MERVANI - Agentie Imobiliara pe Valea Prahovei, Administrare Imobiliara, Investitii Imobiliare, Proiecte Imobiliare, Consultanta Imobiliara, Legislatie Imobiliara, Intermedieri Imobiliare, Tranzactii Imobiliare, Evaluari Imobiliare, Arhitectura, Cadastru, Notari, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Comarnic, Breaza, Cornu, Campina
 APARTAMENTE NOI PREDEAL  |   APARTAMENTE LANGA PARTIE  |   SINAIA-GARDEN  |   APARTAMENTE DE VACANTA  |   PROIECTE IMOBILIARE  
• MENIU •
 
 »  PRIMA PAGINA
 »  SERVICII OFERITE
 »  PARTENERI
 »  CONTACT
 
• LOCALITATI •
 
 »  SINAIA
 »  BUSTENI
 »  AZUGA
 »  PREDEAL
 »  CAMPINA
 »  COMARNIC
 »  BREAZA
 »  CORNU
 »  BREBU
 »  BANESTI
 
• VANZARI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• INCHIRIERI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• LEGISLATIE •
 
 »  O.G. 85/2001
 »  LEGEA 10/2001
 »  REGIMUL JURIDIC
 »  LEGEA 114/1996
 »  LEGEA 145/1999
 »  DICTIONAR
 
• RECOMANDARI •
 
 »   Cazare VALEA PRAHOVEI
 »   Agentia de Turism Mervani TRAVEL
 »   DISPECERAT de Cazare
 »   REVELION & CRACIUN
 »   Oferte
LITORAL
 »   Oferte
BALNEO
 »   Organizare CONFERINTE
 »   Romanian TOURISM (en)
 »   Agentie IMOBILIARA
 »   ADMINISTRARE Imobile
 »   Agentie de PUBLICITATE
 »   IMOBILIARE VALEA PRAHOVEI
 »   Inchirieri IMOBILIARE
 
• PARTENERI •
 
 »   Opus INVEST
 »   Piatra Arsa
 »   Mihai Totpal
 »   Ziarul
VALEA PRAHOVEI
 »   Televiziunea
VALEA PRAHOVEI
 
• STATISTICI •
 
Statistici oferite de Google Analytics
 
 
     

 
»  

Apartamente Busteni

»  

Garsoniere Busteni

»  

Case Busteni

»  

Vile Busteni

»  

Spatii Comerciale Busteni

»  

Spatii Industriale Busteni

»  

Spatii Turistice Busteni

»  

Terenuri Busteni


 

Spatiu Comercial de Inchiriat in Busteni (Prahova) » 850 €Spatiul se afla la primul nivel al unui imobil situat ultracentral. Acesta are o suprafata de 90 mp si este compus din 3 camere, hol, baie si un spatiu tehnic.Datorita amplasarii, a camerelor generoase si a facilitatilor existente acest spatiu este ideal pentru activitati de birou cum ar fi: Birou notarial, de avocat, asigurari, agentie de turism, cabinet medical, birou de arhitectura, etc.Conditiile de inchiriere sunt urmatoarele:Termen lung (minim 1 an)NU SE ACCEPTA SUBINCHIRIEREA ACESTUIA!La semnarea contractului se achita 1 chirie garantie + 1 chirie in avans.

Detalii imobil » Spatiu Comercial de Inchiriat in Busteni , Ultracentrala


 

Spatiu Comercial de Inchiriat in Busteni (Prahova) » 880 €Spatiu Comercial de inchiriat, situat in zona Centrala a localitatii Busteni.Regim de inaltime: D+P+ESpatiul comercial se afla la Demisolul (D) si Parterul (P) cladirii, avand suprafata utila totala (SU) de 209.81 mp iar suprafata construita totala (SC) de 234.79 mp. Spatiul comercial beneficiaza de bransamente si contorizari individuale (apa, gaz, curent electric)Este promovat si spre vanzare, la pretul de 110.000 €, !!! Pretul afisat este Negociabil !!!

Detalii imobil » Spatiu Comercial de Inchiriat in Busteni , Centrala


 

Spatiu Comercial de Vanzare in Busteni (Prahova) » 110.000 €Spatiu Comercial de Vanzare, situat in zona Centrala a localitatii Busteni.Spatiul comercial este compus din Demisolul (D) si Parterul (P) si  unei cladiri cu regimul de inaltime D+P+E, avand suprafata utila totala (SU) de 209.81 mp iar suprafata construita toatala (SC) de 234.79 mp. Acesta beneficiaza de bransamente si contorizare individuala (apa,electricitate, gaze)Spatiul poate fi si inchiriat la pretul de 880 €/luna, plus plata utilitatilor!!! Pretul afisat este Negociabil !!!

Detalii imobil » Spatiu Comercial de Vanzare in Busteni , Centrala


 

Spatiu Comercial de Inchiriat in Busteni (Prahova) » 500 €Spatiul se afla la etaj intr-un imobil cu regimul de inaltime P+E intr-o zona intens circulata.Are o suprafata utila totala de 150 de mp si are bransamente individuale la toate utilitatile.Insumeaza in total 5 camere, pretul de inchiriere intreg fiind de 500 de Euro/luna.Exista si posibilitatea impartirii in 3 spatii respectiv:3 Birouri - 350 Euro/luna1 birou mic - 100 Euro/luna1 Birou mare - 150 Euro/luna Conditiile de inchiriere sunt urmatoarele:Termen lung (minim 1 an)Achitarea a 3 chirii in avans.Spatiul se inchiriaza nemobilat!

Detalii imobil » Spatiu Comercial de Inchiriat in Busteni , Ultracentrala


 

Spatiu Comercial de Inchiriat in Busteni (Prahova) » 1.200 €Spatiu de inchiriat, situat in orasul Busteni, zona Valea Alba.Regim de inaltime: P+E+M.Spatiul are o suprafata utila de 275,60 mp si un teren aferent in suprafata de 500 mp.Compartimentare:- Parter: living, bucatarie, loc de luat masa, wc de serviciu, camera cu baie, casa scarii;- Etaj: hol, 6 camere, 6 bai, casa scarii; - Mansarda: hol, 2 camere nedecomandate, 1 baie.Finisaje: faianta, gresie, parchet, tamplarie PVC cu geam termopan.Imobilul beneficiaza de toate utilitatile: apa, gaz, curent electric, CaTV.Incalzirea se realizeaza cu centrala termica proprie.(Spatiul se inchiriaza numai pentru activitati de birou: birou notarial, birou arhitectura, cadastru, etc...)Se inchiriaza pe minim un an cu plata totala in avans, la semnarea contractului de inchiriere.

Detalii imobil » Spatiu Comercial de Inchiriat in Busteni , Valea Alba


 

Spatiu Comercial de Inchiriat in Busteni (Prahova) » 6.558 € Spatiu de Birouri, de inchiriat situat in zona centrala a localitatii Busteni.Regimul de inaltime:  P+E1+E2.Intreg imobilul are suprafata utila de 786.59 mp , suprafata construita de 904.58 mp, si beneficiaza de un teren cu suprafata totala de 6072 mp.Se poate inchiria si separat dar nu mai putin de un etaj, pretul chiriei (7.25 eur/mp+TVA) fiind calculat la suprafata acestuia.Pretul de inchiriere al intregului imobil este de 6558 eur/luna + TVA (24%).

Detalii imobil » Spatiu Comercial de Inchiriat in Busteni , Centrala


 

Spatiu Comercial de Inchiriat in Busteni (Prahova) » 500 €Spatiu comercial de inchiriat, situat in orasul Busteni, zona ultracentrala.Spatiul se afla la parterul imobilului si are o suprafata utila aproximativa de 55 mp. Este ideal pentru activitati de alimentatie publica dar si pentru activitati de birou (agentie de turism, contabilitate, arhitectura, proiectare, cadastru, birou de asigurari, etc...)Se inchiriaza pe o perioada de minim un an, la pretul de 500 euro/luna. Acesta este complet renovat si beneficiaza de grup sanitar.Pentru mai multe detalii referitoare la aceasta oferta nu ezitati sa ne contactati.

Detalii imobil » Spatiu Comercial de Inchiriat in Busteni , Ultracentrala Agentia Imobiliara Mervani ¤ 0244.311.200 ¤ Imobiliare Valea Prahovei