Cazare la Munte: Valea Prahovei, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Poiana Brasov, Bran si Moeciu
Cazare Predeal, Cazare Valea Prahovei, Tabere Predeal, O saptamana la Munte Predeal, Oferte Craciun 2017 Predeal, Oferte Revelion 2018 Predeal, Oferte Cazare, Cazare Revelion 2018, Cazare Craciun 2017, Cazare Hotel Roua, Cazare Roua, Cazare, Cazare 1 si 8 Martie, 8 Martie Valea Prahovei, Conferinte Predeal, TeamBuilding Predeal, Oferte Cazare 2017, Cazare Hotel, Cazare Roua Predeal, Cazare la Munte ieftina, Oferte Cazare Predeal, Valea Prahovei, Contact Hotel Roua, Rezervari Valea Prahovei, Oferte Team-Building Valea Prahovei, Oferte Craciun 2017 Valea Prahovei, Hoteluri Predeal, Cazare apartamente Predeal


Cazare la Munte: Valea Prahovei, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Poiana Brasov, Bran si Moeciu InfoMontan va prezinta ofertele de cazare din Valea Prahovei, unitati cu sali de conferinte pentru mediul de afaceri si propuneri pentru excursii. Cazare Valea Prahovei - Cazare Sinaia - Cazare Busteni - Cazare Azuga - Cazare Predeal

“ Cazare la Hotel Roua (3*) in Predeal ”
Telefon de Contact: 0754.220.741 (Rezervari Unitate)


Hotel Roua, PredealDescriere


Oferta este un pachet pentru Cazare la Hotel Roua de 3 ★★★ stele din Predeal, iar tarifele incep cu 39 € … Noapte / Camera dubla.

Capacitatea de cazare in cadrul acestui hotel din Predeal este de 51 locuri in 26 camere.

Pe langa cazare, unitatea va pune la dispozitie un restaurant cu o capacitate de 80 locuri, ideal pentru organizarea unui eveniment in Predeal.

Hotel Roua*** - Ski resort & more

Evadeaza din cenusiul cotidian, intr-o oaza a relaxarii!

Situat in orasul Predeal, judetul Brasov, la aproximativ 150 km de Bucuresti, Hotel Roua*** - Ski resort & more reprezinta o alegere pe care nu o veti regreta cand decideti sa evadati din cenusiul urban, intr-o oaza de liniste si relaxare, unde veti fi insotiti in permanenta de muzica naturii.

Hotelul Roua din Predeal este locul ideal pentru o vacanta reusita la munte sau pentru a organiza diverse intalniri de afaceri, bancheturi si prezentari, restaurantul hotelului putand sustine evenimente de pana la 80 de persoane.

Hotelul Roua Predeal este situat in mod convenabil la 10 minute de mers pe jos de partia Clabucet.

Partiile din Predeal sunt renumite pentru calitatea si lungimea lor. Toate partiile sunt modern amenajate si totalizeaza 8 km de domeniu schiabil.

Pentru ca relaxarea sa fie desavarsita, puteti merge la o sedinta de sauna !

Nu pierdeti antrenamentul zilnic nici macar cand sunteti in vacanta, mergeti la sala de fitness!

Pentru ca cei mici sa nu se plictiseasca, ei isi pot petrece ziua in locul special amenajat.

Incepand cu 39 Euro / Noapte / Camera dublaFormular de Contact


Rezervarile se pot face direct la receptia unitatii sunand la 0754.220.741 sau via e-mail la rezervari@hotel-roua.ro sau accesati pagina web aferenta unitatii Hotel Roua, Predeal.Cautare RapidaCazare Predeal
• PUBLICITATE
Turism Romania Bullet
RAPORT DE ANALIZA Piata Imobiliara
Imobiliare Valea Prahovei MixMontan