Cazare la Munte: Valea Prahovei, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Poiana Brasov, Bran si Moeciu
Cazare Predeal, Cazare Valea Prahovei, Tabere Predeal, O saptamana la Munte Predeal, Oferte Craciun 2017 Predeal, Oferte Revelion 2018 Predeal, Oferte Cazare, Cazare Revelion 2018, Cazare Craciun 2017, Cazare Hotel Draga Maria, Cazare Draga Maria, Cazare, Cazare 1 si 8 Martie, 8 Martie Valea Prahovei, Conferinte Predeal, TeamBuilding Predeal, Oferte Cazare 2017, Cazare Hotel, Cazare Draga Maria Predeal, Cazare la Munte ieftina, Oferte Cazare Predeal, Valea Prahovei, Contact Hotel Draga Maria, Rezervari Valea Prahovei, Oferte Team-Building Valea Prahovei, Oferte Craciun 2017 Valea Prahovei, Hoteluri Predeal, Cazare apartamente Predeal


Cazare la Munte: Valea Prahovei, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Poiana Brasov, Bran si Moeciu InfoMontan va prezinta ofertele de cazare din Valea Prahovei, unitati cu sali de conferinte pentru mediul de afaceri si propuneri pentru excursii. Cazare Valea Prahovei - Cazare Sinaia - Cazare Busteni - Cazare Azuga - Cazare Predeal

“ Cazare la Hotel Draga Maria (3*) in Predeal ”
Telefon de Contact: 0736.569.704 (Rezervari Unitate)


Hotel Draga Maria, PredealDescriere


Oferta este un pachet pentru Cazare, Organizare Conferinte si Evenimente, Team-Building la Hotel Draga Maria de 3 ★★★ stele din Predeal, iar tarifele incep cu 36 € … Camera dubla cu balcon.

Capacitatea de cazare in cadrul acestui hotel din Predeal este de 28 locuri in 13 camere.

Pe langa cazare, unitatea va pune la dispozitie un restaurant cu o capacitate de 25 locuri, ideal pentru organizarea unui eveniment in Predeal.

De asemenea, clientii corporate pot organiza conferinte si programe team building, unitatea punand la dispozitie o sala de conferinte cu o capacitate de 20 locuri.

Hotelul Draga Maria va asteapta cu o gradina frumos amenajata (cu rau interior), loc de joaca pentru copii (interior si exterior), foisor, sala de conferinte, internet si parcare gratuite si multe altele.

Situat intr-o zona linistita, la 3 km de Predeal si la 2 km de zona de schi Clabucet, Hotelul Draga Maria are un restaurant, un depozit pentru echipamentul de schi si o gradina cu loc de joaca pentru copii.

Camerele spatioase au WiFi gratuit, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, minibar si baie.

Restaurantul tip bufet serveste preparate din bucataria romaneasca si internationala, iar la cerere este disponibila demipensiune. Hotelul are o sala de conferinte.

Parcarea privata este disponibila gratuit. Hotelul Draga Maria este la 15 km de Rasnov si la 20 km de Bran.

Incepand cu 36 Euro / Camera dubla cu balcon

Separat se achita taxele localeFormular de Contact


Rezervarile se pot face direct la receptia unitatii sunand la 0736.569.704 sau via e-mail la office@dragamaria.ro sau accesati pagina web aferenta unitatii Hotel Draga Maria, Predeal.Cautare RapidaCazare Predeal
• PUBLICITATE
Turism Romania Bullet
RAPORT DE ANALIZA Piata Imobiliara
Imobiliare Valea Prahovei MixMontan