MERVANI - Agentie Imobiliara pe Valea Prahovei, Administrare Imobiliara, Investitii Imobiliare, Proiecte Imobiliare, Consultanta Imobiliara, Legislatie Imobiliara, Intermedieri Imobiliare, Tranzactii Imobiliare, Evaluari Imobiliare, Arhitectura, Cadastru, Notari, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Comarnic, Breaza, Cornu, Campina
 APARTAMENTE NOI PREDEAL  |   APARTAMENTE LANGA PARTIE  |   SINAIA-GARDEN  |   APARTAMENTE DE VACANTA  |   PROIECTE IMOBILIARE  
• MENIU •
 
 »  PRIMA PAGINA
 »  SERVICII OFERITE
 »  PARTENERI
 »  CONTACT
 
• LOCALITATI •
 
 »  SINAIA
 »  BUSTENI
 »  AZUGA
 »  PREDEAL
 »  CAMPINA
 »  COMARNIC
 »  BREAZA
 »  CORNU
 »  BREBU
 »  BANESTI
 
• VANZARI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• INCHIRIERI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• LEGISLATIE •
 
 »  O.G. 85/2001
 »  LEGEA 10/2001
 »  REGIMUL JURIDIC
 »  LEGEA 114/1996
 »  LEGEA 145/1999
 »  DICTIONAR
 
• RECOMANDARI •
 
 »   Cazare VALEA PRAHOVEI
 »   Agentia de Turism Mervani TRAVEL
 »   DISPECERAT de Cazare
 »   Organizare CONFERINTE
 »   Agentie IMOBILIARA
 »   IMOBILIARE VALEA PRAHOVEI
 »   Inchirieri IMOBILIARE
 
• PARTENERI •
 
 »   Mihai Totpal
 »   Ziarul
VALEA PRAHOVEI
 »   Televiziunea
VALEA PRAHOVEI
 
• STATISTICI •
 
Statistici oferite de Google Analytics
 
 
     

 
»  

Imobiliare Sinaia

»  

Imobiliare Campina

»  

Imobiliare Busteni

»  

Imobiliare Comarnic

»  

Imobiliare Azuga

»  

Imobiliare Breaza

»  

Imobiliare Predeal

»  

Imobiliare Cornu

»  

Imobiliare Banesti

»  

Imobiliare Brebu


 

Teren Intravilan de Vanzare in Sotrile (Prahova) » 20.000 €Teren intravilan de vanzare, situat in zona semicentrala a Localitatii Sotrile.Imobilul (teren) are o suprafata de 600 mp, cu o deschidere de 14.97 ml cu acces la drumul local.Regim Tehnic:se afla in categoria de folosinta: FANEATA;regim de inaltime permis: P+E;acces la DRUM ASFALTAT;Utilitati: - exista posibilitati de racordare la retelele stradale de:apa;energie electrica;retele telefonie;CaTV;internet;salubritate.Terenul se vinde impreuna cu imobilul C1, in suprafata construita de 18 mp!

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Sotrile , Lunca Mare


 

Teren Intravilan de Vanzare in Breaza (Prahova) » 33.600 €Teren Intravilan de vanzare, situat in zona Centrala a Orasului Breaza, avand suprafata de 1461 mp si o deschidere de 28 m. Teren ideal pentru constructia unei locuinte de vacanta, cu acces facil atat auto cat si pietonal, beneficiind de un cadru de verdeata si liniste.Utilitati:Posibilitate de racordare la apa, gaze si curent electric.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Breaza , Centrala


 

Teren Intravilan de Vanzare in Campina (Prahova) » 50.000 €Teren intravilan de vanzare situat in zona semicentrala a localitatii Campina in cartierul Voila, cu o suprafata de 2500 mp si o deschidere de 26.19 ml. Terenul este fara inclinatie, si ideal pentru constructia caselor de vacanta si rezidenta.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Campina , Voila


 

Teren Intravilan de Vanzare in Brebu (Prahova) » 19.900 €Teren intravilan, faneata, de vanzare, situat in zona semicentrala a Comunei Brebu, avand suprafata de 995 mp si o deschidere de 17,22 m.Accesul la teren se face pe un drum de acces cu latimea de 4,53 m si lungimea de 25,96 m.Teren pentru constructie, fara inclinatie.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Brebu , Semicentrala


 

Teren Intravilan de Vanzare in Breaza (Prahova) » 78.990 €Teren intravilan de vanzare, cu o suprafata de 2633 mp si o deschidere de 23.44 ml, situat in zona semicentrala a localitatii, in cartierul Gura Beliei, intr-o zona de case de vacanta.Terenul are inclinatie medie si benefiaciaza de o priveliste deosebita.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Breaza , Gura Beliei


 

Teren Intravilan de Vanzare in Brebu (Prahova) » 15.900 €Teren intravilan (categorie de folosinta- Faneata), de vanzare, situat in zona semicentrala a localitatii, cu o suprafata de 723 mp si o deschidere de 46.48 ml, la doua strazi. Terenul nu are inclinatie si este ideal pentru constructia unei case de vacanta, fiind sdituat intr-o zona numai cu case de vacanta.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Brebu , Semicentrala


 

Teren Intravilan de Vanzare in Comarnic (Prahova) » 142.940 €Terenul are o suprafata de 4084 mp si o deschidere de 30 m.Categoria de folosinta: faneata.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Comarnic , Posada


 

Teren Intravilan de Vanzare in Brebu (Prahova) » 11.502 €Teren intravilan (arabil) situat in zona Centrala a localitatii. Terenul are o suprafata de 639 mp si un front stradal de 12 m. Teren pentru constructii, fara inclinatie, ideal pentru construirea unei case de vacanta.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Brebu , Centrala


 

Teren Intravilan de Vanzare in Breaza (Prahova) » 56.000 €Teren intravilan faneata, de vanzare, situat in zona semicentrala a Orasului Breaza, in suprafata de 2553 mp si o deschidere de 64,54 m. Accesul la teren se face pe un drum de acces cu latimea de ~ 4,5 m pe o lungime de aprox. 100 m.Teren pentru constructii, cu inclinatie medie.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Breaza , Semicentrala


 

Teren Intravilan de Vanzare in Comarnic (Prahova) » 109.000 €Terenul (faneata) are o suprafata de 4358 mp si o deschidere la DN1 de 12 m.Utilitatile prezente in zona sunt: apa, gaz, curent electric.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Comarnic


 

Teren Intravilan de Vanzare in Cornu (Prahova) » 16.500 € Teren intravilan (arabil) de vanzare situat in Cornu de jos, 1568 mp, plat, fara denivelari, ideal pentru constructie casa. Locatie superba, linistita, usor accesibila, la o distanta de 75 de minute de Bucuresti, departe de agitatia orasului intr-un loc ferit de zgomot si de poluare. Calitatea aerului din zona se datoreaza ozonului si ionilor negativi cu efect terapeutic.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Cornu , Cornu de Jos


 

Teren Intravilan de Vanzare in Campina (Prahova) » 76.800 €Teren de Vanzare, situat in Rezidentiala a Municipiului Campina, avand o suprafata de 1600 mp, si o deschidere de 20 m, ideal pentru constructia unei locuinte.Utilitati:Apa, gaze si curent electric.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Campina , Muscel


 

Teren Intravilan de Vanzare in Cornu (Prahova) » 82.720 €Teren intravilan (faneata) in suprafata de 2068 mp si o deschidere de 15,10 m.Detalii: Teren pentru constructii, fara inclinatie .

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Cornu , Cornu de Jos


 

Teren Intravilan de Vanzare in Breaza (Prahova) » 21.600 €Teren intravilan (faneata), situat in zona Valea Tarsei. Terenul are suprafata de 1800.00 mp si un front stradal de 20 m, iar la teren se ajunge pe un drum de acces de 4 m. Teren pentru constructii cu inclinatie mica.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Breaza , Valea Tarsei


 

Teren Intravilan de Vanzare in Cornu (Prahova) » 54.000 €Teren intravilan (livada) de vanzare, situat in zona semicentrala a Comunei Cornu, Sat Cornu de Sus, in suprafata de 1786 mp si un front stradal de 51,4 m.Teren pentru constructie, cu inclinatie mica.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Cornu , Cornu de Sus Agentia Imobiliara Mervani ¤ 0244.311.200 ¤ Imobiliare Valea Prahovei