Sponsori
Mervani INVEST SRL

Cazare la Vila Select in Predeal
Vila Select in Predeal
Tip Vila
Nume Select
Clasificare    
Oras Predeal

Vila Select*** este situata pe strada Trei Brazi, la circa 2 km de DN1.
Descriere unitate de cazare

Vila Select*** ofera cel mai bun raport calitate - pret din statiunea Predeal.

Vila Select*** este o locatie intima si odihnitoare, potrivita unui concediu bun, unui concediu de rasfat si relaxare. Situarea la liziera padurii este unul din avantajele vilei.
Structura de cazare
Toate grupurile sanitare ale celor 25 camere duble dispun de HIDROMASAJ. In afara de acesta camerele dispun de TV cablu, frigider/ minibar, telefon. Majoritatea camerelor (18) dispun de balcon. Conditii de cazare bune si servicii de calitate.
Servicii si Facilitati

Vila Select*** din Predeal ofera turistilor:

* Restaurant (60 loc) cu bucatarie traditionala romaneasca si vanatoreasca, terase (40 loc), bar de zi (12 loc). Programul restaurantului este de la 0800 la 2300.
* Salon de jocuri distractive (biliard, table, sah, remmy), parcare.
* Sala de conferinta (24 loc) cu TV color, video, DVD, ecran de proiectie, retroproiector si flip-chart.

La cerere se pot organiza contra cost (grup de cel putin 10 pers) excursii cu microbuzul din dotarea vilei. Se pot organiza excursii de 1 zi, 2 zile sau mai multe, atat pentru copii cat si pentru adulti. Plecarea este din Bucuresti si se propun ca si trasee vizitarea orasului Sighisoara, Sinaia, Brasov, Castelul Bran, Slanic Prahova etc. Excursia se organizeaza cu minim 12 persoane, maxim 17 persoane, cu minibusul propriu (an de fabricatie 2007) cu aer conditionat, caldura. Informatiile complete le putem transmite prin e-mail.

Cazarea incepe cu ora 16.00 si se termina la ora 10.00.


Vila dispune de:
- 25 camere double cu grup sanitar cu cabine de dus cu hidromasaj, 50 locuri dotate cu paturi duble(matrimoniale) si twin(single), TV color + cablu, frigider, minibar, internet wirless, balcon (19 camere), apa calda si caldura non-stop
- Restaurant cu specific romanesc si vanatoresc, cu o capacitate de 60 locuri
- Bar cu o capacitate de 12 locuri
- Sala de jocuri distractive si biliard
- Sala de training cu o capacitate de 24 locuri dotata cu TV color, video, DVD, flip chart, ecran
- Parcare proprie cu o capacitate de 15 locuri
- Terase cu o capacitate de 40 locuri
Unitatea pune la dispozitia turistilor cazati in vila, fara a percepe alta taxa, table, sah, remy pentru a petrece o parte a timpului dumneavoastra intr-un mod cat mai relaxant. La cerere se pot organiza contra cost (grup de cel putin 15 pers) plimbari, la cabanele din zona, cu telescaunul, vizitarea orasului, Castelul Peles, Cetatea Medievala de la Rasnov, Castelul Bran, Biserica Neagra din Brasov, cu microbuzul.85 lei » Camere mansardate


85 lei » Camera dubla

Vila Select in PredealVila Select in PredealVila Select in Predeal
Vila Select in PredealVila Select in Predeal

Nume si Prenume:


Telefon:


E-Mail:


Detalii: