Cazare la Munte: Valea Prahovei, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Poiana Brasov, Bran si Moeciu
Cazare Sinaia, Cazare Valea Prahovei, Tabere Sinaia, O saptamana la Munte Sinaia, Oferte Craciun 2017 Sinaia, Oferte Revelion 2018 Sinaia, Oferte Cazare, Cazare Revelion 2018, Cazare Craciun 2017, Cazare Hotel Marea Neagra, Cazare Marea Neagra, Cazare, Cazare 1 si 8 Martie, 8 Martie Valea Prahovei, Conferinte Sinaia, TeamBuilding Sinaia, Oferte Cazare 2017, Cazare Hotel, Cazare Marea Neagra Sinaia, Cazare la Munte ieftina, Oferte Cazare Sinaia, Valea Prahovei, Contact Hotel Marea Neagra, Rezervari Valea Prahovei, Oferte Team-Building Valea Prahovei, Oferte Craciun 2017 Valea Prahovei, Hoteluri Sinaia, Cazare apartamente Sinaia


Cazare la Munte: Valea Prahovei, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Poiana Brasov, Bran si Moeciu InfoMontan va prezinta ofertele de cazare din Valea Prahovei, unitati cu sali de conferinte pentru mediul de afaceri si propuneri pentru excursii. Cazare Valea Prahovei - Cazare Sinaia - Cazare Busteni - Cazare Azuga - Cazare Predeal

“ Cazare la Hotel Marea Neagra (3*) in Sinaia ”
Telefon de Contact: 0736.517.838 (Rezervari Unitate)


Hotel Marea Neagra, SinaiaDescriere


Oferta este un pachet pentru Cazare, Organizare Conferinte si Evenimente, Team-Building la Hotel Marea Neagra de 3 ★★★ stele din Sinaia, iar tarifele incep cu 40 € … Noapte / Camera dubla.

Capacitatea de cazare in cadrul acestui hotel din Sinaia este de 68 locuri in 34 camere.

Pe langa cazare, unitatea va pune la dispozitie un restaurant cu o capacitate de 68 locuri, ideal pentru organizarea unui eveniment in Sinaia.

De asemenea, clientii corporate pot organiza conferinte si programe team building, unitatea punand la dispozitie o sala de conferinte cu o capacitate de 60 locuri.

Situat la doar 5 minute de complexul Regal Peles si la doar 7 minute de Manastirea Sinaia, Hotelul Marea Neagra se bucura de o locatie privilegiata intr-o zona pitoreasca si linistita a Statiunii Sinaia. De asemenea la 1 km se afla punctul de plecarea a Telegondolei Sinaia si la 25 de metri statia de autobuze.
Camerele spatioase ofera baie privata cu dus, minibar, televizor cu canale internazionale si balcon, multe dintre ele bucurandu-se de o priveliste minunata spre Muntii Bucegi.
Hotelul ofera wi-fi gratuit in toata structura, o sala de conferinte modern utilata, parcare gratuita in limita locurilor disponibile, bar si receptie deschise 24 de ore din 24.

Hotel Marea Neagra pune la dispozitia dumneavoastra in cadrul restaurantului sau un numar de 68 locuri.

La cererea dumneavoastra se pot organiza mese festive (chiar si in exclusivitate) intr-un decor ales chiar de dumneavoastra pentru ca evenimentul dumneavoastra sa fie cel visat!

 

 

Incepand cu 40 Euro / Noapte / Camera dubla cu mic dejun inclusFormular de Contact


Rezervarile se pot face direct la receptia unitatii sunand la 0736.517.838 sau via e-mail la office@hotelmareaneagrasinaia.ro sau accesati pagina web aferenta unitatii Hotel Marea Neagra, Sinaia.Cautare RapidaCazare Sinaia


»  Cazare Sinaia 


• PUBLICITATE
Turism Romania Bullet
RAPORT DE ANALIZA Piata Imobiliara
Imobiliare Valea Prahovei MixMontan