Cazare la Munte: Valea Prahovei, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Poiana Brasov, Bran si Moeciu
Cazare Sinaia, Cazare Valea Prahovei, Tabere Sinaia, O saptamana la Munte Sinaia, Oferte Craciun 2017 Sinaia, Oferte Revelion 2018 Sinaia, Oferte Cazare, Cazare Revelion 2018, Cazare Craciun 2017, Cazare Hotel Rina Sinaia, Cazare Rina Sinaia, Cazare, Cazare 1 si 8 Martie, 8 Martie Valea Prahovei, Conferinte Sinaia, TeamBuilding Sinaia, Oferte Cazare 2017, Cazare Hotel, Cazare Rina Sinaia Sinaia, Cazare la Munte ieftina, Oferte Cazare Sinaia, Valea Prahovei, Contact Hotel Rina Sinaia, Rezervari Valea Prahovei, Oferte Team-Building Valea Prahovei, Oferte Craciun 2017 Valea Prahovei, Hoteluri Sinaia, Cazare apartamente Sinaia


Cazare la Munte: Valea Prahovei, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Poiana Brasov, Bran si Moeciu InfoMontan va prezinta ofertele de cazare din Valea Prahovei, unitati cu sali de conferinte pentru mediul de afaceri si propuneri pentru excursii. Cazare Valea Prahovei - Cazare Sinaia - Cazare Busteni - Cazare Azuga - Cazare Predeal

“ Cazare la Hotel Rina Sinaia (3*) in Sinaia ”
Telefon de Contact: 0244.302.949 (Rezervari Unitate)


Hotel Rina Sinaia, SinaiaDescriere


Oferta este un pachet pentru Cazare, Organizare Conferinte si Evenimente, Team-Building la Hotel Rina Sinaia de 3 ★★★ stele din Sinaia, iar tarifele incep cu 50 € … Cazare cu mic dejun si taxe incluse.

Capacitatea de cazare in cadrul acestui hotel din Sinaia este de 465 locuri in 245 camere.

Pe langa cazare, unitatea va pune la dispozitie un restaurant cu o capacitate de 600 locuri, ideal pentru organizarea unui eveniment in Sinaia.

De asemenea, clientii corporate pot organiza conferinte si programe team building, unitatea punand la dispozitie o sala de conferinte cu o capacitate de 10 + 24 + 50 + 80 + 100 + 150 locuri.

Facilitati si avantaje oferite de hotel: Piscina, sauna uscata, hammam - sauna umeda, zona de fitness, masa de biliard, salon de masaj, frizerie si coafor.

Hotelul Rina Sinaia beneficiaza de o locatie centrala, la 2 minute de mers pe jos de parcul Dimitrie Ghica. Acest hotel elegant ofera servicii de spa si acces gratuit la o piscina interioara, la o sauna si la facilitatile de fitness.

Toate camerele hotelului Rina Sinaia au ferestre mari, cu vedere panoramica la muntii din jur. Exista un TV cu ecran plat si o baie privata cu dus sau cada.

Proprietatea asigura parcare privata gratuita si acces gratuit la internet WiFi in toate zonele. Este disponibil si un loc de joaca interior. Pentru relaxare se pot aranja masaje, la cerere si la un cost suplimentar.

Hotelul include o cafenea si un restaurant care serveste un mic dejun tip bufet si preparate internationale. Crama Sinaia isi intampina oaspetii cu mancaruri romanesti traditionale, muzica live in fiecare seara si muzica live si dans sambata.

Castelul Peles este la 2 km de proprietate. Hotelul se afla la 300 de metri de primaria si gara din Sinaia si la 550 de metri de Manastirea Sinaia.

Bucurati-va de zona de relaxare din cadrul Hotel Rina Sinaia, zona ce include: piscina interioara incalzita, sauna uscata, hamam - sauna umeda, zona de fitness, masa de biliard, salon de masaj, frizerie si coafor.

Incepand cu 50 Euro /Camera dubla / Noapte / Mic dejun si taxe incluseFormular de Contact


Rezervarile se pot face direct la receptia unitatii sunand la 0244.302.949 sau via e-mail la rezervari@sinaia.rinahotels.ro sau accesati pagina web aferenta unitatii Hotel Rina Sinaia, Sinaia.Cautare RapidaCazare Sinaia


»  Cazare Sinaia 


• PUBLICITATE
Turism Romania Bullet
RAPORT DE ANALIZA Piata Imobiliara
Imobiliare Valea Prahovei MixMontan