MERVANI - Agentie Imobiliara pe Valea Prahovei, Administrare Imobiliara, Investitii Imobiliare, Proiecte Imobiliare, Consultanta Imobiliara, Legislatie Imobiliara, Intermedieri Imobiliare, Tranzactii Imobiliare, Evaluari Imobiliare, Arhitectura, Cadastru, Notari, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Comarnic, Breaza, Cornu, Campina
 APARTAMENTE NOI PREDEAL  |   APARTAMENTE LANGA PARTIE  |   SINAIA-GARDEN  |   APARTAMENTE DE VACANTA  |   PROIECTE IMOBILIARE  
• MENIU •
 
 »  PRIMA PAGINA
 »  SERVICII OFERITE
 »  PARTENERI
 »  CONTACT
 
• LOCALITATI •
 
 »  SINAIA
 »  BUSTENI
 »  AZUGA
 »  PREDEAL
 »  CAMPINA
 »  COMARNIC
 »  BREAZA
 »  CORNU
 »  BREBU
 »  BANESTI
 
• VANZARI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• INCHIRIERI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• LEGISLATIE •
 
 »  O.G. 85/2001
 »  LEGEA 10/2001
 »  REGIMUL JURIDIC
 »  LEGEA 114/1996
 »  LEGEA 145/1999
 »  DICTIONAR
 
• RECOMANDARI •
 
 »   Cazare VALEA PRAHOVEI
 »   Agentia de Turism Mervani TRAVEL
 »   DISPECERAT de Cazare
 »   Organizare CONFERINTE
 »   Agentie IMOBILIARA
 »   IMOBILIARE VALEA PRAHOVEI
 »   Inchirieri IMOBILIARE
 
• PARTENERI •
 
 »   Opus INVEST
 »   Piatra Arsa
 »   Mihai Totpal
 »   Ziarul
VALEA PRAHOVEI
 »   Televiziunea
VALEA PRAHOVEI
 
• STATISTICI •
 
Statistici oferite de Google Analytics
 
 
     

 
»  

Imobiliare Sinaia

»  

Imobiliare Campina

»  

Imobiliare Busteni

»  

Imobiliare Comarnic

»  

Imobiliare Azuga

»  

Imobiliare Breaza

»  

Imobiliare Predeal

»  

Imobiliare Cornu

»  

Imobiliare Banesti

»  

Imobiliare Brebu


 

Vila de Vacanta de Vanzare in Predeal (Brasov) » 290.000 €Vila D+P+E+M, renovabila, si teren in suprafata de 3175 mp., situat in Timisul de Sus, jud. Brasov.Vila, cu suprafata utila de 404,10 mp. si suprafata construita de 484,92 mp. este compartimentata astfel:DEMISOL: Boxa (36,50 mp.);PARTER: Camera de zi (47,70 mp.), 2 camere (9,80 mp. si 12,80 mp.), baie (3,40 mp.), camara (1,90 mp.), hol (7,90 mp.), casa scarii (9,80 mp.), terasa (46,70 mp.);ETAJ: 3 camere (19,10 mp., 17,90 mp. si 16 mp.), 2 bai (6,40 mp. si 2,40 mp.), hol (20,60 mp.), casa scarii (8,50 mp.), balcon (40,60 mp.);MANSARDA: 3 camere (21 mp., 21,30 mp. si 6 mp.), baie (2,40 mp.), hol (20,40 mp.), casa scarii (4 mp.), pod (21 mp.).Vila necesita renovare majora.Terenul in suprafata de 3175 mp. nu are inclinatie si beneficiaza de drum de acces de ~ 50 ml. pana la Soseaua Nationala.

Detalii imobil » Vila de Vanzare in Predeal , Timisul de Sus


 

Vila de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 80.000 €Vila are un regim de inaltime D+P+E, o suprafata construita desfasurata de 293 mp si dispune de un teren in suprafata de 1870 mp.Imobilul este construit in perioada interbelica, avand fundatia din piatra si beton, pereti din caramida si plansee de lemn.Proprietatea mai include si o anexa (cladire de locuit)  cu suprafata construita de 176 mp, fiind dispusa pe 3 niveluri si avand garaj, 2 bai si 2 camere.Se afla intr-o zona accesibila, aproape de centrul orasului. De asemenea beneficiaza de toate utilitatile: apa, gaz, curent electric, canalizare.   Pret vechi 99000 Euro.

Detalii imobil » Vila de Vanzare in Sinaia , Semicentrala


 

Vila de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 320.000 €Proprietate compusa dintr-un teren cu o suprafata de 415.00 mp pe care este edificata o constructie cu regimul de inaltime D+P+E1+E2+M, confort I, Vila poate fi compartimentata in cinci (5) sau mai multe apartamente. Materialele care au fost alese pentru constructie sunt de cea mai buna calitate.  Vila este partial finisata, fiind zone "la rosu / la gri".Structura de rezistenta a fost realizata astfel:- fundatie din beton armat;- demisolul este in totalitate din beton armat;- parterul, cele doua (2) etaje si mansarda fiind din cadre din beton armat si caramida;- planseele de asemenea din beton armat;- casa a fost acoperita cu tabla tip LINDAB.Locatia a fost atent selectionata, datorita facilitatilor de care beneficiaza:- acces auto si pietonal (strada asfaltata);- priveliste;- utilitati (retele de apa, gaz, electricitate, internet, telefonie fixa, CaTV);- vecinatati.Vila are o suprafata construita desfasurata (SCD) de 1004,14 mp din care 172.65 mp reprezentand suprafata balcoanelor si a teraselor si utila (SU) de 861,34 mp.  Vila se poate vinde in intregime sau compartimentata pe apartamente. De asemenea se poaste vinde complet finisata sau in stadiul actual.!!! Pretul vilei este Negociabil si poate fi vanduta si ca apartamente !!!

Detalii imobil » Vila de Vanzare in Busteni , Zamora


 

Vila de Vacanta de Vanzare in Cornu (Prahova) » 259.000 €Vila D+P+M de vanzare, situata in zona semicentrala a Comunei Cornu.DETALII CONSTRUCTIVE :- Structura de rezistenta a imobilului este realizata din zidarie portanta (caramida), fundatie, stalpi si plansee din beton armat;- Acoperisul este de tip sarpanta construit din lemn si este acoperit cu tabla tip Lindab;- Finisajele interioare sunt realizate astfel:Pardoseli din gresie ceramica in bai, bucatarie, casa scarii, hol si terasa;Pardoseli din parchet laminat in dormitoare si living;Casa beneficiaza de termoizolatie cu polistiren;Incalzirea se face cu centrala termica proprie.INDICATORI PRINCIPALI AI CONSTRUCTIEI :Suprafata construita: 561,5 mp;Suprafata utila: 421,91 mp;Suprafata teren: 3420 mp.COMPARTIMENTARE :DEMISOL:Garaj, atelier, sala de fitnes, sauna, baie, spatiu tehnic, crama, camaraPARTER:Living, sufragerie, dormitor, birou, baie, bucatarie, camara, hol si casa scarii, doua teraseMANSARDA:3 dormitoare, baie, salon, dressing, hol si casa scarii.

Detalii imobil » Vila de Vanzare in Cornu , Cornu de Jos


 

Vila de Vacanta de Vanzare in Breaza (Prahova) » 135.000 €Vila de vanzare, structurata pe trei (3) nivele, respectiv P+Em+M. Vila cu o arhitectura tipic zonei montane este situata in zona semicentrala a localitatii Breaza, Cartierul Breaza de Jos. Imobilul are o suprafata construita de aproximativ 350 mp si dispune de un teren cu o suprafata de 700 mp. Vila P+Em+M compartimentata astfel: Parter: garaj, hol, baie, bucatarie, camara, living "open space", terasa; Etaj mansardat: 2 dormitoare cu baie proprie, hol, casa scarii, living, 2 balcoane; Mansarda: 2 dormitoare cu baie proprie.Alte detalii:Garaj incorporat in parterul vilei.Structura de rezistenta: cadre din beton armat, zidarie, planseele peste parter si etaj au fost realizate la fel din beton armat,  mansarda din structura usoara din lemn / zidarie.Finisaje de lux, placari piatra naturala ( aleile auto, pietonala si terasa ), tamplarie interioara lemn, tamplarie exterioara lemn stratificat cu geam termopan, placari cu faianta, gresie si parchet, corpuri de iluminat. Toate ferestrele la dormitoare sunt Velux.Vila se vinde complet mobilata si utilata, inclusiv bucataria.Centrala termica proprie pe gaz, termoizolatie polistiren si vata minerala;Bransamente si contorizari individuale: gaz, curent electric, apa, caTV si posibilitate telefonie.An construire: 2009-2010  si finalizata ( finisata ) in 2011.Pretul afisat este pentru vila, mobilata si utilata si este usor Nenegociabil

Detalii imobil » Vila de Vanzare in Breaza , Breaza de Jos


 

Vila de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 300.000 €Vila P+M, situata intr-o zona superba cu vedere spre Muntii Caraiman.Suprafata construita desfasurata este de 195 mp plus teresasa cu suprafata de 28 mp. Vila beneficiaza de un teren foarte generos de 1368 mp.A fost construita in anul 2009 cu fundatii din beton, pereti din caramida si acoperita cu tabla. Beneficiaza de toate utilitatile: apa, gaz, curent electric.Compartimentare:Parter: hol de intrare, debara, camara, dormitor, baie, casa scarii, tersasa;Mansarda: 4(patru) dormitoare spatioase, baie, hol, debara si casa scarii;Vila se vinde complet mobilata si utilata asa cum este si in fotografii, fiind finisata cu cele mai bune materiale, mobila din lemn masiv, tamplarie PVC cu geam termopan.Curtea vilei este amenajata cu spatii verzi si imprejmuita cu gard.Strada este asfaltata iar accesul auto si pietonal este facil in toate anotimpurile.

Detalii imobil » Vila de Vanzare in Busteni , Piatra Arsa


 

Vila de Vacanta de Vanzare in Breaza (Prahova) » 145.000 €  Casa D+P+E de vanzare, situata in zona semicentrala a Orasului Breaza.DETALII CONSTRUCTIVE:     - Structura de rezistenta a vilei este realizata din zidarie portanta, cu fundatie, stalpi si plansee din beton armat;    - Acoperisul este din lemn cu invelitoare din tabla;    - Tamplaria exterioara este realizata din PVC cu geam termopan;    - Finisajele interioare sunt realizate astfel:pardoseli din gresie ceramica in bucatarie, bai;scara este confectionata din beton si este placata cu lemn. INDICATORI PRINCIPALI AI CONSTRUCTIEI:   - Regim de inaltime: D+P+M;   - Suprafata construita: 217,78 mp;   - Suprafata utila: 144,95 mp;   - Teren in suprafata de 1000 mp. DATE FUNCTIONALE:    DEMISOL:Casa scarii, camera centralei.   PARTER:Living, hol, bucatarie, grup sanitar, dormitor, casa scarii, terasa.    ETAJ:Trei dormitoare, baie, casa scarii, terasa.

Detalii imobil » Vila de Vanzare in Breaza , Semicentrala


 

Vila de Vacanta de Vanzare in Breaza (Prahova) » 160.000 €Casa S+P+M de vanzare, situata in zona centrala a Orasului Breaza.DETALII CONSTRUCTIVE:- Structura de rezistenta a vilei este realizata din zidarie portanta, cu fundatie, stalpi si plansee din beton armat;- Acoperisul este din lemn cu invelitoare din tabla tip Lindab;- Tamplaria exterioara este realizata din PVC cu geam termopan;- Finisajele interioare sunt realizate astfel:pardoseli din gresie ceramica in bucatarie, bai;scara este confectionata din beton armat si placata cu gresie. INDICATORI PRINCIPALI AI CONSTRUCTIEI:- Regim de inaltime: S+P+M;- Suprafata construita: 250 mp;- Suprafata utila: 193,14 mp;- Teren in suprafata de 530 mp.DATE FUNCTIONALE: SUBSOL:Pivnita 13,23 mpPivnita 5,67 mp.PARTER:Living: 35,73 mpBucatarie: 10,25 mpDormitor: 15,37 mpBaie: 5,06Camara: 1,08 mpSAS: 4,75 mpHol: 3,06 mpHol: 10,00 mpMANSARDA:Dormitor:19,46 mpDormitor: 14,08 mpDormitor: 13,63 mpBaie: 3,91 mpBaie: 6,17Oficiu: 4,51 mpSAS: 2,52 mpHol: 24,66 mpBalcon: 7,03 mpBalcon: 7,96 mp

Detalii imobil » Vila de Vanzare in Breaza , Centrala


 

Vila de Vacanta de Vanzare in Breaza (Prahova) » 875.000 €Vila S+P+E+M de vanzare, situata in zona semicentrala a Orasului Breaza, in apropierea Liceului Militar.DETALII CONSTRUCTIVE :- Structura de rezistenta a imobilului este realizata din zidarie portanta (caramida), fundatie, stalpi si plansee din beton armat;- Acoperisul este de tip sarpanta construit din lemn si este acoperit cu tigla;- Finisajele interioare sunt realizate astfel:Pardoseli din gresie ceramica in bai, bucatarie, casa scarii, hol si terasa;Pardoseli din parchet masiv in living, dinning, un dormitor, hol etaj, balcon interior etaj, celelalte trei dormitoare fiind mochetate;Casa beneficiaza de termoizolatie cu polistiren de 10 cm; Incalzirea se face cu centrala termica proprie.INDICATORI PRINCIPALI AI CONSTRUCTIEI : Suprafata construita: 750,46 mp;Suprafata utila: 486,76 mp; Suprafata teren: 6172 mp.COMPARTIMENTARE :SUBSOL:PivnitaPARTER:Living, casa scarii, foaier, hol, bucatarie, camara, dinning, bar, grup sanitar de serviciu, birou cu baie proprie, doua terase, garaj pentru doua masini, camera de serviciu (spalatorie) cu rezervor de apa (din inox) cu capacitatea de 2,5 mc si masina de spalat , camera centralei, sera.ETAJ:Balcon interior, 4 dormitoare, doua bai, doua dressing-uri, casa scarii, trei balcoane + un apartament cu acces separat compus din doua camere, hol, baie si bucatarie.MANSARDA:Spatiu deschis.Proprietatea beneficiaza de curte amenajata cu alei auto si pietonale betonate si pavate, iluminare exterioara, fantana proprie si hidranti in toata curtea, alarma, porti actionate electric, videointerfon si se vinde complet utilata si mobilata.

Detalii imobil » Vila de Vanzare in Breaza , Liceul Militar


 

Vila de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 550.000 €Vila P+2E+M, cu arhitectura deosebita, confort I, decomandata, situata in zona Furnica. Vila are o suprafata construita de 393,12 mp., suprafata utila de 290,13 mp. si dispune de un teren cu o suprafata de 494 mp.Vila a fost construita in 1945 si renovata in 2009.Vila este compartimentata astfel:- PARTER: camera de zi, 3 dormitoare, bucatarie, baie, grup sanitar, camera CT; - ETAJ 1: 2 dormitoare, living, 2 bai, 3 holuri, veranda; - ETAJ 2: 3 dormitoare, 2 bai, hol, balcon; - MANSARDA: 3 dormitoare, baie, 2 holuri.Proprietar persoana juridica. Pretul include TVA.

Detalii imobil » Vila de Vanzare in Sinaia , Furnica


 

Vila de Vacanta de Vanzare in Brebu (Prahova) » 165.000 € Casa D+P+M de vanzare, situata in Comuna Brebu, Sat Pietriceaua.DETALII CONSTRUCTIVE: - Structura de rezistenta a vilei este realizata din lemn, cu fundatie din beton armat; - Acoperisul este din lemn cu invelitoare din tabla tip Lindab; - Tamplaria exterioara este realizata din lemn stratificat cu geam termopan; - Finisajele interioare sunt realizate astfel: pardoseli din gresie ceramica in bucatarie, bai;scara este confectionata din lemn stratificat.  INDICATORI PRINCIPALI AI CONSTRUCTIEI: - Regim de inaltime: D+P+M; - Suprafata construita: 243 mp; - Suprafata utila: 170 mp; - Teren in suprafata de 1000 mp. DATE FUNCTIONALE:  DEMISOL:Beci. PARTER:Camera de zi, bucatarie, casa scarii, baie, vestibul, camera tehnica. MANSARDA:3 dormitoare fiecare cu baie proprie, hol si casa scarii, doua balcoane.   

Detalii imobil » Vila de Vanzare in Brebu , Pietriceaua


 

Vila de Vacanta de Vanzare in Cornu (Prahova) » 135.000 €  Vila de vanzare P+E+M  in suprafata construita de 180 mp si o suprafata utila de 150 mp si un teren in suprafata de 559 mp, situata in zona semicentrala a localitatii. Vila este construita din zidarie poratanta cu fundatie, stalpi si planseu din beton, beneficiaza de finisaje superioare si se afla intr-o zona linistita, ferita de zgomot si plina de verdeata.  Vila este compartimentata astfel:P: living, baie, bucatarie, terasa;E: 3 dormitoare fiecare cu baie proprie;M: neamenajata.!!! Exista si posibilitatea preluarii unei ipoteci de aproximativ 90.000 euro plus diferenta !!!

Detalii imobil » Vila de Vanzare in Cornu , Cornu de Sus


 

Vila de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 290.000 €De vanzare VILA, P + E + M, situata in Busteni, zona Zamora, cu suprafata construita de 512,75 mp., suprafata utila de 427,29 mp si suprafata terenului de 399 mp. Suprafata utila Suprafata construita Suprafata terasePARTER156,83188,2039,79ETAJ140,11168,1348,79MANSARDA130,35156,4214,00 427,29512,75102,58Vila este structurata dupa cum urmeaza:PARTER- living,- dinning space,- camera cu baie,- vestibul,- hol,- bar,- bucatarie,- w.c. de serviciu,- camera centralei termice,- scara de evacuare in caz de incendiu,- garaj,- terasa.ETAJ- camera cu baie si terasa,- camera cu baie si terasa,- camera cu baie- 1 apartament cu 2 camere, baie si terasa,- casa scarii,- hol,- scara de evacuare in caz de incendiu.MANSARDA necompartimentata, poate fi organizata similar etajului, ori functie de optiunile dumneavoastra. 

Detalii imobil » Vila de Vanzare in Busteni


 

Vila de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 500.000 €Vila de vanzare, cu regimul de inaltime D+P+E+M, situata in zona semicentrala a localitatii Busteni, Cartierul Poiana Tapului. Aceasta se preteaza la activitati cu caracter turistic. Vila are o suprafata utila (SU) de 320.00 mp, suprafata construita desfasurata (SCD) de 384.00 mp si beneficiaza de un teren in suprafata de 879.00 mp. Compartimentare: Demisol: 1 Dormitor, o baie, crama; Parter: Living, bucatarie, dinig, terasa inchisa, terasa deschisa, bar, 1 G.S., 1 birou, dormitor cu baie; Etaj: Trei dormitoare, trei bai, balcon; Mansarda: Trei dormitoare, trei bai, balcon. In curte, exista foisor inconjurat de un parau captat, plin cu pastravi, loc de relaxare, loc de joaca pentru copii. ...Pretul afisat este negociabil...

Detalii imobil » Vila de Vanzare in Busteni , Poiana Tapului


 

Vila de Vacanta de Vanzare in Predeal (Brasov) » 350.000 €Vila de vanzare, tipologia P+E+M, situata in Predeal, zona Valea Rasnoavei, cu suprafata utila de 285,83 mp., suprafata construita de 343 mp. si suprafata terenului de 1630 mp.Vila este configurata, dupa cum urmeaza:PARTER:- living room (cu semineu);- bucatarie;- dinning room;- dormitor;- baie;- hol acces si tranzit;- terasa inchisa;- scara acces etaj;- garaj;- camera centralei termice.ETAJ:- 3 (trei) dormitoare;- 2 (doua) bai;- dressing;- hol tranzit;- scara interioara acces;- scara exterioara acces.MANSARDA (apartament separat):- living;- dinning room;- bucatarie;- 2 (doua) dormitoare;- baie.La subsolul imobilului se afla amenajat beci cu suprafata utila de ~ 30 mp.Imobilul beneficiaza de:- retea de alimentare cu apa;- retea de alimentare curent electric;- retea de alimentare cu gaz;- retea de canalizare;- conexiune CATV;- conexiune internet;- conexiune telefonie;- centrala termica proprie.Spatiul de locuit este recent amenajat si beneficiaza de urmatoarele finisaje de calitate: gresie, faianta, parchet, ferestre termopan.Vila dispune si de urmatoarele:- curte, cu acces auto;- gradina, cu spatiu pentru gratar;- garaj;- zona verde;- foisor.Imobilul se vinde integral mobilat si utilat.Acesta se poate vinde si dezmembrat respectiv:- Terenul se poate vinde pe loturi, iar constructia poate fi apartamentata

Detalii imobil » Vila de Vanzare in Predeal Agentia Imobiliara Mervani ¤ 0244.311.200 ¤ Imobiliare Valea Prahovei