Cazare la Munte: Valea Prahovei, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Poiana Brasov, Bran si Moeciu
Cazare Sinaia, Cazare Valea Prahovei, Tabere Sinaia, O saptamana la Munte Sinaia, Oferte Craciun 2017 Sinaia, Oferte Revelion 2018 Sinaia, Oferte Cazare, Cazare Revelion 2018, Cazare Craciun 2017, Cazare Pensiunea Casa Galbena, Cazare Casa Galbena, Cazare, Cazare 1 si 8 Martie, 8 Martie Valea Prahovei, Conferinte Sinaia, TeamBuilding Sinaia, Oferte Cazare 2017, Cazare Pensiunea, Cazare Casa Galbena Sinaia, Cazare la Munte ieftina, Oferte Cazare Sinaia, Valea Prahovei, Contact Pensiunea Casa Galbena, Rezervari Valea Prahovei, Oferte Team-Building Valea Prahovei, Oferte Craciun 2017 Valea Prahovei, Hoteluri Sinaia, Cazare apartamente Sinaia


Cazare la Munte: Valea Prahovei, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Poiana Brasov, Bran si Moeciu InfoMontan va prezinta ofertele de cazare din Valea Prahovei, unitati cu sali de conferinte pentru mediul de afaceri si propuneri pentru excursii. Cazare Valea Prahovei - Cazare Sinaia - Cazare Busteni - Cazare Azuga - Cazare Predeal

“ Cazare la Pensiunea Casa Galbena (4*) in Sinaia ”
Telefon de Contact: 0722.893.914 (Rezervari Unitate)


Pensiunea Casa Galbena, SinaiaDescriere


Oferta este un pachet pentru Cazare la Pensiunea Casa Galbena de 4 ★★★★ stele din Sinaia, iar tarifele incep cu 26 € … Noapte / Camera dubla.

Capacitatea de cazare in cadrul acestei pensiuni din Sinaia este de 10 locuri in 5 camere.

Vila Casa Galbena este situata in cartierul Platou Izvor, intr-o zona linistita, in apropierea hotelului Mara, la aproximativ 150 de metri distanta de padure si de poienite. Vila este amplasata in apropierea numeroaselor magazine, a unui parculet, precum si in imediata vecinatate a unui centru de tratament balnear(la hotel Mara). Este locatia perfecta pt vacante, calatorii de afaceri sau un popas de o zi sau doua.

Vila a fost recent modernizata.
Aceasta ofera conditii excelente de cazare in 10 camere dotate cu: internet wireless, Tv color, mobilier modern de buna calitate, baie cu dus, incalzire centrala. Camerele 7, 8 si 9 sunt tip apartament de lux acestea avand si balcon.
Capacitatea vilei este de 24 locuri.

Dispune de: bucatarie utilata cu filtru cafea, cana electrica, cuptor cu microunde (aici se pot prepara: laptele, ceaiul sau cafeaua si se pot incalzi produsele alimentare), living spatios (poate fi folosit ca sala de conferinte, sala de mese, nu ca sala de discoteca) ,tv , semineu, terasa cu gratar/gradina, loc de joaca pentru copii/legan, sala de mese, room service (la cererea clientului), frigider in unitate, parcare.
Livingul este pus la dispozitia turistilor doar in cadrul grupurilor organizate, contracost la intelegere cu proprietarii vilei.
Daca doresc sa foloseasca gratarul turistii sunt rugati sa-si aduca lemne si carbuni.

 

Incepand cu 26 Euro / Noapte / Camera dublaFormular de Contact


Rezervarile se pot face direct la receptia unitatii sunand la 0722.893.914 sau via e-mail la casagalbenas@yahoo.com sau accesati pagina web aferenta unitatii Pensiunea Casa Galbena, Sinaia.Cautare RapidaCazare Sinaia


»  Cazare Sinaia 


• PUBLICITATE
Turism Romania Bullet
Targul National Imobiliar
Imobiliare Valea Prahovei MixMontan