Sponsori
Mervani INVEST SRL

Cazare la Vila Tudor in Sinaia
Vila Tudor in Sinaia
Tip Vila
Nume Tudor
Clasificare   
Oras Sinaia
Telefon de Contact: 0722.391.094 (Receptie Unitate)

Vila Tudor este situata in cartierul Cumpatu din Sinaia. Cartierul Cumpatu este un cartier rezidential, linistit, alcatuit numai din vile de vacanta cochete.


Vila Tudor este construita in 2005, in inima padurii. Conceptul de cazare, promovat de proprietarii vilei, doreste sa ridice standardele de confort la nivelul unui turism civilizat. Cazarea se face in sistem de self-catering - fiecare spatiu de cazare fiind dotat cu bucatarie proprie, complet utilata si echipata, vila dispunind si de un gratar exterior, precum si de locuri de luat masa, pe terasa sau in interior. Ambianta este intretinuta de seminee rustice, relaxarea de cazile cu hidromasaj (la apartamente) iar confortul de o centrala termica performanta. Capacitatea vilei este de 14 locuri, repartizate in 2 apartamente, o garsoniera si un studio.
Componenta:


Apartament 1: Situat la mansarda, cu o suprafata totala de 150 m2, compus din : Living spatios (55m2) cu semineu rustic (functional), canapele din piele, loc de luat masa (masa 6 pers), bucatarie complet utilata si echipata, 2 dormitoare duble, un dormitor cu 2 paturi, 2 bai (una cu cada hidromasaj, una cu cada colt), loc pentru servirea cafelei, 4 balcoane. Vedere spre cota 2000. TV cu cablu (inclusiv HBO).

Apartament 2: Situat la etaj (parter inalt), cu o suprafata totala de 100m2, compus din : living spatios, pe 2 nivele, cu semineu rustic (functional), loc de luat masa pentru 4 persoane, bucatarie utilata si echipata, 2 dormitoare (unul cu pat matrimonial si unul cu 2 paturi), baie cu cada hidromasaj, 2 terase mari (una la living, cu masa din lemn masiv, una la dormitoare) si 1 balcon. TV cu cablu (inclusiv HBO).

100 lei » Studio (2 persoane)


160 lei » Garsoniera (2 persoane)


250 lei » Apartament 2 (4 persoane)


360 lei » Apartament 1 (6 persoane)

Vila Tudor in SinaiaVila Tudor in SinaiaVila Tudor in Sinaia

Nume si Prenume:


Telefon:


E-Mail:


Detalii: