MERVANI - Agentie Imobiliara pe Valea Prahovei, Administrare Imobiliara, Investitii Imobiliare, Proiecte Imobiliare, Consultanta Imobiliara, Legislatie Imobiliara, Intermedieri Imobiliare, Tranzactii Imobiliare, Evaluari Imobiliare, Arhitectura, Cadastru, Notari, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Comarnic, Breaza, Cornu, Campina
 APARTAMENTE NOI PREDEAL  |   APARTAMENTE LANGA PARTIE  |   SINAIA-GARDEN  |   APARTAMENTE DE VACANTA  |   PROIECTE IMOBILIARE  
• MENIU •
 
 »  PRIMA PAGINA
 »  SERVICII OFERITE
 »  PARTENERI
 »  CONTACT
 
• LOCALITATI •
 
 »  SINAIA
 »  BUSTENI
 »  AZUGA
 »  PREDEAL
 »  CAMPINA
 »  COMARNIC
 »  BREAZA
 »  CORNU
 »  BREBU
 »  BANESTI
 
• VANZARI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• INCHIRIERI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• LEGISLATIE •
 
 »  O.G. 85/2001
 »  LEGEA 10/2001
 »  REGIMUL JURIDIC
 »  LEGEA 114/1996
 »  LEGEA 145/1999
 »  DICTIONAR
 
• RECOMANDARI •
 
 »   Cazare VALEA PRAHOVEI
 »   Agentia de Turism Mervani TRAVEL
 »   DISPECERAT de Cazare
 »   REVELION & CRACIUN
 »   Oferte
LITORAL
 »   Oferte
BALNEO
 »   Organizare CONFERINTE
 »   Romanian TOURISM (en)
 »   Agentie IMOBILIARA
 »   ADMINISTRARE Imobile
 »   Agentie de PUBLICITATE
 »   IMOBILIARE VALEA PRAHOVEI
 »   Inchirieri IMOBILIARE
 
• PARTENERI •
 
 »   Opus INVEST
 »   Piatra Arsa
 »   Mihai Totpal
 »   Ziarul
VALEA PRAHOVEI
 »   Televiziunea
VALEA PRAHOVEI
 
• STATISTICI •
 
Statistici oferite de Google Analytics
 
 
     

 
»  

Apartamente Busteni

»  

Garsoniere Busteni

»  

Case Busteni

»  

Vile Busteni

»  

Spatii Comerciale Busteni

»  

Spatii Industriale Busteni

»  

Spatii Turistice Busteni

»  

Terenuri Busteni


 

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni (Prahova) » 127.500 €



Teren intravilan de vanzare, situat in zona semicentrala a localitatii Busteni, cartierul Piatra Arsa. Terenul are suprafata de 1964.00.00 mp si deschidere de 44.13 ml.Acesta este compus din doua (2) loturi, unul cu suprafata de 1419,00 mp si al II lea cu suprafata de 545,00 mp.Pe terenul cu suprafata de 545,00 mp exista o constructie (C1) cu regimul de inaltime P+M compusa din:Parter: sase (6) camere si dependinte (hol, casa scarii, hol, bucatarie si doua pivnite)Mansarda: doua (2) camere si dependinte (hol, camara, debara, balcon si casa scarii)Caracteristici constructive:Fundatie din piatra;Pereti din lemn;Plaseu din lemn;Invelitoare tip tabla.Suprafata construita desfasurata (SCD) a acesteia este de aproximativ 175.00 mp, iar cea utila (SU) este de 145.44 mp. Aceasta poate fi renovata sau demolata.Terenul beneficiaza de o priveliste deosebita asupra Bucegilor.Utilitatile tehnico-edilitare prezente in zona sunt: apa, gaze Naturale, electricitate, canalizarea este in lucru.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Piatra Arsa


 

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni (Prahova) » 64.500 €



Teren intravilan de vanzare situat in zona semicentrala a statiunii Busteni, Cartierul Poiana Tapului cu suprafata de 457 mp si o deschidere de 17.06 ml.Intreaga suprafata a terenului este compusa din doua loturi (nealipite), unul cu suprafata de 279 mp si altul cu suprafata de 178 mp.Terenul poate fi vandut si pe loturi, pretul fiind negociabil.Pe teren exista o constructie demolabila (poate fi folosita la organizarea de santier) compusa din trei (3) camere, baie, veranda si hol, in suprafata utila de 58,70 mp, constructie edificata din lemn si acoperita cu tabla. Totodata mai exista si o constructie (fundatie) inceputa pentru edificarea unui alt corp de casa cu regimul de inaltime P+E+M.Retelele edilitare prezente in zona sunt:Reteaua publica de apa - canalReteaua de energie electricareteaua de gaze naturaleOrientarea terenului este pe NE.Accesul pe proprietate se realizeaza direct din drum asfaltat

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Poiana Tapului


 

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni (Prahova) » 200.000 €



Terenul are o suprafata de 1000 de mp si o deschidere de 32 m.Acesta nu are inclinatie iar geometria este una foarte buna (32X31 m), avand o priveliste deosebita catre masivul Caraiman..De asemenea beneficiaza de certificat de urbanism cu urmatoarele specificatii:POT = 40%CUT = 1,4Regim de inaltime= P+2E+M

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Zamora


 

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni (Prahova) » 51.750 €



Teren intravilan de vanzare, situat in zona semicentrala a localitatii, in Cartierul Piatra Arsa. Terenul are suprafata de 689.50 mp  cu o deschidere de 39.54 ml. Terenul are o foarte mica inclinatie  si beneficiaza de o priveliste deosebita asupra Bucegilor.Utilitatile de care beneficiaza sunt:- Apa :- Gaze Naturale :- Electricitate

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Piatra Arsa


 

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni (Prahova) » 33.000 €



Teren intravilan de vanzare situat in zona semicentrala a statiunii Busteni, Cartierul Poiana Tapului cu suprafata de 733.00 mp si o deschidere de 11.35 ml.Retelele edilitare prezente in zona sunt:- Reteaua publica de apa - canal;- Reteaua de energie electrica;- Reteaua de gaze naturale.Terenul beneficiaza de Certificat de Urbanism pentru informare care atesta:- POT = 40%;- CUT = 1,4;- Regim inaltime = P+2E+M.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Poiana Tapului


 

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni (Prahova) » 100.800 €



Terenul are o suprafata de 1050 mp si o deschidere la DN1 de 14 m. Categoria de folosinta este curti constructii, acesta situandu-se in intravilan.Datorita pozitiei, reprezinta varianta ideala pentru amenajare spatiu comercial, industrial, etc.Pretul include TVA.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , DN1


 

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni (Prahova) » 45.920 €



Terenul cu inclinatie mare are o suprafata de 574 mp si o deschidere la drum asfaltat de 21 m.Utilitatile prezente in zona sunt: apa, gaz, curent electric, canalizare.Pretul este negociabil.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Valea Alba


 

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni (Prahova) » 34.000 €



Teren intravilan de vanzare, situat in zona semicentrala a orasului Busteni, cartierul Piatra Arsa. Terenul are suprafata de 849.00.mp cu o deschidere de 33.26 ml. Utilitatile tehnico-edilitare prezente in zona sunt: apa, gaze naturale, electricitate, canalizarea este in lucru.Acesta beneficiaza de o priveliste deosebita asupra Bucegilor.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Piatra Arsa


 

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni (Prahova) » 697.323 €



Teren intravilan de vanzare, categoria de folosinta curti constructii, situat in Busteni, Cartier Poiana Tapului.Terenul cu suprafata de 8203,80 mp. si deschidere stradala de 45,86 ml., beneficiaza de priveliste deosebita.Pe teren se afla construite doua cladiri: C1: 131,69 mp. si C2: 16,80 mp., ambele demolabile.Acces: auto si pietonal, direct de la DN1.Terenul, cu expunere sudica, despune de urmatoarele utilitati:- retea de canalizare,- retea de alimentare cu apa,- retea electrica,- retea de gaz.De asemenea terenul beneficiaza de Certificat de Urbanism pentru informare cu urmatorii indicatori:POT: 40 %CUT: 1 - 1.4Regim Inaltime: P+2E+M!!! Pretul terenului este usor Negociabil !!!

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Poiana Tapului


 

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni (Prahova) » 698.000 €



Teren intravilan, categoria de folosinta curti-constructii, avand suprafata de 5064,55 mp.Terenul este situat in Busteni, zona Golful Regal, are deschidere de 76 ml., la 2 strazi: 4,16 ml. si 71,81 ml.Acces: - auto si pietonal pe latura nordica (71,81 ml.) si vestica (4,16 ml.).Regim Tehnic:- CU, cu posibilitatea de edificare P+2E+M, POT max. 40%, CUT 1,4.Terenul cu expunere vestica beneficiaza de urmatoarele utilitati:- retea de apa;- retea electrica;- retea de gaz.Inclinatia medie a terenului, facila construirii, ofera acestuia o priveliste deosebita asupra masivului Bucegi.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Golful Regal


 

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni (Prahova) » 1.650.000 €



Terenul are o suprafata de 15307 mp si o deschidere la 2 strazi intens circulate de apr 150 m.Datorita amplasarii se constituie ca fiind varianta perfecta pentru dezvoltarea unui proiect rezidential unic, incadrandu-se in urmatorii parametri urbanistici stabiliti prin PUZ:POT = 80% ;CUT = 3 ;Regim de inaltime = pana la P+7E .Exista de asemenea posibilitatea unei dezmembrari in 2 loturi de 12000 respectiv 3000 mp.Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Ultracentrala


 

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni (Prahova) » 227.500 €



Teren de vanzare, situat in intravilanul localitatii Busteni, Cartier Zamora.Terenul are suparafata de 2845.00 mp si o deschidere de 82.83 ml. Acesta beneficiaza de o dubla deschidere (la doua strazi), una la strada principala de 52.03 ml, iar cealalta la un drum secundar de 30.08 ml.  Accesul pe teren se poate realoiza pe ambele deschideri, ambele fiind asfaltate. Perimetral (258,02 ml) terenul este imprejmuit. Terenul are inclinatie medie si beneficiaza de o priveliste deosebita asupra Muntilor Bucegi/Caraiman.Pozitionarea cestuia este pe S-SV.Utilitatile tehnico-edilitare: - Apa, - Energie electrica, - Gaze naturale, - Telefonie si CaTV.Terenul se poate instraina si in doua (2) loturi aproximativ egale (1422.50 mp)

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Zamora


 

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni (Prahova) » 36.500 €



Teren intravilan, categoria de folosinta curti constructii, avand suprafata de 405,52 mp.Terenul este situat in Busteni, zona Zamora, are deschidere de 14,80 ml. la strada asfaltata.Acces: - auto si pietonal,Regim Tehnic:- Certificat de urbanism cu urmatorii indicatori urbanistici:POT: 40%;CUT: 1,4;Regim de inaltime: P+2E+MTerenul cu expunere vest beneficiaza de urmatoarele utilitati:- retea de apa;- retea de canalizare;- retea electrica;- retea de gaz.Terenul, usor inclinat, beneficiaza de priveliste asupra masivului Caraiman.Pret: 36500 euro, usor negociabil.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Zamora


 

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni (Prahova) » 113.000 €



Teren Intravilan de Vanzare in Busteni, zona Zamora, categoria de folosinta Curti-Constructii, cu suprafata de 1512 mp, deschidere 26 ml si inclinatie mica.Terenul beneficiaza de acces auto si pietonal facilDe asemenea, terenul beneficiaza si de Certificat de Urbanism posibilitatea edificarii unei constructii cu un regim de inaltime P+E+(M), cu POT-ul de la 15 % si CUT-ul de 1.5.Retelele edilitare prezente in zona sunt: reteaua de apa; reteaua electrica;reteaua de gaz; Terenul cu expunere vestica beneficiaza de o priveliste deosebita asupra masivului Bucegi Se poate vinde si jumatate.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Zamora


 

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni (Prahova) » 44.500 €



Terenul are o suprafata de 1738 mp si o deschidere de 18 m.Acesta are urmatoarele utilitati: apa, gaz curent electric (canalizarea fiind in lucru).Se afla intr-o zona linistita si beneficiaza de o panorama superba catre masivul Caraiman.  Este ideal pentru constructia unei case de vacanta dar si pentru o investitie turistica sau imobiliara.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Golful Regal


 

Teren Extravilan de Vanzare in Busteni (Prahova) » 94.000 €



Acesta are o suprafata de 2350 mp cu o deschidere de 48.34 m la DN1.

Detalii imobil » Teren Extravilan de Vanzare in Busteni , DN1



 



Agentia Imobiliara Mervani ¤ 0244.311.200 ¤ Imobiliare Valea Prahovei