MERVANI - Agentie Imobiliara pe Valea Prahovei, Administrare Imobiliara, Investitii Imobiliare, Proiecte Imobiliare, Consultanta Imobiliara, Legislatie Imobiliara, Intermedieri Imobiliare, Tranzactii Imobiliare, Evaluari Imobiliare, Arhitectura, Cadastru, Notari, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Comarnic, Breaza, Cornu, Campina
 APARTAMENTE NOI PREDEAL  |   APARTAMENTE LANGA PARTIE  |   SINAIA-GARDEN  |   APARTAMENTE DE VACANTA  |   PROIECTE IMOBILIARE  
• MENIU •
 
 »  PRIMA PAGINA
 »  SERVICII OFERITE
 »  PARTENERI
 »  CONTACT
 
• LOCALITATI •
 
 »  SINAIA
 »  BUSTENI
 »  AZUGA
 »  PREDEAL
 »  CAMPINA
 »  COMARNIC
 »  BREAZA
 »  CORNU
 »  BREBU
 »  BANESTI
 
• VANZARI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• INCHIRIERI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• LEGISLATIE •
 
 »  O.G. 85/2001
 »  LEGEA 10/2001
 »  REGIMUL JURIDIC
 »  LEGEA 114/1996
 »  LEGEA 145/1999
 »  DICTIONAR
 
• RECOMANDARI •
 
 »   Cazare VALEA PRAHOVEI
 »   Agentia de Turism Mervani TRAVEL
 »   DISPECERAT de Cazare
 »   REVELION & CRACIUN
 »   Oferte
LITORAL
 »   Oferte
BALNEO
 »   Organizare CONFERINTE
 »   Romanian TOURISM (en)
 »   Agentie IMOBILIARA
 »   ADMINISTRARE Imobile
 »   Agentie de PUBLICITATE
 »   IMOBILIARE VALEA PRAHOVEI
 »   Inchirieri IMOBILIARE
 
• PARTENERI •
 
 »   Opus INVEST
 »   Piatra Arsa
 »   Mihai Totpal
 »   Ziarul
VALEA PRAHOVEI
 »   Televiziunea
VALEA PRAHOVEI
 
• STATISTICI •
 
Statistici oferite de Google Analytics
 
 
     

 
»  

Apartamente Busteni

»  

Garsoniere Busteni

»  

Case Busteni

»  

Vile Busteni

»  

Spatii Comerciale Busteni

»  

Spatii Industriale Busteni

»  

Spatii Turistice Busteni

»  

Terenuri Busteni


 

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni (Prahova) » 698.000 €Teren intravilan, categoria de folosinta curti-constructii, avand suprafata de 5064,55 mp.Terenul este situat in Busteni, zona Golful Regal, are deschidere de 76 ml., la 2 strazi: 4,16 ml. si 71,81 ml.Acces: - auto si pietonal pe latura nordica (71,81 ml.) si vestica (4,16 ml.).Regim Tehnic:- CU, cu posibilitatea de edificare P+2E+M, POT max. 40%, CUT 1,4.Terenul cu expunere vestica beneficiaza de urmatoarele utilitati:- retea de apa;- retea electrica;- retea de gaz.Inclinatia medie a terenului, facila construirii, ofera acestuia o priveliste deosebita asupra masivului Bucegi.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Golful Regal


 

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni (Prahova) » 170.000 €Teren intravilan de vanzare, situat in zona semicentrala a localitatii, in Cartierul Piatra Arsa. Terenul are suprafata de 849.95 mp (785.45 mp + 64.50 mp indiviz) cu o deschidere de 28.79 ml. Terenul are o inclinatie medie si beneficiaza de o priveliste deosebita asupra Bucegilor, dar si a intregii statiuni.Utilitatile de care beneficiaza sunt:- Apa :- Gaze Naturale :- ElectricitateTerenul beneficiaza si de Certificat de Urbanism pentru Informare:P.O.T max 40 %C.U.T. 1.4Regim de inaltime P+2E+M

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Piatra Arsa


 

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni (Prahova) » 156.750 €Teren intravilan, situat in orasul Busteni, cartierul Piatra Arsa.Terenul are o suprafata de 1045 mp si un front stradal de 30 m.Teren pentru constructii.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Golful Regal


 

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni (Prahova) » 33.440 €Teren Intravilan de Vanzare in Busteni zona Piatra Arsa. Teren Intravilan de Vanzare (Teren Intravilan 418 mp Busteni).Teren intravilan, situat in Cartierul Piatra Arsa, cu o suprafata de 418 mp si un front stradal de 16.02 m.Accesul este unul facil indiferent de anotimp, atat auto cat si pietonalRegim Tehnic: posibilitatea de edificare D+P+2E+M Exista PUZ.  POT max. 40%, CUT 1,9.Terenul cu expunere vestica si priveliste catre Masivul Caraiman, este ideal si pentru constructia unei case de vacanta.Acesta beneficiaza de urmatoarele utilitati:retea de apa;retea electrica;retea de gaz. PRETUL ESTE NEGOCIABIL!

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Piatra Arsa


 

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni (Prahova) » 700.000 €Teren intravilan categoria de folosinta PADURE situat in zona DN1.Terenul are o suprafata de 20.000 mp si un front stradal de 280 m. Teren pentru constructii cu inclinatie medie .Terenul beneficiaza de Certificat de Urbanism cu urmatoarele caracteristici:P.O.T. 40 %C.U.T. 1 - 1.4Regimul de inaltime P+2E+M

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , DN1


 

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni (Prahova) » 44.000 €De vanzare in Busteni, zona centrala, teren intravilan cu suprafata de 1825,67 mp. si deschidere stradala de 73,32 ml.Accesul este unul facil atat auto cat si pietonal pe latura vestica (73,32 ml).Regim Tehnic:POT: 40%; CUT: 1,4;Regim de inaltime: P+2E+M;Categorie de folosinta: curti - constructii, conform Certificat de urbanism.Terenul cu expunere nord-estica, avand inclinatie medie, beneficiaza de urmatoarele utilitati:retea de apa;retea de canalizare;retea electrica;retea de gaz.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Valea Cerbului


 

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni (Prahova) » 139.560 €Terenul are o suprafata de 2326 mp si o deschidere de 40 m.Datorita geometriei foarte bune, accesului facil si inclinatiei mici este foarte potrivit pentru dezvoltarea unei investitii turistice.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Poiana Tapului


 

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni (Prahova) » 191.000 €Teren intravilan de vanzare situat in zona semicentrala a orasului Busteni, cartierul Piatra Arsa.Terenul are suprafata de 1273.00 mp si o deschidere de 16.50 ml. Poate fi parcelat in doua (2) loturi egale, acesta beneficiind si de o alta deschidere secundara la un drum de acces.Accesul este unul facil atat auto cat si pietonal.Utilitatile prezente in zona sunt: apa, gaze naturale, electricitate, telefonie, caTV.Terenul beneficiaza si de Certificat de Urbanism pentru informare cu urmatorii indicatori:POT : 40 %CUT : 1.4Regim Inaltime : P+2E+M.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Piatra Arsa


 

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni (Prahova) » 100.800 €Terenul are o suprafata de 1050 mp si o deschidere la DN1 de 14 m. Categoria de folosinta este curti constructii, acesta situandu-se in intravilan.Datorita pozitiei, reprezinta varianta ideala pentru amenajare spatiu comercial, industrial, etc.Pretul include TVA.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , DN1


 

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni (Prahova) » 46.800 €Terenul are o suprafata de 520 mp (din care 66 mp cota din drum in indiviziune) si o deschidere de 4 ml.Acesta are o priveliste deosebita catre masivul Caraiman, iar accesul este unul facil atat vara cat si iarna.  Ideal pentru o casa/vila de vacanta.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Zamora


 

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni (Prahova) » 54.600 €Teren Intravilan de Vanzare in Busteni zona Piatra Arsa. Teren Intravilan de Vanzare (Teren Intravilan 546 mp Busteni).Teren intravilan, situat in Cartierul Piatra Arsa.Terenul are o suprafata de 546 mp si un front stradal de 5 m.Acces: - este unul facil indiferent de anotimp, atat auto cat si pietonalRegim Tehnic:- posibilitatea de edificare D+P+2E+M Exista PUZ.  POT max. 40%, CUT 1,9.  Terenul cu expunere vestica si priveliste catre Masivul Caraiman, este ideal si pentru constructia unei case de vacanta.Acesta beneficiaza de urmatoarele utilitati:- retea de apa;- retea electrica;- retea de gaz. PRETUL ESTE NEGOCIABIL!

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Piatra Arsa


 

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni (Prahova) » 697.323 €Teren intravilan de vanzare, categoria de folosinta curti constructii, situat in Busteni, Cartier Poiana Tapului.Terenul cu suprafata de 8203,80 mp. si deschidere stradala de 45,86 ml., beneficiaza de priveliste deosebita.Pe teren se afla construite doua cladiri: C1: 131,69 mp. si C2: 16,80 mp., ambele demolabile.Acces: auto si pietonal, direct de la DN1.Terenul, cu expunere sudica, despune de urmatoarele utilitati:- retea de canalizare,- retea de alimentare cu apa,- retea electrica,- retea de gaz.De asemenea terenul beneficiaza de Certificat de Urbanism pentru informare cu urmatorii indicatori:POT: 40 %CUT: 1 - 1.4Regim Inaltime: P+2E+M!!! Pretul terenului este usor Negociabil !!!

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Poiana Tapului


 

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni (Prahova) » 97.800 €De vanzare teren intravilan, categoria de folosinta curti constructii, situat in Busteni, zona Piatra Arsa, avand suprafata de 1630 mp.Terenul, fara inclinatie, are deschidere de 22.83 ml.Acces:- auto si pietonal.Regim Tehnic:- CU, cu posibilitatea de edificare P+2E+M, POT max. 40%, CUT 1,4.Suprafata construita maxima rezultata: 2282 mp., dispusa pe P+2E+M.Terenul beneficiaza de urmatoarele utilitati:- retea de apa;- retea electrica;- retea de gaz.Priveliste deosebita catre masivul Caraiman.Pret negociabil.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Piatra Arsa


 

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni (Prahova) » 200.000 €Terenul are o suprafata de 1000 de mp si o deschidere de 32 m.Acesta nu are inclinatie iar geometria este una foarte buna (32X31 m), avand o priveliste deosebita catre masivul Caraiman..De asemenea beneficiaza de certificat de urbanism cu urmatoarele specificatii:POT = 40%CUT = 1,4Regim de inaltime= P+2E+M

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Zamora


 

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni (Prahova) » 91.100 €Terenul are o suprafata de 911 mp si o deschidere de 40 ml.Acesta are o priveliste deosebita catre masivul Caraiman, iar accesul este unul facil atat vara cat si iarna.  Ideal pentru o casa/vila de vacanta.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Zamora


 

Teren Extravilan de Vanzare in Busteni (Prahova) » 94.000 €Acesta are o suprafata de 2350 mp cu o deschidere de 48.34 m la DN1.

Detalii imobil » Teren Extravilan de Vanzare in Busteni , DN1 Agentia Imobiliara Mervani ¤ 0244.311.200 ¤ Imobiliare Valea Prahovei