Cazare la Munte: Valea Prahovei, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Poiana Brasov, Bran si Moeciu
Cazare Sinaia, Cazare Valea Prahovei, Tabere Sinaia, O saptamana la Munte Sinaia, Oferte Craciun 2017 Sinaia, Oferte Revelion 2018 Sinaia, Oferte Cazare, Cazare Revelion 2018, Cazare Craciun 2017, Cazare Hotel Ioana Hotels, Cazare Ioana Hotels, Cazare, Cazare 1 si 8 Martie, 8 Martie Valea Prahovei, Conferinte Sinaia, TeamBuilding Sinaia, Oferte Cazare 2017, Cazare Hotel, Cazare Ioana Hotels Sinaia, Cazare la Munte ieftina, Oferte Cazare Sinaia, Valea Prahovei, Contact Hotel Ioana Hotels, Rezervari Valea Prahovei, Oferte Team-Building Valea Prahovei, Oferte Craciun 2017 Valea Prahovei, Hoteluri Sinaia, Cazare apartamente Sinaia


Cazare la Munte: Valea Prahovei, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Poiana Brasov, Bran si Moeciu InfoMontan va prezinta ofertele de cazare din Valea Prahovei, unitati cu sali de conferinte pentru mediul de afaceri si propuneri pentru excursii. Cazare Valea Prahovei - Cazare Sinaia - Cazare Busteni - Cazare Azuga - Cazare Predeal

“ Cazare la Hotel Ioana Hotels (5*) in Sinaia ”
Telefon de Contact: 0244.554.444 (Rezervari Unitate)


Hotel Ioana Hotels, SinaiaDescriere


Oferta este un pachet pentru Cazare la Hotel Ioana Hotels de 5 ★★★★★ stele din Sinaia, iar tarifele incep cu 99 € … Camera.

Capacitatea de cazare in cadrul acestui hotel din Sinaia este de 49 locuri in 24 camere.

Pe langa cazare, unitatea va pune la dispozitie un restaurant cu o capacitate de 80 locuri, ideal pentru organizarea unui eveniment in Sinaia.

Cazarea in Sinaia la Ioana Hotels, reprezinta garantia unui sejur la munte reusit, deoarece structura de cazare a Ioana Hotels respecta conceptul de Boutique Hotel, beneficiind de o capacitate de numai 53 de locuri de Cazare in 18 camere duble, una single, 5 apartamente, dintre care 3 cu zona spa proprie.

O masa servita la Restaurantul Forest este asemeni un mese servite in mijlocul naturii.

Tot in cadrul restaurantului se gaseste o mica crama de vinuri si un somelier aflat la dispozitia turistilor. Astfel, turistii pot degusta oricare din vinurile aflate in crama si pot servi apoi la masa, unul sau mai multe sortimente.

Ioana Hotels are si un mic centrul SPA, in cadrul caruia au acces gratuit toti oaspetii hotelului,avand la dispozitie Jacuzzi si sauna. Contra-cost si pe baza de programare turistii pot beneficia si de masaj de relaxare, somatic sau cu ventuze .

Incepand cu 108 Euro /CAMERA /NOAPTE

Tariful include TVA,mic dejun si acces la centrul SPA(sauna si jacuzzi)Formular de Contact


Rezervarile se pot face direct la receptia unitatii sunand la 0244.554.444 sau via e-mail la rezervari@ioana-hotels.com sau accesati pagina web aferenta unitatii Hotel Ioana Hotels, Sinaia.Cautare RapidaCazare Sinaia


»  Cazare Sinaia 


• PUBLICITATE
Turism Romania Bullet
RAPORT DE ANALIZA Piata Imobiliara
Imobiliare Valea Prahovei MixMontan