Cazare la Munte: Valea Prahovei, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Poiana Brasov, Bran si Moeciu
Cazare Predeal, Cazare Valea Prahovei, Tabere Predeal, O saptamana la Munte Predeal, Oferte Craciun 2017 Predeal, Oferte Revelion 2018 Predeal, Oferte Cazare, Cazare Revelion 2018, Cazare Craciun 2017, Cazare Hotel Eden, Cazare Eden, Cazare, Cazare 1 si 8 Martie, 8 Martie Valea Prahovei, Conferinte Predeal, TeamBuilding Predeal, Oferte Cazare 2017, Cazare Hotel, Cazare Eden Predeal, Cazare la Munte ieftina, Oferte Cazare Predeal, Valea Prahovei, Contact Hotel Eden, Rezervari Valea Prahovei, Oferte Team-Building Valea Prahovei, Oferte Craciun 2017 Valea Prahovei, Hoteluri Predeal, Cazare apartamente Predeal


Cazare la Munte: Valea Prahovei, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Poiana Brasov, Bran si Moeciu InfoMontan va prezinta ofertele de cazare din Valea Prahovei, unitati cu sali de conferinte pentru mediul de afaceri si propuneri pentru excursii. Cazare Valea Prahovei - Cazare Sinaia - Cazare Busteni - Cazare Azuga - Cazare Predeal

“ Cazare la Hotel Eden (3*) in Predeal ”
Telefon de Contact: 0268.456.379 (Rezervari Unitate)


Hotel Eden, PredealDescriere


Oferta este un pachet pentru Cazare, Organizare Conferinte si Evenimente, Team-Building la Hotel Eden de 3 ★★★ stele din Predeal, iar tarifele incep cu 26 € … Noapte / Camera dubla.

Capacitatea de cazare in cadrul acestui hotel din Predeal este de 30 locuri in 15 camere.

Pe langa cazare, unitatea va pune la dispozitie un restaurant cu o capacitate de 30 + 50 + 150 + 250 locuri, ideal pentru organizarea unui eveniment in Predeal.

De asemenea, clientii corporate pot organiza conferinte si programe team building, unitatea punand la dispozitie o sala de conferinte cu o capacitate de 12 + 35 + 50 + 100 + 150 locuri.

HOTEL EDEN 3***, PREDEAL

Localizat in statiunea montana Predeal, pe Cioplea, la liziera padurii, Complexul va asteapta cu camere modern decorate, ce dispun de TV LCD cu diagonala mare, minibar, seif, uscator de par, telefon, internet wireless gratuit si baie proprie. In cazul grupurilor mari, Complexul Eden - Belvedere va pune la dispozitie pana la 200 de camere, 12 Sali de conferinte, Fun Park si teren de sport multifunctional.

In restaurantul, terasa si barul complexului, puteti savura in conditii incantatoare o gama foarte variata de preparate si bauturi, de la bautura preferata pana la cele mai bune preparate culinare romanesti sau cele mai gustoase preparate vanatoresti (caprioara, mistret, urs, cerb, iepure, fazan si prepelita). Elegantul restaurant are o capacitate de 150 de locuri, terasa - restaurant rustic (acoperita) are 250 de locuri iar barul - internet cafe, 30 de locuri. Restaurantul dispune si de un separeu intim cu o capacitate de pana la 50 de locuri.

Complexul dispune de un teren de sport multifunctional, ultramodern, cu nocturna (fotbal, tenis de picior, baschet, handbal) si un loc de joaca spatios pentru copii.

 

Incepand cu 26 Euro / Noapte / Camera dubla Junior

Tariful include : TVA , mic dejunFormular de Contact


Rezervarile se pot face direct la receptia unitatii sunand la 0268.456.379 sau via e-mail la office@edenhotel.ro sau accesati pagina web aferenta unitatii Hotel Eden, Predeal.Cautare RapidaCazare Predeal
• PUBLICITATE
Turism Romania Bullet
RAPORT DE ANALIZA Piata Imobiliara
Imobiliare Valea Prahovei MixMontan