Cazare la Munte: Valea Prahovei, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Poiana Brasov, Bran si Moeciu
Cazare Sinaia, Cazare Valea Prahovei, Tabere Sinaia, O saptamana la Munte Sinaia, Oferte Craciun 2017 Sinaia, Oferte Revelion 2018 Sinaia, Oferte Cazare, Cazare Revelion 2018, Cazare Craciun 2017, Cazare Hotel Cota 1400, Cazare Cota 1400, Cazare, Cazare 1 si 8 Martie, 8 Martie Valea Prahovei, Conferinte Sinaia, TeamBuilding Sinaia, Oferte Cazare 2017, Cazare Hotel, Cazare Cota 1400 Sinaia, Cazare la Munte ieftina, Oferte Cazare Sinaia, Valea Prahovei, Contact Hotel Cota 1400, Rezervari Valea Prahovei, Oferte Team-Building Valea Prahovei, Oferte Craciun 2017 Valea Prahovei, Hoteluri Sinaia, Cazare apartamente Sinaia


Cazare la Munte: Valea Prahovei, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Poiana Brasov, Bran si Moeciu InfoMontan va prezinta ofertele de cazare din Valea Prahovei, unitati cu sali de conferinte pentru mediul de afaceri si propuneri pentru excursii. Cazare Valea Prahovei - Cazare Sinaia - Cazare Busteni - Cazare Azuga - Cazare Predeal

“ Cazare la Hotel Cota 1400 (3*) in Sinaia ”
Telefon de Contact: 0244.314.990 (Rezervari Unitate)


Hotel Cota 1400, SinaiaDescriere


Oferta este un pachet pentru Cazare, Organizare Conferinte si Evenimente, Tabere, Team-Building la Hotel Cota 1400 de 3 ★★★ stele din Sinaia, iar tarifele incep cu 41 € … Camera dubla.

Capacitatea de cazare in cadrul acestui hotel din Sinaia este de 150 locuri in 72 camere.

Pe langa cazare, unitatea va pune la dispozitie un restaurant cu o capacitate de 120 + 60 locuri, ideal pentru organizarea unui eveniment in Sinaia.

De asemenea, clientii corporate pot organiza conferinte si programe team building, unitatea punand la dispozitie o sala de conferinte cu o capacitate de 120 + 40 locuri.

Hotel Cota 1400 prin pozitionarea sa deasuprea statiunii Sinaia, ofera, din cele mai multe camere, o deosebita vedere panoramica asupra orasului si a Vaii Prahova, de unde veti ramane cu nenumarate amintiri placute.

Hotel Cota 1400 va ofera conditii de cazare, in Sinaia, ireprosabile in camere confortabile, design si ambianta moderne, materiale si culori relaxante, totul pentru a va face sa simtiti din plin atmosfera calda si odihnitoare. Iar prin curatenia din camere, minibarul intotdeauna plin sau atentia pentru detaliile solicitate, personalul hotelului are grija sa va asigure o sedere placuta pe intreaga perioada de cazare. Pentru un confort sporit si o cazare cat mai buna la Cota 1400 din Sinaia, hotelul va ofera televizoare in fiecare camera, in asa fel incat sa puteti fi in permanenta la curent cu ultimele stiri sau sa urmariti emisiunile preferate, iar prin accesul la internet prin wireless sa poti comunica la timp cu prietenii, familia ori partenerii de afaceri.

Hotel Cota 1400 ofera servicii de cazare in Sinaia cu spatii confortabile si elegante, in 72 camere:
- Cazare Sinaia in 38 camere duble twin (doua paturi separate);
- Cazare Sinaia in 38 camere duble twin;
- Cazare Sinaia in 24 camere duble matrimoniale (pat matrimonial);
- Cazare Sinaia in 24 camere duble matrimoniale;
- Cazare Sinaia in 4 camere single;
- Cazare Sinaia in 6 camere "junior suite".

Intr-o atmosfera primitoare si cu o priveliste deosebita, lumea culinara de la Hotel Sinaia Cota 1400 este oferita de cele doua saloane ale restaurantului. Un mic dejun copios, o cina de gala, un pahar de vin fiert, o gama variata de specialitati romanesti si internationale va stau la dispozitie zilnic. Pot fi gazduite pana la 180 persoane, iar pentru evenimentele speciale gen cocktail, aniversari, mese festive, etc. salile de conferinta pot fi transformate in asa fel incat sa indeplineasca astfel de facilitati.

Restaurantul este localizat la demisol si are program de functionare 08:00-21:00.

O ambianta placuta si relaxanta in care poti gusta o cafea, un ceai de dupa amiaza, un cocktail rafinat sau sta de vorba la o tigara iti este oferita de barul de zi. Amplasat chiar langa lobby barul ofera oaspetilor un spatiu intim si, prin existenta pianului, o atmosfera speciala. Barul se prelungeste cu o terasa de pe care se poate admira panorama impresionanta a statiunii Sinaia si a Vaii Prahovei.

Hotelul dispune deasemenea de bar de noapte cu discoteca.

Hotel Sinaia Cota 1400 reprezinta locatia ideala pentru organizarea de tabere de copii. Oferta noastra se adreseaza tuturor gradinitelor, scolilor si liceelor sau grupurilor private care doresc sa organizeze tabere in conditii de calitate si confort. De asemenea prin colaboratorii nostrii va putem asigura logistica si consultanta pentru organizarea activitatilor in aer liber(drumetii montane si plimbari cu biciclete, initiere in aplinism si catarare) dar si pentru organizarea de excursii zilnice catre obiective culturale sau de agrement(Aventura Park, Aqua Park sau Echitatie).

Hotel Sinaia Cota 1400 reprezinta locatia perfecta pentru orice tip de eveniment, fie business, fie personal in mijlocul naturii salbatice sau pentru cei care doresc sa imbine activitatile "indoor" cu cele " outdoor" oferind spatii de intalniri si petreceri ce raspund cerintelor actuale ale clientelei corporate sau a celor ce aniverseaza sau sarbatoresc un moment special din viata.

Salile multifunctionale ale hotelului au fost gandite sa raspunda organizarii diferitelor tipuri de evenimente; conferinte, seminarii, workshopuri, incentive-uri, traininguri, team buildinguri, prezentari, intalniri de afaceri, la fel ca si banchete, nunti, aniversari, prezentari de moda sau cine de gala.

Centrul de conferinte este format din doua sali cu o capacitate de 40, respectiv 120 de locuri. Spatiile sunt utilate cu video proiector, ecran, flipchart, sonorizare, aranjamente florale. Pentru evenimentele tale hotelul va poate oferi si servicii de fotocopiere si fax, acces computer si internet etc. Se ofera toti cei cinci factori care sa motiveze si inspire: dotari de specialitate... tehnologii de ultima ora... servicii de calitate... suport continuu... o lume speciala..., totul pentru a te ajuta sa creezi un eveniment memorabil.Formular de Contact


Rezervarile se pot face direct la receptia unitatii sunand la 0244.314.990 sau via e-mail la office@hotel-cota1400.ro sau accesati pagina web aferenta unitatii Hotel Cota 1400, Sinaia.Cautare RapidaCazare Sinaia


»  Cazare Sinaia 


• PUBLICITATE
Turism Romania Bullet
Targul National Imobiliar
Imobiliare Valea Prahovei MixMontan