MERVANI - Agentie Imobiliara pe Valea Prahovei, Administrare Imobiliara, Investitii Imobiliare, Proiecte Imobiliare, Consultanta Imobiliara, Legislatie Imobiliara, Intermedieri Imobiliare, Tranzactii Imobiliare, Evaluari Imobiliare, Arhitectura, Cadastru, Notari, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Comarnic, Breaza, Cornu, Campina
 APARTAMENTE NOI PREDEAL  |   APARTAMENTE LANGA PARTIE  |   SINAIA-GARDEN  |   APARTAMENTE DE VACANTA  |   PROIECTE IMOBILIARE  
• MENIU •
 
 »  PRIMA PAGINA
 »  SERVICII OFERITE
 »  PARTENERI
 »  CONTACT
 
• LOCALITATI •
 
 »  SINAIA
 »  BUSTENI
 »  AZUGA
 »  PREDEAL
 »  CAMPINA
 »  COMARNIC
 »  BREAZA
 »  CORNU
 »  BREBU
 »  BANESTI
 
• VANZARI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• INCHIRIERI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• LEGISLATIE •
 
 »  O.G. 85/2001
 »  LEGEA 10/2001
 »  REGIMUL JURIDIC
 »  LEGEA 114/1996
 »  LEGEA 145/1999
 »  DICTIONAR
 
• RECOMANDARI •
 
 »   Cazare VALEA PRAHOVEI
 »   Agentia de Turism Mervani TRAVEL
 »   DISPECERAT de Cazare
 »   REVELION & CRACIUN
 »   Oferte
LITORAL
 »   Oferte
BALNEO
 »   Organizare CONFERINTE
 »   Romanian TOURISM (en)
 »   Agentie IMOBILIARA
 »   ADMINISTRARE Imobile
 »   Agentie de PUBLICITATE
 »   IMOBILIARE VALEA PRAHOVEI
 »   Inchirieri IMOBILIARE
 
• PARTENERI •
 
 »   Opus INVEST
 »   Piatra Arsa
 »   Mihai Totpal
 »   Ziarul
VALEA PRAHOVEI
 »   Televiziunea
VALEA PRAHOVEI
 
• STATISTICI •
 
Statistici oferite de Google Analytics
 
 
     

 
»  

Imobiliare Sinaia

»  

Imobiliare Campina

»  

Imobiliare Busteni

»  

Imobiliare Comarnic

»  

Imobiliare Azuga

»  

Imobiliare Breaza

»  

Imobiliare Predeal

»  

Imobiliare Cornu

»  

Imobiliare Banesti

»  

Imobiliare Brebu


 

Teren Intravilan de Vanzare in Campina (Prahova) » 42.030 €Teren intravilan de vanzare situat in Municipiul Campina, cartierul Voila, in suprafata de 2234,58 mp si un front stradal de 19,17 m.Teren pentru constructie, fara inclinatie.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Campina , Voila


 

Teren Intravilan de Vanzare in Valea doftanei (Prahova) » 45.450 €Teren intravilan faneata, de vanzare, situat in zona semicentrala a Comunei Valea Doftanei (Valea Neagra), avand suprafata de 2525 mp si un front stradal de 31,70 m. Teren pentru constructie, fara inclinatie.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Valea Doftanei , Valea Neagra


 

Teren Intravilan de Vanzare in Comarnic (Prahova) » 8.000 €Teren intravilan de vanzare, situat in zona semicentrala a localitatii Comarnic, zona Secariei.Terenul are suparafata de 1298.00mp si o deschidere de 20.91 ml. Acesta beneficiaza de deschidere la drum asfaltat. Perimetrul terenului este de 169.18 ml.Exista si posibilitatea extinderii cu inca 1300,00 mp (in planul II).Terenul are o inclinatie medie si beneficiaza de o priveliste deosebita asupra localitatii.Pozitionarea acestuia este pe SUD (S).

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Comarnic , Secaria


 

Teren Intravilan de Vanzare in Provita (Prahova) » 18.900 €Teren Intravilan de Vanzare, situat in Provita de Sus, in suprafata de 984 mp din care 390 mp - curti constructii si 594 mp - arabil. Pe teren se afla si o casa construita in 1950 din lemn, avand suprafata construita de 50 mp si suprafata utila de 36.51 mp, compusa din hol si trei camere, precum si anexa C2 - Grajd, construit din lemn, in anul 1966, in suprafata construita de 40 mp si suprafata utila de 36.46 mp, compusa din camera, magazie si grajd.Utilitati:Apa la fantana si curent electric.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Provita , Provita de Sus


 

Teren Intravilan de Vanzare in Campina (Prahova) » 20.048 €Teren intravilan de vanzare, situat in zona “Voila” a Municipiului Campina.Regim Tehnic:   - suprafata teren = 5012 mp;   - deschidere =  35,2 ml la hotarul Consiliului Local Campina;   - se afla in categoria de folosinta: faneata;   - acces: auto;   - inclinatie: medie.Utilitati: - exista posibilitati de racordare, prin extindere, la retelele de:  - energie electrica;  - apa.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Campina , Voila


 

Teren Intravilan de Vanzare in Azuga (Prahova) » 29.000 €Terenul are o suprafata de 291 mp cu o deschidere de 14 m la drum asfaltat.Acesta se afla intr-o zona linistita si beneficiaza de toate utilitatile: apa, gaz, curent electric si canalizare. 

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Azuga , Satu Nou


 

Teren Intravilan de Vanzare in Breaza (Prahova) » 20.000 €Teren intravilan, de vanzare si cu o priveliste deosebita si cu vecini deosebiti, fiind situat in zona semicentrala a Orasului Breaza, in suprafata de 1156,78 mp.Terenul este plat si beneficiaza de toate utilitatile (energie electrica, apa, telefonie) si este pretabil pentru construirea unei case P+E.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Breaza , Semicentrala


 

Teren Intravilan de Vanzare in Cornu (Prahova) » 172.000 €Teren intravilan de vanzare situat in zona DN 1, pe raza Comunei Cornu, in suprafata de 5740 mp cu un front stradal de 58,7 m. Teren fara inclinatie cu acces direct din DN 1, ideal pentru construirea unei statii PECO, etc.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Cornu , DN1


 

Teren Intravilan de Vanzare in Cornu (Prahova) » 99.000 €Teren intravilan (livada), de vanzare, situat in zona semicentrala a Comunei Cornu, avand suprafata de 4720 mp si un front stradal de 44,26 m.Teren pentru constructie, fara inclinatie.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Cornu , Cornu de Jos


 

Teren Intravilan de Vanzare in Predeal (Brasov) » 30.000 €Teren intravilan, categoria de folosinta padure, in zona Vladet.Terenul are o suprafata de 1000 mp si un front stradal de 28,72 ml. Teren pentru constructii, cu inclinatie mica. Accesul auto este in curs de amenajare.Regim tehnic:P.O.T.: max. 30%;C.U.T.: max. 1.Regim de inaltime: min. P+1E; max. SD/P+2E+M.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Predeal , Vladet


 

Teren Intravilan de Vanzare in Provita (Prahova) » 36.500 €Teren de vanzare in Provita cu o suprafata de 5813 mp din care 671 mp intravilan faneata si diferenta de 5142 mp extravilan faneata si o deschidere de 12 ml.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Provita , Valea Poienii


 

Teren Intravilan de Vanzare in Comarnic (Prahova) » 25.000 €Teren intravilan (faneata) in suprafata de 915 mp cu o deschidere de 14 .Terenul are inclinatie mica fiind ideal pentru construirea unei case de vacanta

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Comarnic , Poiana


 

Teren Intravilan de Vanzare in Breaza (Prahova) » 30.240 €Teren intravilan (faneata) cu suprafata de 1260 mp si o deschidere de 30,76 m. Accesul la teren se face pe un drum de acces cu latimea de 4 m si o lungime de 33,25 m. Teren pentru constructii cu inclinatie mica.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Breaza , Gura Beliei


 

Teren Intravilan de Vanzare in Provita (Prahova) » 30.000 €Teren intravilan faneata, in suprafata masurata de 2500 mp, cu o deschidere de 28 ml, deschidere la strada principala, cu inclinatie medie, ideal pentru construirea unei case de vacanta. UTILITATI: gaz, electricitate la limita proprietatii.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Provita , Provita de Jos


 

Teren Intravilan de Vanzare in Campina (Prahova) » 37.980 €Teren intravilan arabil, de vanzare, situat in zona semicentrala a Municipiului Campina, cartierul Voila, avand suprafata de 633 mp si un front stradal de 11,90 m. Teren pentru constructie, fara inclinatie.Coeficienti urbanistici:POT: 50%CUT: 1,5Regim de inaltime: P+2

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Campina , Voila Agentia Imobiliara Mervani ¤ 0244.311.200 ¤ Imobiliare Valea Prahovei