Cazare la Munte: Valea Prahovei, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Poiana Brasov, Bran si Moeciu
Cazare Busteni, Cazare Valea Prahovei, Tabere Busteni, O saptamana la Munte Busteni, Oferte Craciun 2017 Busteni, Oferte Revelion 2018 Busteni, Oferte Cazare, Cazare Revelion 2018, Cazare Craciun 2017, Cazare Hotel Izvorul cu Pastravi, Cazare Izvorul cu Pastravi, Cazare, Cazare 1 si 8 Martie, 8 Martie Valea Prahovei, Conferinte Busteni, TeamBuilding Busteni, Oferte Cazare 2017, Cazare Hotel, Cazare Izvorul cu Pastravi Busteni, Cazare la Munte ieftina, Oferte Cazare Busteni, Valea Prahovei, Contact Hotel Izvorul cu Pastravi, Rezervari Valea Prahovei, Oferte Team-Building Valea Prahovei, Oferte Craciun 2017 Valea Prahovei, Hoteluri Busteni, Cazare apartamente Busteni


Cazare la Munte: Valea Prahovei, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Poiana Brasov, Bran si Moeciu InfoMontan va prezinta ofertele de cazare din Valea Prahovei, unitati cu sali de conferinte pentru mediul de afaceri si propuneri pentru excursii. Cazare Valea Prahovei - Cazare Sinaia - Cazare Busteni - Cazare Azuga - Cazare Predeal

“ Cazare la Hotel Izvorul cu Pastravi (3*) in Busteni ”
Telefon de Contact: 0726.268.462 (Rezervari Unitate)


Hotel Izvorul cu Pastravi, Busteni
Hotel Izvorul cu Pastravi, Busteni
Hotel Izvorul cu Pastravi, Busteni
Hotel Izvorul cu Pastravi, Busteni
Hotel Izvorul cu Pastravi, BusteniDescriere


Oferta este un pachet pentru Cazare la Hotel Izvorul cu Pastravi de 3 ★★★ stele din Busteni, in Romania, iar tarifele incep cu 33 € … Camera dubla. ... Puteti solicita chiar acum detalii, sunand la 0726.268.462 .

Izvorul cu Pastravi este un mini complex turistic modern, creat special pentru a asigura un confort deosebit pentru toti pasionatii de munte si drumetii.

Complexul turistic Izvorul cu Pastravi pune la dispozitie 22 de camere duble si triple, 2 apartamente, o sala de conferinte de 40 de locuri si un restaurant cu o capacitate de 70 de locuri.

Toate camerele sunt dotate cu grup sanitar propriu, Tv, balcon si tot ce este necesar pentru oferirea unor servicii de calitate.

Din dotarile complexului va mai putem enunta restaurantul cu o capacitate de 80 de locuri, dotat cu o bucatarie in conformitate cu toate normele europene in vigoare, Mountain Bike-uri, un bazin cu pastravi si o priveliste de neuitat.

Incepand cu 33 Euro / Noapte / Camera dubla

Tariful include : TVA
TipPret
Camera dubla33 eurFormular de Contact


Rezervarile se pot face direct la receptia unitatii sunand la 0726.268.462Cautare RapidaCazare Busteni
• PUBLICITATE
Turism Romania Bullet
Targul National Imobiliar
Imobiliare Valea Prahovei MixMontan