MERVANI - Agentie Imobiliara pe Valea Prahovei, Administrare Imobiliara, Investitii Imobiliare, Proiecte Imobiliare, Consultanta Imobiliara, Legislatie Imobiliara, Intermedieri Imobiliare, Tranzactii Imobiliare, Evaluari Imobiliare, Arhitectura, Cadastru, Notari, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Comarnic, Breaza, Cornu, Campina
 APARTAMENTE NOI PREDEAL  |   APARTAMENTE LANGA PARTIE  |   SINAIA-GARDEN  |   APARTAMENTE DE VACANTA  |   PROIECTE IMOBILIARE  
• MENIU •
 
 »  PRIMA PAGINA
 »  SERVICII OFERITE
 »  PARTENERI
 »  CONTACT
 
• LOCALITATI •
 
 »  SINAIA
 »  BUSTENI
 »  AZUGA
 »  PREDEAL
 »  CAMPINA
 »  COMARNIC
 »  BREAZA
 »  CORNU
 »  BREBU
 »  BANESTI
 
• VANZARI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• INCHIRIERI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• LEGISLATIE •
 
 »  O.G. 85/2001
 »  LEGEA 10/2001
 »  REGIMUL JURIDIC
 »  LEGEA 114/1996
 »  LEGEA 145/1999
 »  DICTIONAR
 
• RECOMANDARI •
 
 »   Cazare VALEA PRAHOVEI
 »   Agentia de Turism Mervani TRAVEL
 »   DISPECERAT de Cazare
 »   REVELION & CRACIUN
 »   Oferte
LITORAL
 »   Oferte
BALNEO
 »   Organizare CONFERINTE
 »   Romanian TOURISM (en)
 »   Agentie IMOBILIARA
 »   ADMINISTRARE Imobile
 »   Agentie de PUBLICITATE
 »   IMOBILIARE VALEA PRAHOVEI
 »   Inchirieri IMOBILIARE
 
• PARTENERI •
 
 »   Opus INVEST
 »   Piatra Arsa
 »   Mihai Totpal
 »   Ziarul
VALEA PRAHOVEI
 »   Televiziunea
VALEA PRAHOVEI
 
• STATISTICI •
 
Statistici oferite de Google Analytics
 
 
     

 
»  

Imobiliare Sinaia

»  

Imobiliare Campina

»  

Imobiliare Busteni

»  

Imobiliare Comarnic

»  

Imobiliare Azuga

»  

Imobiliare Breaza

»  

Imobiliare Predeal

»  

Imobiliare Cornu

»  

Imobiliare Banesti

»  

Imobiliare Brebu


 

Teren Intravilan de Vanzare in Breaza (Prahova) » 32.760 €Teren Intravilan de Vanzare, situat in zona semicentrala a Localitati Breaza, avand suprafata de 728 mp si o deschidere de 15 m. Terenul este amplasat intr-o zona usor accesibila atat auto cat si pietonal, fiind foarte aproape de Centru.Terenul este ideeal pentru amplasarea unei locuinte de Vacanta.Utilitatile prezente in zona sunt:Apa, gazele si curentul electric.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Breaza , Semicentrala


 

Teren Intravilan de Vanzare in Breaza (Prahova) » 103.500 €Teren (intravilan) situat in perimetrul semicentral al localitatii. Terenul are o suprafata de 1844.00 mp si un front stradal de 35 m. Teren pentru constructii , fara inclinatie .Terenul beneficiaza de o priveliste deosebita si de acces auto si pitonal.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Breaza , Centrala


 

Teren Intravilan de Vanzare in Campina (Prahova) » 43.000 €Teren Intravilan de Vanzare, situat in zona rezidentiala a Municipiului Campina, avand suprafata de 756 mp si o un front stradal de 12.40 m.Teren pentru constructii ,fara inclinatie.Utilitati:Apa, gaze, curent electric.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Campina , Campinita


 

Teren Intravilan de Vanzare in Breaza (Prahova) » 73.000 €Teren intravilan livada si curti-constructii, de vanzare, situat in zona semicentrala a Orasului Breaza, avand suprafata de 2906 mp si o deschidere de 34,03 m. Teren pentru constructie, fara inclinatie, pe care se gaseste si o casa batraneasca construita in 1920 (S+P) cu fundatie din piatra, peretii din lemn, sarpanta din lemn si invelita cu tabla si o anexa (parter) in suprafata construita de 51 mp, avand fundatie din piatra si beton, peretii si sarpanta din lemn si acoperita cu placi din azbociment.Terenul se poate vinde si parcelat.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Breaza , Capul Campului


 

Teren Intravilan de Vanzare in Provita (Prahova) » 45.611 €Teren intravilan (faneata) situat in zona semicentrala a localitatii. Terenul are o suprafata de 2683 mp si un front stradal de 44 m. Teren pentru constructii cu inclinatie mica. Utilitatile sunt la aprox. 100 m (gaz si curent electric)

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Provita , Provita de Jos


 

Teren Intravilan de Vanzare in Breaza (Prahova) » 34.000 €Teren Intravilan de vanzare, situat in zona semicentrala a Orasului Breaza, avand suprafata de 1688 mp si o deschidere de 27 m. Accesul la teren se face pe un drum cu latimea de 3.5 m si lungimea de 64 m.Utilitati:Apa, gaze, curent electric, canalizare la limita drumului de acces.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Breaza , Semicentrala


 

Teren Intravilan de Vanzare in Breaza (Prahova) » 55.000 €Teren intravilan livada, de vanzare situat in Orasul Breaza, Cartierul Gura Beliei, avand suprafata de 1927,31 mp si o deschidere de 55,21 m.Pe teren se gasesc si doua constructii din lemn cu fundatii din beton armat, una in suprafata de 42 mp si o anexa de aprox. 30 mp, ambele mobilate.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Breaza , Gura Beliei


 

Teren Intravilan de Vanzare in Valea doftanei (Prahova) » 25.000 €Teren intravilan de vanzare, situat in zona semicentrala a Comunei Valea Doftanei.Imobilul (teren) are o suprafata de 2501 mp, cu o deschidere de 37,17 ml, cu acces la drumul local.Regim Tehnic:se afla in categoria de folosinta: faneata;POT maxim admis - 20%;CUT - 0,5;regim de inaltime permis: P+1+M;acces la drum;Utilitati: - exista posibilitati de racordare la retelele stradale de:energie electrica;apa.Terenul situat intr-o zona pitoreasca, la cota de 1050 m, este ideal pentru construirea unei case de vacanta!

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Valea Doftanei , Valea Neagra


 

Teren Intravilan de Vanzare in Banesti (Prahova) » 74.800 €Teren intravilan(agricol), situat in zona semicentrala a localitatii. Terenul are suprafata de 4400 mp si un front stradal de 34.80 m.Teren pentru constructii fara inclinatie.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Banesti , Semicentrala


 

Teren Intravilan de Vanzare in Valea doftanei (Prahova) » 30.000 €Teren Intravilan de Vanzare, situat in Comuna Valea Doftanei, Sat Tesila, avand suprafata de 1645 mp si o deschidere de 25.27 m. Teren fara inclinatie, ideeal pentru constructia unei case de vacanta.Utilitati:Apa si curent electric.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Valea Doftanei , Tesila


 

Teren Intravilan de Vanzare in Breaza (Prahova) » 20.000 €Teren intravilan de vanzare, cu o suprafata de 1.000 mp si o deschidere de 39.97 ml, situat in zona semicentrala a localitatii, in cartierul Gura Beliei, intr-o zona de case de vacanta. Terenul are o mica inclinatie si benefiaciaza de o priveliste deosebita.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Breaza , Gura Beliei


 

Teren Intravilan de Vanzare in Predeal (Brasov) » 216.750 €Teren intravilan, fara inclinatie, situat in zona centrala, avand suprafata de 2890,80 mp.Terenul situat in Predeal, zona Cioplea, are deschidere de 18,04 ml. la strada principala.Acces: - auto si pietonal pe latura vest (18,04 ml),Regim Tehnic:- CU (Certificat de Urbanism), cu posibilitatea edificarii Min P+1; Max SD/P+2E+M, POT max. 30%, CUT  max 1.Suprafata construita (SC) maxima rezultata: 867,24 mp, iar suprafata construita desfasurata (SCD) de 2890.80 mp dispusa pe P+2E+M.Terenul cu expunere nord-vestica beneficiaza de urmatoarele utilitati:- retea de apa;- retea de canalizare;- retea electrica;- retea de gaz. PRET 216.750 € (75 €/mp.) NEGOCIABIL.  

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Predeal , Centrala


 

Teren Intravilan de Vanzare in Azuga (Prahova) » 116.840 €Terenul in suprafata: 1164,80 mp. si deschidere la doua strazi ( 24,35 ml. si 9 ml) beneficiaza de toate utilitatile: apa, canalizare, gaze, curent electric.Terenul fara inclinatie, cu acces auto facil, este situat intr-o zona linistita, cu priveliste deosebita:- la vest, catre Varful Costila si Monumentul Eroilor de pe Caraiman;- la est, catre plecarea partiei de schi Sorica.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Azuga , Centrala


 

Teren Intravilan de Vanzare in Breaza (Prahova) » 200.000 €Teren intravilan, curti constructii, situat in Breaza, zona Valea Tarsei. Terenul are o suprafata de 6670 mp si deschidere de 12,7mp. Teren pentru constructii cu inclinatie medie.Utilitati:Electricitate, gaz, si apa din sura proprie ( fantana )!!! ATENTIE !!!Exista posibilitatea extinderii cu inca 6670 mp cu aceleasi caracteristici

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Breaza , Valea Tarsei


 

Teren Intravilan de Vanzare in Brebu (Prahova) » 20.000 €Teren intravilan in suprafata de 1020 mp, situat in Comuna Brebu (Podul Cheii), zona semicentrala.Regim Tehnic: terenul intravilan are categoria de folosinta ARABIL; POT maxim admis 30%;  CUT maxim admis 0.9; regim inaltime maxim admis P+2; are acces la drumul local; Posibilitati de racordare la retelele de energie electrica, apa si telefonie existente in zona.Terenul intravilan in suprafata de 1020 mp cu deschiderea de 23.38 ml, se vinde impreuna cu un teren extravilan in suprafata de 2500 mp, cu deschiderea de 21 ml, totul la pretul de 20.000,00 EURO !!!

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Brebu , Semicentrala


 

Teren Extravilan de Vanzare in Dn1 (Prahova) » 700.000 €Teren extravilan de vanzare, situat la DN1, in zona Movila Vulpii.Terenul este in categoria de folosinta ARABIL si are o suprafata de 20.000 mp, cu o deschidere de 44 ml.Terenul este fara inclinatie, cu acces auto, iar toate utilitatile (energie electrica, gaze, apa) sunt la limita proprietatii.Terenul se preteaza pentru activitati comerciale, industriale si evident, pentru agricultura, el fiind situat langa autostrada Bucuresti - Brasov, aflata in constructie.Exista posibilitatea de extindere cu inca 10.000 mp, cu deschiderea de 22 ml!

Detalii imobil » Teren Extravilan de Vanzare in DN1 , Baicoi


 

Teren Extravilan de Vanzare in Dn1 (Prahova) » 25.000 €Teren extravilan, de vanzare, situat in zona DN1 - Floresti, in suprafata de 5000 mp si cu un front stradal de ~11 ml.

Detalii imobil » Teren Extravilan de Vanzare in DN1 , Floresti


 

Teren Extravilan de Vanzare in Cornu (Prahova) » 174.240 €Teren extravilan de vanzare situat in zona semicentrala a localitatii,in suprafata de 3872 mp si un front stradal de 23,67 m.Terenul se poate vinde si parcelat.

Detalii imobil » Teren Extravilan de Vanzare in Cornu , Semicentrala


 

Teren Extravilan de Vanzare in Banesti (Prahova) » 75.000 €Teren extravilan(arabil), situat in zona D.N.1. Terenul are suprafata de 5000 mp si un front stradal de 30 m.

Detalii imobil » Teren Extravilan de Vanzare in Banesti , DN1


 

Teren Extravilan de Vanzare in Rasnov (Brasov) » 40.000 €Teren de vanzare, situat in extravilanul localitatii Rasnov, zona FORBAN, categoria de folosinta Teren pentru constructii.Terenul are o suprafata de 1150.00 mp si o deschidere de aproximativ  50,00 ml, Terenul are o inclinatie medie si este ideal pentru edificarea unei case de vacanta.Privelistea de care beneficiaza este una spectaculoasa.

Detalii imobil » Teren Extravilan de Vanzare in Rasnov , Semicentrala


 

Teren Extravilan de Vanzare in Dn1 (Prahova) » 350.000 €Teren extravilan (arabil) situat in zona DN1. Terenul are o suprafata de 17500 mp si un front stradal de 40 m. Teren pentru constructii fara inclinatie, ideal spatii industriale. Terenul beneficiaza de o posibilitate de extindere de aprox. 18700 mp.

Detalii imobil » Teren Extravilan de Vanzare in DN1 , Baicoi


 

Teren Extravilan de Vanzare in Baicoi (Prahova) » 220.000 €Teren extravilan arabil, situat in zona DN 1 pe raza orasului Baicoi, avand suprafata de 22002 mp si un front stradal de 51,48 m. Terenul este pretabil pentru construirea de hale industriale, instalare de panouri solare, statie PECO, service auto, etc.

Detalii imobil » Teren Extravilan de Vanzare in Baicoi , DN1


 

Teren Extravilan de Vanzare in Baicoi (Prahova) » 92.500 €Teren extravilan de vanzare, in suprafata de 18.500 mp si o deschidere de 120.46 ml. Terenul este situat pe DN1, o zona cu trafic intens si cu perspective de dezvoltare datorita construirii autostrazii Bucuresti – Brasov.Utilitatile sunt din reteaua urbanistica, la o distanta de aprox 100 m.

Detalii imobil » Teren Extravilan de Vanzare in Baicoi , DN1


 

Teren Extravilan de Vanzare in Banesti (Prahova) » 58.591 €Teren extravilan de vanzare in suprafata de 4507 mp si cu un front stradal de 30 m, situat in zona semicentrala a localitatii Banesti.

Detalii imobil » Teren Extravilan de Vanzare in Banesti , Semicentrala


 

Teren Extravilan de Vanzare in Dn1 (Prahova) » 80.000 €Teren intravilan(arabil), situat in zona D.N.1. Terenul are suprafata de 8000 mp si un front stradal de 11,24 m.

Detalii imobil » Teren Extravilan de Vanzare in DN1 , Buda


 

Teren Extravilan de Vanzare in Banesti (Prahova) » 32.490 €Teren extravilan (arabil) situat in zona semicentrala a localitatii. Terenul are o suprafata de 2166 mp si un front stradal de ~158 m. Teren pentru constructii.

Detalii imobil » Teren Extravilan de Vanzare in Banesti , Semicentrala


 

Teren Extravilan de Vanzare in Dn1 (Prahova) » 352.000 €Teren extravilan (arabil) situat in zona DN1. Terenul are o suprafata de 22.200 mp si un front stradal de 76 m. Teren pentru constructii spatii industriale.

Detalii imobil » Teren Extravilan de Vanzare in DN1 , Baicoi


 

Teren Extravilan de Vanzare in Dn1 (Prahova) » 25.000 €Teren extravilan(arabil),zona DN1 in suprafata de 5000 mp si cu o deschidere de 13 m la DN1.

Detalii imobil » Teren Extravilan de Vanzare in DN1 , DN1


 

Teren Extravilan de Vanzare in Banesti (Prahova) » 50.000 €Teren extravilan(arabil), situat in zona D.N.1. Terenul are suprafata de 5000 mp si un front stradal de 9 m.

Detalii imobil » Teren Extravilan de Vanzare in Banesti , DN1


 

Teren Extravilan de Vanzare in Poiana campina (Prahova) » 20.000 €Teren Extravilan de Vanzare, situat in zona Semicentrala a Comunei Poiana Campina, avand o suprafata de 3474 mp, compus din trei loturi:Lotul 1 - 543 mp - teren intravilanLotul 2 - 377 mp - teren extravilanLotul 3 - 2554 mp - teren extravilan

Detalii imobil » Teren Extravilan de Vanzare in Poiana Campina , Bobolia Agentia Imobiliara Mervani ¤ 0244.311.200 ¤ Imobiliare Valea Prahovei