MERVANI - Agentie Imobiliara pe Valea Prahovei, Administrare Imobiliara, Investitii Imobiliare, Proiecte Imobiliare, Consultanta Imobiliara, Legislatie Imobiliara, Intermedieri Imobiliare, Tranzactii Imobiliare, Evaluari Imobiliare, Arhitectura, Cadastru, Notari, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Comarnic, Breaza, Cornu, Campina
 APARTAMENTE NOI PREDEAL  |   APARTAMENTE LANGA PARTIE  |   SINAIA-GARDEN  |   APARTAMENTE DE VACANTA  |   PROIECTE IMOBILIARE  
• MENIU •
 
 »  PRIMA PAGINA
 »  SERVICII OFERITE
 »  PARTENERI
 »  CONTACT
 
• LOCALITATI •
 
 »  SINAIA
 »  BUSTENI
 »  AZUGA
 »  PREDEAL
 »  CAMPINA
 »  COMARNIC
 »  BREAZA
 »  CORNU
 »  BREBU
 »  BANESTI
 
• VANZARI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• INCHIRIERI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• LEGISLATIE •
 
 »  O.G. 85/2001
 »  LEGEA 10/2001
 »  REGIMUL JURIDIC
 »  LEGEA 114/1996
 »  LEGEA 145/1999
 »  DICTIONAR
 
• RECOMANDARI •
 
 »   Cazare VALEA PRAHOVEI
 »   Agentia de Turism Mervani TRAVEL
 »   DISPECERAT de Cazare
 »   REVELION & CRACIUN
 »   Oferte
LITORAL
 »   Oferte
BALNEO
 »   Organizare CONFERINTE
 »   Romanian TOURISM (en)
 »   Agentie IMOBILIARA
 »   ADMINISTRARE Imobile
 »   Agentie de PUBLICITATE
 »   IMOBILIARE VALEA PRAHOVEI
 »   Inchirieri IMOBILIARE
 
• PARTENERI •
 
 »   Opus INVEST
 »   Piatra Arsa
 »   Mihai Totpal
 »   Ziarul
VALEA PRAHOVEI
 »   Televiziunea
VALEA PRAHOVEI
 
• STATISTICI •
 
Statistici oferite de Google Analytics
 
 
     

 
»  

Imobiliare Sinaia

»  

Imobiliare Campina

»  

Imobiliare Busteni

»  

Imobiliare Comarnic

»  

Imobiliare Azuga

»  

Imobiliare Breaza

»  

Imobiliare Predeal

»  

Imobiliare Cornu

»  

Imobiliare Banesti

»  

Imobiliare Brebu


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 130.000 €Casa de vanzare, cu regimul de inaltime D+P, construita in anul 2013, din barne de lemn, situata in zona semicentrala a localitatii Busteni, cartierul  Zamora. Imobilul are suprafata construita desfasurata (SCD/D+P) de 136.41 mp, iar cea utila (SU/D+P) de 117.10 mp si dispune de un teren cu suprafata de 315.00 mp.Casa D+P, compartimentata astfel:- Demisol: garaj- Parter: terasa acoperita, living cu bucatarie deschisa si loc pentru servit masa, hol tranzit, baie si doua dormitoare decomandate.Casa beneficiaza de arhitectura si finisaje specifice zonei. Terasa placata cu piatra cioplita, baile si bucataria, placate cu gresie si faianta. Curtea beneficiaza de alei placate, gazon, arbori si arbusti ornamentali, barbeque, etc.Priveliste spectaculoasa.!!! Pretul de 130.000 eur este negociabil !!!

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Busteni , Zamora


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Valea doftanei (Prahova) » 65.000 €Casa D+P+M de vanzare, situata in zona semicentrala a Comunei Valea Doftanei, satul Traisteni, construita din lemn (parterul si mansarda), cu fundatie, stalpi si planseu din beton armat (demisolul). Casa in faza de executie, beneficiaza de tamplarie PVC cu geam termopan, este acoperita cu tabla tip Lindab, izolatie exterioara din polistiren de 5 cm, izolatie interioara cu vata bazaltica de 10 cm si polistiren de 10 cm. Casa in suprafata construita totala de 150 mp dispune de un teren in suprafata de 726 mp si este compartimentata astfel:D : terasa, camera, bucatarie, hol si casa scarii;P : living, bucatarie cu dinning, hol, baie, casa scarii si terasa;M : trei dormitoare, hol si casa scarii, baie si balcon.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Valea Doftanei , Traisteni


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 45.000 €Casa de vanzare in Busteni, zona partiei de schi Kalinderu.Casa, in suprafata utila de 49,92 mp. si suprafata construita de 64,74 mp., avand un teren in suprafata de 186 mp., este compartimentata astfel:camera de zi (17,82 mp.);dormitor (16,34 mp.);bucatarie (7,60 mp.);baie (4,00 mp.);hol (4,16 mp.).Casa dispune de urmatoarele utilitati: retea de alimentare cu apa;retea de canalizare;retea de alimentare curent electric;retea de alimentare cu gaz.Incalzirea se face cu ajutorul sobelor pe gaz, iar apa calda este preparata de boiler cu gaz.Casa, cu vedere deosebita asupra masivului Caraiman si Monumentului Eroilor (Crucea de pe Caraiman), dispune de teren curte in suprafata de 121,28 mp.Recomandare: Spatiul necompartimentat al podului, poate fi amenajat ca mansarda locuibila, volumul acestuia indeplinind conditiile mansardarii.De la strada, accesul este pietonal ~ 50 ml.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Busteni , Partia de Ski


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Mislea (Prahova) » 122.000 €Casa D+P+M de vanzare, situata in zona semicentrala a Comunei Scorteni.DETALII  CONSTRUCTIVE:   - Structura de rezistenta a casei este din zidarie portanta, cu fundatie, stalpi si planseu din beton armat;  - Mansarda este construita din zidarie cu stalpi si centuri din beton armat, iar planseul este confectionat din grinzi din lemn;  - Acoperisul este din lemn cu invelitoare din tabla tip Lindab;  - Tamplaria exterioara este realizata din PVC cu geam termopan;  - Finisajele interioare sunt realizate astfel:pardoseli din gresie ceramica in bucatarie, bai, holuri si terasa;pardoseli din parchet laminat in living si dormitoare;scara este confectionata din beton armat si placata cu lemn. INDICATORI PRINCIPALI AI CONSTRUCTIEI:  - Regim de inaltime: D+P+M;  - Suprafata construita:  285,6 mp;  - Suprafata utila: 221,5 mp;  - Teren in suprafata de 1000 mp. DATE FUNCTIONALE:  DEMISOL:Camera centralei.  PARTER:Living, bucatarie, baie, doua dormitoare, birou, hol, casa scarii, terasa.   MANSARDA :5 dormitoare, baie, hol, doua balcoane.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Mislea , Scorteni


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Provita (Prahova) » 100.000 €Casa D+P+E de vanzare, situata in Comuna Provita de Sus.DETALII CONSTRUCTIVE:   - Structura de rezistenta a vilei este realizata din lemn, cu fundatie din beton armat;  - Acoperisul este din lemn, cu invelitoare din tabla tip Lindab;  - Tamplaria exterioara si interioara este realizata din lemn;  - Finisajele interioare sunt realizate astfel:pardoseli din gresie ceramica in bucatarie, bai si dusumea in dormitoare si living;scara este confectionata din lemn. INDICATORI PRINCIPALI AI CONSTRUCTIEI:  - Regim de inaltime: D+P+E;  - Suprafata construita: 243,78 mp;  - Suprafata utila: 200 mp;  - Teren in suprafata de 2097 mp. DATE FUNCTIONALE:   DEMISOL:Pivnita.   PARTER:Camera de zi, bucatarie, camara, dormitor, grup sanitar, hol si casa scarii, terasa.ETAJ:Trei dormitoare, hol si casa scarii, baie.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Provita , Provita de Sus


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 53.000 €De vanzare casa D+P+E, 3 camere, situata in Sinaia, zona Furnica, tip Duplex.Casa, construita in anul 1990, avand suprafata utila de 99,03 mp. si suprafata construita de 117,63 mp., se compune din:Demisol: bucatarie (17,54 mp.), baie (2,66 mp.), camara (2,17 mp.), beci (5,05 mp.) si bucatarie de vara (7,87 mp.);Parter: camera de zi (24 mp.) si antreu (5,90 mp.);Etaj: dormitor (14,35 mp.), dormitor (9,02 mp.), casa scarii (4,44 mp.), balcon (4,29 mp.) si balcon (1,74 mp.).Teren in folosinta 54 mp.Casa este racordata la urmatoarele utilitati:retea de alimentare cu apa;retea de alimentare cu gaz;retea de alimentare cu energie electrica;canalizare;conexiune Catv.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Sinaia , Furnica


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Mislea (Prahova) » 85.000 €Casa P+E de vanzare, situata in zona semicentrala a Comunei Scorteni, satul Mislea .DETALII CONSTRUCTIVE:  - Structura de rezistenta a parterului este din zidarie portanta, cu fundatie, stalpi si planseu din beton armat;  - Etajul este construit din zidarie cu stalpi, centuri si planseu din beton armat;  - Acoperisul este din lemn cu invelitoare din tabla zincata;  - Tamplaria exterioara este realizata din lemn cu tocuri duble;  - Finisajele interioare sunt realizate astfel:pardoseli din gresie ceramica in bucatarie, bai, holuri si terasa;scara este confectionata din beton armat si placata cu gresie ceramica. INDICATORI PRINCIPALI AI CONSTRUCTIEI:  - Regim de inaltime: P+E;  - Suprafata construita: 274 mp;  - Suprafata utila: 233 mp;   - Teren in suprafata de 966 mp. DATE FUNCTIONALE:   PARTER:Living, bucatarie, baie, hol si casa scarii, doua terase.   ETAJ :Trei dormitoare, baie, hol, balcon si terasa.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Mislea , Semicentrala


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Provita (Prahova) » 44.500 €Casa de Vanzare, situata in Provita de Jos, avand suprafata construita de 117.51 mp si un teren in suprafata de 1457.50 mp, find compartimentata astfel:Veranda - 8.60 mpCamera - 14.00 mpCamera - 14.00 mpCamera - 14.05 mpCamera - 14.78 mpCamera - 7.51 mpBucatrie - 14.62 mpVeranda 9.41 mpUtilitati:Apa la fantana si curent electric.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Provita , Draganeasa


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Breaza (Prahova) » 78.000 €Casa P+E de vanzare, situata in Orasul Breaza, Cartierul Breaza de Jos.DETALII CONSTRUCTIVE:   - Structura de rezistenta este realizata din zidarie portanta, cu fundatie, stalpi si planseu din beton armat;  - Acoperisul este din lemn cu invelitoare din tabla;  - Tamplaria exterioara este realizata din PVC cu geam termopan;  - Finisajele interioare sunt realizate astfel:pardoseli din gresie ceramica in bucatarie, bai;scara este confectionata din lemn. INDICATORI PRINCIPALI AI CONSTRUCTIEI:  - Regim de inaltime: P+E;  - Suprafata construita: 211,34 mp;  - Suprafata utila: 173,30 mp;  - Teren in suprafata de aprox. 200 mp. DATE FUNCTIONALE:    PARTER:Camera de zi cu bucatarie deschisa, dormitor, casa scarii, baie.ETAJ:4 dormitoare cu baie proprie, hol, spatiu de depozitare.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Breaza , Breaza de Jos


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 55.000 €Casa este construita in 1960 din zidarie de caramida portanta cu planseu de lemn, acoperita cu tigla si are o suprafata de 71 mp, fiind compusa din:Bucatarie, baie, 2 camere, hol, camara si 2 magazii. Beneficiaza de un teren cu suprafata de 451 mp, perfect plat, cu o geometrie foarte buna si cu acces facil in orice anotimp pe drum asfaltat.Proprietatea are toate utilitatile: gaz, curent electric, apa, canalizare, cablu TV, etc.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Busteni , Semicentrala


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Poiana campina (Prahova) » 49.000 €Casa parter, de vanzare, situata in zona semicentrala a comunei Poiana Campina, construita din caramida, cu fundatie, stalpi si planseu din beton armat, tamplarie din lemn, acoperita cu tabla tip Lindab, avand suprafata construita de 104 mp si un teren in suprafata de 252 mp.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Poiana Campina , Semicentrala


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Predeal (Brasov) » 125.000 €Vila P+E, demolabila / renovabila, situata in jud. Brasov, Predeal, cartier Cioplea. Aceasta a fost edificata (peretii din zidarie de caramida cu fundatie din piatra) pe un teren cu suprafata de 1075.00 mp. Vila are suprafata utila (SU) de aproximativ 195.00 mp si suprafata construita desfasurata (SCD) de 234.00 mp. PARTER: 117.00 mpETAJ: 117.00 mpVila necesita renovare majora.Terenul in suprafata de 1075.00 mp are o foarte mica inclinatie, intreaga proprietate beneficiind de acces facil catre toate punctele de interes ale statiunii dar mai ales catre partia de ski.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Predeal , Cioplea


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Breaza (Prahova) » 119.000 €Casa de vanzare, construita in anul 1975, situata in centrul localitatii Breaza, cu regimul de inaltime S+P+E, cu suprafata de 278 mp si ce dispune de un teren cu o suprafata de 912 mp.COMPARTIMENTARE : Subsol: Beci si camera centralei termice ( nefunctionala ) Parter: Hol, casa scarii, camera de zi, 3 dormitoare, baie si veranda. Etaj: 2 camere, dormitor, bucatarie, debara, casa scarii si balcon. Etajul este compartimentat dar neamenajat.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Breaza , Centrala


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Breaza (Prahova) » 70.000 €Casa P+E de vanzare, situata in Orasul Breaza, Cartierul Breaza de Jos.DETALII CONSTRUCTIVE:   - Structura de rezistenta este realizata din zidarie portanta, cu fundatie, stalpi si plansee din beton armat;  - Acoperisul este din lemn cu invelitoare din tabla;  - Tamplaria exterioara este realizata din PVC cu geam termopan;  - Finisajele interioare sunt realizate astfel:pardoseli din gresie ceramica in bucatarie, bai;scara este confectionata din beton lemn. INDICATORI PRINCIPALI AI CONSTRUCTIEI:  - Regim de inaltime: P+E;  - Suprafata construita: 192,22 mp;  - Suprafata utila: 153,22 mp;  - Teren in suprafata de aprox. 200 mp. DATE FUNCTIONALE:    PARTER:Camera de zi cu bucatarie deschisa, casa scarii, baie.ETAJ:4 dormitoare cu baie proprie, hol, spatiu de depozitare.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Breaza , Breaza de Jos


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Breaza (Prahova) » 72.000 €Casa P+M de vanzare, LA ROSU, situata in zona semicentrala a comunei Talea.DETALII CONSTRUCTIVE:  - Structura de rezistenta a parterului este din zidarie portanta, cu fundatie, stalpi si planseu din beton armat;  - Mansarda este construita din zidarie cu stalpi si centuri din beton armat, iar planseul este confectionat din grinzi din lemn;  - Acoperisul este din lemn cu invelitoare din tabla tip Lindab; INDICATORI PRINCIPALI AI CONSTRUCTIEI:  - Regim de inaltime: P+M;  - Suprafata construita: 202,30 mp;  - Suprafata utila: 165,88 mp;   - Teren in suprafata de 1317 mp. DATE FUNCTIONALE:   PARTER:Living 40,14 mp, bucatarie si dinning 29,06 mp, grup sanitar de serviciu 3,20 mp, debara 4,24 mp, debara 2,34 mp, camera centralei 3,78 mp, terasa 45,14 mp.   MANSARDA :Dormitor matrimonial 11,98 mp cu baie proprie 6,09 mp, dormitor 9,01 mp, dormitor 9,54 mp, baie 4,44 mp, hol 26,32 mp, balcon 3,60 mp, logie 6,41 mp, balcon 4,20 mp, balcon 3,30 mp.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Breaza , Talea Agentia Imobiliara Mervani ¤ 0244.311.200 ¤ Imobiliare Valea Prahovei