Cazare la Munte: Valea Prahovei, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Poiana Brasov, Bran si Moeciu
Cazare Busteni, Cazare Valea Prahovei, Tabere Busteni, O saptamana la Munte Busteni, Oferte Craciun 2017 Busteni, Oferte Revelion 2018 Busteni, Oferte Cazare, Cazare Revelion 2018, Cazare Craciun 2017, Cazare Vila Deea, Cazare Deea, Cazare, Cazare 1 si 8 Martie, 8 Martie Valea Prahovei, Conferinte Busteni, TeamBuilding Busteni, Oferte Cazare 2017, Cazare Vila, Cazare Deea Busteni, Cazare la Munte ieftina, Oferte Cazare Busteni, Valea Prahovei, Contact Vila Deea, Rezervari Valea Prahovei, Oferte Team-Building Valea Prahovei, Oferte Craciun 2017 Valea Prahovei, Hoteluri Busteni, Cazare apartamente Busteni


Cazare la Munte: Valea Prahovei, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Poiana Brasov, Bran si Moeciu InfoMontan va prezinta ofertele de cazare din Valea Prahovei, unitati cu sali de conferinte pentru mediul de afaceri si propuneri pentru excursii. Cazare Valea Prahovei - Cazare Sinaia - Cazare Busteni - Cazare Azuga - Cazare Predeal

“ Cazare la Vila Deea (2*) in Busteni ”
Telefon de Contact: 0745.951.166 (Rezervari Unitate)


Vila Deea, BusteniDescriere


Oferta este un pachet pentru Cazare la Vila Deea de 2 ★★ stele din Busteni, iar tarifele incep cu 18 € … Camera dubla.

Capacitatea de cazare in cadrul acestei vile din Busteni este de 12 locuri in 8 camere.

Vila Deea este construita in anul 2011 si are ca scop cazarea tuturor turistilor care doresc sa-si petreaca atat concediul cat si week-end-ul la munte, in statiunea Busteni.

Vila este situata in Busteni cu o priveliste deosebita catre Crucea Caraiman si acces foarte usor la Dn 1, avand posibilitatea de drumetii catre toate punctele turistice din Busteni si din imprejurimi, proprietarii va pot oferi si excursii turistice cu un microbus de 9 locuri la cererea turistilor.

Drumul national este foarte aproape de vila, avand astfel posibilitatea unui acces auto extrem de simplu si de comod.

Vila Deea este localizata in statiunea Busteni si pune la dispozitia turistilor un total de 8 camere duble si doua apartamente utilate cu televizor cu cablu, frigider si baie proprie.

Vila este amplasata in apropierea centrului statiunii si de gara Busteni, intr-o zona linistita de unde puteti admira panorama deosebita a Muntilor Bucegi.

Clientii au acces liber la bucataria utilata complet, un living spatios perfect pentru organizarea unor petreceri, dar si o curte cu gratar si locuri de parcare.

 

Incepand cu 18 EURO / zi / CAMERA DUBLAFormular de Contact


Rezervarile se pot face direct la receptia unitatii sunand la 0745.951.166 sau accesati pagina web aferenta unitatii Vila Deea, Busteni.Cautare RapidaCazare Busteni
• PUBLICITATE
Turism Romania Bullet
Targul National Imobiliar
Imobiliare Valea Prahovei MixMontan