Cazare la Munte: Valea Prahovei, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Poiana Brasov, Bran si Moeciu
Cazare Predeal, Cazare Valea Prahovei, Tabere Predeal, O saptamana la Munte Predeal, Oferte Craciun 2017 Predeal, Oferte Revelion 2018 Predeal, Oferte Cazare, Cazare Revelion 2018, Cazare Craciun 2017, Cazare Hotel Belvedere, Cazare Belvedere, Cazare, Cazare 1 si 8 Martie, 8 Martie Valea Prahovei, Conferinte Predeal, TeamBuilding Predeal, Oferte Cazare 2017, Cazare Hotel, Cazare Belvedere Predeal, Cazare la Munte ieftina, Oferte Cazare Predeal, Valea Prahovei, Contact Hotel Belvedere, Rezervari Valea Prahovei, Oferte Team-Building Valea Prahovei, Oferte Craciun 2017 Valea Prahovei, Hoteluri Predeal, Cazare apartamente Predeal


Cazare la Munte: Valea Prahovei, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Poiana Brasov, Bran si Moeciu InfoMontan va prezinta ofertele de cazare din Valea Prahovei, unitati cu sali de conferinte pentru mediul de afaceri si propuneri pentru excursii. Cazare Valea Prahovei - Cazare Sinaia - Cazare Busteni - Cazare Azuga - Cazare Predeal

“ Cazare la Hotel Belvedere (3*) in Predeal ”
Telefon de Contact: 0754.050.214 (Rezervari Unitate)


Hotel Belvedere, Predeal
Hotel Belvedere, Predeal
Hotel Belvedere, Predeal
Hotel Belvedere, Predeal
Hotel Belvedere, PredealDescriere


Oferta este un pachet pentru Cazare la Hotel Belvedere de 3 ★★★ stele din Predeal, in Romania, iar tarifele incep cu 41 € … Camera dubla. ... Puteti solicita chiar acum detalii, sunand la 0754.050.214 .

Hotel Belvedere*** este unul din hotelurile cu cea mai impresionanta panorama din Predeal. Hotel cu capacitate mare de cazare, cu un ridicat grad de confort ceea ce ii ofera calitatea de un hotel select, obtinand astfel cele mai deosedite aprecieri din partea oaspetiilor atat din tara cat si din strainatate.
Restaurantul renovat si modernizat, dispune de un « Salon Clasic », cu un cadru elegant avand o capacitate maxima de 200 locuri si de un « Salon Modern » cu o capacitate maxima de 80 locuri unde se pot organiza petreceri private.
Spa Belvedere este locul ideal pentru frumusetea trupului si a spiritului, un spatiu reconfortant, special creat pentru tine... o atmosfera de relaxare si armonie.

Incepand cu 41 Euro / Noapte / Camera dubla

Tariful include : TVA , mic dejun , acces gratuit la sala de fitness, sauna si jacuzzi
TipPret
Camera dubla41 eurFormular de Contact


Rezervarile se pot face direct la receptia unitatii sunand la 0754.050.214Cautare RapidaCazare Predeal
• PUBLICITATE
Turism Romania Bullet
RAPORT DE ANALIZA Piata Imobiliara
Imobiliare Valea Prahovei MixMontan