Sponsori
Mervani INVEST SRL

Cazare la Hotel Smart in Sinaia
Hotel Smart in Sinaia
Tip Hotel
Nume Smart
Clasificare     
Oras Sinaia
Telefon de Contact: 0244.312.288 (Receptie Unitate)

Cu un stil architectural unic, hotelul SMART reuseste sa imbine armonios frumusetea, nobletea si farmecul vechiului cu confortul oferit de tehnica moderna, toate unite intr-un decor deosebit.

Ansamblul de 22 de camere single, duble sau triple si cele 3 apartamente, insumand 60 locuri de cazare, sunt dotate conform standardului de 4 stele, avand balcon, baie, minibar, internet, televizor, telefon.
Cele 2 sali de conferinta, de 35, respectiv 40 locuri, dotate cu calculator, laptop, internet, fax, copiator, scanner, flipchart, proiector panoramic, ecran, amplificator, mixer, tuner, boxe fac din hotelul SMART alegerea perfecta pentru meetinguri, seminarii si conferinte.

Hotelul SMART dispune de salon pentru micul dejun, restaurant, terasa acoperita, terasa descoperita, gradina de vara, barbecue, loc de joaca pentru copii. Confortul, eleganta si calitatea serviciilor recomanda hotelul ca locatia perfecta pentru organizarea de nunti, petreceri saul alte evenimente speciale.


Dispune de receptie, zona de asteptare, camera bagaje, restaurant, terasa acoprita cu gratar si barbeque, terasa descoperita , terasa descoperita cu gradina, loc de joaca pentru copii, sala de fitness si sauna, parcare proprie pazita.60 eur » Camera single


70 eur » Camera dubla


80 eur » Camera tripla


100 eur » Apartament duplex

Hotel Smart in SinaiaHotel Smart in SinaiaHotel Smart in Sinaia
Hotel Smart in Sinaia

Nume si Prenume:


Telefon:


E-Mail:


Detalii: