Cazare la Munte: Valea Prahovei, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Poiana Brasov, Bran si Moeciu
Cazare Sinaia, Cazare Valea Prahovei, Tabere Sinaia, O saptamana la Munte Sinaia, Oferte Craciun 2017 Sinaia, Oferte Revelion 2018 Sinaia, Oferte Cazare, Cazare Revelion 2018, Cazare Craciun 2017, Cazare Hotel Cota O MIE, Cazare Cota O MIE, Cazare, Cazare 1 si 8 Martie, 8 Martie Valea Prahovei, Conferinte Sinaia, TeamBuilding Sinaia, Oferte Cazare 2017, Cazare Hotel, Cazare Cota O MIE Sinaia, Cazare la Munte ieftina, Oferte Cazare Sinaia, Valea Prahovei, Contact Hotel Cota O MIE, Rezervari Valea Prahovei, Oferte Team-Building Valea Prahovei, Oferte Craciun 2017 Valea Prahovei, Hoteluri Sinaia, Cazare apartamente Sinaia






























Cazare la Munte: Valea Prahovei, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Poiana Brasov, Bran si Moeciu InfoMontan va prezinta ofertele de cazare din Valea Prahovei, unitati cu sali de conferinte pentru mediul de afaceri si propuneri pentru excursii. Cazare Valea Prahovei - Cazare Sinaia - Cazare Busteni - Cazare Azuga - Cazare Predeal





“ Cazare la Hotel Cota O MIE (3*) in Sinaia ”
Telefon de Contact: 0372.712.186 (Rezervari Unitate)


Hotel Cota O MIE, Sinaia



Descriere


Oferta este un pachet pentru Cazare la Hotel Cota O MIE de 3 ★★★ stele din Sinaia, iar tarifele incep cu 31 € … Noapte / Camera dubla.

Capacitatea de cazare in cadrul acestui hotel din Sinaia este de 49 locuri in 24 camere.

Pe langa cazare, unitatea va pune la dispozitie un restaurant cu o capacitate de 50 locuri, ideal pentru organizarea unui eveniment in Sinaia.

Complexul COTA O MIE ofera posibilitati multiple de cazare in Hotel COTA O MIE, in camere duble, triple sau garsoniere, acesta incluzand toate dotarile necesare (telefon / TV LCD / internet wireless ) .

Meniul deosebit poate fi servit in restaurantul hotelului sau pe terasa exterioara ce ofera o privestiste minunata a parcului natural Bucegi.

Zona montana din jurul Hotelului COTA O MIE prezinta un potential natural si turistic deosebit de important, care ofera publicului posibilitatatea vizitarii in scopuri recreative, turistice, educationale si stiintifice.

Masivul Bucegi detine un loc de frunte in lantul Carpatilor romanesti prin flora de rara bogatie si diversitate, care a atras inca de multa vreme numerosi turisti.

Suntem constienti ca unul din motivele principale pentru care alegeti sa veniti la Hotel COTA O MIE este aerul curat, peisajul extraordinar si pozitia sa in Parcul Natural Bucegi, pe drumul dintre Sinaia si Targoviste, pozitie care asigura o multitudine de activitati turistice care se pot organiza atat in sezonul rece cat si in sezonul cald.

De asemenea, Hotel COTA O MIE va pune la dispozitie:
- receptie 24/24;
- internet wireless gratuit in tot hotelul;
- restaurant cu o capacitate de 50 de locuri;
- sala pentru cursuri, prezentari, intalniri de afaceri, complet utilata si cu acces la internet wireless;
- sauna;
- pat masaj;
- sala de fitness complet echipata;
- bar cu biliard, tenis de masa si spatii de socializare si recreere;
- seif la receptie;
- parcare.

Alte servicii contra cost:
- plimbare cu parapanta;
- inchirieri biciclete;
- plimbari cu masina off-road.

Tarife:
- Camera Single: 145 lei/noapte;
- Camera Dubla: 195 lei/noapte;
- Camera Tripla: 240 lei/noapte;
- Garsoniera: 290 lei/noapte.



Formular de Contact


Rezervarile se pot face direct la receptia unitatii sunand la 0372.712.186 sau via e-mail la receptie@hotelcota1000.ro sau accesati pagina web aferenta unitatii Hotel Cota O MIE, Sinaia.



Cautare Rapida



Cazare Sinaia


»  Cazare Sinaia 










• PUBLICITATE
Turism Romania Bullet
Targul National Imobiliar




Imobiliare Valea Prahovei MixMontan