MERVANI - Agentie Imobiliara pe Valea Prahovei, Administrare Imobiliara, Investitii Imobiliare, Proiecte Imobiliare, Consultanta Imobiliara, Legislatie Imobiliara, Intermedieri Imobiliare, Tranzactii Imobiliare, Evaluari Imobiliare, Arhitectura, Cadastru, Notari, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Comarnic, Breaza, Cornu, Campina
 APARTAMENTE NOI PREDEAL  |   APARTAMENTE LANGA PARTIE  |   SINAIA-GARDEN  |   APARTAMENTE DE VACANTA  |   PROIECTE IMOBILIARE  
• MENIU •
 
 »  PRIMA PAGINA
 »  SERVICII OFERITE
 »  PARTENERI
 »  CONTACT
 
• LOCALITATI •
 
 »  SINAIA
 »  BUSTENI
 »  AZUGA
 »  PREDEAL
 »  CAMPINA
 »  COMARNIC
 »  BREAZA
 »  CORNU
 »  BREBU
 »  BANESTI
 
• VANZARI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• INCHIRIERI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• LEGISLATIE •
 
 »  O.G. 85/2001
 »  LEGEA 10/2001
 »  REGIMUL JURIDIC
 »  LEGEA 114/1996
 »  LEGEA 145/1999
 »  DICTIONAR
 
• RECOMANDARI •
 
 »   Cazare VALEA PRAHOVEI
 »   Agentia de Turism Mervani TRAVEL
 »   DISPECERAT de Cazare
 »   REVELION & CRACIUN
 »   Oferte
LITORAL
 »   Oferte
BALNEO
 »   Organizare CONFERINTE
 »   Romanian TOURISM (en)
 »   Agentie IMOBILIARA
 »   ADMINISTRARE Imobile
 »   Agentie de PUBLICITATE
 »   IMOBILIARE VALEA PRAHOVEI
 »   Inchirieri IMOBILIARE
 
• PARTENERI •
 
 »   Opus INVEST
 »   Piatra Arsa
 »   Mihai Totpal
 »   Ziarul
VALEA PRAHOVEI
 »   Televiziunea
VALEA PRAHOVEI
 
• STATISTICI •
 
Statistici oferite de Google Analytics
 
 
     

 
»  

Imobiliare Sinaia

»  

Imobiliare Campina

»  

Imobiliare Busteni

»  

Imobiliare Comarnic

»  

Imobiliare Azuga

»  

Imobiliare Breaza

»  

Imobiliare Predeal

»  

Imobiliare Cornu

»  

Imobiliare Banesti

»  

Imobiliare Brebu


 

Teren Intravilan de Vanzare in Azuga (Prahova) » 103.000 €Teren intravilan, categoria de folosinta faneata, avand suprafata de 2638 mp.Terenul este situat in Azuga, semicentral, are deschidere de 8,27 ml. la drum de acces de ~200 ml., cu acces la DN1.Acces: - auto si pietonalRegim Tehnic:- Detine certificat de urbanism,- POT max. 40%,- CUT 0,6.Terenul cu expunere vestica beneficiaza la ~ 200 ml., de urmatoarele utilitati:- retea de apa;- retea electrica;- retea de gaz. Terenul se poate parcela.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Azuga , Semicentrala


 

Teren Intravilan de Vanzare in Banesti (Prahova) » 45.000 €Teren intravilan de vanzare, situat in zona semicentrala a Comunei Banesti, satul Urleta, avand suprafata de 2580 mp si o deschidere de 17 m. Pe teren este construita o hala in suprafata 293,40 mp.Coeficienti urbanistici:POT: 28,62 %CUT: 0,29Teren pentru constructie, fara inclinatie.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Banesti , Urleta


 

Teren Intravilan de Vanzare in Breaza (Prahova) » 25.840 €Teren intravilan de vanzare, situat in zona semicentrala a Orasului Breaza.Imobilul (teren) are o suprafata de 646 mp, cu un front stradal de 17 ml si acces la drumul local.Utilitati: - exista posibilitati de racordare la retelele stradale de:    energie electrica;    apa;    gaze;    canalizare;    retele de telefonie;    CaTV;    internet;    salubritate.Terenul are o priveliste frumoasa si ofera liniste si intimidate, cu vecinatati deosebite!

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Breaza , Centrala


 

Teren Intravilan de Vanzare in Campina (Prahova) » 13.000 €Teren intravilan(faneata), situat in zona Muscel. Terenul are suprafata de 520 mp si un front stradal de 17 m. Teren pentru constructii cu inclinatie mica.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Campina , Muscel


 

Teren Intravilan de Vanzare in Predeal (Brasov) » 70.000 €Teren, intravilan, padure in suprafata de 1000 mp si deschidere la doua strazi neamenajate. Deschiderea la strada este de 24.46 ml.Terenul beneficiaza de certificat de urbanism care atesta urmatoarele:-Categoria de folosinta Teren cu vegetatie forestiera.-P.O.T. 25 %-C.U.T. 1-Regim de inaltime: Max S(D)+P+2E+M, dar nu mai mult de 13,50 m de la cota naturala a terenului!!! Pretul este negociabil.!!!

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Predeal , Vladet


 

Teren Intravilan de Vanzare in Valea doftanei (Prahova) » 43.520 €Teren intravilan, faneata, de vanzare situat in zona semicentrala a Comunei Valea Doftanei, satul Traisteni, avand suprafata de 2176 mp si un front stradal de 20,43 m. Teren pentru constructie, cu inclinatie mica.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Valea Doftanei , Traisteni


 

Teren Intravilan de Vanzare in Mislea (Prahova) » 34.500 €Teren intravilan de vanzare, situat in zona semicentrala a Comunei Mislea.Imobilul (teren) are o suprafata de 2300 mp, cu un deschidere pe un drum de acces de 18.48 ml si acces la drumul local.Utilitati: - exista posibilitati de racordare, prin extinerea, la retelele stradale de:energie electrica;apa;gaze;retele de telefonie;CaTV;Internet;salubritate.Terenul are o priveliste frumoasa si ofera liniste si intimidate!

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Mislea , Semicentrala


 

Teren Intravilan de Vanzare in Cornu (Prahova) » 24.600 €Teren intravilan (livada) situat in zona Market Cornu. Terenul are o suprafata de 1230 mp si un front stradal de 17 m. Teren pentru constructii cu inclinatie mica.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Cornu , Lunca Cornului


 

Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 250.000 €De vanzare teren intravilan in suprafata de 3594,12 mp, situat in Sinaia. Deschidere stradala: 88.00 ml.Terenul, usor impadurit (~1/3), se afla intr-o zona linistita cu peisaj deosebit.Teren ideal pentru constructii: hotel, pensiuni, case de vacanta.Regim Tehnic:Prin C.U. se prezinta urmatorii indicatori maximi de urbanism:POT: 40%;CUT: 0,4 - 1,3;regim de inaltime: (D)+P+2E+M;locuri de parcare in interiorul proprietatii.!!! Pret negociabil !!!

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia , Semicentrala


 

Teren Intravilan de Vanzare in Valea doftanei (Prahova) » 12.000 €Teren intravilan, faneata, de vanzare, situat in zona centrala a Comunei Valea Doftanei, avand suprafata de 1071 mp si un front stradal de aprox. 20 m. Teren pentru constructie, fara inclinatie.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Valea Doftanei , Tesila


 

Teren Intravilan de Vanzare in Cornu (Prahova) » 17.000 €Teren intravilan (faneata), de vanzare, situat in zona semicentrala a localitatii, in suprafata de 2135 mp si un front stradal de 38,47 m. Teren pentru constructie cu inclinatie.POT: 30%CUT: 0,3-0,9Regim de inaltime: P+1

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Cornu , Cornu de Jos


 

Teren Intravilan de Vanzare in Campina (Prahova) » 123.600 €Teren intravilan ( Arabil ) situat in zona Campinita-Muscel. Terenul are o suprafata de 2060 mp si un front stradal de 20 m. Teren pentru constructii fara inclinatie. Terenul beneficiaza de certificat de urbanism cu urmatoarele specificatii : P.O.T max admis 40 % C.U.T. 1.0 Regim de inaltime max admis P+1+M

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Campina , Campinita


 

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni (Prahova) » 150.000 €Teren intravilan, categoria de folosinta curti constructii, cu suprafata de 1090.00 mp.Terenul este situat in Busteni, are deschidere de 25.00 ml la DN1.Acces: - auto si pietonal pe latura vest (25.00 ml),Regim Tehnic:- CU, cu posibilitatea de edificare P+2E+M, POT max. 40%, CUT cuprins intre 1 si 1,4.Suprafata construita maxima rezultata: 1526.00 mp., dispusa pe P+2E+M (381,50 mp/nivel).Terenul beneficiaza de urmatoarele utilitati:- retea de apa;- retea de canalizare;- retea electrica;- retea de gaz.!!! Pret negociabil !!!

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Semicentrala


 

Teren Intravilan de Vanzare in Poiana campina (Prahova) » 21.855 €Teren de Vanzare, situat in zona semicentrala a Comunei Poiana Campina, in suprafata de 1457mp si o deschidere de 11 m.Pe teren se afla si o casuta (demolabila) compusa dintr-o camera, baie si terasa, in suprafata construita de 48.48 mp, constructie din BCA si invelita cu tabla.Utilitati:Apa, gaze si curent electric la limita proprietatii.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Poiana Campina , Ragman


 

Teren Intravilan de Vanzare in Campina (Prahova) » 23.560 €Teren intravilan(faneata), situat in zona Muscel. Terenul are suprafata de 620 mp si un front stradal de 21 m. Teren pentru constructii cu inclinatie mica.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Campina , Muscel


 

Teren Extravilan de Vanzare in Dn1 (Prahova) » 49.600 €Teren extravilan (arabil) situat in zona DN1. Terenul are o suprafata de 12400 mp si un front stradal de 23 m. Teren pentru constructii fara inclinatie.

Detalii imobil » Teren Extravilan de Vanzare in DN1 , Baicoi


 

Teren Extravilan de Vanzare in Dn1 (Prahova) » 84.294 €Teren extravilan, situat in zona Floresti. Terenul are suprafata de 12042 mp.

Detalii imobil » Teren Extravilan de Vanzare in DN1 , Floresti


 

Teren Extravilan de Vanzare in Dn1 (Prahova) » 80.000 €Teren intravilan(arabil), situat in zona D.N.1. Terenul are suprafata de 8000 mp si un front stradal de 11,24 m.

Detalii imobil » Teren Extravilan de Vanzare in DN1 , Buda


 

Teren Extravilan de Vanzare in Paulesti (Prahova) » 292.500 €Teren extravilan arabil, de vanzare, situat in Comuna Paulesti, zona Movila Vulpii, avand suprafata de 65000 mp si un front stradal de 98,85 m.Terenul beneficiaza de certificat de urbanism in vederea construirii de anexe exploatatii agricole, utilitati, platforma de gunoi, forare 3 puturi de apa, imprejmuire teren.

Detalii imobil » Teren Extravilan de Vanzare in Paulesti , Movila Vulpii


 

Teren Extravilan de Vanzare in Banesti (Prahova) » 50.000 €Teren extravilan (arabil), situat in zona D.N.1. Terenul are suprafata de 5000 mp si un front stradal de 9 m.

Detalii imobil » Teren Extravilan de Vanzare in Banesti , DN1


 

Teren Extravilan de Vanzare in Banesti (Prahova) » 58.591 €Teren extravilan de vanzare in suprafata de 4507 mp si cu un front stradal de 30 m, situat in zona semicentrala a localitatii Banesti.

Detalii imobil » Teren Extravilan de Vanzare in Banesti , Semicentrala


 

Teren Extravilan de Vanzare in Dn1 (Prahova) » 15.000 €Teren extravilan, de vanzare, situat in zona DN1-Floresti (planul II), in suprafata de 4300 mp si cu un front stradal de 8,1 ml.Teren fara inclinatie, ideal hala, spatiu industrial, etc.

Detalii imobil » Teren Extravilan de Vanzare in DN1 , Floresti


 

Teren Extravilan de Vanzare in Poiana campina (Prahova) » 20.000 €Teren Extravilan de Vanzare, situat in zona Semicentrala a Comunei Poiana Campina, avand o suprafata de 3474 mp, compus din trei loturi:Lotul 1 - 543 mp - teren intravilanLotul 2 - 377 mp - teren extravilanLotul 3 - 2554 mp - teren extravilan

Detalii imobil » Teren Extravilan de Vanzare in Poiana Campina , Bobolia


 

Teren Extravilan de Vanzare in Baicoi (Prahova) » 220.000 €Teren extravilan arabil, situat in zona DN 1 pe raza orasului Baicoi, avand suprafata de 22002 mp si un front stradal de 51,48 m. Terenul este pretabil pentru construirea de hale industriale, instalare de panouri solare, statie PECO, service auto, etc.

Detalii imobil » Teren Extravilan de Vanzare in Baicoi , DN1


 

Teren Extravilan de Vanzare in Dn1 (Prahova) » 350.000 €Teren extravilan (arabil) situat in zona DN1. Terenul are o suprafata de 17500 mp si un front stradal de 40 m. Teren pentru constructii fara inclinatie, ideal spatii industriale. Terenul beneficiaza de o posibilitate de extindere de aprox. 18700 mp.

Detalii imobil » Teren Extravilan de Vanzare in DN1 , Baicoi


 

Teren Extravilan de Vanzare in Cornu (Prahova) » 174.240 €Teren extravilan de vanzare situat in zona semicentrala a localitatii,in suprafata de 3872 mp si un front stradal de 23,67 m.Terenul se poate vinde si parcelat.

Detalii imobil » Teren Extravilan de Vanzare in Cornu , Semicentrala


 

Teren Extravilan de Vanzare in Baicoi (Prahova) » 6.200 €Teren extravilan, livada, situat in zona periferica a Orasului Baicoi, avand suprafata totala de 3100 mp si un front stradal de 12,86 m.

Detalii imobil » Teren Extravilan de Vanzare in Baicoi , Periferica


 

Teren Extravilan de Vanzare in Mislea (Prahova) » 66.318 €Teren extravilan, livada, situat in zona semicentrala a Comunei Mislea, avand suprafata totala de 9474 mp si un front stradal de 36.31 m.

Detalii imobil » Teren Extravilan de Vanzare in Mislea , Semicentrala


 

Teren Extravilan de Vanzare in Dn1 (Prahova) » 480.000 €Teren extravilan arabil, situat in zona DN 1 pe raza Comunei Floresti, avand suprafata de 60000 mp si un front stradal de 181,15 m. Terenul este pretabil pentru construirea de hale industriale, instalare de panouri solare, statie PECO, service auto, etc.

Detalii imobil » Teren Extravilan de Vanzare in DN1 , Floresti


 

Teren Extravilan de Vanzare in Dn1 (Prahova) » 112.500 €Teren extravilan de vanzare, situat in zona DN1 a Orasului Baicoi.Regim Tehnic:     suprafata teren = 25000 mp;    deschidere = la DN1 de 42,47 ml si 42,47 mp la drum local;    se afla in categoria de folosinta: arabil.Utilitati: - exista posibilitati de racordare la retelele de:    energie electrica;    apa;    telefonie;    internet;    CaTV.

Detalii imobil » Teren Extravilan de Vanzare in DN1 , Baicoi Agentia Imobiliara Mervani ¤ 0244.311.200 ¤ Imobiliare Valea Prahovei