETALII CONSTRUCTIVE:   - Structura de rezistenta a casei este realizata din zidarie portanta, cu fundatie, stalpi si plansee din beton armat;  - Acoperisul este din lemn cu invelitoare din tabla;  - Tamplaria exterioara este realizata din lemn;  - Finisajele interioare sunt realizate astfel:pardoseli din gresie ceramica in bucatarie, bai si holuri;scara este confectionata din lemn. INDICATORI PRINCIPALI AI CONSTRUCTIEI:  - Regim de inaltime: S+P+E;  - Suprafata construita: 229 mp;  - Suprafata utila: 188 mp;  - Teren in suprafata de 1276 mp. DATE FUNCTIONALE:   SUBSOL:Beci.   PARTER:Camera de zi, bucatarie, casa scarii, baie, hol.    ETAJ:Trei dormitoare, baie, balcon, terasa acoperita, hol.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Baicoi , Tintea


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Valea doftanei (Prahova) » 38.000 €Casa de Vanzare, situata in Comuna Valea Doftanei zona Traisteni, construita din caramida si lemn, acoperita cu tigla, avand suprafata construita de 100 mp si un teren in suprafata de 800 mp.Casa este compusa din cinci (5) camere, bucatarie, hol, baie si veranda.Utilitati:Apa, curent electric.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Valea Doftanei , Traisteni


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Comarnic (Prahova) » 60.000 €Casa de vanzare, situata in zona semicentrala a localitatii COMARNIC, cu o suprafata construita (SC) de 98.69 mp si utila (SU) de 82,26 mp. Constructia a fost edificata pe un teren cu suprafata de 553.00 mp. Constructia este compusa din: Terasa 25.52mp, doua camere fiecare avand o suprafata de 10.5mp, baie 4.5mp, bucatarie 7mp, living 25.96mp.Aceasta este izolata la exterior cu polistiren de 5 cm. Peretii au fost realizati din zidarie de BCA pe o fundatie din beton. Acoperisul acesteia este din tabla.Imobilul dispune de: retea de alimentare cu apa;retea de alimentare cu gaz;retea de alimentare curent electric;conexiune CATV;conexiune internet;conexiune telefonie;centrala termica;fosa septicaPodele (gresie si parchet), Usi interior (termopan). Stare interior (foarte buna). Tamplarie  pvc cu geam termopan iar usa de la intrare de metalAlte spatii utile (magazie cu fundatie de beton foarte incapatoare pentru depozitare).Contorizare individuala (apometre, contor gaz, contor electrica).Imobilul beneficiaza de o priveliste deosebita asupra cartierului Ghiosesti cat si centrul Comarnicului fiind locul ideal de a va petrece un concediu linistit sau de ce nu o casa de locuit pemanenta pentru o familie care vrea sa scape de aglomeratia oraselor mari.      

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Comarnic , Semicentrala


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Breaza (Prahova) » 110.000 €Casa P+E de vanzare situata in zona semicentrala a Orasului Breaza, construita din zidarie portanta, cu structura din beton armat, acoperita cu tabla, tamplarie PVC cu geam termopan, avand suprafata construita de 197,07 mp si un teren in suprafata de 636 mp.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Breaza , Semicentrala


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Brebu (Prahova) » 100.000 €Casa P+M de vanzare, situata in semicentrala a Comunei Brebu, satul Pietriceaua, la rosu, construita din lemn si caramida (camera tehnica si baia de la parter) cu fundatie din beton armat, izolata cu polistiren de 5 cm si vata minerala de 10 cm, acoperita cu tabla tip Lindab, instalatie sanitara, tavane izolate cu polistiren de 5 cm si vata minerala de 10 cm + dusumea de 5 cm, apele pluviale colectate printr-un sant de drenaj, exterior gata in afara pietrei de pe cos si camera tehnica. Casa in suprafata construita de 243 mp, beneficiaza de un teren in suprafata de 1000 mp si este compartimentata astfel:P : living, vestibul, hol cu casa scarii, hol, baie, camera tehnica, baie, bucatarie, terasa de 30 mp;M : 3 dormitoare fiecare cu baie si balcon propriu, hol cu casa scarii.Casa este situata intr-o zona linistita, departe de zgomotul cotidian, beneficiaza de o priveliste deosebita si cu multa verdeata.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Brebu , Semicentrala


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Sotrile (Prahova) » 90.000 €Casa P+M de vanzare in comuna Sotrile, sat Lunca Mare, construita din zidarie portanta cu fundatie, stalpi, planseu din beton, tamplarie PVC cu geam termopan, acoperita cu Lindab, avand suprafata construita de ~160 mp, iar cea utila de ~145 mp si un teren in suprafata de 1000 mp. Casa este finisata numai la exterior, putandu-se discuta cu vanzatorul si despre finisajele de la interior (contra-cost).COMPARTIMENTARE:P : living, baie, bucatarie, dinning, hol, terasa;M : 3 dormitoare, baie, balcon.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Sotrile , Lunca Mare


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Valea doftanei (Prahova) » 160.000 €Casa de vanzare, situata in zona lacului de acumulare al Barajului Paltinu.DATE CONSTRUCTIVE:  - Structura de rezistenta a parterului este din zidarie din BCA, cu stalpi si fundatie din beton armat  - Planseul este construit din lemn  - Etajul este construit din lemn prismuit, iar planseul este confectionat din grinzi din lemn  - Acoperisul este din lemn cu invelitoare din tabla  - Tamplaria exterioara si cea interioara este realizata din lemn  - Finisajele interioare sunt realizate astfel:   pardoseli din gresie ceramica in bai si bucatarie   pardoseli din gresie la balcon   pardoseli din dusumea lacuita in living, dormitoare si hol   scara este confectionata din lemnINDICATORI PRINCIPALI AI CONSTRUCTIEI:  - Regim de inaltime: P+E  - Suprafata construita: 203,5 mp  - Suprafata utila: 125 mp  - Terasa parter: 24 mp  - Balcon : 24 mp DATE FUNCTIONALE:PARTER:living = 46,02 mpbucatarie = 15,60 mpbaie = 6,20 mpcamera centralei = 6,02 mpmagazie = 3,0 mpETAJ :dormitor I = 12,85 mpdormitor II = 12,85 mpdormitor III = 12,01 mpdormitor IV = 12,01 mpdebara = 6,37 mpbaie = 6,22 mpbalcon = 24 mp

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Valea Doftanei , Tesila Agentia Imobiliara Mervani ¤ 0244.311.200 ¤ Imobiliare Valea Prahovei