Sponsori
Mervani INVEST SRL

Cazare la Cabana Gura Diham in Busteni
Cabana Gura Diham in Busteni
Tip Cabana
Nume Gura Diham
Clasificare    
Oras Busteni
Telefon de Contact: 0244.321.108 (Receptie Unitate)

Complexul turistic Gura Diham clasificat la 3* , situat in Busteni la 4 km de DN1 aduce intreg confortul si toate utilitatile impuse de standardele categoriei.


Hotelul are 34 de camere duble dispuse pe 2 etaje si un corp separat cu 24 locuri, cu un design deosebit, decorate in stil diferit, dotate cu TV color, minibar si grup sanitar propriu(cabina de dus si uscator de par), sauna.
Complexul dispune de un restaurant de 250 locuri si o terasa amenajata in stil rustic de 30 locuri, cu o excelenta bucatarie romaneasac si internationala unde se pot organiza mese festive cu foc de tabara si program artistic sau cocktail-uri.
Hotelul dispune deasemenea si de o sala de conferinte multifunctionala, avand in dotare servicii de agrement: masa de tenis, masa de biliard, remy, sah, table.
Capacitatea maxima a salii de conferinte este de 80 locuri...si are ca dotari: laptop, videoproiector, flipchart, calculatoare conectate la internet si este usor adaptabilala orice tipuri de evenimente....97 lei » Camera dubla

Cabana Gura Diham in BusteniCabana Gura Diham in BusteniCabana Gura Diham in Busteni
Cabana Gura Diham in BusteniCabana Gura Diham in BusteniCabana Gura Diham in Busteni
Cabana Gura Diham in Busteni

Nume si Prenume:


Telefon:


E-Mail:


Detalii: