MERVANI - Agentie Imobiliara pe Valea Prahovei, Administrare Imobiliara, Investitii Imobiliare, Proiecte Imobiliare, Consultanta Imobiliara, Legislatie Imobiliara, Intermedieri Imobiliare, Tranzactii Imobiliare, Evaluari Imobiliare, Arhitectura, Cadastru, Notari, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Comarnic, Breaza, Cornu, Campina
 APARTAMENTE NOI PREDEAL  |   APARTAMENTE LANGA PARTIE  |   SINAIA-GARDEN  |   APARTAMENTE DE VACANTA  |   PROIECTE IMOBILIARE  
• MENIU •
 
 »  PRIMA PAGINA
 »  SERVICII OFERITE
 »  PARTENERI
 »  CONTACT
 
• LOCALITATI •
 
 »  SINAIA
 »  BUSTENI
 »  AZUGA
 »  PREDEAL
 »  CAMPINA
 »  COMARNIC
 »  BREAZA
 »  CORNU
 »  BREBU
 »  BANESTI
 
• VANZARI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• INCHIRIERI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• LEGISLATIE •
 
 »  O.G. 85/2001
 »  LEGEA 10/2001
 »  REGIMUL JURIDIC
 »  LEGEA 114/1996
 »  LEGEA 145/1999
 »  DICTIONAR
 
• RECOMANDARI •
 
 »   Cazare VALEA PRAHOVEI
 »   Agentia de Turism Mervani TRAVEL
 »   DISPECERAT de Cazare
 »   REVELION & CRACIUN
 »   Oferte
LITORAL
 »   Oferte
BALNEO
 »   Organizare CONFERINTE
 »   Romanian TOURISM (en)
 »   Agentie IMOBILIARA
 »   ADMINISTRARE Imobile
 »   Agentie de PUBLICITATE
 »   IMOBILIARE VALEA PRAHOVEI
 »   Inchirieri IMOBILIARE
 
• PARTENERI •
 
 »   Opus INVEST
 »   Piatra Arsa
 »   Mihai Totpal
 »   Ziarul
VALEA PRAHOVEI
 »   Televiziunea
VALEA PRAHOVEI
 
• STATISTICI •
 
Statistici oferite de Google Analytics
 
 
     

 
»  

Imobiliare Sinaia

»  

Imobiliare Campina

»  

Imobiliare Busteni

»  

Imobiliare Comarnic

»  

Imobiliare Azuga

»  

Imobiliare Breaza

»  

Imobiliare Predeal

»  

Imobiliare Cornu

»  

Imobiliare Banesti

»  

Imobiliare Brebu


 

Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 840.000 €Teren intravilan, categoria de folosinta Curti-Constructii, de vanzare, cu suprafata de 2.100.00 mp.Terenul este situat in perimetrul semicentral al localitatii Sinaia, Cartierul Furnica si beneficiaza de o deschidere de 52.00 ml.Terenul beneficiaza de acces auto (asfaltat) si pietonal facil catre toate punctele de interes (Hoteluri & Restaurante, Manastirea Sinaia, Castelul Peles si Pelisor, Primaria orasului ...), fiind la doar 10 minute de centrul statiunii. Retelele edilitare prezente in zona sunt:reteaua de apa;reteaua electrica;reteaua de gaz;reteaua de canalizare.De asemenea terenul beneficiaza de o priveliste spectaculoasa dar si de un mic parau care traverseaza terenul pe diagonala, acesta putand fi amenajat in casacade, etc...

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia , Furnica


 

Teren Intravilan de Vanzare in Poiana campina (Prahova) » 10.000 €Teren de vanzare, situata in zona semicentrala a Comunei Poiana Campina, in suprafata de 1185 mp cu o deschidere de 18 m.Utilitatile prezente in zona sun: apa, curentul electric, gaze.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Poiana Campina , Semicentrala


 

Teren Intravilan de Vanzare in Cornu (Prahova) » 20.195 €Teren intravilan arabil, de vanzare, situat in zona semicentrala a Comunei Cornu, in suprafata de 577 mp si un front stradal de 19,02 m. Teren pentru constructie, cu inclinatie mica.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Cornu , Cornu de Jos


 

Teren Intravilan de Vanzare in Poiana campina (Prahova) » 8.100 €Teren intravilan faneata, de vanzare, situat in zona semicentrala a localitatii Poiana Campina, in suprafata de 1347 mp si o deschidere de 32,47 mp.Teren pentru constructie cu inclinatie mica, ideal pentru casa de vacanta.Utilitatile prezente in zona sunt: apa, gaze si curentul electric. 

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Poiana Campina , Semicentrala


 

Teren Intravilan de Vanzare in Breaza (Prahova) » 31.500 €Teren intravilan faneata, de vanzare, situat in zona  centrala a Orasului Breaza, avand suprafata de 1573 mp si o deschidere de 18,64 m. Accesul la teren se face pe un drum de acces cu lungimea de aprox. 100 m si latimea de 4,00 m.Utilitatile sunt la intrarea pe drumul de acces.Teren pentru constructie, fara inclinatie.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Breaza , Centrala


 

Teren Intravilan de Vanzare in Breaza (Prahova) » 39.000 €Teren Intravilan de Vanzare, situat in zona semicentrala a Orasului Breaza, in suprafata de 9037 mp cu o deschidere de 35 m.Accesul pe teren se face din drum asfaltat si este ideal pentru constructia unei Case de vacanta sau Pensiuni.Utilitati:Apa, apa la fantana, gaze, curent electric.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Breaza , Gura Beliei


 

Teren Intravilan de Vanzare in Poiana campina (Prahova) » 100.000 €Teren intravilan, cu suprafata de 5109 mp si un front stradal de 35 m. Teren pentru constructii cu inclinatie mica.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Poiana Campina , Provita


 

Teren Intravilan de Vanzare in Campina (Prahova) » 25.950 €Teren intravilan de vanzare, situat in zona rezidentiala a Municipiului Campina.Imobilul (teren) are o suprafata de 346,25 mp, cu un front stradal de 18 ml si cu acces la drumul local.Utilitati:existente la teren:energie electrica,gaze,apa,canalizare;posibilitatea de racordare la:pluviala,retele de telefonie,CaTV,internet.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Campina , Muscel


 

Teren Intravilan de Vanzare in Breaza (Prahova) » 21.405 €Teren intravilan faneata-livada, de vanzare, situat in zona semicentrala a Orasului Breaza, cartierul Nistoresti, avand suprafata de 1427 mp si un front stradal de 32,7 m. Teren pentru constructie, fara inclinatie.COEFICIENTI URBANISTICI:POT : 30%CUT : 0,9Regim de inaltime : P+1E

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Breaza , Nistoresti


 

Teren Intravilan de Vanzare in Comarnic (Prahova) » 8.000 €Teren intravilan de vanzare, situat in zona semicentrala a localitatii Comarnic, zona Secariei.Terenul are suparafata de 1298.00mp si o deschidere de 20.91 ml. Acesta beneficiaza de deschidere la drum asfaltat. Perimetrul terenului este de 169.18 ml.Exista si posibilitatea extinderii cu inca 1300,00 mp (in planul II).Terenul are o inclinatie medie si beneficiaza de o priveliste deosebita asupra localitatii.Pozitionarea acestuia este pe SUD (S).

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Comarnic , Secaria


 

Teren Intravilan de Vanzare in Cornu (Prahova) » 47.880 €Teren intravilan (faneata) situat in zona DN1. Terenul are o suprafata de 3192 mp si un front stradal de 52 m. Teren pentru constructii, cu inclinatie mica.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Cornu , DN1


 

Teren Intravilan de Vanzare in Breaza (Prahova) » 40.000 €Teren intravilan (curti constructii) situat in zona Lac de Verde. Terenul are o suprafata de 985 mp si un front stradal de 10m. Teren pentru constructii cu inclinatie mica.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Breaza , Clubul de Golf


 

Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 122.000 €De vanzare teren intravilan, categoria de folosinta curti constructii, avand suprafata de 784 mp.Terenul, situat in Sinaia, zona Furnica, are deschidere de 15 ml.Acces:  auto si pietonal pe latura sudica.Regim Tehnic:CU, cu posibilitatea de edificare P+2E+M, dupa caz demisol, POT max. 40%, CUT 1,3.Suprafata construita rezultata: 1019 mp., dispusa pe P+2E+M.Terenul cu expunere nord - est beneficiaza de urmatoarele utilitati:retea de apa;retea electrica;retea de gaz.Acest teren ofera o imagine unica asupra masivului Bucegi si imprejurimi.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia , Furnica


 

Teren Intravilan de Vanzare in Rasnov (Brasov) » 1.560.000 €Teren intravilan situat in zona Paraul Rece. Terenul are suprafata de 31204,29 mp si un front stradal de 250 ml.Teren pentru constructii cu inclinatie mare.Terenul poate fi amenajat ca baza pentru practicarea sporturilor de iarna, in special partie de schi.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Rasnov , Paraul Rece


 

Teren Intravilan de Vanzare in Campina (Prahova) » 91.700 €Teren intravilan, agricol, de vanzare situat in zona semicentrala a Municipiului Campina, in cartierul Campinita, avand suprafata de 917 mp si o deschidere de 29,28 m. Teren pentru constructii, fara inclinatie.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Campina , Campinita Agentia Imobiliara Mervani ¤ 0244.311.200 ¤ Imobiliare Valea Prahovei