MERVANI - Agentie Imobiliara pe Valea Prahovei, Administrare Imobiliara, Investitii Imobiliare, Proiecte Imobiliare, Consultanta Imobiliara, Legislatie Imobiliara, Intermedieri Imobiliare, Tranzactii Imobiliare, Evaluari Imobiliare, Arhitectura, Cadastru, Notari, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Comarnic, Breaza, Cornu, Campina
 APARTAMENTE NOI PREDEAL  |   APARTAMENTE LANGA PARTIE  |   SINAIA-GARDEN  |   APARTAMENTE DE VACANTA  |   PROIECTE IMOBILIARE  
• MENIU •
 
 »  PRIMA PAGINA
 »  SERVICII OFERITE
 »  PARTENERI
 »  CONTACT
 
• LOCALITATI •
 
 »  SINAIA
 »  BUSTENI
 »  AZUGA
 »  PREDEAL
 »  CAMPINA
 »  COMARNIC
 »  BREAZA
 »  CORNU
 »  BREBU
 »  BANESTI
 
• VANZARI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• INCHIRIERI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• LEGISLATIE •
 
 »  O.G. 85/2001
 »  LEGEA 10/2001
 »  REGIMUL JURIDIC
 »  LEGEA 114/1996
 »  LEGEA 145/1999
 »  DICTIONAR
 
• RECOMANDARI •
 
 »   Cazare VALEA PRAHOVEI
 »   Agentia de Turism Mervani TRAVEL
 »   DISPECERAT de Cazare
 »   Organizare CONFERINTE
 »   Agentie IMOBILIARA
 »   IMOBILIARE VALEA PRAHOVEI
 »   Inchirieri IMOBILIARE
 
• PARTENERI •
 
 »   Mihai Totpal
 »   Ziarul
VALEA PRAHOVEI
 »   Televiziunea
VALEA PRAHOVEI
 
• STATISTICI •
 
Statistici oferite de Google Analytics
 
 
     

 
»  

Apartamente Busteni

»  

Garsoniere Busteni

»  

Case Busteni

»  

Vile Busteni

»  

Spatii Comerciale Busteni

»  

Spatii Industriale Busteni

»  

Spatii Turistice Busteni

»  

Terenuri Busteni


 

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni (Prahova) » 97.800 €De vanzare teren intravilan, categoria de folosinta curti constructii, situat in Busteni, zona Piatra Arsa, avand suprafata de 1630 mp.Terenul, fara inclinatie, are deschidere de 22.83 ml.Acces:- auto si pietonal.Regim Tehnic:- CU, cu posibilitatea de edificare P+2E+M, POT max. 40%, CUT 1,4.Suprafata construita maxima rezultata: 2282 mp., dispusa pe P+2E+M.Terenul beneficiaza de urmatoarele utilitati:- retea de apa;- retea electrica;- retea de gaz.Priveliste deosebita catre masivul Caraiman.Pret negociabil.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Piatra Arsa


 

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni (Prahova) » 697.323 €Teren intravilan de vanzare, categoria de folosinta curti constructii, situat in Busteni, Cartier Poiana Tapului.Terenul cu suprafata de 8203,80 mp. si deschidere stradala de 45,86 ml., beneficiaza de priveliste deosebita.Pe teren se afla construite doua cladiri: C1: 131,69 mp. si C2: 16,80 mp., ambele demolabile.Acces: auto si pietonal, direct de la DN1.Terenul, cu expunere sudica, despune de urmatoarele utilitati:- retea de canalizare,- retea de alimentare cu apa,- retea electrica,- retea de gaz.De asemenea terenul beneficiaza de Certificat de Urbanism pentru informare cu urmatorii indicatori:POT: 40 %CUT: 1 - 1.4Regim Inaltime: P+2E+M!!! Pretul terenului este usor Negociabil !!!

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Poiana Tapului


 

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni (Prahova) » 127.500 €Teren intravilan de vanzare, situat in zona semicentrala a localitatii Busteni, cartierul Piatra Arsa. Terenul are suprafata de 1964.00.00 mp si deschidere de 44.13 ml.Acesta este compus din doua (2) loturi, unul cu suprafata de 1419,00 mp si al II lea cu suprafata de 545,00 mp.Pe terenul cu suprafata de 545,00 mp exista o constructie (C1) cu regimul de inaltime P+M compusa din:Parter: sase (6) camere si dependinte (hol, casa scarii, hol, bucatarie si doua pivnite)Mansarda: doua (2) camere si dependinte (hol, camara, debara, balcon si casa scarii)Caracteristici constructive:Fundatie din piatra;Pereti din lemn;Plaseu din lemn;Invelitoare tip tabla.Suprafata construita desfasurata (SCD) a acesteia este de aproximativ 175.00 mp, iar cea utila (SU) este de 145.44 mp. Aceasta poate fi renovata sau demolata.Terenul beneficiaza de o priveliste deosebita asupra Bucegilor.Utilitatile tehnico-edilitare prezente in zona sunt: apa, gaze Naturale, electricitate, canalizarea este in lucru.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Piatra Arsa


 

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni (Prahova) » 40.000 €Teren intravilan, categoria de folosinta curti-constructii, avand suprafata de 400 mp.Terenul este situat in Busteni, zona Palanca, are deschidere de 11 ml. prin servitute de trecere.Acces: - pietonal pe latura vestica (3,50 ml).Regim Tehnic:- CU, cu posibilitatea de edificare P+2E+M, POT max. 40%, CUT 1,4.Suprafata construita rezultata: 560 mp., dispusa pe P+2E+M.Terenul cu expunere estica beneficiaza de urmatoarele utilitati:- retea de apa;- retea de canalizare;- retea electrica;- retea de gaz.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Palanca


 

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni (Prahova) » 64.500 €Teren intravilan de vanzare situat in zona semicentrala a statiunii Busteni, Cartierul Poiana Tapului cu suprafata de 457 mp si o deschidere de 17.06 ml.Intreaga suprafata a terenului este compusa din doua loturi (nealipite), unul cu suprafata de 279 mp si altul cu suprafata de 178 mp.Terenul poate fi vandut si pe loturi, pretul fiind negociabil.Pe teren exista o constructie demolabila (poate fi folosita la organizarea de santier) compusa din trei (3) camere, baie, veranda si hol, in suprafata utila de 58,70 mp, constructie edificata din lemn si acoperita cu tabla. Totodata mai exista si o constructie (fundatie) inceputa pentru edificarea unui alt corp de casa cu regimul de inaltime P+E+M.Retelele edilitare prezente in zona sunt:Reteaua publica de apa - canalReteaua de energie electricareteaua de gaze naturaleOrientarea terenului este pe NE.Accesul pe proprietate se realizeaza direct din drum asfaltat

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Poiana Tapului


 

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni (Prahova) » 124.890 €Teren intravilan (curti constructii), situat in zona Valea Alba.Terenul are suprafata de 543.60 mp si un front stradal de 20.53 ml. Terenul este idel pentru construirea unei case de vacanta.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Valea Alba


 

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni (Prahova) » 34.000 €Teren intravilan de vanzare, situat in zona semicentrala a orasului Busteni, cartierul Piatra Arsa. Terenul are suprafata de 849.00.mp cu o deschidere de 33.26 ml. Utilitatile tehnico-edilitare prezente in zona sunt: apa, gaze naturale, electricitate, canalizarea este in lucru.Acesta beneficiaza de o priveliste deosebita asupra Bucegilor.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Piatra Arsa


 

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni (Prahova) » 227.500 €Teren de vanzare, situat in intravilanul localitatii Busteni, Cartier Zamora.Terenul are suparafata de 2845.00 mp si o deschidere de 82.83 ml. Acesta beneficiaza de o dubla deschidere (la doua strazi), una la strada principala de 52.03 ml, iar cealalta la un drum secundar de 30.08 ml.  Accesul pe teren se poate realoiza pe ambele deschideri, ambele fiind asfaltate. Perimetral (258,02 ml) terenul este imprejmuit. Terenul are inclinatie medie si beneficiaza de o priveliste deosebita asupra Muntilor Bucegi/Caraiman.Pozitionarea cestuia este pe S-SV.Utilitatile tehnico-edilitare: - Apa, - Energie electrica, - Gaze naturale, - Telefonie si CaTV.Terenul se poate instraina si in doua (2) loturi aproximativ egale (1422.50 mp)

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Zamora


 

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni (Prahova) » 100.800 €Terenul are o suprafata de 1050 mp si o deschidere la DN1 de 14 m. Categoria de folosinta este curti constructii, acesta situandu-se in intravilan.Datorita pozitiei, reprezinta varianta ideala pentru amenajare spatiu comercial, industrial, etc.Pretul include TVA.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , DN1


 

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni (Prahova) » 29.000 €Terenul are o suprafata de 396 mp si o deschidere de 3.3 m la strada asfaltata.Pe acesta se afla o casa demolabila cu regim de inaltime S+P si o suprafata construita de apr 100 mp.Imobilul se afla intr-o zona linistita, foarte aproape de centrul orasului, usor accesibila.Dispune de toate utilitatile: apa, gaz, curent electric si canalizare.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Centrala


 

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni (Prahova) » 45.000 €Agentia Imobiliara MERVANI scoate la vanzare un teren situat in intravilanul localitatii Statiune Busteni, Cartierul Zamora.Terenul este in suprafata de 500.00 mp, categoria de folosinta Faneata, cu o dubla deschidere, una de 46.17 ml. la sosea asfaltata iar cealalta de 40.19 ml, la un drum neasfaltat (pitruit).Accesul este unul facil indiferent de anotimp, atat auto cat si pietonal. De asemenea accesul catre centrul si catre punctele de interes (Manastirea Caraiman, Castelul Cantacuzino, Telecabina, Hoteluri si Restaurante) ale statiunii se poate realiza pietonal fiind la doar cateva minute de mers.Pe teren exista posibilitatea edificarii unei constructii cu regimul maxim de inaltime P+2E+M, POT max. 40% (200.00 mp amprenta la sol), CUT 1,4 (700.00 mp, suprafata construita desfasurata), conform Certificatului de Urbanism de care dispune.Utilitatile tehnico-edilitare prezente in zona sunt:- retea de apa;- retea de canalizare;- retea electrica;- retea de gaz;-posibilitatea conectarii la reteaua de telefonie fixa, internet si CaTV.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Zamora


 

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni (Prahova) » 124.500 €Teren intravilan de vanzare, situat in zona centrala a orasului Busteni, cartierul Valea Alba. Terenul are suprafata de 1131,00 mp  cu o deschidere de 49.93 ml. Terenul are o mica inclinatie  si beneficiaza de o priveliste deosebita asupra intregii statiuni dar si a Bucegilor.Utilitatile tehnico-edilitare de care beneficiaza sunt: Retea Apa si Canal :Retea Gaze Naturale :Retea Electricitate.Va asteptam sa vizionati unicitatea si spectaculozitatea terenului.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Valea Alba


 

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni (Prahova) » 200.000 €Terenul are o suprafata de 1000 de mp si o deschidere de 32 m.Acesta nu are inclinatie iar geometria este una foarte buna (32X31 m), avand o priveliste deosebita catre masivul Caraiman..De asemenea beneficiaza de certificat de urbanism cu urmatoarele specificatii:POT = 40%CUT = 1,4Regim de inaltime= P+2E+M

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Zamora


 

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni (Prahova) » 33.000 €Teren intravilan de vanzare situat in zona semicentrala a statiunii Busteni, Cartierul Poiana Tapului cu suprafata de 733.00 mp si o deschidere de 11.35 ml.Retelele edilitare prezente in zona sunt:- Reteaua publica de apa - canal;- Reteaua de energie electrica;- Reteaua de gaze naturale.Terenul beneficiaza de Certificat de Urbanism pentru informare care atesta:- POT = 40%;- CUT = 1,4;- Regim inaltime = P+2E+M.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Poiana Tapului


 

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni (Prahova) » 53.000 €Va oferim spre vanzare un teren in suprafata de 754 mp, categoria curti constructii, fiind situat in apropierea  zonei centrale a orasului.Terenul este fara inclinatie si are front stadal de  aproximativ 5 metri.Pe teren exita o casa batranesca in suprafata de 74 mp si anexa gospodareasca in suprafata de 69 mp.Terenul dispune de toate utilitatile fiind pozitionat in vecinatatea caselor, pe drum pietruit si cu iluminat stradal.Pentru detalii nu ezitati sa ma contactati!

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Semicentrala


 

Teren Extravilan de Vanzare in Busteni (Prahova) » 94.000 €Acesta are o suprafata de 2350 mp cu o deschidere de 48.34 m la DN1.

Detalii imobil » Teren Extravilan de Vanzare in Busteni , DN1 Agentia Imobiliara Mervani ¤ 0244.311.200 ¤ Imobiliare Valea Prahovei