MERVANI - Agentie Imobiliara pe Valea Prahovei, Administrare Imobiliara, Investitii Imobiliare, Proiecte Imobiliare, Consultanta Imobiliara, Legislatie Imobiliara, Intermedieri Imobiliare, Tranzactii Imobiliare, Evaluari Imobiliare, Arhitectura, Cadastru, Notari, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Comarnic, Breaza, Cornu, Campina
 APARTAMENTE NOI PREDEAL  |   APARTAMENTE LANGA PARTIE  |   SINAIA-GARDEN  |   APARTAMENTE DE VACANTA  |   PROIECTE IMOBILIARE  
• MENIU •
 
 »  PRIMA PAGINA
 »  SERVICII OFERITE
 »  PARTENERI
 »  CONTACT
 
• LOCALITATI •
 
 »  SINAIA
 »  BUSTENI
 »  AZUGA
 »  PREDEAL
 »  CAMPINA
 »  COMARNIC
 »  BREAZA
 »  CORNU
 »  BREBU
 »  BANESTI
 
• VANZARI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• INCHIRIERI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• LEGISLATIE •
 
 »  O.G. 85/2001
 »  LEGEA 10/2001
 »  REGIMUL JURIDIC
 »  LEGEA 114/1996
 »  LEGEA 145/1999
 »  DICTIONAR
 
• RECOMANDARI •
 
 »   Cazare VALEA PRAHOVEI
 »   Agentia de Turism Mervani TRAVEL
 »   DISPECERAT de Cazare
 »   REVELION & CRACIUN
 »   Oferte
LITORAL
 »   Oferte
BALNEO
 »   Organizare CONFERINTE
 »   Romanian TOURISM (en)
 »   Agentie IMOBILIARA
 »   ADMINISTRARE Imobile
 »   Agentie de PUBLICITATE
 »   IMOBILIARE VALEA PRAHOVEI
 »   Inchirieri IMOBILIARE
 
• PARTENERI •
 
 »   Opus INVEST
 »   Piatra Arsa
 »   Mihai Totpal
 »   Ziarul
VALEA PRAHOVEI
 »   Televiziunea
VALEA PRAHOVEI
 
• STATISTICI •
 
Statistici oferite de Google Analytics
 
 
     

 
»  

Imobiliare Sinaia

»  

Imobiliare Campina

»  

Imobiliare Busteni

»  

Imobiliare Comarnic

»  

Imobiliare Azuga

»  

Imobiliare Breaza

»  

Imobiliare Predeal

»  

Imobiliare Cornu

»  

Imobiliare Banesti

»  

Imobiliare Brebu


 

Spatiu Turistic de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 380.000 €Constructie la rosu, cu regim de inaltime D+P+2E+M, cu suprafata de 1200 mp si teren de 893 mp.Reprezinta o oprtunitate de investitie in urmatoarele variante de finalizare:1. Vila turistica/pensiune de 3 sau 4 stele cu urmatoarea configuratie:Demisol: Garaje pentru 6 masini sau un spatiu comercial de tip cafenea sau bar (cu o suprafata de apr 107 mp);Parter: Restaurant pentru 70-80 locuri, receptie, bucatarie profesionala si spatii tehnice;Etaj 1: 6 camere duble si 2 camere single cu bai si balcoane proprii;Etaj 2: 6 camere duble si un studio cu bai si balcoane proprii;Mansarda: 3 camera duble si un apartament cu living ,bucatarie ,dormitor si baie;Pod spatiu necopartimentat: se mai poate amenaja un apartament mare de tip penthouse.2. Complex rezidential cu apartamente de vacanta, avand 17-18 unitati locative.

Detalii imobil » Spatiu Turistic de Vanzare in Sinaia , Furnica


 

Spatiu Turistic de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 970.000 €Pensiune de vanzare in Sinaia, cartier Furnica, complet finisata, mobilata si utilata pentru exploatare in regim turistic.Pensiunea functioneaza in circuitul turistic si dispune de toate autorizatiile de functionare valabile.Pensiune cu regim de inaltime D+P+3E+M, suprafata construita desfasurata totala (SCD) de 1250 mp si teren de 740 mp.Compartimentare functionala: 13 unitati de cazare (9 camere, 4 apartamente), lobby-bar, restaurant 30 de locuri, receptie, birou administrativ, oficiu, bucatarie, vestiare, spatii pentru depozitare, spatii tehnice la demisol.Imobilul dispune de spatiile necesare pentru realizarea unei sali de conferinte si a unui SPA, lucrarile fiind partial realizate.Dotari diverse: parcare exterioara, spatii verzi amenajate, terasa exterioara, lift hidraulic, instalatie termica automatizata cu posibilitatea reglarii temperaturii pentru fiecare spatiu, tamplarie interioara din lemn masiv, mobilier modern, semineu lemne in zona lobby-bar, sisteme alarmare in situatii de urgenta si efractie, sistem CaTV, sistem de control acces si economizoare energie pe baza de carduri, retea internet wireless in toata locatia.Detalii constructie:Structura de rezistenta: cadre de beton;Pereti de compartimentare din zidarie, izolatii termice si fonice de inalta performanta. Finisaje moderne, tamplarie tripan, invelitoare tigla, lambriuri lemn natural, placaje piatra naturala.

Detalii imobil » Spatiu Turistic de Vanzare in Sinaia , Furnica


 

Spatiu Turistic de Vanzare in Breaza (Prahova) » 398.000 €Proprietate , situata in zona semicentrala a localitatii Breaza, compusa din teren cu o suprafata de 1994 mp pe care sunt edificate doua vile:  Prima vila: P +E1+E2 + M, construita in anul 2005 parterul si etajul 1 si in anul 2009 etajul 2 si mansarda. Vila are o suprafata de ~710 mp construiti si utili de ~603 mp si dispune de un teren cu suprafata de 1994 mp cu un front stradal de 40 ml.  Vila este construita din caramida de 40 cm (parterul, etajul 1 si 1 m inaltime din etajul 2, restul etajului si mansarda fiind din lemn ), cu fundatie, stalpi si plansee din beton armat, la exterior si interior fiind izolata cu polistiren de 10 cm si este acoperita cu tabla tip LINDAB. Tamplaria este din aluminiu cu geam termoizolant termopan. Terenul, pe latimea caruia trece un parau, beneficiaza de o platforma betonata (parcare pentru 8-10 masini), gratar exterior, terasa si doua foisoare. Vila beneficiaza de finisaje moderne, doua centrale termice, una pentru parter si etajul 1 de 36 KW si a doua de 33 KW pentru etajul 2 si mansarda.  COMPARTIMENTARE:  Vila are 15 camere si 11 bai + 1 gr. sanitar.P : hol, living cu bar, bucatarie cu loc pentru servit masa, camara, grup sanitar, camera tehnica (camera CT) si casa scarii;E1 : casa scarii, hol, 4 dormitoare fiecare cu baie proprie.E2 : casa scarii, hol, living cu balcon tip logie, bucatarie, camera tehnica (camera CT) si patru dormitoare fiecare cu baie proprie.M : hol, casa scarii, living, patru dormitoare, trei bai si inca o camera unde pot fi depozitate diverse.   A doua vila: P+M, construita din zidarie portanta (parterul) cu stalpi, centuri si planseu din beton armat si structura usoara (lemn) mansarda, izolata cu polistiren la exterior si acoperita cu tabla tip Lindab, tamplarie PVC cu geam termopan, avand suprafata construita de aprox. 120 mp si este compartimentata astfel:  Parter: bucatarie, baie, hol si casa scarii, dormitor si garaj  Mansarda:  spatiu deschis si balcon  Finisaje: pardoseli din gresie in bucatarie, baie, hol si parchet in dormitor si mansarda.  Utilitati: Apa din sursa proprie (3 fantani), gaz, electricitate, fosa septica, caTV si telefon.  Proprietatea se vinde complet mobilata si utilata. 

Detalii imobil » Spatiu Turistic de Vanzare in Breaza , Semicentrala


 

Spatiu Turistic de Vanzare in Predeal (Brasov) » 325.000 €Pensiune S+P+E+M de vanzare in Predeal, construita in 2008, cu o suprafata construita de 524 mp, cu 6 locuri de parcare si teren de tenis. Compartimentare:Demisol: camera C.T., garaj, spatiu depozitare, sala recreere cu masa biliard, casa scarii;Parter: living, receptie, bucatarie inchisa, trei grupuri sanitare, vestibul, terasa, casa scarii;Etaj: 4(patru) dormitoare, 4(patru) bai, 3(trei) balcoane, casa scarii;Mansarda: 4(patru) dormitoare, 3(trei) bai.Pensiunea dispune de teren liber (curte) in suprafata de 874,56 mp, spatiu pe care a fost amenajat foisor, barbeque, teren de sport imprejmuit cu gard special, locuri de parcare, alei, cai de acces si spatii verzi.Imobilul dispune de toate utilitatile: apa, gaz, curent electric si canalizare.Exista evaluare bancara pentru suma de 550.000 euro.Se accepta si variante de schimb cu Bucuresti.

Detalii imobil » Spatiu Turistic de Vanzare in Predeal , Malul Ursului


 

Spatiu Turistic de Vanzare in Busteni (Prahova) » 180.000 €Pensiune 3*** de vanzare, situat in zona centrala a localitatii Busteni. Aceasta beneficiaza de un teren cu suprafata de 720 mp si este structurata astfel:Subsol - SU 12 mp: Pivnita;Parter - SU 202.10 mp: Terasa pe doua laturi ale cladirii, hol cu casa scarii, cinci camere fiecare cu baie proprie, bucatarie;Etaj mansardat - SU 135.60 mp: hol cu casa scarii, cinci camere din care doua au o baie comuna, restul beneficiind de baie proprie si terasa.Pensiunea beneficiaza de toate dotarile si se vinde la pretul de 180.000 eur negociabil.Mai exista posibilitatea de mansardare, podul avand suprafata de aproximativ 100 mp.

Detalii imobil » Spatiu Turistic de Vanzare in Busteni , Centrala


 

Spatiu Turistic de Vanzare in Breaza (Prahova) » 200.000 €Pensiune la rosu de vanzare in Breaza, zona semicentrala a localitatii in cartierul Gura Beliei, o zona linistita si lipsita de surse de poluare. Imobilul este construit in anul 2006 si are un regim de inaltime P+E+M, cu o amprenta la sol de 386 mp si o suprafata desfasurata de 1100mp. Imobilul este construit pe fundatie, elevatie si placa peste elevatie din beton armat, parterul tot din beton armat si zidarie din B.C.A iar etajul si mansarda din lemn. Compartimentare : Imobilul este compus din 13 dormitoare fiecare cu baie proprie, trei living-uri mari, o bucatarie, vestiare, WC-uri de serviciu, camera spalatorie vase, 4 balcoane si dependinte. In prezent starea imobilului este la rosu si dispune de instalatia pentru incalzire in pardoseala. Utilitati : Imobilul are electricitate, ( apa si gazele la limita de proprietate ) . Terenul aferent imobilului are o suprafata de 2035 mp cu o deschidere de 20 ml.

Detalii imobil » Spatiu Turistic de Vanzare in Breaza , Gura Beliei


 

Spatiu Turistic de Vanzare in Predeal (Brasov) » 4.200.000 €Hotel de vanzare in Predeal, situat in zona Trei Brazi, avand o suprafata utila de 3065,44 mp. si suprafata construita de 3678,53 mp.Proprietatea detine teren in suprafata de 1870 mp.Hotel 5*****  S+D+P+E1+E2+M1+M2, compus din:Subsol: sala de conferinte (100 locuri), spatii tehnice, 4 camere personal si grupuri sanitare;Demisol: receptie, hol receptie, scara sticla pt. acces camere, lift panoramic, sala conferinte (22 locuri), restaurant (80 locuri), terasa acoperita, bucatarie, piscina, sauna, jacuzzi, sala fitnes-masaj, spalatorie si spatii tehnice;Parter: 4 camere single cu bai proprii si balcoane, plus 4 apartamente cu bai proprii si balcoane;Etaj 1: 4 camere single cu bai proprii si balcoane, plus 4 apartamente cu bai proprii si balcoane;Etaj 2: 4 camere single cu bai proprii si balcoane, plus 4 apartamente cu bai proprii si balcoane;Mansarda 1: 4 camere single cu bai proprii si balcoane, plus 4 apartamente cu bai proprii si balcoane;Mansarda 2: 4 camere matrimoniale cu baie.Hotelul, clasificat la categoria 5*****, are 36 unitati de cazare, din care:16 single;16 apartamente;4 matrimoniale.Servicii: piscina acoperita, sauna, jacuzzi, sala de forta, sala conferinta - capacitate 100 persoane, room-meating - capacitate 22 persoane, restaurant cu specific libanez - capacitate 80 persoane, bucatarie cu dotata cu utilaje noi, moderne.Alte detalii:mobilier din fier forjat;lift panoramic (fara nivel de zgomot);spalatorie proprie;antena pt. canale tv speciale;sistem caTV;teren ~1000 mp. pt. locuri de parcare;centrala termica 3 unitati de capacitate mare;proiect de dezvoltare in subteran (sala de conferinte, restaurant - capacitate 300 persoane, sala bowling, biliard, discoteca, 11 camere personal si 4 depozite).Hotelul este in curs de renovare.Se vinde complet mobilat si utilat.

Detalii imobil » Spatiu Turistic de Vanzare in Predeal , Trei Brazi


 

Spatiu Turistic de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 400.000 €Vila turistica are regimul de inaltime P+E+M, o suprafata totala de 465 mp si beneficiaza de un teren cu suprafata de 642 mp.Aceasta este structurata astfel:Parter: Living, dining, receptie, grup sanitar si spatii tehnice si administrative.Etaj: 6 camere cu bai proprii, balcoane si casa scarii.Mansarda: 1 camera cu baie proprie si 1 apartament cu 2 camere si baie.Imobilul se vinde mobilat si utilat si beneficiaza de finisaje moderne de calitate superioara.Pretul este negociabil!

Detalii imobil » Spatiu Turistic de Vanzare in Sinaia , Castelul Peles


 

Spatiu Turistic de Vanzare in Breaza (Prahova) » 450.000 €Spatiu turistic (hotel/pensiune) D+P+1E+M 2** (stele) de vanzare, situata in zona cu vad tuistic a Orasului Breaza.REGIM TEHNIC:Teren: 2414 mp si posibilitatea de extindere, cu inca 751 mp;Deschidere la doua drumuri: 91,64 ml, respectiv 23,23 ml;Regim inaltime: D+P+1E+M;S.C.: 540,60 mp;S.U.: 365,01 mp;Terase: 50,06 mp.CARACTERISTICI CONSTRUCTIVE:Constructia este facuta din zidarie portanta cu plansee din beton (cu respectarea normelor Europene) si imbina stilul rustic cu cel modern. Este locul ideal pentru a petrece vacantele, a organiza intalniri de afaceri si team-building-uri, punand la dispozitie 25 de locuri de cazare si sala de conferinte.Fundatie: beton, cu piatra de rau aplicata;Pereti: BCA si lemn;Planseu: beton si lemn;Pardoseli: gresie si dusumea;Invelitoare: tabla;S.C. sol: 206,93 mp.COMPARTIMENTARE:DEMISOL (S.C.=122,62 mp, S.U.=93,90 mp):CORP A:receptie (14.51 mp),camera (2 locuri) cu baie proprie (21.28 mp),spatiu depozitare (11.16 mp);CORP B:hol (14.51 mp),camera (2 locuri) cu baie proprie (21.28 mp),camera tehnica (11.16 mp);PARTER (S.C.=228,48 mp, S.U.=142,88 mp):CORP A:bucatarie (6.84 mp),hol (8.41 mp),apartament (4 locuri) cu sufragerie (22.40 mp) si dormitor (16.80 mp),camera (2 locuri)  (13.53 mp),baie (3.84 mp),terasa (16.62 mp);CORP B:bucatarie (6.84 mp),camera (2 locuri) cu baie proprie (38.44 mp),camera (2 locuri) (13.53 mp),camera (2 locuri) (8.41 mp),baie (3.84 mp),terasa (16.88 mp);ETAJ (S.C.=113,76 mp, S.U.=73,43 mp):sala de conferinte (28 locuri) (23.00 mp),bucatarie (7.50 mp),hol (8,56 mp),camera (2 locuri) (17.00 mp),camera (2 locuri) (13.53 mp),baie (3,84 mp),terasa (16.56 mp);MANSARDA (S.C.=75,74 mp, S.U.=54,80 mp):bucatarie (7,68 mp),apartament (3 locuri) cu camera dubla (10.49 mp), camera single (10.37 mp) si baie (3,84 mp),camera (2 locuri) cu baie (13,86 mp),hol (8,56 mp).DETALII:Pensiunea este complet mobilata si utilata, conform clasificarii de 2** (stele), obtinuta in 2011 de societate, de la Ministerul Dezviltarii si Turismului;Numar incaperi: 14;Grupuri sanitare: 10;Capacitate 12 camere, mobilate si utilate;Conditii pentru organizat mese festive, petreceri, dar mai ales team building-uri;Salon multifunctional pentru servit masa (30 de locuri);FINISAJE:Gresie, faianta, parchet, dusumea;Tamplarie PVC, cu geam termopan;Instalatii electrice s sanitare;Instalatie de secritate si protectie, impotriva efractiei;AMENAJARI CURTE:Teren de fotbal (180 mp);Parcare betonata pentru 10 masini;Alei betonate si pavate;Imprejmuire cu gard din lemn si fundatie din beton.UTILITATI:Energie electrica;Gaze;Centrala proprie;Apa;Fosa vitanjabila;Telefonie;CaTV;Internet;Salubritate.Imobilul se vinde complet mobilat si utilat!

Detalii imobil » Spatiu Turistic de Vanzare in Breaza , Semicentrala


 

Spatiu Turistic de Vanzare in Bran (Brasov) » 740.000 €Pensiune de vanzare in Bran-Moieciu, situata in zona semicentrala a localitatii.Pe terenul cu suprafata de 1491.40 mp a fost edificata o pensiune cu suprafata construita de 1440 mp, suprafata dispusa pe trei niveluri, respectiv D+P+E.Spatiul este compartimentat in 2 apartamente si 13 camere, din care 10 camere matrimonial si 3 camere cu cate 2 paturi, holuri acces si tranzit, camera tehnica, restaurant, cafenea, salaon masaj, sauna... etc.Fiecare camera beneficiaza de baie proprie si de toate dotarile (TV, telefon, internet). De asemenea, pensiunea beneficiaza de restaurant, cafenea si sala conferinte.Restaurant: Acesta este situate la parterul imobilului si are o capacitate de 70 locuri in interiorul acestuia sip e terasaCafeneaua: Este un spatiu intim, conceput special pentru relaxare si pentru conversatie.Sala conferinte: Aceasta beneficiaza de 30 locuri si de toate dotarile necesare.Spatiul se vinde complet mobilat si echipat pentru functionare - camere, bai, restaurant, bar, bucatarie, spalatorie, calcatorie.

Detalii imobil » Spatiu Turistic de Vanzare in Bran


 

Spatiu Turistic de Vanzare in Busteni (Prahova) » 688.000 €Vila turistica de vanzare in Busteni, compusa dintr-un teren in suprafata de 448.00 mp pe care este edificata o constructie tip Spatiu Turistic (clasificat 3***), cu regim de inaltime D+P+E+M, confort I, decomandata, construita in anul 2013.Materialele alese pentru constructie, cat si pentru finisarea acesteia au fost atent selectionate acestea fiind de cea mai buna calitate.Structura de rezistenta a fost realizata din cadre de beton armat (funfatie, stalpi, grinzi si plansee inclusiv cel peste etaj) si zidarie din caramida, constructia fiind acoperita cu sindrila bituminoasa.Vila este situat in zona semicentrala a localitatii/statiune Busteni, zona cu acces facil catre centru dar si cele mai importante puncte de interes ale localitatii (Primarie, Merket-uri si nu in ultimul rand Partia de ski Kalinderu).Cartierul in care este incadrata aceasta proprietate se bucura de zone deschise, neaglomerate dar si lipsite de surse de poluare. Spatiul beneficiaza de o priveliste deosebita.Locatia a fost atent selectionata, datorita facilitatilor de care beneficiaza:acces auto si pietonal (strada si trotuare asfaltate);priveliste;utilitati (retele de apa, gaz, electricitate, canalizare, internet, telefonie fixa, CaTV);vecinatati.Vila are suprafata construita desfasurata (SCD) de 765,00 mp si utila (SU) de 547,27 mp.Pensiune D+P+E+M compartimentat astfel:Demisol: SC - 168,00 mp, SU - 130.80 mp;Parter: SC - 177,00 mp, 134.03 mp;Etaj: SC - 225.00 mp, SU - 166,53 mp;Mansarda: SC - 195,00 mp, SU - 151,59 mp.Facilitati:alei betonate (pietonal si auto), suprafata parcare pentru 7-8 autoturisme, barbeque, teren amenajat (flori si arbusti ornamentali), iluminat exterior, jgheaburi si burlane pentru preluarea apelor pluviale plus sistem de degivrare a acestora, paratrasnet, incalzire in pardoseala la parter dar si reglare termostatata individuala (robineti termostatati), distribuitoare pe fiecare nivel al cladirii, ferestre tip Velux, centrala termica Buderus cu boiler pentru mentinerea apei calde menajere, hidrofor cu bazine pentru rezerva de apa in cazul unei avarii la reteaua publica, gaz, electricitate, apa, canalizare caTV in toate camerele inclusiv TV LED, corpuri de iluminat, izolatie exterioara 10 cm plus tencuiala decorativa. Interioarele beneficiaza de pardoseli mochetate, gresie si faianta in bai si bucatarii;Spatiul beneficiaza si sistem de supraveghere video cu 16 celule (camere video) si senzori de miscare.Spatiul se vinde complet mobilat si utilat, cu dotarile de care beneficiaza:camera hobby si agement la demisol, dotata cu masa de billiard, tenis, etc…bucatarie echipata profesional, masina de spalat rufe, masina de uscat rufe;fiecare camera este complet utilata si mobilata pentru desfasurarea activitatii turistice;lenjerii si prosoape.

Detalii imobil » Spatiu Turistic de Vanzare in Busteni , Partia de Ski


 

Spatiu Turistic de Vanzare in Busteni (Prahova) » 380.000 €Vila turistica de vanzare, compus din doua corpuri de cladire (C1+C2) cu regimul de inaltime C1; D+P+2E+M+S si C2; P, situat in perimetrul Central al localitatii / statiune Busteni. Constructia este amplasata intr-o locatie cu multa liniste, aer curat, fara surse de poluare dar si cu o vedere spectaculoasa asupra intregii statiuni.Accesul atat auto cat si pietonal este unul facil beneficiind de trotuare si drum asfaltat aceasta fiind amplasata la o distanta de  cca 300 m de cea mai importanta artera rutiera a statiunii. Spatiul are o suprafata construita desfasurata (SCD C1+C2) (P si D+P+2E+M+S) de 1712.00 mp, o suprafata utila (SU) de 1374.00 mp si a fost edificat pe un teren cu suprafata de 2737.00 mp.Curtea este complet amenajata, aceasta beneficiind de spatii verzi / gazon, cu arbori si arbusti ornamentali si rigole de flori, alei pietonale / trotuare placate cu granit.Corpul 1 (D+P+2E+M+S) are destinatia turistica (camere) iar Corpul 2 (P) este compus din bucatarie, sala de mese, vestibul si doua grupuri sanitare (barbati si femei). Intreg demisolul imobilului este compus din spatii tehnice, respectiv, magazii, camera centralei, depozitare, etc...Utilitatile tehnico-edilitare prezente in zona sunt:Reteaua de apa si canal;Reteaua de electricitate;Reteaua de gaze naturale;Retea de CaTV si internet.De asemenea, proprietatea beneficiaza de parcare betonata pentru aproximativ 20-25 autoturisme, iluminat nocturn.

Detalii imobil » Spatiu Turistic de Vanzare in Busteni , Centrala


 

Spatiu Turistic de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 1.550.000 €Vila turistica de vanzare in Sinaia, cu suprafata utila totala de 1225.61 mp, aceasta fiind edificata pe un teren de 747 mp.Vila turistica cu regim de inaltime S+D+P+E+M, structurata astfel:1. Corpul principal (C1):Subsol: Hol intrare;Demisol: Camera tehnica + bucatarie + spatiu de depozitare;Parter: Receptie + Foaier + Bucatarie + Living + Dining + 3 dormitoare + 2 bai cu jacuzzi;Etaj: 6 camere (16-20 mp fiecare) + 6 bai (cu cada cu vibromasaj) + 6 balcoane;Mansarda: Living cu bucatarie deschisa (126 mp) + Terasa (50 mp) + 1 dormitor (44 mp) + baie (20 mp) + 2 dormitoare + 1 baie.2. Corpul secundar (C2):Restaurant (30 de locuri) + bar + bucatarie + zona SPA (jacuzzi) + sala de fitness + 2 grupuri sanitare cu dus + terasa (apr. 100 mp).Vila beneficiaza de finisaje deosebite (de cea mai buna calitate), iar mobilerul este unicat. De asemenea, are un sistem performant de monitorizare video, curent trifazic cu contorizare de zi si de noapte.La acest imobil exista o evaluare facuta pentru suma de 2650000 Euro, iar pretul de vanzare este de 1750000 Euro prin credit bancar, unde prezumptivul cumparator trebuie sa achite un avans de 25-30% in conditiile specifice de eligibilitate si beneficiind de o dobanda preferentiala cuprinsa intre 4 si 5.2 %. Pentru detalii suplimentare referitoare la acest imobil deosebit va stam la dispozitie.

Detalii imobil » Spatiu Turistic de Vanzare in Sinaia , Furnica


 

Spatiu Turistic de Vanzare in Busteni (Prahova) » 600.000 €Hotelul are un regim de inaltime S+P+2E+M si este edificat pe un teren de apr 700 mp.Acesta are o suprafata de 1200 mp si este structurat astfel:Subsol: Loc de depozitare si spatiu tehnic (apr 110 mp). Se poate amenaja o crama.Parter: Receptie si lobby, restaurant de 60 de locuri cu bucatarie profesionala si grupuri sanitare separate. Mai exista si o terasa deschisa ce poate gazdui aproape 50 de persoane pe perioada verii.Etaj1, 2: Structura identica: 7 camere cu bai proprii, 9 balcoane si un oficiu.Mansarda: 7 camere cu bai proprii si 2 balcoane.Pod: Sala de conferinte pentru 40 de persoane grup sanitar si 1 spatiu de depozitare.

Detalii imobil » Spatiu Turistic de Vanzare in Busteni , Semicentrala


 

Spatiu Turistic de Vanzare in Predeal (Brasov) » 450.000 €Vila turistica are un regim de inaltime D+P+E+M, o suprafata totala de 455 mp si dispune de un teren in suprafata de 1026 mp.Aceasta este structurata astfel:Demisol: Spatii tehnice si pentru depozitare.Parter: Living deschis (apr 50 mp), receptie, bucatarie si un apartament cu 2 camere (living cu semineu, dormitor, baie si terasa).Etaj: 3 camere matrimoniale cu bai proprii si balcoane complet utilate.Mansarda: 1 camera dubla matrimoniala cu baie proprie si un apartament cu 2 camere si baie.Curtea generoasa a vilei este amenjata cu foisoare, loc de joaca pentru copii si loc pentru gratar.Acest imobil se afla intr-o zona foarte linistita departe de agitatia urbana, zgomot, praf si poluare in mijlocul naturii.

Detalii imobil » Spatiu Turistic de Vanzare in Predeal , Trei Brazi Agentia Imobiliara Mervani ¤ 0244.311.200 ¤ Imobiliare Valea Prahovei