MERVANI - Agentie Imobiliara pe Valea Prahovei, Administrare Imobiliara, Investitii Imobiliare, Proiecte Imobiliare, Consultanta Imobiliara, Legislatie Imobiliara, Intermedieri Imobiliare, Tranzactii Imobiliare, Evaluari Imobiliare, Arhitectura, Cadastru, Notari, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Comarnic, Breaza, Cornu, Campina
 APARTAMENTE NOI PREDEAL  |   APARTAMENTE LANGA PARTIE  |   SINAIA-GARDEN  |   APARTAMENTE DE VACANTA  |   PROIECTE IMOBILIARE  
• MENIU •
 
 »  PRIMA PAGINA
 »  SERVICII OFERITE
 »  PARTENERI
 »  CONTACT
 
• LOCALITATI •
 
 »  SINAIA
 »  BUSTENI
 »  AZUGA
 »  PREDEAL
 »  CAMPINA
 »  COMARNIC
 »  BREAZA
 »  CORNU
 »  BREBU
 »  BANESTI
 
• VANZARI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• INCHIRIERI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• LEGISLATIE •
 
 »  O.G. 85/2001
 »  LEGEA 10/2001
 »  REGIMUL JURIDIC
 »  LEGEA 114/1996
 »  LEGEA 145/1999
 »  DICTIONAR
 
• RECOMANDARI •
 
 »   Cazare VALEA PRAHOVEI
 »   Agentia de Turism Mervani TRAVEL
 »   DISPECERAT de Cazare
 »   Organizare CONFERINTE
 »   Agentie IMOBILIARA
 »   IMOBILIARE VALEA PRAHOVEI
 »   Inchirieri IMOBILIARE
 
• PARTENERI •
 
 »   Mihai Totpal
 »   Ziarul
VALEA PRAHOVEI
 »   Televiziunea
VALEA PRAHOVEI
 
• STATISTICI •
 
Statistici oferite de Google Analytics
 
 
     

 
»  

Apartamente Sinaia

»  

Garsoniere Sinaia

»  

Case Sinaia

»  

Vile Sinaia

»  

Spatii Comerciale Sinaia

»  

Spatii Industriale Sinaia

»  

Spatii Turistice Sinaia

»  

Terenuri Sinaia


 

Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 378.720 €Teren de vanzare situat in orasul Sinaia, zona Furnica.Regimul juridic:Teren intravilan in suprafata de 1052 mp cu deschidere totala la doua strazi de 61,66 mp.Regimul economic: categoria curti constructiiRegim tehnic:CU cu posibilitate de edificare P+2E+M, POT maxim admis 40%, CUT maxim admis 1,3.Terenul cu expunere spre partea de est are acces la urmatoarele utilitati:retea electrica;retea de gaz;retea de apa;canalizareAcces: auto si pietonal fracil pe drum asfaltat pe doua laturi;Terenul se afla aproape de liziera padurii intr-o zona linistita si selecta beneficiind de o frumoasa panorama asupra orasului si asupra masivului Bucegi.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia , Furnica


 

Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 115.000 €Amplasarea terenului este una speciala, aflandu-se la liziera padurii, in apropierea domeniul regal al Castelului Peles. Terenul are suprafata de 973,00 mp si un front stradal (deschidere) de 23,55 ml.Inclinatia este medie, ideal pentru construirea unei case de vacanta sau chiar pentru dezvoltarea unei afaceri in domeniul Turistic (Spatiu Turistic).Utilitatile prezente in zona sunt: apa, gaze, electricitate.Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati!!!

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia , Deosebita


 

Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 58.000 €Teren de vanzare situat in perimetrul semicentral al orasului Sinaia.Terenul are suprafata de 608.00 mp, se regaseste in intravilanul localitatii, categoria de folosinta al acestuia fiind Curti-Constructii, iar deschiderea acestuia fiind de 22,63 ml. la drum asfaltat. Terenul beneficiaza de posibilitatea bransarii la toate utilitatile :retea de alimentare cu apa,retea de alimentare energie electrica,retea de alimentare cu gaz,retea de canalizare.CaTVTerenul este ideal pentru construirea unei case de vacanta aflandu-se in apropierea Partiei de Ski.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia , Castelul Peles


 

Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 48.500 €Teren de vanzare, situat in intravilanul localitatii/statiune Sinaia, Cartierul Platou Izvor.Terenul are suprafata de 490.00 mp beneficiind de o dubla deschidere (la doua strazi), prima fiind de 19.97 ml iar a II a de 26.60 ml.Utilitatile prezente in zona sunt:- Apa;- Gaz;- Electricitate;- Canalizare;- Posibilitate de conexiune la retele de telefonie fixa, CaTV, internet.Terenul are o inclinatie medie, beneficiind de o priveliste spectaculoasa asupra intregului cartier.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia , Platoul Izvor


 

Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 60.000 €Teren intravilan (curti constructii), situat in zona Gura Padurii.Terenul are suprafata de 831.55 mp si un front stradal de 21 m. Teren pentru constructii , cu inclinatie mica .Terenul beneficiaza de Certificat de Urbanism pentru informare cu urmatorii indicatori:P.O.T. 40 %C.U.T. 04 - 1.3Regim Inaltime P+2E+M

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia , Gura Padurii


 

Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 52.000 €Terenul are o suprafata de 520 mp (masurata 529 mp) si o deschidere de apr 70 m la drum asfaltat.Acesta are studiu geotehnic si a beneficiat de: certificat de urbanism, autorizatie de construire, avize, acordul unic,proiect (de structura, rezistenta, arhitectural) pentru edificarea unui imobil de locuit cu regimul de inaltime D+P+2E+M, POt 33% si CUT 1.3.Are toate utilitatile (apa, gaz, curent electric si canalizare) si se afla intr-o zona foarte linistita, insa totodata este situat relativ aproape de centrul orasului. 

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia , Deosebita


 

Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 67.000 €Teren de vanzare, categoria de folosinta curti constructii, cu suprafata de 1188.00 mp.Terenul este situat in intravilanul localitatii Sinaia, zona DN1, are deschidere de 16.30 ml.Acces:  auto si pietonal facil indiferent de anotimp.Regim Tehnic: In zona exista posibilitatea de edificare P+2E, POT 40%, CUT intre 0,4 si 1,2.Terenul cu expunere sud (S) beneficiaza de urmatoarele utilitati:retea de apa;retea electrica;retea de gaz.Acesta este ideal pentru edificarea unei constructii cu destinatia:comercial (Spatiu Comercial), servicii (Service Auto), etc...

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia , DN1


 

Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 522.300 €Terenul are o suprafata de 3482 mp cu o deschidere de apr 60 de metri la DN1.Acesta este fara inclinatie si dispune de toate utilitatile la proprietate: apa, gaz, curent electric si canalizare.De asemenea terenul beneficiaza de certificat de urbanism cu urmatoarele caracteristici:POT = 40%CUT = 1.3Regim de inaltime P+2E+MPretul este negociabil si se agreeaza diferite variante de achizitionare.PRETUL NU INCLUDE TVA!

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia , DN1


 

Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 226.000 €Teren de Vanzare situat in intravilanul localitatii in perimetrul semicentral, Cartierul Furnica. Terenul are suprafata de 753,00 mp si un front stradal (deschidere) de 25.63 ml.Terenul cu inclinatie medie, este ideal pentru construirea unei case de vacanta sau chiar pentru dezvoltarea unei afaceri in domeniul Turistic (Spatiu Turistic).Terenul mai beneficiaza de o priveliste deosebita asupra intregii Statiuni.Utilitatile prezente in zona sunt: apa, gaze, electricitate, canalizare, CaTV, telefonie. ...Pretul de promovare al acestui teren este de 226.000 € (300 €/mp) Usor Negociabil...

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia , Furnica


 

Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 273.000 €Terenul are o suprafata de 2700 mp si o deschidere de 45.50 m la drum asfaltat.Acesta beneficiaza de toate utilitatile (apa, gaz, curent electric si canalizare) si are o geometrie foarte buna.Dispune de certificat de urbanism cu urmatorii parametrii:POT = 40%CUT = 1.3Regim de inaltime = P+2E+M.Terenul se afla intr-o zona foarte linistita, cu acces facil indiferent de anotimp.Pretul include TVA!

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia , Platoul Izvor


 

Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 83.400 €Teren de vanzare situat in perimetrul semicentral al orasului Sinaia.Terenul are suprafata de 749.00 mp din acte si 695 mp masurati, se regaseste in intravilanul localitatii, categoria de folosinta al acestuia fiind Curti-Constructii, iar deschiderea acestuia fiind de 44.73 ml. la drum asfaltat.Terenul beneficiaza de posibilitatea bransarii la toate utilitatile :retea de alimentare cu apa,retea de alimentare energie electrica,retea de alimentare cu gaz,retea de canalizare.CaTVTerenul este ideal pentru construirea unei case de vacanta fiind foarte aproape de Partia de Ski (Partia Noua) si Telegondola Sinaia.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia , Furnica


 

Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 115.000 €Terenul are o suprafata de 456 mp si un front stradal de 34 m cu deschidere la 2 strazi foarte circulate.Acest teren este ideal pentru o investitie turistica datorita pozitiei foarte apropiata de centrul orasului cat si de principalele obiective ale statiunii.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia , Centrala


 

Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 250.000 €De vanzare teren intravilan in suprafata de 3594,12 mp, situat in Sinaia. Deschidere stradala: 88.00 ml.Terenul, usor impadurit (~1/3), se afla intr-o zona linistita cu peisaj deosebit.Teren ideal pentru constructii: hotel, pensiuni, case de vacanta.Regim Tehnic:Prin C.U. se prezinta urmatorii indicatori maximi de urbanism:POT: 40%;CUT: 0,4 - 1,3;regim de inaltime: (D)+P+2E+M;locuri de parcare in interiorul proprietatii.Fara a se scoate din circuitul silvic pe teren se poate construi intr-un procent de 5% amprenta la sol, respectiv o cladire cu amprenta de 180 mp.!!! Pret negociabil !!!

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia , Semicentrala


 

Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 35.000 €Teren de vanzare situat in perimetrul semicentral al orasului Sinaia.Terenul are suprafata de 388.00 mp si este in situat in intravilanul localitatii, categoria de folosinta al acestuia fiind Curti-Constructii, deschiderea acestuia fiind de 34.50 ml.Accesul la teren este unul facil (acces din strada asfaltata), atat auto cat si pietonal, indiferent de anotimp.De asemenea trebuie mentionat ca accesul catre toate punctele de interes ale statiunii este unul facil tinand cont ca este la jumatatea drumului intre centru localitatii si Telegondola.Terenul beneficiaza de posibilitatea bransarii la toate utilitatile :retea de alimentare cu apa,retea de alimentare energie electrica,retea de alimentare cu gaz,retea de canalizare.CaTV

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia , Furnica


 

Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 300.000 €Teren intravilan, categoria de folosinta curti constructii, avand suprafata de 3054 mp.Terenul este situat in Sinaia, zona DN1, are deschidere de 46,89 ml.Acces: auto si pietonal pe latura vest.Regim Tehnic:CU, cu posibilitatea de edificare P+2E, POT 40%, CUT intre 0,4 si 1,2.Terenul cu expunere sud - vestica beneficiaza de urmatoarele utilitati:retea de apa;retea electrica;retea de gaz.PRETUL ESTE NEGOCIABIL!!!

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia , DN1 Agentia Imobiliara Mervani ¤ 0244.311.200 ¤ Imobiliare Valea Prahovei