Cazare la Munte: Valea Prahovei, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Poiana Brasov, Bran si Moeciu
Cazare Busteni, Cazare Valea Prahovei, Tabere Busteni, O saptamana la Munte Busteni, Oferte Craciun 2017 Busteni, Oferte Revelion 2018 Busteni, Oferte Cazare, Cazare Revelion 2018, Cazare Craciun 2017, Cazare Vila Leonida, Cazare Leonida, Cazare, Cazare 1 si 8 Martie, 8 Martie Valea Prahovei, Conferinte Busteni, TeamBuilding Busteni, Oferte Cazare 2017, Cazare Vila, Cazare Leonida Busteni, Cazare la Munte ieftina, Oferte Cazare Busteni, Valea Prahovei, Contact Vila Leonida, Rezervari Valea Prahovei, Oferte Team-Building Valea Prahovei, Oferte Craciun 2017 Valea Prahovei, Hoteluri Busteni, Cazare apartamente Busteni


Cazare la Munte: Valea Prahovei, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Poiana Brasov, Bran si Moeciu InfoMontan va prezinta ofertele de cazare din Valea Prahovei, unitati cu sali de conferinte pentru mediul de afaceri si propuneri pentru excursii. Cazare Valea Prahovei - Cazare Sinaia - Cazare Busteni - Cazare Azuga - Cazare Predeal

“ Cazare la Vila Leonida (4*) in Busteni ”
Telefon de Contact: 0244.320.913 (Rezervari Unitate)


Vila Leonida, BusteniDescriere


Oferta este un pachet pentru Cazare, Organizare Conferinte si Evenimente, Team-Building la Vila Leonida de 4 ★★★★ stele din Busteni, iar tarifele incep cu 56 € … Camera dubla.

Capacitatea de cazare in cadrul acestei vile din Busteni este de 21 locuri in 11 camere.

Pe langa cazare, unitatea va pune la dispozitie un restaurant cu o capacitate de 29 locuri, ideal pentru organizarea unui eveniment in Busteni.

De asemenea, clientii corporate pot organiza conferinte si programe team building, unitatea punand la dispozitie o sala de conferinte cu o capacitate de 60 locuri.

Vila Leonida din Busteni, o casa respirand atmosfera anilor 30'-40' in mijlocul unui cadru de o frumusete naturala fara timp.
Vila Leonida isi primeste oaspetii in unsprezece camere spatioase, dintre care patru camere duble, patru camere duble superioare, un apartament, o garsoniera si o camera single. Alegeti camera preferata!

Asezata in mijlocul vechiului cartier Zamora din Poiana Tapului, la cativa kilometri de toate partiile din Valea Prahovei si de orasul Busteni,

Vila Leonida este un pretext elegant de respiro, fie ca iti doresti doar cateva momente de contemplatie, un pahar de vin intr-o companie placuta, plimbari pe solicitante trasee de munte sau pentru sesiuni de team building, conferinte, reuniuni, evenimente de familie sau petreceri cu prietenii.

Apartinand, in prima instanta, generalului Paul Leonida, membru marcant al unei familii cu influente puternice in viata romaneasca din perioada interbelica, Vila Leonida se pastreaza deschisa celor care, avand o viziune generoasa asupra lumii, apreciaza armonia simpla si eleganta a diverselor ei elemente.

Vinuri alese nu pot insoti decat cele mai alese mancaruri.
Inspirata din traditia zonei si din gastronomia internationala, bucataria restaurantului "La Cerdac"respecta si rasfata apetitul cel mai simplu, dar si pe cel mai sofisticat.

Incepand cu 56 Euro / zi / Camera dublaFormular de Contact


Rezervarile se pot face direct la receptia unitatii sunand la 0244.320.913 sau via e-mail la office@vilaleonida.ro sau accesati pagina web aferenta unitatii Vila Leonida, Busteni.Cautare RapidaCazare Busteni
• PUBLICITATE
Turism Romania Bullet
Targul National Imobiliar
Imobiliare Valea Prahovei MixMontan