Cazare la Munte: Valea Prahovei, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Poiana Brasov, Bran si Moeciu
Cazare Sinaia, Cazare Valea Prahovei, Tabere Sinaia, O saptamana la Munte Sinaia, Oferte Craciun 2017 Sinaia, Oferte Revelion 2018 Sinaia, Oferte Cazare, Cazare Revelion 2018, Cazare Craciun 2017, Cazare Hotel Caraiman, Cazare Caraiman, Cazare, Cazare 1 si 8 Martie, 8 Martie Valea Prahovei, Conferinte Sinaia, TeamBuilding Sinaia, Oferte Cazare 2017, Cazare Hotel, Cazare Caraiman Sinaia, Cazare la Munte ieftina, Oferte Cazare Sinaia, Valea Prahovei, Contact Hotel Caraiman, Rezervari Valea Prahovei, Oferte Team-Building Valea Prahovei, Oferte Craciun 2017 Valea Prahovei, Hoteluri Sinaia, Cazare apartamente Sinaia


Cazare la Munte: Valea Prahovei, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Poiana Brasov, Bran si Moeciu InfoMontan va prezinta ofertele de cazare din Valea Prahovei, unitati cu sali de conferinte pentru mediul de afaceri si propuneri pentru excursii. Cazare Valea Prahovei - Cazare Sinaia - Cazare Busteni - Cazare Azuga - Cazare Predeal

“ Cazare la Hotel Caraiman (3*) in Sinaia ”
Telefon de Contact: 0244.311.542 (Rezervari Unitate)


Hotel Caraiman, SinaiaDescriere


Oferta este un pachet pentru Cazare, Organizare Conferinte si Evenimente, Team-Building la Hotel Caraiman de 3 ★★★ stele din Sinaia, iar tarifele incep cu 45 € … Camera dubla.

Capacitatea de cazare in cadrul acestui hotel din Sinaia este de 142 locuri in 71 camere.

Pe langa cazare, unitatea va pune la dispozitie un restaurant cu o capacitate de 140 locuri, ideal pentru organizarea unui eveniment in Sinaia.

De asemenea, clientii corporate pot organiza conferinte si programe team building, unitatea punand la dispozitie o sala de conferinte cu o capacitate de 20 + 40 + 70 locuri.

Este unul dintre cele mai vechi hoteluri din Sinaia, beneficiind astfel de o pozitionare extrem de centrala, cu o deschidere larga catre Parcul Dimitrie Ghica si cu o priveliste spectaculoasa asupra muntilor Bucegi. Centrul comercial al orasului sau Manastirea Sinaia se afla la o distanta de cateva minute de mers pe jos.
Hotelul Cariaman are 71 de camere (10 garsoniere si 61 camere duble si single), un restaurant cu specific romanesc, sali de conferinte, terasa de vara, spalatorie si curatatorie proprie, salon de infrumusetare, seif la receptie si parcare proprie.
Camerele, majoritatea cu vedere la parc, va ofera tot confortul necesar pentru petrecerea unei vacante odihnitoare. Ele dispun de televiziune prin cablu - LCD, minibar, linie telefonica directa, incalzire centrala si internet.
Incepand cu 45 Euro / Noapte / Camera dubla
Tariful include : TVA si mic dejunFormular de Contact


Rezervarile se pot face direct la receptia unitatii sunand la 0244.311.542 sau via e-mail la office@palacesinaia.ro sau accesati pagina web aferenta unitatii Hotel Caraiman, Sinaia.Cautare RapidaCazare Sinaia


»  Cazare Sinaia 


• PUBLICITATE
Turism Romania Bullet
RAPORT DE ANALIZA Piata Imobiliara
Imobiliare Valea Prahovei MixMontan