Sponsori
Mervani INVEST SRL

Cazare la Hotel Belvedere in Predeal
Hotel Belvedere in Predeal
Tip Hotel
Nume Belvedere
Clasificare    
Oras Predeal

Complex Hotelier Belvedere Predeal: cazare, resturant, spa, centru de conferinţe, parcare, spălătorie proprie lenjerie, bar de zi, internet cafe.

Amplasat într-un cadru natural privilegiat, înconjurat de priveliştea unică a Munţilor Bucegi, Postăvarul şi Piatra Mare, Hotel Belvedere este gazda ospitalieră în orice anotimp. Construit în anul 1974, hotelul a fost dat în folosinţă sub denumirea de Hotel Cioplea şi a creat o tradiţie în turismul montan de pe Valea Prahovei.


Dotari generale : cu o capacitate totala de 140 locuri structurate in 5 camere single, 43 camere duble twin, 72 camere duble matrimoniale, 4 camere triple si 10 apartamente, centru de relaxare, restaurant, parcare proprie, spalatorie, braserie, terasa.

Dotari camere : grup sanitar propriu, tv cablu, minibar, telefon.

Servicii masa : hotelul dispune de restaurant classic cu capacitate de 200 locuri, braserie cu capacitate de 80 locuri, terasa, turistii putandu-se delecta cu preparate traditionale romanesti si din bucataria internationala, vinuri din podgorii renumite, ambianta muzicala.
restaurantul classic ofera un cadru elegant pentru organizarea de mese festive, cocktail-uri, receptii.
Pe terasa Restaurantului se pot petrece clipe placute in aer liber, se pot desfasura mese campenesti si barbeque cu foc de tabara.175 lei » Camera single


210 lei » Camera dubla


265 lei » Garsoniera


315 lei » Apartament

Hotel Belvedere in PredealHotel Belvedere in PredealHotel Belvedere in Predeal
Hotel Belvedere in PredealHotel Belvedere in PredealHotel Belvedere in Predeal
Hotel Belvedere in PredealHotel Belvedere in Predeal

Nume si Prenume:


Telefon:


E-Mail:


Detalii: