Cazare la Munte: Valea Prahovei, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Poiana Brasov, Bran si Moeciu
Cazare Predeal, Cazare Valea Prahovei, Tabere Predeal, O saptamana la Munte Predeal, Oferte Craciun 2017 Predeal, Oferte Revelion 2018 Predeal, Oferte Cazare, Cazare Revelion 2018, Cazare Craciun 2017, Cazare Vila Select, Cazare Select, Cazare, Cazare 1 si 8 Martie, 8 Martie Valea Prahovei, Conferinte Predeal, TeamBuilding Predeal, Oferte Cazare 2017, Cazare Vila, Cazare Select Predeal, Cazare la Munte ieftina, Oferte Cazare Predeal, Valea Prahovei, Contact Vila Select, Rezervari Valea Prahovei, Oferte Team-Building Valea Prahovei, Oferte Craciun 2017 Valea Prahovei, Hoteluri Predeal, Cazare apartamente Predeal


Cazare la Munte: Valea Prahovei, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Poiana Brasov, Bran si Moeciu InfoMontan va prezinta ofertele de cazare din Valea Prahovei, unitati cu sali de conferinte pentru mediul de afaceri si propuneri pentru excursii. Cazare Valea Prahovei - Cazare Sinaia - Cazare Busteni - Cazare Azuga - Cazare Predeal

“ Cazare la Vila Select (3*) in Predeal ”
Telefon de Contact: 0268.456.579 (Rezervari Unitate)


Vila Select, Predeal
Vila Select, Predeal
Vila Select, Predeal
Vila Select, Predeal
Vila Select, PredealDescriere


Oferta este un pachet pentru Cazare la Vila Select de 3 ★★★ stele din Predeal, in Romania, iar tarifele incep cu 31 € … Noapte / Camera dubla. ... Puteti solicita chiar acum detalii, sunand la 0268.456.579 .

Pentru a va oferi o vacanta perfecta, Vila Select va pune la dispozitie numeroase posibilitati de petrecere a timpului liber, incepand cu facilitatile existente in cadrul vilei, restaurant, club, sala de jocuri si biliard, fotbal de masa.

Iubitorii de drumetii montane pot porni de la Vila Select spre masivul Piatra Mare, masivul Postavaru sau catre muntii Bucegi, catre Cascada Tamina, Pestera de Gheata din masivul Piatra Mare sau Canionul Sapte Scari. Aici puteti redescoperi placeri pe care le-ati uitat, precum si drumetii prin padure, plimbari cu bicicleta in aerul curat de munte.

Sala de conferinte si sala de training se afla la dispozitia firmelor care doresc sa combine utilul cu placutul intr-o iesire la munte, la Predeal.

Facilitati camere: baie proprie cu cabina de dus, acces internet, TV color + cablu, frigobar, telefon, balcon

Restaurant SELECT***

Va invita sa serviti o gama variata de sortimente cu specific romanesc si vanatoresc in cadrul vilei sau pe terasele amenajate in cadrul complexului turistic.

Incepand cu 31 Euro / Noapte / Camera dubla cu mic dejun inclus
TipPret
Noapte / Camera dubla31 eurFormular de Contact


Rezervarile se pot face direct la receptia unitatii sunand la 0268.456.579Cautare RapidaCazare Predeal
• PUBLICITATE
Turism Romania Bullet
Targul National Imobiliar
Imobiliare Valea Prahovei MixMontan