Sponsori
Mervani INVEST SRL

Cazare la Hotel Alexandros in Busteni
Hotel Alexandros in Busteni
Tip Hotel
Nume Alexandros
Clasificare    
Oras Busteni
Telefon de Contact: 0244.323.027 (Receptie Unitate)

Localizare: Amplasat într-un cadru deosebit, având o pozitie privilegiata în centrul statiunii Busteni, hotelul ALEXANDROS***,cu arhitectura sa deosebita, este unul dintre cele mai elegante si rafinate hoteluri de pe Valea Superiara a Prahovei.
Vegheat permanent de Crucea de pe Caraiman, Hotelul Alexandros***, adauga excelentelor conditii de recreere si facilitati moderne pentru organizarea conferintelor, simpozioanelor, întâlnirilor jubiliare, expozitii sau orice manifestari cultural-stiintifice standarde ridicate de calitate.


Dotari generale: Hotelul dispune de 49 de camere renovate si modernizate dupa standarde internationale,avand 96 locuri de cazare in urmatoarea structura:

20 camere duble ;
3 apartamente cu un dormitor;
2 apartamente cu dormitor si living;
apartament cu trei dormitoare.
Toate camerele sunt dotate cu : aparate T.V. color(program prin cablu), telefoane moderne, ferestre antifonice, mini-bar.”.
Complexul mai dispune de : bar de zi, discoteca Blue Dreams (80 locuri), terenuri de sport multifunctionale cu gazon sintetic si iluminat în nocturna.

Sevicii masa:
Restaurantul classic de categoria I cu 140 locuri, va propune într-o ambianta selecta, meniuri din bucataria internationala si traditionala româneasca, pentru cele mai exigente gusturi.
Crama (16 locuri), excelent amenajata, va asteapta cu produse specifice, ca la mama acasa.
Facilitati: Sauna, teren tenis, teren fotbal, sala de conferinte.170 lei » Camera dubla


270 lei » Apartament


750 lei » Apartament de LUX

Hotel Alexandros in BusteniHotel Alexandros in BusteniHotel Alexandros in Busteni
Hotel Alexandros in BusteniHotel Alexandros in Busteni

Nume si Prenume:


Telefon:


E-Mail:


Detalii: